Hrvatski motosport — 05 travnja 2011 -

Grb kluba

     Još davne 2001. godine zaljubljenici u motore nastanjeni na otoku Krku osnovali su istoimeni motoklub te se kao skupina bikera na taj način predstavljali na ondašnjoj motoseni u Hrvatskoj i regiji. Povodi organiziranom djelovanju kao skupina istomišljenika, bila je edukacija novih članova o bikerskom načinu djelovanje te organizirani posjeti ka ostalim motosusretima.
    
     Nakon početničkih pogrešaka te uvida u ispravno djelovanje na motosceni, boje samoga kluba kasnije postaju jednodjelne te 2003. klub biva preimenovan u današnji naziv MK "Griffons" Krk. Od tadašnjih vremena do sada članovi istoga bili su djelom mnogobrojinih susreta kako u Republici Hrvatskoj tak i u inozemstvu, a također bili su domaćini i organizatori mnogobrojnih moto partya i druženja na svome otoku.

     Danas 7 godina nakon djelovanja klub i njegovi članovi mogu se pohvaliti sa organizacijom 4 partya i clubhouseom u kojeg su naravno dobrodošli svi isitnski ljubetlji vožnje na dva kotača.

     Povodom 10. obljetnice kluba od prvobitnog osnutka 2001. godine dizajnirane su nove web stranice za posjetitelje njihovog portala na adresi

Početna web stranica

     Napomenimo također da se ovogodišnji tradicionalni susret MK "Griffons" Krk
počinje dana subota 21.svibnja na novoj lokaciji pćine Dobrinj – Ogreni. Besplatni kamp i popratni gastro sadržaji biti će u funkciji već od petka 20. svibnja. Program susreta sačinjavati će Tatoo&Piercing štand, rock bandovi "Night Rain" i "Brain production", moto defile duž otoka krka te mnoštvo drugih sadržaja.

     U nadi da ćemo se i dalje susretati na cestama duž Hrvatske sa dečkima iz MK "Griffons" Krk želimo im mnoštvo sigurnih i lijepih kilometara na dva kotača te uspješnih organizacija moto manifestacija.

Share

About Author