HRInfo — 11 travnja 2012 -

Osvoji AGV kacigu s potpisom Valentina Rossija

Piaggio Hrvatska, generalni uvoznik AGV kaciga, pokreće novu nagradnu igru za svoje vjerne kupce AGV kaciga. Pravila su i više nego jednostavna, a nagrada je AGV kaciga s potpisom Valentina Rossija u vrijednosti 5.500 kn.
Pravo sudjelovanja imaju svi građani koji u razdoblju od 30.03. do 15.08.2012. godine kupe kacigu marke AGV na jednom od njihovih prodajnih mjesta: Promoto u Splitu i Trogiru, Ami Trade u Zagrebu i Karlovcu, Moto Mondo Zagreb, A.F. Motori Rijeka, Moto Matušić Rijeka i Matulji, HP Motori Pula, Espo Poreč, Moto Shop Zadar, Auto Hrvatska Zadar, Dante Dubrovnik, Moto servis Dubrovnik i Mara 959 u Makarskoj, Metkoviću i Korčuli.
Pritom treba samo ispuniti kupon iz Moto Pulsa ili besplatan primjerak kupona koji se nalazi na svakom tom prodajnom mjestu i predati ga prodavaču.
Javno izvlačenje održat će se u redakciji Moto Pulsa na adresi Davora Zbiljskog 16, Zagreb dana 27.08.2012. godine s početkom u 12 sati. Nagradu će dobiti kupac čiji kupon bude izvučen iz bubnja, a izvući će ga predsjednik žiria. Svi zainteresirani sudionici mogu prisustvovati javnom izvlačenju. Ime dobitnika biti će objavljeno u Moto Pulsu 10. 09. 2012., te na internet stranicama www.motopuls.hr u roku od pet dana od dana izvlačenja.

Share

About Author

admin