HRInfo — 20 svibnja 2012 -

Počele su prijave za tradicionalni Aprilia Spyke Vemar Cup koji će se održati 26.svibnja na Grobniku u sklopu 41. Motohappeninga u 17.30 sati.

Pravo sudjelovanja imaju vozači Aprilia motocikala te vozači opremljeni Spyke odjelom ili Vemar zaštitnom kacigom.

Prijavu možete obaviti ispunjavanjem obrasca na web stranici www.piaggio.hr,  kod Aprilia ovlaštenih prodavatelja ili u Aprilia šatoru na Grobniku na sam dan utrke 26.05. do 15 sati.

Svi koji se prijave kod Aprilia ovlaštenih prodavatelja ili slanjem ispunjenog obrasca moraju potvrditi svoje sudjelovanje u Aprilia šatoru na Grobniku 26.05. do 15 sati gdje će dobiti i natjecateljski broj za motocikl.

Najbolji vozači ove utrke bit će bogato nagrađeni a nagrade su slijedeće:
1. mjesto Spyke kožni jednodijelni kombinezon + Vemar Eclipse racing kaciga
2. mjesto Spyke kožne racing rukavice+ Vemar Eclipse racing kaciga
3. mjesto Vemar Eclipse racing kaciga

Ukoliko prva tri Aprilia vozača, nisu na pobjedničkom podiju, također će biti nagrađeni Vemar Eclipse kacigom, a najbolje plasirani Aprilia vozač iz Hrvatske bit će nagrađen i tečajem vožnje u školi Krešimira Erdeca Keca koji uključuje vožnju Aprilia RSV4 APRC na stazi, snimanje i analizu vožnje od strane instruktora Keca.
Svi vozači Aprilia motocikala koji se prijave za Aprilia Spyke Vemar Cup mogu odvoziti poslijepodnevni poludnevni trening u subotu po 50% nižoj cijeni.

Aprilia vozače iz Hrvatske posebna ponuda očekuje i pokraj staze u Aprilia Spyke Vemar moto shopu. Samo u subotu i samo za vlasnike Aprilia motocikala,  racing oprema po cijenama 50% niže od redovnih; kacige, kombinezoni, rukavice, čizme i protektori Aprilia, Spyke i Vemar.

Nakon Aprilia Spyke Vemar Cup-a , u 18 sati, počinje tradicionalna besplatna rekreativna vožnja za sve vlasnike Aprilia motocikala u trajanju od 30 minuta pod vodstvom Krešimira Erdeca Keca.
Posebna nagrada, tečaj vožnje u školi Krešimira Erdeca Keca, očekuje i jednog od Aprilia rekreativca čije ime bude izvučeno iz bubnja nakon rekreativne vožnje.

Vidimo se na Grobniku!

Share

About Author