Modeli 2009 — 11 listopada 2008 -

Nakon pojavljivanja na tržištu ovog ljeta, obitelj Sportcity One spremna je u okrilje primiti još jednog novog člana: Sportcity One 50 2T. Spretan, udoban i živahan, ovaj skuter svježeg sportskog izgleda i suvremenog dizajna, s kotačima srednje dimenzije, zahvaljujući laganom dvotaktnom agregatu ima najbolji omjer snage i težine.
 

Sportcity One 2T obogaćuje postojeću ponudu još jednom alternativom u širokom asortimanu Sportcity skutera. S ostalima dijeli istu jedinstvenu izvedbu, istovremeno elegantnu i sportsku, a uzimajući u obzir njegove performanse i opremljenost, dostupan je po izuzetno povoljnoj cijeni.
Poput svih ostalih modela Sportcity, dvotaktni One je savršena kombinacija dinamičnih i praktičnih kvaliteta.
 

Aprilia Sportcity One 50 2T

 

Kompaktne dimenzije, udobnost i praktičnost uvijek su bile dobitna kombinacija asortimana Sportcity. Kompaktan i brz, ovaj skuter je savršeni izbor za gradsku mobilnost. Njegovo anatomski oblikovano sjedalo izdašnih dimenzija pruža udoban smještaj vozaču i suvozaču, a ravna platforma ostavlja dosta slobodnog prostora za prtljagu. Ručica za suvozača je ergonomski oblikovana, a praktična instrument ploča pruža sve podatke na jasan i pregledan način.

Sportcity One je skuter koji se svojom jednostavnošću izdvaja iz gomile: on je idealno vozilo za kretanje u prometu, izvrsno opremljeno i savršeno udobno. Zahvaljujući racionalnoj izvedbi i pažnji posvećenoj detaljima, Sportcity One 2T nudi sve prednosti modernog skutera s kotačima visokog profila. Visina sjedala od svega 775 mm iznad tla, čini ga idealnim vozilom i za ženski dio publike. 

Ravna platforma, zaštitni oklop, a posebno spremište ispod sjedala, dovoljno prostrano da primi jednu integralnu Aprilia kacigu, čine Sportcity One 50 2T najboljim izborom u odnosu opremljenosti i cijene.
 

OKVIR

Oblikovan maksimalno racionalno, okvir skutera Sportcity One je standarnadni dvostruki od visokootpornih čeličnih cijevi. Unatoč ravnoj nožnoj platformi, okvir ima odličnu krutost, jamči dobar osjećaj u vožnji i pruža osjećaj maksimalne sigurnosti.

Sa držačima od 32 mm i hodom kotača od 85 mm, hidraulična vilica učinkovito izravnava i najgrublju cestovnu podlogu.

Kao kod svih skutera ovog tipa, agregat je oscilirajući dio ovjesa, prihvaćen sa podesivim amortizerom. Hod kotača od 76 mm čini svaku podlogu lako premostivom uz zavidni stupanj udobnosti, zahvaljujući velikim gumama.

Sportcity One je savršena kombinacija prostrane udobnosti i jedinstvene lakoće upravljanja. Aprilia je prva povjerovala u mogućnost upotrebe “medium-size” kotača sa gumama širokog presjeka u cilju ostvarenja još većeg stupnja udobnosti i sigurnosti.

Sportcity One 50 2T slijedi put kojim su krenuli njegovi prethodnici. Kotači od 14 inča s velikim gumama bez zračnica (120/70 sprijeda i straga), u kombinaciji s krutim okvirom – jamče neusporedive manevarske sposobnosti, udobnost i lakoću vožnje. Sportcity One tako postaje sinonim za skuter kojim svatko može upravljati.

Snažna disk kočnica od 220 mm (rekordni promjer u kategoriji) s dvoklipnom plutajućom čeljusti, te stražnja bubanj kočnica od 140 mm znače trenutno zaustavljanje.
 

AGREGAT

Sportcity One 50 2T je svestrano gradsko prijevozno sredstvo. Živahni dvotaktni motor od 4.08 KS čini One 50 2T najlakšim i najbržim skuterom u asortimanu Sportcity, također zahvaljujući i “sprinter” konfiguraciji motora i optimalnim omjerima automatskog prijenosa.

Sportcity One 50 2T ima izvrsno ubrzanje, pa maksimalnu zakonom dozvoljenu brzinu postiže vrlo brzo. Nožni pokretač je standardni dio opreme kod Sportcity One 2T, pa ćete uvijek moći startati skuter, čak i ako je akumulator prazan. Trenutno i živahno ubrzanje, su glavne osobine Sportcity One 2T, koje jamče sigurnu vožnju prometnim gradskim ulicama.

Štedljiva potrošnja goriva i izvrsna autonomija čine ovaj skuter  prihvatljivim u pogledu troškova. Ovaj skuter od 50cm3 je savršen za mlade ljude koji se žele izdvojiti iz gomile i bezbrižno kretati gradom s ostatkom velike obitelji Sportcity skutera.

Share

Povezane novosti

Putni KTM 990 SMT

Putni KTM 990 SMT

ožujak 02, 2009
Novi goli Benelli

Novi goli Benelli

veljača 11, 2009
Predstavljena Honda Fury

Predstavljena Honda Fury

siječanj 26, 2009
Honda Monkey se vratio

Honda Monkey se vratio

siječanj 22, 2009
Gilera GP 850 Corse

Gilera GP 850 Corse

prosinac 03, 2008
Novi Bandit

Novi Bandit

studeni 22, 2008
Regal Raptor-novosti

Regal Raptor-novosti

studeni 12, 2008

About Author