HRInfo — 11 lipnja 2012 -

Karakter Aprilia supermoto motocikla na skuteru za svakodnevnu vožnju.

Aprilia SR Motard je skuter koji donosi zabavu i sportski duh u svakodnevnu vožnju. Okarakteriziran je agresivnim, jednostavnim i kompaktnim stilom. Ubrzanje, agilnost u prometu i sigurnost pri vožnji koju pružaju izvrsne kočnice, glavne su prednosti ovog skutera dizajniranog za mlade vozače koji uvijek žele biti prvi. 

Novi SR Motard u svijet skutera donosi duh vrhunskih Aprilia supermoto motocikala kao što su Dorsoduro i SXV.
Sportski upravljač, svjetlo u prednjoj oplati i prije svega naglašeni ”kljun” iznad prednjeg kotača, koji podsjeća na off-road motocikle, okarakterizirali su prednji kraj skutera. Ravna podnica, uz to što pruža udobnost povećava i praktičnost uz kuku za vrećice koja se nalazi na unutarnjoj oplati. Veliki crni kotači od 14” s pet dvostrukih krakova donose odlučan sportski dizajn koji proizlazi iz  Aprilia sportskih motocikala. Aerodinamični stražnji kraj SR Motarda nosi veliko i udobno sjedalu koje se uklapa s grafikama na bokovima skutera što ovom zabavnom skuteru daje još privlačniji izgled. Veliki prostor ispod sjedala može primiti flip-up kacigu.

Izborom dvaju modernih, ekoloških i živahnih agregata SR Motard nudi dva rješenja za uzbudljivu vožnju kroz gradsku vrevu. S idealnom krivuljom okretnog momenta verzija s četverotaktnim agregatom od 125 cm³ može krenuti i na kraće izlete izvan grada. Živahni dvotaktni pogonski agregat od 50 cm³ elastičan je i lagan te s lakoćom svladava izazove gradske vožnje.
SR Motard 50 2T dostupan je po cijeni od 13.170 kn, a SR Motard 125 već od 18.440 kn za gotovinsko plaćanje.

Share

About Author