Oprema — 08 veljače 2007 -

Yu Lady racing jednodjelno odijelo je reprezentativni simbol Daineseove Yu linije za žene. Yu linija je inspirirana stilom kineske četvrti u San Franciscu u kojoj se Dainese zaustavio na svom imaginarnom putovanju od Aljaske do Tierra de Fuego (Ognjena zemlja).

Odijelo je prvotno stvoreno na dizajnerskom stolu mlade kineske dizajnerice koja je jednom doijelu uspjela podariti nježne ženske linije. Osobna inspiracija joj je bila uloga Lucy Liu u filmu "Charlijevi anđeli". Čvrsta struktura racing odijela je profinjeno omekšana nježnim linijama i elegantnim motivima koji naglašavaju formu ženskog tijela.

Dok su dosadašnja ženska odijela bile tek prekrojene inačice muških odijela, Dainese je pokrenuo zasebnu liniju zaštitne opreme za žene. Fizionomija ženskog tijela, ali i stilski zahtjevi su uvjetovali da Dainese proširi svoje tržište i olakša vozačicama njihovo vrijeme na motoru.

Yu Lady prof. odijelo je rafiniran spoj zaštitne tehnologije i stila; Dainese kvaliteta materijala, DTec sigurnosna rješenja i stil potekao od žene za žene. Iako se radi samo o predstavljanju, kvaliteta je neupitna – što je važan podatak s obzirom na ponudu ženske zaštitne opreme na tržištu.

Yu Lady prof. odijelo je dio Yu mini kolekcije za žene u koju su uključeni još i RS-Yu rukavice, Yu Jet Stream Tourer kaciga, Yu Lady kožna jakna i odgovarajuće kožne hlače.

Odijelo je dostupno u bijeloj i crnoj boji, u ženskim brojevima od 40 do 52.

Tehničke specifikacije možete pogledati klikom na sliku ispod.

Tehnički podatci
Više:
Dainese

Share

Povezane novosti

Alpinestars oprema

Alpinestars oprema

siječanj 06, 2015
Shoei GT-Air

Shoei GT-Air

studeni 18, 2014
Scorpion kacige

Scorpion kacige

kolovoz 10, 2014
Held Travel Champ kaciga

Held Travel Champ kaciga

ožujak 24, 2014
Nolan N44 Crossover

Nolan N44 Crossover

siječanj 28, 2014
Nolan novosti za 2013

Nolan novosti za 2013

svibanj 15, 2013
AGV SoleLuna

AGV SoleLuna

travanj 04, 2013
Nolan X-802 ponovno na vrhu

Nolan X-802 ponovno na vrhu

listopad 29, 2012

About Author

admin