HRInfo Novosti — 12 rujna 2012 -

Kao i uvijek do sada, kako se bliži zima, sjetimo se pozvati sve vas na još jedno darivanje krvi. A mi imamo cijelu zimu da nadoknadimo gubitak. Kako bi u proljeće opet bili spremni za novu rundu posjete vampirima. Oni koji su nas oduvijek pratili na DDK-ovima sjetit će se da su počeci bili tek polovično uspješni. Sa svakim novim posjetom Petrovoj 3 nešto smo naučili, isprobavali nešto novo, dovodili tamburaše, molili McDonalds i Coca Colu za sokove. Odlazili iz PIT Stopa i družili se u Movie Pubu. Pa se opet vraćali u PIT Stop.  Sad evo već nekoliko davanja okupljamo se u BBF-u. Šteta je da više nema Forum Fešti, ali evo cijele zime da se netko odluči organizirati jednu tijekom proljetnog DDK.

Svi oni koji ne znaju o čemu se radi, prosurfajte “Press Info” dijelom ove stranice, ili pretražite naš forum. Svaki put kada smo išli davati krv, uvijek smo imali barem 10-ak potpuno novih davatelja. Ljudi koji nikada nisu prije davali krv. Nemajte straha – s nama niste predmet sprdnje, nego imate našu podršku. Jer, kao što Srki jednom reče – “dajem krv ne zato što me to posebno veseli. Dajem krv jer ne znam da li će meni sutra trebati, pa ne bih htio da bolnici nedostaje baš moje krvne grupe”.

Svi oni koji znaju o čemu se radi, predlažem da proslijedite informaciju TKO, KADA i ZAŠTO na čim više adresa, pogotovo medija kako bi nas bilo što više i kako bi Petrova 3 dobila čim više doza tako prijeko potrebne krvi. Tko može pomoći oko kontaktiranja medija, javite mi se mailom tjedan dana prije DDK da vam pošaljem priopćenje za javnost koje ćete proslijediti.
Davanje krvi se dakle događa 13.10.2012. godine. Kolona motorista kreće ispred Bikers Beer Factoryja odnosno BBF-a (Savska cesta 150) točno u 10:30 sati.  Standardnom turom idemo do Petrove 3. Oni koji do sada niste bili s nama, držite se rasporeda vožnje u koloni i pratite znakove policije i redara koji će vas usmjeravati.

Akcijom pozivanja na oprez u prometu pokušavamo sačuvati čim više ljudskih života tijekom cijele moto sezone jer motoristi stradavaju u iznimno velikom broju. Niti ova sezona nije bila “pohvalna” i svi ćemo se složiti da jednostavno previše motorista gine na našim cestama, makar to bilo samo i “nekoliko”. Razlog više za akciju darivanja krvi, razlog više za pozive na oprez u prometu.  U svakom slučaju alarmantni podaci za ovako malu zemlju i baš iz tog razloga organiziramo ovakve akcije i molimo pomoć u promociji.

Molimo Vas da pomognete u promociji akcije i najavi akcije darivanja krvi kako bi se odazvalo čim više građana kojima je u interesu prometna preventiva i smanjenje broja stradalih u prometu, te kako bismo prikupili čim više doza krvi svih krvnih grupa.

AKCIJA SE NE ODGAĐA NI U SLUČAJU LOŠEG VREMENA!

Ujedno bi se putem medija ispričali svim građanima grada Zagreba koji bi zbog prolaska kolone kroz centar Zagreba od 10:00-11:00 sati mogli osjetiti zastoje u prometu.

Protokol:

Načelna satnica:
09:30 ILI RANIJE sastanak u BBF-u, kavica 10:30 krećemo ispred BBF-a 10:50 stižemo u Petrovu i kreće davanje krvi 14:00 svi smo dali krv 14:15 formirali smo kolonu i krenuli prema BBF-u, ako nas je ostao više od 10

U dolasku bi se kolona kretala relacijom: Savska – HNK – Teslina – Đorđićeva – Smičiklasova – Vlaška – Petrova.

Kontakt: Vitomir Lučić Organizator E-mail: [email protected] Web: www.motori.hr

Share

About Author

mate