Predstavljanja — 12 studenoga 2010 -

Honda, najveći od japanske četvorke – svake godine nas iznenadi nečim novim. Ove godine EICMA sajam bio je dobro popunjen novitetima poput Crossrunnera, SW-T600, CBR600F ili novog SH300i.
 

CBR600F
 
Moderna legenda Honda CBR600F na tržištu je od 1987. godine i oduvijek vozačima pruža potpunu kontrolu upravljanja.
 

 

Od svojih početaka do današnje reinkarnacije, ovaj model motocikla pruža vozačima bez obzira na njihovo znanje i iskustvo, potpuno kontrolu u vožnji, kako upravljivosti tako i snage agregata.
 

Upravo predstavljeni novi model Honde CBR600F sportski je motocikl u kojega su konstruktori ugradili dugogodišnje iskustvo i znanje. Od strane konstruktora prepoznata je potreba velikog broja vozača koji preferiraju vozne karakteristike motocikla u odnosu na performanse. Za vozače kojima su najvažnije performance ili utrkivanje model CBR600RR je idealan odabir, dok će vozači koji žele potpuno kontrolu na cesti izabrati novi model Honde CBR600F.
 

Kompaktni agregat nove Honde CBR600F sa 599 ccm smješten je u mono back bone aluminijski okvir, što kao rezultat daje izvanredne vozne karakteristike. Praktičnost i upravljivost u vožnji  supersportskog motocikla karakteristike su koje će zasigurno pronaći put do mnogih kupaca.
 

CBR125R
 
Sportski motocikli sa 125 ccm su motocikli za početak vožnje na dva kotača. To je klasa u kojoj se počinje vožnja I motocikli na kojima se uči I stječe iskustvo. Razvoj I konstruiranje motocikala te klase velika je odgovornost, ali ti motocikli moraju pružati veliko zadovoljstvo u vožnji, prvenstveno u gradu, ali I na otvorenim cestama na kojima velika snaga nije nužno potrebna. Važno je da se na takvom motociklu stječe nužno potrebno iskustvo, ali takav motocikl definitivno mora pružati užitak u vožnji.
 

Od prvog predstavljanja ovoga modela 2004. godine CBR125R okarakteriziran je kao idelana motocikl za vozače koji se po prvi put susreću s vožnjom motocikla. Malih dimenzija, kompaktan, jednostavan za upotrebu i održavanje i prije svega motocikl sa odličnom upravljivošću, novi model Honde CBR125R idealan je početak za vozače nove generacije.
 

Superbike motocikli su san svakog cestovnog vozača. Ti motocikli nude nevjerojatan osjećaj uzbuđenje, I baš zato Hondini kontruktori odlučili su se konstruirati potpuno novi model Honde CBR125R za najmlađe vozače. Izgledom i osjećajem novi CBR125R može se takmičiti s mnogo skupljim modelima, dok je  upravljivost i praktičnost kao i sam izgled unaprijeđen do krajnjih granica.
 

Sa novim sustavom ubrizgavanja performance motocikla su unaprijeđene u odnosu na prethodnu generaciju I ako tražite motocikl za početak definitivni izbora morala bi biti Honda CBR125R.
 

SH300i
 
Od trenutka kada je ugledao svijetlo dana Hondin skuter SH300i pokorio je ulice gradova diljem Evrope. Svojim izvanrednim agregatom sposoban je podnijeti I na dulja putovanja autocestama pa je svojom univerzalnošći osvojio veliki broj kupaca diljem Europe.
 

 

Novi model Honde  SH300i nudi osvježeni izgled, novi prednju vilicu I stražnji amortizer, kao I novi sustav PGM-FI ubrizgavanja. Novim ubrizgavanjem Honda je mislila I na Vaš novčanik, odnosno izdatke za gorivo koji bi sada trebali biti znatno manji, a da istovremeno performanse nisu nimalo slabije. Dapače, Novi SH300i najbolju iskoristljivost i performense u svojoj klasi.
 

Prvi svijetski V4 Adventure tourer
 
Na salonu EICMA 2010, International Bicycle and Motorcycle Exhibition u Milanu predstavljen je Hondin V4 Crosstourer koncept.
 

Koncipiran za ugodnu vožnju i idealan položaj u vožnji, uz V4 agregat poznat iz modela VFR1200F  uparen sa dvostrukom spojkom garancija je da će ovaj concept u trenutku kada se pojavi na tržištu biti pravi hit među zaljubljenicima u motocikle.
 

VFR1200F bio je prvi motocikl sa V4 agregatom nove generacije čije su prednosti svrstale taj agregat među najpoželjnije u moto industriji. Inovativan dizajn i visoka kvaliteta agregata i mjenjača, te upravljivost motocikala misija je Honde koja se dokazuje i ovim novim konceptom, a sve sa ciljem zadovoljenja potreba kupaca i razumnom cijenom proizvoda.
 

CBR250
 
Uistinu svestran, prirodno sportski
Napredovanje na veće i bolje motocikle, kako vozač postaje iskusniji uobičajeno  je u svijetu motociklizma. Već desetljećima snažni motocikli poticali su vozače na što brži prelazak sa slabih na veće i jače motocikle što je brže moguće. Ali u 21. stoljeću, u korištenju moćnih i velikih motocikala počinje gubiti smisao u svakodnevnoj uporabi. Prometne i zakrčene ceste, konstantan rast cijena goriva te ekološka svijest pobudila je interes za motociklima manje snage i zapremnine.
 

Sada je najbolji trenutak za lansiranje novog modela CBR250R. Honda CBR250R sjedinjuje svojstvene vrline agregata zapremnine 250ccm s bezvremenom CBR kvalitetom, visokim performansama te intuitivnim upravljanjem i voznom dinamikom. Rezultat je motocikl modernog dizajna, koji je jednostavan za svakodnevnu upotrebu i spreman pružiti uzbudljivu vožnju svaki puta kada sjednete na njega.
 

Svaki vozač cijeniti će CBR250R jer se radi o svestranom sportskom  motociklu sa vrlo niskom potrošnjom goriva.
 

Crossrunner
 
Iznimna stabilnost i impresivne performanse, tijekom cijele godine.
Uzmite fleksibilnost i uzbudljiv stav naked motocikla, pridodajte mu uspravan položaj vozača te sve to upakirajte u izgled adventure motocikla, ono što ćete dobiti biti će posebno. To je Crossrunner.
 

 

Uz jedinstveni, elegantan izgled, Crossrunner-ov 800cc V4 motor pruža uzbudljiv doživljaj vožnje u svim uvjetima, tijekom cijele godine – u gradu, izvan grada ili na dugim izletima diljem zemlje.
 

Motocikl koi odražava uvjete vožnje ovog novog desetljeća. Crossrunner – motocikl koji pruža jedinstveno iskustvo, prilagodljivo da odgovara različitim raspoloženjima u vožnji. Opremili smo ga širokim upravljačem, uspravnim položajem sjedenja koji doprinosi dojmu veće brzine vožnje, ubrzanja i sve to uz potpuni osjećaj kontrole. 120 testiranja provedenih u zračnom tunelu pomoglo nam je napraviti takav motocikl koji nudi nepokolebivu stabilnost. Dizajniran kako bi se povećala udobnost na sjedištu suvozača te stvorio sklad između vozača i suvozača. Većina sport touring motocikala pokretana je rednim četverocilindričnim agregatom dok je većina adventure motocikala pokretana dvocilindričnim agregatom. Dizajnerski tim vidio je priliku te Crossrunner-u namijenio ujednačeni i tečni 800cc V4 motor, posebno podešen za motocikl koji pomaže vozaču pronaći tečni ritam vožnje.
 

Uz atribute snažnih naked motocikala te adventure motocikala, Crossrunner je stvorio novu vrstu motocikla. Način da se bez napora može prilagoditi različitim stilovima vožnje.
 

SW-T600
 
 Luksuz bez premca.
U automobilu, svakodnevno putovanje na posao ili fakultet može biti stresno iskustvo, što zbog gužvi na cestama ili visokih troškova eksploatacije automobila, a da ne spomenemo problem sa parkingom kada stignete na odredište.
 

 

Dva kotača očigledno su rješenje. Ali nemaju svi dvokotači istu udobnost ili luksuz poput automobila. SW-T600 vrhunski skuter sa pogonskim agregatom velike zapremnine koji nudi luksuz vožnje u automobilu, a mobilnost skutera.
 

Honda je spojila hvaljeni stil, sofisticirane detalje te kompaktne dimenzije koje omogućuju probijanje kroz prometnu gužvu zajedno sa dvocilindričnim 582.2cm3 pogonskim agregatom koji se odlikuje odličnim performansama, niskom potrošnjom goriva te minimalnim troškovima održavanja.
 

SW-T600 stvarno postavlja nove standarde u svojoj klasi. Unatoč snažnim performansama, SW-T600 je jednostavan za upravljanje,  pristupačnan za svakodnevno korištenje, praktičan i sasvim pouzdan.
 

Veliki prtljažni prostor ispod sjedala može prihvatiti dvije integralne kacige, laptop ili čak Vašu aktovku.
 

Za one koji žele luksuzno i bezbrižno putovanje, SW-T600 nudi sve što vam treba. To je novi skuter bez premca koji pruža eleganciju, praktičnost i svestranost.
 

Share

Povezane novosti

MV Agusta Brutale 2013

MV Agusta Brutale 2013

listopad 17, 2012
Honda Dakar Rally

Honda Dakar Rally

listopad 09, 2012
BMW HP4

BMW HP4

kolovoz 02, 2012
Brammo Empulse

Brammo Empulse

svibanj 14, 2012
Ossa TR280i

Ossa TR280i

studeni 24, 2010
EICMA: Piaggio MP3 Yourban
EICMA: Aprilia RS4

EICMA: Aprilia RS4

studeni 05, 2010

About Author