Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: PH 23.-25.05.2008. Panoniaring  (Posjeta: 1872 )

Ceki

• **
  • Spol: Muški
Odg: PH 23.-25.05.2008. Panoniaring
« Odgovori #25 : 25. Svibanj 2008, 23:01:22 »

Ja sam jos u noci stavil ovu prognozu, i istu imam na M+ i na ovom forumu, samo sam mijenjal 1000 poredak..
Evidentirano
Trgo - prijevoz RT :)

31

• Gost
« Odgovori #26 : 25. Svibanj 2008, 23:08:17 »

Ja sam napisal prognozu za korisnicko ime mario_31, a ni njemu ni meni nije pribrojeno 25 bodova iz klase 125 sp ;)
je sad vidim,sory ja bi trebao imat na Hercega 25 i na Zujića 16,=41 a nema me nigdje
Evidentirano

Ivan_ZG

• **
  • Vozi: CBR 1000RR
« Odgovori #27 : 25. Svibanj 2008, 23:54:04 »

Ja sam jos u noci stavil ovu prognozu, i istu imam na M+ i na ovom forumu, samo sam mijenjal 1000 poredak..

same here 8)
Evidentirano

marko88

• ex. bikerboy
  • Vozi: Yamahu R6 2007
« Odgovori #28 : 26. Svibanj 2008, 00:41:51 »

Ja sam napisal prognozu za korisnicko ime mario_31, a ni njemu ni meni nije pribrojeno 25 bodova iz klase 125 sp ;)
zadnja promjena ti je 3 minute nakon starta te klase tak da niš od bodova :jesus: :jesus:

ni meni nije uracunato 25 od 125...mislim, mjenjao sam samo 1000STK nakon utrke od 125..da sam htio varat stavio bi Radmana ili Srbanica u 125..ili nek se pribroje bodovi, ili nek se ne moze editirat ko na M+ forumu...
a možda si znao da bumo te skužili ak pogodiš sva 3 pa si sam prvoga stavio :mrgreen: :jesus:

ak vam se prizanju bodovi nebu fer prema nama ostalima koji nisu niš mijenjali poslje početka utrke

lijepo u pravilima piše da nema mijenjanja nakon početka trke

nek vam bude pouka za sljedeči put :wink:
Evidentirano

Vedran_ZG

• Vozi: The Power of Dreams
« Odgovori #29 : 26. Svibanj 2008, 09:51:59 »

zadnja promjena ti je 3 minute nakon starta te klase tak da niš od bodova :jesus: :jesus:
a možda si znao da bumo te skužili ak pogodiš sva 3 pa si sam prvoga stavio :mrgreen: :jesus:

ak vam se prizanju bodovi nebu fer prema nama ostalima koji nisu niš mijenjali poslje početka utrke

Prognoza je mijenjana isključivo u klasi 1000, nek se bilježi odmah prognoza, na M+ forumu su i meni i Ivanu iste prognoze kao i na ovom forumu, nema razloga da mijenjamo tu. Prije svega maknuli smo Alda jer su nam javili da mu je getriba riknula i da ne vozi, a to sam i javio Medi da mijenjam da nebi ispalo da je 125 promjena. Nema veze sad, al treba se sve to bilježit i gdje je promjena, ovo nema smisla.
Evidentirano
www.nitomoto.com

Kušnje vam ne mogu stati na put, mogu vas samo pokušati odmamiti na svoj..

marko88

• ex. bikerboy
  • Vozi: Yamahu R6 2007
« Odgovori #30 : 26. Svibanj 2008, 10:20:45 »

Prognoza je mijenjana isključivo u klasi 1000, nek se bilježi odmah prognoza, na M+ forumu su i meni i Ivanu iste prognoze kao i na ovom forumu, nema razloga da mijenjamo tu. Prije svega maknuli smo Alda jer su nam javili da mu je getriba riknula i da ne vozi, a to sam i javio Medi da mijenjam da nebi ispalo da je 125 promjena. Nema veze sad, al treba se sve to bilježit i gdje je promjena, ovo nema smisla.
akti se ne sviđa tu kladi se na m+ forumu :mrgreen:

trebo si stavit novi post pa bi se vidlo da nisi muljo a ovak ti se mora ići na povjerenje a to nebi bilo uredu prema ostalim kaj nisu mijenjali niš :wink:
Evidentirano

Ivan_ZG

• **
  • Vozi: CBR 1000RR
« Odgovori #31 : 26. Svibanj 2008, 11:02:59 »

Postano: sub, 24 svi 08, 22:43   

125

I. Visak
L. Nervo
D. Nervo

600

Horvat
Perkusic
Arnautovic

1000

Kec
Aldo
Mocibob

gore ti pise vrijeme kada sam stavio prvu prognozu..a razlika je sto sam Mociboba pomaknuo na 2.mj a Kemu stavio na 3..ili ti ga ovako:

Postano: ned, 25 svi 08, 10:37   

Promjena u 1000

Kec
Mocibob
Kemo

hm...10:37...tad je jos Nervo vodio..
Evidentirano

Rahela

• **
  • Spol: Ženski
« Odgovori #32 : 26. Svibanj 2008, 11:10:02 »

hm...10:37...tad je jos Nervo vodio..

E, nije, pao je u 10:33, u 10:37 bio je već u  Hitnoj  :mrgreen:
Evidentirano

Vedran_ZG

« Odgovori #33 : 26. Svibanj 2008, 11:18:35 »

akti se ne sviđa tu kladi se na m+ forumu :mrgreen:

trebo si stavit novi post pa bi se vidlo da nisi muljo a ovak ti se mora ići na povjerenje a to nebi bilo uredu prema ostalim kaj nisu mijenjali niš :wink:
Kladim se ja i na jednom i na drugom forumu, a Višak je stavljen od početka. I nemoj pričat o pravednosti prema ostalima, nisam ja kriv kaj je netko lošije prognozirao, a prije svake trke imam pravo mijenjat kako god ja hoću, pa sam tako napravio za klasu 1000. Problem je što svatko može editirat post, na m+ se nemože nego se piše novi post pa nema problema. A uostalom, tko je tebe pitao za komentar, zna se tko moderira kladionicu i tko se brine o tim stvarima.
Evidentirano
www.nitomoto.com

Medo

• Moderator
  • Vozi: Bi ja al mi zabranili
« Odgovori #34 : 26. Svibanj 2008, 11:35:45 »

....Nema veze sad, al treba se sve to bilježit i gdje je promjena, ovo nema smisla.
Znači ja bi trebao sjediti za kompjuterom cijeli dan i upisivati što je tko prognozirao i što je izmjenjeno.

je sad vidim,sory ja bi trebao imat na Hercega 25 i na Zujića 16,=41 a nema me nigdje
Nema te jer nisi prijavljen za kladionicu. A prijave su bile do početka prve utrke ove sezone u PH.

Ovak, ja vjerujem da vi koji ste mjenjali prognoze iza 10:20 niste dirali prognozu za klasu 125, ali to nije ni bitno. Pravila su takva da izmjene nakon početka utrke nema, a ja nigdje ne mogu vidjeti što ste vi mjenjali već samo vidim da je mjenjano tj. kada je nešta u postu mjenjano.

Kako sam napisao i gore, ubuduće ako nešta mislite mijenjati ne dirajte postojeću prognozu već napišite novi post. Naravno slobodno mjenjajte postojeći post prije početka utrke klase 125. NAkon što prva utrka počne pišite novi post za klasu koja ima utrku kasnije.

Ako nekome nisam nešta pribrojio a da nema veze sa ovim spomenutim neka napiše. Oni kojima je prognoza mjenjana nakon 10:20 ne vrijedi prognoza za klasu 125.
Evidentirano

Vedran_ZG

« Odgovori #35 : 26. Svibanj 2008, 12:24:16 »

Znači ja bi trebao sjediti za kompjuterom cijeli dan i upisivati što je tko prognozirao i što je izmjenjeno.
Nema te jer nisi prijavljen za kladionicu. A prijave su bile do početka prve utrke ove sezone u PH.

Ovak, ja vjerujem da vi koji ste mjenjali prognoze iza 10:20 niste dirali prognozu za klasu 125, ali to nije ni bitno. Pravila su takva da izmjene nakon početka utrke nema, a ja nigdje ne mogu vidjeti što ste vi mjenjali već samo vidim da je mjenjano tj. kada je nešta u postu mjenjano.

Kako sam napisao i gore, ubuduće ako nešta mislite mijenjati ne dirajte postojeću prognozu već napišite novi post. Naravno slobodno mjenjajte postojeći post prije početka utrke klase 125. NAkon što prva utrka počne pišite novi post za klasu koja ima utrku kasnije.

Ako nekome nisam nešta pribrojio a da nema veze sa ovim spomenutim neka napiše. Oni kojima je prognoza mjenjana nakon 10:20 ne vrijedi prognoza za klasu 125.
Nebi trebao, jednostavno zabrani editiranje i to je to, u četvrtak ili petak je već bilo sve prognozirano, a sad bodovi 0. Nije neki problem, mislim da bi bilo ok zabilježit stanje prije trke i stanje poslije trke, onda se vidi jel bilo kakvih promjena koje nisu po propisu. Svejedno, vjerujem da se takve stvari više neće dešavat.
Evidentirano
www.nitomoto.com

Medo

• Moderator
  • Vozi: Bi ja al mi zabranili
« Odgovori #36 : 26. Svibanj 2008, 14:20:24 »

I da bilježim prije trke i poslije trke prognoze? Ne pada mi napamet jer je to dupli posao na kraju, uspoređivanje.

A i da se zaključa na početku trke 125 tj. prve utrke nema smisla, u biti možda i ima jer onda vi koji imate info iz prve ruke ne možete netom prije utrke promjeniti prognozu. A i većinom dok trka počne nismo na netu ni ja ni Goran da zaključamo.

Ne vidim u čemu je problem, editirajte prognozu do početka trke 125 tj. prve utrke a onda ako bi netko mjenjao klasu 600 ili 1000 neka napiše novi post i problem riješen.

Što se tiče ove utrke bilo je kako je bilo, a tko je pročitao pravila i malo uključio mozak je mogao zaključiti da mu prognoza neće biti priznata.

Svaka daljnja rasprava je suvišna i ubuduće se pridržavajte onoga gore napisanog crvenim.

Ako netko uoči grešku u bodovima a da nema veze sa ovom raspravom neka javi na PP.
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.158 sekundi uz 15 upita.