motor se neprimjereno vozi? motor sam vozija do 3/4 gasa kako mi je receno i ne preko 140,2 put je motor dignut na zadnje tijekom razrade.Iz svega sto pise ja ispadam budala i krivac,motor vozim neprimjereno?motor je sad razraden ima 2000 km,jel bi ga triba cuvat i pazit da mi ne udje u visoke okretaje?jedanput je spusten i to niz 4 skale pri 10 km/h,to nema nikakve veze s tim sto je vilica otisla.Neki dan je kod vas kupljen bijelo crveni xtx 660
kojeg je uzea moj prika,vozi ga zestoko od prvog kilometra "razrade" sad ima 500 km prodjenih,uopce ne pazi na saltanje nizih brzina i motor se nije niti jedanput ugasija...u motor je livano eurosuper 95 gorivo do 1000. kilometra i motor se redovno gasija,pa sam isao probat s 98,ali ista stvar...znaci nije do goriva... sad livam 95 u motor.Onaj dan kad ste stavili novi tps motor se nije ugasija,95% vrimena provedenog na motoru je iza mene cura,koja se boji ikakve brze voznje,i motor se gasi neovisno o stilu voznje.
Danas san prosa 100 tinjak kilometara i nije se jos ugasija...Neznam do cega je...ima dana kad se uopce ne ugasi.
p.s dosta me zabrinjava sama pomisao da mi se motor ugasi u pretjecanju