12. i 13.7.2008. Druženje vozača Kawe ER6N, ER6F i Versysa
na Plitvicama
Dakle, sve jasno (kome nije, c/p je ispod sa tehnicke teme), prijave
samo na PP.
"Dakle, ovako...
Pobrisali nam temu za dogovore za druzenje, tako da samo sada objavljujem ovdje nabrzaka, i naravno sa ubacivanjem regularne tematike da se ne smatra post kao totalni off.
Zecovi se pokusali dogovorit, pa ovi pa oni i uglavnom sve palo u vodu, najvise zbog toga jer je bilo natezanja u stilu "nebi ja ovaj vikend, ja bi onaj drugi". Pa zato evo fiks ideja za koju ni sam ne znam da li cu uspjeti doci ali cu se pokusat oslobodit posla:
12. i 13.7.2008. Druženje vozača Kawe ER6N, ER6F i Versysa
na Plitvicama u kampu Korana.
Cijene kampa Korana (u kojem imaju i bungalove!) pogledajte ovdje - Kamp Korana
a u slucaju da je nekome skupo ima Kamp Grabovac (bez bungalova) - Kamp Grabovac
Rezervirajte si mjesto za sator ili bungalov da ne bude nismo znali jer kada dodu turisti ce biti katastrofa
Na licu mjesta se dogovaramo za đireve. Takoder se dogovorimo i za cugu, rostiljade itd.
Eto, pa tko moze, moze!! Nema pomicanja datuma, a sta se tice vremena kada se nalazimo i tocne lokacije se dogovorimo na temi koju cu otvorit gdje ce biti i lista sudionika.
Ja ako uspijem, idem, pa i ako odem tamo solo, boli me đon, nisam na plitvicama bio vec dugo a i godit ce mi onaj zrak (sniff, sniff!)
Pozdraf"
Zi list:br. nick siguran dolazak pila1. zec13 ? ER6-N
2. KSK 99.8% ER6-N
3. Bekspejs 100% ER6-F
4. 47 90% ER6-N
5.
Keptnz log, saplementl:
"Napisao sam susret s naslovom kakav je. Ali to ne znaci ako se netko sa Suzukijem pojavi da cemo ga izvizdat, normalno da su svi dobrodosli ako se mene pita. Jedino sta ocekujem je da pravila ponasanja budu kao i na normalnom "pravom" susretu - come in peace or stay at home

"