Serijska terno grupa je nekih 1500 kn jel'da?
Da, oduvijek su mi satovi bili u najmanju ruku cudni, naime, frendov vxr 200 ('04) + variomat + rolice + 4road, dobro ustiman i ocuvan (1. vlasnik) ide po njegovim satovima cca 135 a tu smo negdje i u krajnoj i u ubrzanju... Jedino kad smo i ja i on u dvoje, onda je normalno 4t nesto brzi. Kompresija se cini ok... Sve je kao i kad sam ga kupio, ne primjecujem nikakve promjene na gore, nije izgubio na snazi, jedino sto je nekad palio na tipku iz prve, a sad trazi malo gasa (nije do minimuma), i zna se ugasiti odmah nakon paljenja ako nije vozen par dana. Ali malo gasa sve rjesava. Inace mehanicki djeluje vrlo zdravo (to kazu i ovi u ovlastenom kad su mjenjali bili paljenje). Dobro je odrzavan i daje mi osjecaj u voznji da masina ima jos sta ponuditi. Sve u svemu, mijenjati cu termo grupu i lezajeve ukoliko osjetim da je potrebno... Frendov 180 2t je izdrazao cca 40tkm dok nije prsnula masina. Bez obzira sto je dvotakt, masina mi djeluje kao jedan od najkvalitetnijih djelova skutera, a elektronika je definitivno najslabija tocka. Svi koje poznam, ukljucujuci i mene su prije ili poslije imali problema sa paljenjem, instalacijama, prekidacima, kratkim spojevima i sl.