vrti? lol
gledaj, nisan ja reka da on neide ali san očekiva puno više od 500 kubika. iman osjećaj da bi ga malo bolji SP ostavia do nekih 120.
šta san ga ja vozia je ljuta serijala u odličnom stanju. nisan vozia nexusa ali beverly definitivno nije motor za jurcanje u nijednom pogledu 
Da, problem sa Beverlyjem 500 je, koliko cujem, ovjes koji nije na razini masine.

Pri brzoj voznji zavojitim cestama, Bev neugodno "pliva". Uz to Piaggiov Master 460 zahtjeva paznju (ne samo u Bevu, nego opcenito).
Nexus je vrlo vozan skuter, a na otvorenoj cesti i prilicno brz. Po pitanju sportske voznje djeluje mi kao puno bolji izbor od Beva.
S druge strane, kazes, ocekivao si vise od 500ccm. Da, ali radi se o
"singlu" sa i ne pretjeranih 40ak KS i CVT prijenosom. Mislim da za svoju koncepciju ide vrlo pristojno. Pogotovo uz Malossi Multivar i malo kombinacija na prijenosu.
Istina da ima jednocilindrasa koji sa recimo 450ccm doslovno cupaju asfalt, ali to je neka druga prica (WR450, Berg, KTM...), ili rednih cetverocilindrasa koji sa 600ccm idu malo iznad 3 sekunde do 100tke, ali opet, i to je druga prica.
Svi u klasi 500ccm 4T CVT su tu negdje po ubrzanju, tako da nije stvar u doticnim skuterima, jednostavno, to je ta klasa. Istina, nakon VXR-a, ili SP-a i sl., koji su dimenzijama vrlo mali, mozda ti se subjektivno cinilo da bi to "moglo malo brze", s cime se relativno i slazem, ali gledano iz treceg lica, na otvorenoj cesti, ili u ubrzanju, klasa 500 je puno ispred klase 200/250.
Pozdrav...