Inace, evo, kako nam tema nebi odmah otisla u off, pa da pocmemo s necim. Zanima me par stvari koje nisam htio pitati u tuđim temama gdje se raspravljalo o necem drugom, ipak, nije kulturno otici u off

, sad sve to mozemo ovdje.
1. Sto se tice guma koje se original montiraju (Pirelli Dragon) na X modele, zanimaju me vasi dojmovi i iskustva. Ja sam dosta zadovoljan. Drze odlicno... Međutim, jedna stvar me malo

a to je: U Motorrad-ovom testu na 50000 km (kojeg uploadam cim nađem zrtvu da to skenira

) zamijenili su nevjerovatnih 11 zadnjih i 8 prednjih guma

. Ja trenutno imam 5500 km, prednja je kao nova, dok je zadnja ostala bez jednog sloja, ali tek se razladila... Ima jos puno za ponuditi. Ja kazem, nije ganjanjo i bokovano, ali opet... sumnjam da su i oni bokovali na putu kroz Alpe. Vasa iskustva: ...
2. Slazete se li da na duza putovanja 6. brzina jednostavno fali? Neznam, ali za drzati putnih 110 km/h na otvorenoj cesti, a bez vibracija, mislim da bi 6. brzina bila taman.
3. U srijedu obavljam 2. servis (6000km) pa cete o cijeni i zamijenjenim dijelovima biti izvjesceni.
4. Kroz narednih cca. 14 dana dolazi mi tzv. "skid plate", odnosno stitnik masine. Obavijestim vas o tocnoj cijeni, prednosti i manama i bacim koju sliku nakon montaze.
5. Od dodatne opreme sam negdje u trecem mjesecu montirao "Handguards", i mogu vam reci da su super (osim sto estetski podignu motor) za hladnije i kisne dane. Zaista je manje hladno na ruke. Preporucam svakome. Oriđiđi su 900Kn, a zamjenski cca 250Kn.
6. Koja vam je bila najveca potrosnja na 100 km. Znaci bilo sportska voznja, ili voznja pod opterecenjem, zanima me do koliko max. popije. Inace, moj trosi između 4.9 i 5.3l/100km.
- Evo, tu ima dosta tema, koje sigurno dosta nas zanimaju (ukljucujuci i mene), pa da pocmemo s raspravom. Nadam se da tema nece otici u off...