1. Sto se tice guma nemam takve kao ti na X modelu, ali ove moje su jos kao nove a imaju 3800km i bit ce jos dugo nove, tak da mi nije jasno kak uspijete tako skurit gume 
2. A sta ja znam mislim da nije potrebna 6. brzina, iz razloga kako markookram kaze samo bi se patio motor a nebi nista specijalno time dobio
3. Ajd kad dobijes racun reci, bas me zanima 
4. a taj skid plate mi se cini kao nepotreban jer nema teorije da se negdje zapne granama iako svi na prvi pogled misle da su grane jako nisko, jedino bi taj stitnik stavio zbog sminke
ali ocekujemo naravno dojmove 
5. a sto se tice dodatne opreme ja sam na svoju 660-tku stavio kofer Givi V46 i zadovoljan sam u potpunosti, a i o stitnicima za ruke razmisljam 
6. sto se tice potrosnje moja pila pije od 4.7 - 5-9 litara sto je nateravanje 
i naravno da ocekujem slike kad stavis skid plate 
Ma ni ja ne kuzim kako ekipa tako brzo trosi zadnju gumu. Ja sam bokovao par puta, inace otvorena cesta, i tu i tamo bijeli put. 5500km, gume 'ko nove.

Ma ne mislim sad ugrađivati 6. brzinu, nego mislim da su je tvornicki mogli ugraditi, pa da 6. bude za krstariti iznad 100km/h, jer u 5. iznad 100 se javljaju vibracije. Ali ipak, to je jedan cilindar... Vecina putnih motora je V2, pa da sad ne kompliciramo, never mind...
Javim, brijem da sam u srijedu popodne gotov i opet na mom "monocilindrasu"

(naime, narucen sam u 8.30h

)
Za skid plate nemam bas neki strah za zapeti negdje, nego cisto jedan estetski dodatak, a i mozda ce utjecati na jednu stvar. Naime, prilikom voznje po mokrom, prednji kotac baca kapljice vode na grane auspuha, gdje one isparavaju. To mi se ne cini bas kao najzdravije rjesenje za auspuh...
Stitnike za ruke sam nabavio iz estetskih razloga, međutim vec nekoliko sati nakon ugradnje sam primjetio odlicnu zastitu od hladnog zraka (ne sad ljeti, to je bilo krajem 2. mj

), a kasnije i od kise i udaraca buba i muha u ruke/rukavice koji ili bole (ako su rukavice doma), ili traze pranje rukavica. BTW, moj kufer je Givi Simply 45l. S njim sam dobio i nosace, koji nisu pasali pa sam morao kupiti druge nosace, (

), ali sve u svemu, mjesta u njemu ima masu. Stanu jedna integralka, boca vode 1.5l, sprej za lanac, alat (to imam paranoje zbog cvajtakta, nikada mi nista nije krepalo na XT-u), Bieffe kabanica, rezervna potkapa i jos masu sitnica. Inace, evo jedna zanimljivost. Kupio sam mali medi-kit (Prvu pomoc) u nekom trgovackom centru. Imaju kao mali model, taman stane ispod sica od XT-a, odmah do original alata. Zlu ne trebalo, ali...
Moj za sada nije popio preko 5.5. A s obzirom na moj putni stil voznje, vjerovatno ni nece vise...