Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [Sve]   Dolje

Autor Tema: zašto odustajem  (Posjeta: 6429 )

liberty

• Spol: Muški
  • Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
zašto odustajem
« : 10. Srpanj 2008, 00:27:18 »

Prvi skuter sam nabavio iz čiste potrebe.
Nisam imao auto, cura je bila udaljena od mene 5 km, a na parkingu ionako nikada nije bilo mjesta.

Povoljna prilika, uščuvan primjerak, 50 ccm za kojih ne treba A kategorija, povoljna cijena.
Već idući mjesec mi je tinjala želja kupiti nešto brže, nešto jače. Lijepo mi je bilo voziti se u dvoje.
Nije bio ni brz ni nov, ali svugdje se dalo s njime, a zagrljeni je bilo još i ljepše.
Čuvao sam ga kao oko u glavi i još dan danas čuvam tih 50 ccm kao prvoga dana.
iako možda ništa ne vrijede, meni je taj malo skuter ono prvo, ono uz što se vežeš.

Kovali su se planovi o nabavci većeg skutera ili motora, da se i ja otisnem u nepoznato, da stavim integralnu kacigu i navučem rukavice i vidim gdje su mi granice.

Gotovo dvije godine dumanja, štednje, rješavanja prioriteta i svega onoga što nas male ljude muči, veseli ili o ćem uopće ne razmišljamo, prošlo je i predamnom je osvanuo moj maxi skuter.

Čuvao sam ga još i više od malog skutera, ali mali skuter je i dalje bio parkiran pored njega. I danas je.

S većim skuterom sam prešao Istru uzduž i poprijeko nebrojeno puta, sam i u dvoje, po danu i noći, neovisno o vremenskim ne/prilikama.
Na njemu su mi motociklisti in odmahivali i neodmahivali, ali sa svakim zavojem je rastao adrenalin i raspoloženje - odmor za dušu.

Do Zagreba, posjetiti forumske kolege na partyu mi nije predstavljalo ni najmanji problem, po kiši i magli.
Ali već tada želja nije bila više ista.
Nikad nisam mislio da će me boljeti gubitak forumskog kolege i virtualnog prijatelja, čovjeka kojeg sam prije toga dvaput uživo vidio i neko vrijeme internetom kontaktirao.
Ali ništa više nije moglo vratiti Balkija.
Nekad razmišljam o tome više, nekad manje, ali sve češće dok sam na dva kotača.
ne bi rekao da je to strah, ali se pitam da li postoji nešto poslije, ako ne prođem zavoj ili ako mi se nešto nađe na putu. Ne želim da zamnom netko plaće i da me više nema ako me tko kome značim zatreba.

No dobro, reći ćete, kenjkav sam, o ćemu ja to pričam, pa vozim tek 22 ks, to je hbicikla u odnosu na neke brže, bolje jače.
Ali ja se sjetim Balkija, i ne mogu ga zaboraviti.

Prije nego sam kretao za Split po lošem vremenu, molio sam se za balkija i za sebe, nek me on čuva. Znao sam da ću u tih 1000 km Pula-Split-Pula svaki zavoj brže sječi i ni po kiši usporavati.
Znao sam da će me vući na brže, da ću se lažno osjećati siguran.

Po jakoj kiši sam se vratio i od Senja do Pule pretekao 54 automobila.
Sišao sam sa skutera mokar kao miš, ali gord i ponosan.

Nakon tog izleta, svaki zavoj je bio lak i sve sam manje stiskao kočnisu a sve sam se više utrkivao sa samim sobom. Sve me je manje bilo strahi sve bi se manje sjetio tuge Balkijevih bližnjih, onima kojima je stalo.

RIP teme su se sa sezonom pojavile.
Naši padovi teme su uskrsnule.

Počeo sam si razmišljati.
Shvatio sam da sam na dva kotača postao prenervozan. Da jurim cestama istre kojima sam bezbroj puta u ovih 1 godinu i 4 mjeseca prešao i natukao 19.000 km.
Shvatio sam da nisam nikad toliko iskusan da mogu zaboraviti da sam na dva kotača.
Malo sam interese preusmjerio na druga životna polja, čisto da razbistrim um, da vidim dal da dalje vozim 250 ccm ili dalje.

I ponovno sam se vratio onome koji me je vjerno čekao, ponovno se veselim ujutro ako moram zakurblati malog libertya jer se večer prije ipak malo presaugao.
A tamno sivi X9 mi sve više liči na opasnog morskog psa, neman koja me može oteti i koja ne oprašta.

Strah se uvukao u kosti.
Ovih dana mi stalno oduzimaju prednost, uvijek mi ima pjeska na cesti, ni u dvoje do Motovuna više nije to, jer ili sam prebrz ili sam prespor. Uhvatila me nerboza kao u vozača autobusa.

ALi je zato pored morskog psa, pored nečeg zbog čega se ledi krv u žili mojoj majci svaki put kad me vidi s integralkom i rukavicama, moj mali dupin moj Liberty - moja Sloboda, na kojem mi se uvijek vidi osmijeh jer je kaciga otvorena, koji nije nikad toliko brz da se otme kontroli, onaj na kojeg me i moja majka isprača sa smješkom.

Možda malo više vozim ponovno iz potrebe, jer sa mojom Slobodom otisnuti se imalo dalje od granica grada je pravi pothvat, ali veliki skuter je na prodaju.
Savršen je i jak, koči i skreće, ima puno opreme i nalik je na novog.
Ali je ipak na prodaju i u mom potpisu, i ne vozim ga tako često.
Možda će donijeti nekome drugome sreću. Možda ću ga ponovno vidjeti, ali moram i želim biti ponovno slobodan.

I sad, u ove sitne sate, kad neki od vas već spavaju, a kad se opet sjetim svog prijatelja Balkija, moj Liberty je pored mene i jedva čeka da me odveze još malo dalje.
I on je ponovno Slobodan.

Odustao sam jer želim i ja ponovno to biti s njime.

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
Odg: zašto odustajem
« Odgovori #1 : 10. Srpanj 2008, 00:29:21 »

Vratit ćeš se ti jačemu, znamo to svi!
Evidentirano
D.F.F.D.

GSX 1402

• Mister foruma 2009.
  • Vozi: BusaBuster
« Odgovori #2 : 10. Srpanj 2008, 00:30:19 »

Vratit ćeš se ti jačemu, znamo to svi!
potpisujem

biker4life

• Vozi: '03 180 SP; '06 FZ1 S
« Odgovori #3 : 10. Srpanj 2008, 00:39:57 »

Uf... kad ovo citam... jbg... Znam, nekad i meni dođe tako... zelim ici đir, onako iz cistog gusta, ali cisto neki feling... ono nesto...  Uhvati kriza tu i tamo, pa dan-dva idem s cvajom ili autom... Ali prođe... prođe... Mislim da svi nekad imamo neki feeling... neki rjeđe, neki češće... Pogotovo kad se neko sra** desi... Tesko je izgubiti kolegu, prijatelja... bajkera... Evo, ja proslu i ovu sezonu do sada natukao nekih 18000km sa SP-om i XT-om... Nekad napravim 500 u komadu, a nekad se dan, dva, tri ne vozim... Nekad prođe 1000km bez incidenata, nekad mi 5 puta u 3 sata neko oduzme prednost... Znam na sta mislis... ali razmisli dvaput... triput ako treba... Jer kad jednom prodas, mozes samo izgubiti kod ponovne kupnje...Evo ja... recimo... uz sve to, ipak nebih mogao bez mog XT-a... jbg, ali jaca je ljubav od razuma... Osjecaj slobode... Jednom zivimo... U svakom slucaju, sta got odlucis, sretno. Ali to nije razlog da se vise ne druzis s nama na forumu... Ima tu masu ljudi koji voze/ne voze...

Pozdrav!

fz6naked

• **
  • Vozi: Yamaha Vmax 1200
« Odgovori #4 : 10. Srpanj 2008, 00:58:42 »

svaka cast stari.. slicna stvar je meni prosla kroz glavu nebrojeno puta, ali nikad nisam uspio napravit ovakav korak da bi motor zavrsio u oglasniku.. ne vjerujem da ces izdrzati dugo, jer koliko sam shvatio, a procitao sam dosta tvojih postova opcenito, nevezano za ovu temu, ti se volis voziti, imas (ajmo rec) "dosta" kilometara iza sebe, s obzirom da vozis skuter (znam osobno dosta ljudi koji voze mrcine od 1100, 1300 ccm pa nisu napravili u 5 god toliko koliko si ti u godini dana), i ne vjerujem da ces izdrzati.. uvijek ce se javljat ta zelja za sjest na motor i zbrisat negdje daleko od svakodnevice, a za to ti "mali" Liberty nece biti dovoljan..

mislim da mi sami mozemo itekako puno odluciti o svojoj sudbini na cesti (slazem se da postoji masa idiota, koja nije sposobna vozit NISTA, i takvi nam obicno izlete od nekuda, guraju se, neznam ni ja kakve sve idiotske radnje ne izvode..), ali ipak mislim da sa odgovornom i pametnom voznjom mozes jako daleko stici i uzivati u motoru, i skuteru naravno..

samo pamet u glavu, i nemas uopce problema.. uvijek treba imati na umu da cesta nije pista i treba imat odredjeni respect prema svakom motoru, a vjerujem da ces se slozit da takav gust i slobodu kakvu ti daje motor, da ces tesko naci u nekom drugom nacinu zivota..

sretno i puno kilometara..

pozdrav
Evidentirano

stingray

• Gost
« Odgovori #5 : 10. Srpanj 2008, 03:18:28 »

hebiga mora da si ostario-reko bi da se starost uvukla u tvoje kosti-gdi je tu istraživački duh-kupi krosera pa u šume ljepe naše-nije samo asfalt za motor  :ples:
ima i za smrt rješenje-osiguraš se u osiguranju  na nesretni slučaj-i počni posmrtnu pripomoč plačat-i digni kredit za mramornu grobnicu i kak večina radi napiši ime i god rođ gore kad bu gotova he he
doduše dosta često vidim kak neko namjerno pali svječu na praznom grobu iz zahebancije(he he kad lik si dodje recimo polirat si svoju grobnicu i vidi da mu je neko več pripalio svječu a on itekako živ he he  :P :smoke: )

ja osobno tek pod stare dane planiram recimo otič na isle of man pa ako poživim do penzije-možda budem najbRRži penzioneRR na trci - još ču uč u povjest....
mislim da bez adRRenalina nema života

Preminule trebamo ostavit da počivaju u miru- mi smo tu da vozimo i za njih

p.s. baš sam neki dan razmišljao što bi volio posle kad umrem- volio bi recimo da kad mi dodju pripalit svječu da se i malo turira motor kod počivališta-da se izlije piva gore-ostave cigarete,faast food i slično

-mislim ionako svi posle idemo goRRe...... nema potrebe za dramatiziranjem. 8) :palacgore:
Evidentirano

GiPZy 500

• **
  • Vozi: m kolica od baje do baje, skupljam plasticne boce
« Odgovori #6 : 10. Srpanj 2008, 06:26:22 »

pazi da ti se ne desi situacija kada ce ti trebat koja konjska snaga vise da te spasi iz neugodne situacije  :palacgore:
Evidentirano
http://www.youtube.com/watch?v=Juam7uEscmk

http://www.youtube.com/watch?v=8-9ocmlVCIc&feature=related

"Jadno i površno, jer ona vaša komunikacija u dobro jutro nije imala veze sa bikerima"

zokx

• Vozi: BMW K1200R Sport
« Odgovori #7 : 10. Srpanj 2008, 07:28:40 »

Lijepo sročeno, no ipak u stvarnome svijetu rizik stradanja na dvokotaćima koje imaš je vrlo podjednak, ako ne i veći na Libertyu, ako ne ništa onda radi inferiornosti u odnosu na druge sudionike u prometu.
Evidentirano

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #8 : 10. Srpanj 2008, 08:14:13 »

potpisujem
potpisujem potpisano
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

malaga

« Odgovori #9 : 10. Srpanj 2008, 18:00:49 »

:( :( ma vratit ces se na nesto jos jace.... :wink:
Evidentirano

liberty

« Odgovori #10 : 13. Srpanj 2008, 14:32:58 »

zasad ljudi zovu sa skut
uglavnom iz udaljenijih krajeva Hrvatske
pa je i to razlog što ga valjda većina ne dođe pogledati

prvo ću prodati pa ču razmisliti
no, zaista, ne mogu reči da mi je svejedno kad svakodnevno čitam te crne teme

možda sam se jednostavno malo umorio, pa se sve vratio opet na isto
drago mi je ako se nekome priča svidjela, iako sam svjestan kad ju i sam pročitam
da je malo tmurna, malo ozbiljna
no u jednom dahu je napisana i valjda me takvo raspolo
enje tu večer pucalo

glavno da ste mi svi vi dobro :palacgore:

Tuono 06

• Dee Jay u godinama
  • Vozi: Tuono, MiTo, GTV, SR
« Odgovori #11 : 13. Srpanj 2008, 14:36:41 »

zasad ljudi zovu sa skut
uglavnom iz udaljenijih krajeva Hrvatske
pa je i to razlog što ga valjda većina ne dođe pogledati

prvo ću prodati pa ču razmisliti
no, zaista, ne mogu reči da mi je svejedno kad svakodnevno čitam te crne teme

možda sam se jednostavno malo umorio, pa se sve vratio opet na isto
drago mi je ako se nekome priča svidjela, iako sam svjestan kad ju i sam pročitam
da je malo tmurna, malo ozbiljna
no u jednom dahu je napisana i valjda me takvo raspolo
enje tu večer pucalo

glavno da ste mi svi vi dobro :palacgore:

...papak...kaj se neki CC kupuje? 8)
Evidentirano
KN Automagazin, Kapital Network i na www.kapital.tv

"What does it profit a man if he gain the whole word and suffer the loss of his own soul?" (Matthew 16:26)

MUDROST GODINE: "...bi htel imat RS ili GTI umjesto Fiat Punta sa značkom Alfe?"

liberty

« Odgovori #12 : 13. Srpanj 2008, 14:37:29 »

CC bi mi pasao ko budali pljuska

baš sam danas gledao mali 207 CC - odličan mi je!

Tuono 06

• Dee Jay u godinama
« Odgovori #13 : 13. Srpanj 2008, 14:41:07 »

CC bi mi pasao ko budali pljuska

baš sam danas gledao mali 207 CC - odličan mi je!

...kaj nema muških autiju? :jesus:
Evidentirano

"What does it profit a man if he gain the whole word and suffer the loss of his own soul?" (Matthew 16:26)

MUDROST GODINE: "...bi htel imat RS ili GTI umjesto Fiat Punta sa značkom Alfe?"

Kameni dj

• Vozi: Đamahu
« Odgovori #14 : 13. Srpanj 2008, 15:38:19 »

Prodaj ti ljepo taj skuter,
sačuvaj novce do prolječa,
 malo im daj da se nakote,
 prati moto događanja

i u prolječe kupi pravi motor a ne skuter pa češ vidjeti šta je filing vožnje i život za dva točka :palacgore: :mrgreen:
Evidentirano
zapad je zakon....istok je izazov!     

za sve treba bar malo kompresije....MK Kompresija Đakovo

sid

• Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #15 : 13. Srpanj 2008, 16:46:12 »

ni se promijenil skuter, promijenilo se vrijem i iznjedrilo jos vise kretena na cesti,
a bit ce jos gore.
Mozes promijeniti skut, ali ne mozes promijeniti vrijeme.
Idioti su konstanta u svojoj tuposti. :palacdolje:
Evidentirano
VISE RADITE A MANJE PROSVJEDUJTE Z. A
Prodajem stan u Zgb. na Sv. Duhu
KOJI QURATZ VRIJEDI PENZICIMA IC' STRAJKAT ?

Tuono 06

• Dee Jay u godinama
« Odgovori #16 : 13. Srpanj 2008, 16:50:57 »

ni se promijenil skuter, promijenilo se vrijem i iznjedrilo jos vise kretena na cesti,
a bit ce jos gore.
Mozes promijeniti skut, ali ne mozes promijeniti vrijeme.
Idioti su konstanta u svojoj tuposti. :palacdolje:

Zaključak: Kupi najbržeg RRa, nabildaj se ko svinja prek zime, stavi lančugu oko vrata, skini tablicu, nabavi dozvolu za gan, skini spulje, jebimater svima u prometu... 8)

Vidjet ćeš kako život može bit zabavan... :palacgore:
Evidentirano

sid

« Odgovori #17 : 13. Srpanj 2008, 16:53:17 »

jebo dozvolu za gan, onda te murja mozda i uspije naci  :mrgreen:
Evidentirano

Tuono 06

• Dee Jay u godinama
« Odgovori #18 : 13. Srpanj 2008, 17:01:56 »

jebo dozvolu za gan, onda te murja mozda i uspije naci  :mrgreen:

...pa ne pucaš s onim koji je legalan...imaš bar još tri vruća, na crno...a vučeš bijelo... 8)
Evidentirano

sid

« Odgovori #19 : 13. Srpanj 2008, 17:08:58 »

crno-bijeli svijet  :cbanana:

crnooooo-bijliiiiii svijet :cbanana:

crno-bijeli televizori 

itd.
Evidentirano

liberty

« Odgovori #20 : 13. Srpanj 2008, 21:39:39 »

hmmmm

čujte, kog ja tresnem ionako se više ne diže, ako je do toga :)

prodat ću ga (iako je u salonskom stanju s novim gumama itd), čekat ću proljeće ožpa razmisliti

kad tad će doći proljeće u kojem ću ja ponovno zaželjeti se malo voziti

mislim datada ništa neće biti prepreka nabavci 2. dvotočkaša

zasad će ostati mali skuter za po gradu

opet, ako nitko ne kupi veliki skuter - vozit ću se dok ga ne prodam

nije neka priša, novac mi od njega ne treba, nije o glavu, kad se proda-proda

malo sam se zasitio, pa ću počinuti i razmisliti

evo baš je danas jedan bio oduševljen i navodno mi stiže njegov frend iz zg koji bi ga kupio
obećao sam mu i progodne poklone (nešto malo opreme), nek se čovjek veseli :palacgore:

zokx

• Vozi: BMW K1200R Sport
« Odgovori #21 : 13. Srpanj 2008, 21:45:57 »

...kaj nema muških autiju? :jesus:

Fakat  :D Negdje sam pročitao da je naj auto po izboru gay populacije.
Evidentirano

BobaCH

• Vozi: GP-800
« Odgovori #22 : 13. Srpanj 2008, 22:05:45 »

Liberty, frende...Ovo kaj te puca je PTSP. Reakcija na proživljene događaje. Proči će te s vremenom. Čitaj i dalje članke koji pišu o stradavanju i osjetit ćeš koliko ti je "dobro" što si živ i voziš i dalje. I meni je, ne jednom, tutnjalo u glavi dal' da se vozim "taj dan" ili ne. Otišlo je par mojih prijatelja i čitajući o načinu njihove pogibije htio sam se ostaviti motora. A onda se sjetim i ovoga što tu neki spominju, a to je da i sami krojimo svoju sudbinu. Nisu baš uvijek drugi krivi za nezgode i nesreče.

Zato, kacigu na tintaru i laganini. Uživaj u životu. Veseli se kupovini nove dvokolice.
Ako te pak sve to šupilo i više nego se možeš nositi sa tim, onda je vjerojatno već sve gotovo. Kada kola krenu nizbrdo, teško ih je zaustaviti. Ali, okani se "velikih misli". Život je jednostavan i ne traži smisao u nečemu čega nema.
Imaš motor, vozi dalje. Netko drag ti je nastradao-vozi pažljivije...

Ajde, ajde...bit će sve o.k...Ubodi neku 500-tku ako je i dalje skut u igri i veseli se vožnjama slijedečeg ljeta.
Evidentirano
>>>>>>>>>>>>>>>  DOBRONAMJERNICI, POSJETITE NAS: FORUM GP 800 <<<<<<<<<<<<<<<<

jedimaster

• Vozi: SeVka 1000s
« Odgovori #23 : 13. Srpanj 2008, 22:08:59 »

Što se sve ljudi neće dosjetiti samo da prodaju što brže svoje vozilo  :LOL:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

fjaka

• Vozi: DT125, stalker50, beverly250
« Odgovori #24 : 13. Srpanj 2008, 22:27:50 »

proci ce te to liberty...

znam ja takve stave da se prodaje motor/skuter, a mole boga da ga ne prodaju  :wink:
to da sami sebe opravdaju, niko ga nije tio kupiti i eto sada ga moram opet vozati   :D :skuter:

liberty

« Odgovori #25 : 13. Srpanj 2008, 23:39:03 »

ovo sa Bobaćem se slažem - treba se okaniti "velikih misli"
to je i nešto bolje što sam uopće pročitao na forumu

bit će skutera/motora, malo ću stati na loptu i to je to

Kruno Cro II

• *
  • Vozi: Hondu
« Odgovori #26 : 14. Srpanj 2008, 02:35:57 »

Zašto ne odustajem

Prvi motor sam kupio sa 14 godina, radio čitavo ljeto u tvornici da bi skupio novce i pred kraj sezone kupio motor! Stari nije htio niti čut za motor, ali kada ga je vidio poslao me na vozački bolje da imam vozačku nego da bježim od murje, jer je znao da će tek onda biti većeg sra…! Čitavu zimu sam se vozio, jedino ga po ledu nisam palio.

Za dvije godine ga prodao i htio kupiti još veći, ali nisam uspio jer sam se upisao u policijsku školu. Sljedeće dvije godine jedva sam za vikend došao doma, o vožnji niti pomišljao.

U prve dvije godine rada skupio samo za auto… e kako me je privlačio Fazer 600 plave boje sa kockastim svijetlima…… ali nikako novaca, u murji baš ne teče med i mlijeko….

Treća godina rada…stari mi dao neke novce da mu pričuvam, ja sam otišao u dućan i kupio skuter…. Brzo sam ga prodao i kako to inače biva…kupio sam jači, Kawasaki….
Nakon tri godine kupio još jači Hondu…..

Sada je prošlo neko vrijeme i neke stvari koje nisam očekivao su se dogodile… poginuo je Balki, poznavao sam ga, dobar čovjek, kako bi kod nas rekli duša od čovjeka… neki dan je poginuo Davor, prijatelj za kojeg sam se ponekad pitao pa gdje taj čovjek crpi snagu, ideje, a kako bi kod nas rekli bio je duša od čovjeka….

Pa tko normalan nebi pomislio da se makne od svega toga…….mislio sam si odustajem… prodat ču motor, imam auto sa klimom, na motoru je vruče, po zimi je u autu toplo a na motoru hladno, ma što mi ovo treba, dupli troškovi, dvije registracije, pa zar će i mene sahraniti u motorističkom odjelu i plavim bojama, život je ispred mene, još uvijek nebi htio voziti nebeske motore…

Pogledam kroz prozor a moja Honda i dalje čeka mene, rekao bi vjerno, kada ju upalim kao da smo jedno, ma kakav novac, birtija ili žene, ne treba mi ništa imam motor…

Da se odreknem motora, pa to je kao da se odričem samoga sebe, to je jedan dio mene. Zato prihvaćam svoju sudbinu kakvu mi život nosi, veselim se svakom danu na ovom svijetu a isto tako znam da me gore čekaju dobri prijatelji!

« Zadnja izmjena: 14. Srpanj 2008, 09:57:58 Kruno Cro II »
Evidentirano

rooky

• **
  • Vozi: PEGULU
« Odgovori #27 : 14. Srpanj 2008, 17:15:08 »

Zašto ne odustajem

Prvi motor sam kupio sa 14 godina, radio čitavo ljeto u tvornici da bi skupio novce i pred kraj sezone kupio motor! Stari nije htio niti čut za motor, ali kada ga je vidio poslao me na vozački bolje da imam vozačku nego da bježim od murje, jer je znao da će tek onda biti većeg sra…! Čitavu zimu sam se vozio, jedino ga po ledu nisam palio.

Za dvije godine ga prodao i htio kupiti još veći, ali nisam uspio jer sam se upisao u policijsku školu. Sljedeće dvije godine jedva sam za vikend došao doma, o vožnji niti pomišljao.

U prve dvije godine rada skupio samo za auto… e kako me je privlačio Fazer 600 plave boje sa kockastim svijetlima…… ali nikako novaca, u murji baš ne teče med i mlijeko….

Treća godina rada…stari mi dao neke novce da mu pričuvam, ja sam otišao u dućan i kupio skuter…. Brzo sam ga prodao i kako to inače biva…kupio sam jači, Kawasaki….
Nakon tri godine kupio još jači Hondu…..

Sada je prošlo neko vrijeme i neke stvari koje nisam očekivao su se dogodile… poginuo je Balki, poznavao sam ga, dobar čovjek, kako bi kod nas rekli duša od čovjeka… neki dan je poginuo Davor, prijatelj za kojeg sam se ponekad pitao pa gdje taj čovjek crpi snagu, ideje, a kako bi kod nas rekli bio je duša od čovjeka….

Pa tko normalan nebi pomislio da se makne od svega toga…….mislio sam si odustajem… prodat ču motor, imam auto sa klimom, na motoru je vruče, po zimi je u autu toplo a na motoru hladno, ma što mi ovo treba, dupli troškovi, dvije registracije, pa zar će i mene sahraniti u motorističkom odjelu i plavim bojama, život je ispred mene, još uvijek nebi htio voziti nebeske motore…

Pogledam kroz prozor a moja Honda i dalje čeka mene, rekao bi vjerno, kada ju upalim kao da smo jedno, ma kakav novac, birtija ili žene, ne treba mi ništa imam motor…

Da se odreknem motora, pa to je kao da se odričem samoga sebe, to je jedan dio mene. Zato prihvaćam svoju sudbinu kakvu mi život nosi, veselim se svakom danu na ovom svijetu a isto tako znam da me gore čekaju dobri prijatelji!

ljepo si ti to rekao..... :palacgore:

ja sam prekratko na motoru...al kad vidim sta se sve desava u prometu dodje i meni da sve prodam.....
i takodjer kad sjednem na motor jednostavno se sazivim s njim i onda krene voznja i sve crne misli nestaju kako prolaze kilometri.....
a oprez....njega nikad dosta

Kameni dj

• Vozi: Đamahu
« Odgovori #28 : 14. Srpanj 2008, 17:35:53 »

Zašto ne odustajem

kada ju upalim kao da smo jedno, ma kakav novac, birtija ili žene, ne treba mi ništa imam motor…

To se zove razlog zašto neodustati :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
zapad je zakon....istok je izazov!     

za sve treba bar malo kompresije....MK Kompresija Đakovo

malaga

« Odgovori #29 : 14. Srpanj 2008, 23:37:54 »

To se zove razlog zašto neodustati :palacgore: :palacgore: :palacgore:
slazem se u potpunosti ja sam se do sad odrekao i jos se odricem mnogih stvari zbog scootera ili motora, dok drugi izlaze ja stedim novac za neki novi dio za svog ljubimca tj za svoje ljubimce.... kad se jednom zarazis sa tim ali stvarno zarazis nema povratka, samo treba imate bar neku granici,pamet uglavu i pici.... :wink:
Evidentirano

Ivek

• **
  • Vozi: trenutno ništa
« Odgovori #30 : 15. Srpanj 2008, 08:45:59 »

Tek sam sad naletio na ovaj topic i nažalost, kao da čitam svoje misli. Potpuno isti razvoj osjećaja nakon Balkijeve smrti. Njega sam upoznao tu na forumu, zajedno smo prolazili agoniju čekanja Z-ova prošle godine, onda sam ja poludio od čekanja i uzeo Ninju. Tada smo se prvi puta i uživo upoznali jer je on, naravno morao vidjeti moj motor. Kad ga je vidio, par dana kasnije me nazvao i sav sretan rekao da i on uzima Ninju. Od tada nije prošao dan da se nismo čuli telefonom, SMS-om, gotovo svako jutro me na forumu dočekala njegova PP o bezbrojnim temama, dodatnoj opremi, vožnji, željama i planovima za odlazak na Grobnik. Iživcirani da nas stalno upozoravaju na OT, dogovorili smo se o pokretanju topica Ninja koji nam je postao baza za sve daljnje dogovore i laprdanja o našim bebama. Sezona je završila ali se intenzitet druženja nije smanjio. Njegov entuzijazam za motore i sve što je povezano s njima je bio ogroman i zarazan. Puno puta mi se nakon posla nije dalo nikuda ići ali on bi me nagovorio da odemo na cugu (kratku), a to bi se onda znalo odužiti na par sati laprdanja o motorima i vožnji. Znali smo i vikendom izaći van, cure su nam se upoznale i sprijateljile, nažalost, sad tek vidim koliko je vrijeme dragocjeno i žalim što sam puno puta morao otkazati neke dogovore jer bi često nešto drugo iskrsnulo. A vožnje su pak posebna priča. U trenutku njegove pogibije, na svom motoru imao sam nekih 6000 pređenih km, a najmanjepola tih kilometara je napravljeno u njegovom društvu. Nije mu bilo teško doći iz Jaske do mene u D.Resu kako bi zajedno dojurili barem do Bosiljeva ili Severina i nazad. Toliko je često dolazio kod mene da su ga moji toliko zavoljeli i bilo im je jako čudno i pitali bi za njega ako bi slučajno prošao neki vikend, a da on nije navratio do mene.

I onda je stigla nova sezona, obojica smo stavili nove gume, toliko čekano toplije vrijeme je stiglo, provozali smo se 2 vikenda malo lokalno i onda je stigao taj vikend i odlazak na Grobnik. Međutim, taj dan kojem smo se toliko veselili postao je najgori dan u mom životu. U jednoj bizarnoj i čudnoj nesreći Balki je pao i poginuo. Ne mogu i ne želim pisati što mi se tih dana događalo u glavi, sve je još sviježe i preteško. Golema bol i praznina koja je ostala iza njega, kod njegove obitelji, cure, prijatelja, znanaca, pa čak i ljudi koji ga nisu znali osobno već samo preko foruma, ostavila je veliki ožiljak na meni i na ljubavi prema motorima. Odlučio sam prodati motor. Dva tjedna je stajao parkiran i pokriven i svaki puta kad bih ga pogledao suze su mi navirale na oči. Ipak, usprkos odluci o prodaji nisam ga stavio u oglasnik. Moji su vršili pritisak na mene i stalno me pitali šta čekam i zašto ne objavim oglas ali nisam im znao odgovoriti. Ipak, pročulo se da ga prodajem i imao sam dva ozbiljna kupca. Jedan dečko je stvarno bio ozbiljan i činilo se da je posao gotov. Zaručnica mi je rekla da sam tih 2-3 dana dok sam bio uvjeren da motor ode, bio nepodnošljiv, mrzovoljan, ljut, živčan. Nakraju se nismo dogovorili oko cijene (1000 kn razlike) i tad sam odustao od prodaje i preporodio se. Ipak, puno se manje vozim. Što zbog nedostatka slobodnog vremena, što zbog gušta koji više jednostavno nije isti. Također, osjećaj u vožnji mi se iskrivio. Od jednog umjerenog, ujednačenog stila vožnje, počeli su mi se dešavati dani u kojima (apsolutno glupo i neodgovorno) u kratkim hlačama i majici, vozim jako agresivno i na rubu i čudan mi je feeling u glavi, kao da me nije briga hoće li se nešto dogoditi. Drugim pak danima imam neki glupi osjećaj, kao da prvi put sjedim na motoru. Također, puno se manje vozim s ekipom, češće odem sam đir. Ipak, bilo kako bilo, uživam u motoru, u vožnji naravno ali i kad ga dignem na štendere pa  ga glancam, često mi je dovoljam i samo pogled na motor u dvorištu da me oraspoloži i navuče osmijeh na lice. Ipak, ne prođe dan da se po nekoliko puta ne sjetim Balkija i njegove obitelji. Jedan život je nepravedno i prerano završio i time donio golemu tugu u tu prekrasnu obitelj. Nažalost, od tog dana, kad god dođem na forum, umjesto na Ninja topic, oči mi odlutaju na RIP koji je nažalost svaki dan sve puniji. Dobri ljudi ginu sve više, a iza njih ostaju roditelji, supruge, djeca, prijatelji....
Iako sam odlučio još barem ove sezone zadržati motor, sve češće se pitam je li fer od nas biti toliko sebičan prema ljudima koji nas vole ali su svaki dan u strahu zbog našeg hobija. Nama je fantastično obući opremu, uzeti nešto love i s ekipom na cjelodnevnu vožnju, ali sve češće mislim na one doma koji čekaju sms da je sve OK. Ili me pak panično zovu na mob kad mi pored kuće (živim uz Staru Riječku cestu koja je omiljena svim motoristima u ovom dijelu Hrvatske) prođe hitna s rotirkama i sirenom.

Liberty, ne znam što ćeš na kraju napraviti jer još ni sam ne znam što ću ja. Od kad znam za sebe lud sam za motorima, ko klinac sam milion puta poderao koljena kad sam se naginjao s biciklićem zamišljajući da sam Gardner, Rainey, Schwantz, Mamola i naravno u tom zanosu često i padao. Relativno kasno sam se uspio financijski posložiti da uzmem Ninju koji mi je bio san oduvijek (Z mi je bio jeftinija alternativa) i kad se konačno sve posložilo, nakon nepune godine dana dogodila se ova tragedija. Sad imam i motor i opremu, financijski je sve OK, ali dileme su sve jače. Još nemam snage za korak koji si napravio ali potpuno te razumijem.

Evidentirano

liberty

« Odgovori #31 : 15. Srpanj 2008, 09:12:38 »

Hvala!

ja nisam oduvijek lud za motorima/skuterima
javilo se iz potrebe, a preraslo je u gušt
no i sam sam sve manje oprezan, i sve sam razdražljiviju u vožnji
jedva čekam prodati
a kasnije ćemo vidjeti, uvijek mogu ponovno kupiti barem nešto slično čime mogu svud po Hrvatskoj, ili nešto jače, bolje

dan kad je nažalost naš Balki stradao, poslao sam mu sms da sam napokon i ja spreman za nešto poput njegovo motora
taj sam sms poslao prekasno, i on na njega nije stigao odgovoriti
od tada ni ne želim imati nešto jače i brže

no, nije samo to utjecalo na moju odluku
nedostatak vremena, malo zasićenja i nalaženje nekih drugih interesa, i to utječe

treba slušati svoje srce - moje srce ssad vuče da prodam

alfred stokes

• Vozi: Kymco B&W 125
« Odgovori #32 : 15. Srpanj 2008, 09:20:26 »

100 ljudi 100 ćudi.....
Previše razmišljaš o stvarima na koje ne možeš utjecat....ni jedna stvar u životu se ne može matematički izračunat....zato je život tako lijep i nepredvidiv  :palacgore:

Jučer smo pokopali Alena....jedan od prvih ljudi koje sam upoznao na forumu....staložen vozač....miran...
Poginuo krivnjom idiota koji ga je zagurao u metalnu ogradu na autocesti....ni krivog ni dužnog....čak ni brzina nije bila veća od dopuštene
Na pogrebu kćerkica, supruga i mama.....ali htjeli su da dodjemo motorima i ispratimo ga....
Sjećam se njegovog osmjeha kad je stavio otvoren spuh....osmijeha nakon gutanja zavoja prema cesti za Ogulin....odlaska na naš prvi DDK....

U nedjelju ujutro kad smo krenuli u djir javili su mi da je on otišao.....i napravili smo 400 prekrasnih kilometara....koje bi i on napravio da je bio u mogućnosti....
A mogli smo sjedit doma i gledat TV....jer je to sigurno....najsigurnije....
Gdje stavit crtu koliko se povuć....

Ljudi ginu u autima, autobusima, na pločniku, u jebenoj kadi......ali biraš način na koji ćeš živjet do tada....
Statistički su motori opasniji...to stoji....ali jebeš statistiku....kad je ona nešto značila u životu....

Nekoliko stvari mogu usporedit s vožnjom motora....a samo jedna je iznad  :inlove:
Ni jedne se ne bi odrekao dok si ih mogu priuštit
:palacgore:

A sad....ako se nešto desi....jbg...ne želim živit kao miš u rupi....jer ''postoji mogućnost'' da ću nastradat

Život je lijep
:wink:

Evidentirano

liberty

« Odgovori #33 : 15. Srpanj 2008, 09:28:25 »

nije stvar u tome da ne želim riskirati
nego da mi ni ne predstavlja toliki gušt više
jer ne samo da u glavi imam "to je opasno", nego i nervoznije vozim i sl.

nije mi to toliki gušt u odnosu na strah koji eventualno moji proživljavaju kad se ja vozim negdje okolo

malo sam stao na loptu, razmišljam slično kao i Ivek
i dalje na skuteru napravim bar 30 km dnevno u prosjeku
ali mi služi kao potreba, nije mi više toliki gušt kao prije

možda bolje da si kupim barku - baš zato što je život lijep
nije samo na motoru život lijep
ima i drugih stvari koje treba probati

oduvijek se ja za nešto fiksiram i interesiram intenzivno
onda me malo prođe i idem dalje
i to je dobro, jer bi inaće imao uzak krug interesa i bio bi zatupljen

s druge strane, nisam od onih koji će imati skuter/motor u garaži i na njega sjesti 1x mjesečno
- onda mi ni ne treba

život je lijep i probat ću bez skutera, ostaje mali skuter i on mi je dovoljan da se osjećam Slobodan

alfred stokes

« Odgovori #34 : 15. Srpanj 2008, 09:36:30 »

Očito nisi onda ''ufilman'' kao ja
Volim svoju familiju najviše na svijetu....ali jedan je život i ako ga na slilu idem usmjerit u drugom pravcu radi njih...nije to to...
Možda sam prevelik hedonist  :misli:
Imam 29 a još nisam odrastao  :mrgreen:

S druge strane kažeš da ti nije gušt više....čemu onda filozofija   :misli:

Previše kontempliraš....
Nema tu puno priče.....ja se uvijek držim one da se ne sekiram oko stvari na koje ne mogu utjecat  :palacgore:

Jednostavno:
- gušt ti je - voziš se
- kanaliziraš svoje interese u drugom smjeru jer te ovo više ne veseli toliko

Nema trećeg odgovora
Evidentirano

liberty

« Odgovori #35 : 15. Srpanj 2008, 09:43:30 »

i to si točno napisao:

previše razmišljam, filozofiram i često kalkuliram,
ali da takav ne ispadam - značilo bi da sam neiskren

tu na forumu sam upravo onakav kakav sam i inaće
jer mi i sam forum zna biti podrška

svoju malu priču podijelio sam s vama - baš zato ste svi tu za mene i ja za sve vas :palacgore:

i sad 100% neće nitko kupiti skut - pa ću i dalje bauljati okolo. shit :)

alfred stokes

« Odgovori #36 : 15. Srpanj 2008, 09:44:42 »

Fkors  :palacgore:

Služimo narodu....  :mrgreen:
Evidentirano

Zrile

• gospodicna arhitektica
  • Spol: Ženski
  • Vozi: valjčić po ormaru
« Odgovori #37 : 15. Srpanj 2008, 09:45:35 »

i to si točno napisao:

previše razmišljam, filozofiram i često kalkuliram,
ali da takav ne ispadam - značilo bi da sam neiskren

tu na forumu sam upravo onakav kakav sam i inaće
jer mi i sam forum zna biti podrška

svoju malu priču podijelio sam s vama - baš zato ste svi tu za mene i ja za sve vas :palacgore:

:hug:

:mrgreen:

Evidentirano
Zrülle m.i.a.u. :maca: // voditeljica Samba programa u centru afro-brazilske kulture http://www.facebook.com/pages/Samba/109917175803525
Padi OWD   :mornar:

alfred stokes

« Odgovori #38 : 15. Srpanj 2008, 09:50:21 »

:hug:

:mrgreen:

Šta se ti grliš?
Šic vozit se  :mrgreen:
Evidentirano

liberty

« Odgovori #39 : 15. Srpanj 2008, 11:11:14 »

evo - sutra dolazi kupac iz zg
barem mi je tako sad potvrdio telefonom

Tuono 06

• Dee Jay u godinama
« Odgovori #40 : 15. Srpanj 2008, 11:35:40 »

...pazi da te ne izmulja...da dogovorite probnu vožnju oko 22:30 na parkingu nekog šoping centra...pa poslije kukaj i pomagaj...3 nove teme na forumu... 8)
Evidentirano

liberty

« Odgovori #41 : 15. Srpanj 2008, 11:50:32 »

već je njegov frend isprobao skuter tako da više nema probnih vožnji
ionako ja pušem i na hladno - nema zezancije

ovaj ako ga hoće probati - ja ću mu rado pričuvati novce dok se vozi 8)

Zrile

• gospodicna arhitektica
  • Vozi: valjčić po ormaru
« Odgovori #42 : 15. Srpanj 2008, 18:31:09 »

Šta se ti grliš?
Šic vozit se  :mrgreen:
:mrhappy:

Evidentirano
Zrülle m.i.a.u. :maca: // voditeljica Samba programa u centru afro-brazilske kulture http://www.facebook.com/pages/Samba/109917175803525
Padi OWD   :mornar:

Kruno Cro II

• *
« Odgovori #43 : 17. Srpanj 2008, 13:47:59 »

100 ljudi 100 ćudi.....
Previše razmišljaš o stvarima na koje ne možeš utjecat....ni jedna stvar u životu se ne može matematički izračunat....zato je život tako lijep i nepredvidiv  :palacgore:

Jučer smo pokopali Alena....jedan od prvih ljudi koje sam upoznao na forumu....staložen vozač....miran...
Poginuo krivnjom idiota koji ga je zagurao u metalnu ogradu na autocesti....ni krivog ni dužnog....čak ni brzina nije bila veća od dopuštene
Na pogrebu kćerkica, supruga i mama.....ali htjeli su da dodjemo motorima i ispratimo ga....
Sjećam se njegovog osmjeha kad je stavio otvoren spuh....osmijeha nakon gutanja zavoja prema cesti za Ogulin....odlaska na naš prvi DDK....

U nedjelju ujutro kad smo krenuli u djir javili su mi da je on otišao.....i napravili smo 400 prekrasnih kilometara....koje bi i on napravio da je bio u mogućnosti....
A mogli smo sjedit doma i gledat TV....jer je to sigurno....najsigurnije....
Gdje stavit crtu koliko se povuć....

Ljudi ginu u autima, autobusima, na pločniku, u jebenoj kadi......ali biraš način na koji ćeš živjet do tada....
Statistički su motori opasniji...to stoji....ali jebeš statistiku....kad je ona nešto značila u životu....

Nekoliko stvari mogu usporedit s vožnjom motora....a samo jedna je iznad  :inlove:
Ni jedne se ne bi odrekao dok si ih mogu priuštit
:palacgore:

A sad....ako se nešto desi....jbg...ne želim živit kao miš u rupi....jer ''postoji mogućnost'' da ću nastradat

Život je lijep

život bez adrenalina je kao da živim u staračkom domu, tamo se jedino mjenja jelovnik i smrad prdaca........  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

liberty

« Odgovori #44 : 17. Srpanj 2008, 13:55:04 »

zar adrenalin potiče samo od vožnje motora?

jedimaster

• Vozi: SeVka 1000s
« Odgovori #45 : 17. Srpanj 2008, 14:01:52 »

Ne , navodno potiče i kad te npr. lav natjerava po savani :mrgreen:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

flugo

• **
  • Vozi: ZzR600
« Odgovori #46 : 17. Srpanj 2008, 14:07:28 »

Iako sam odlučio još barem ove sezone zadržati motor, sve češće se pitam je li fer od nas biti toliko sebičan prema ljudima koji nas vole ali su svaki dan u strahu zbog našeg hobija. Nama je fantastično obući opremu, uzeti nešto love i s ekipom na cjelodnevnu vožnju, ali sve češće mislim na one doma koji čekaju sms da je sve OK. Ili me pak panično zovu na mob kad mi pored kuće (živim uz Staru Riječku cestu koja je omiljena svim motoristima u ovom dijelu Hrvatske) prođe hitna s rotirkama i sirenom.

eto to i mene sve cesce muci..jedini razlog zbog kojeg ponekad razmisljam odustat od svega..prodat sve i bok :(
pogines i bok..tebe nema ali jadni ovi koji ostaju za tobom..roditelji,zena,djeca.....
ja sam si 5 godina paznju od motora odvracao ribolovom..kod mene je palilo..probaj :mrgreen:
Evidentirano

Kruno Cro II

• *
« Odgovori #47 : 17. Srpanj 2008, 14:28:05 »

ma neču to kada ništa ne upecam onda sam u bedari!!!!!!!!
Evidentirano

biker4life

• Vozi: '03 180 SP; '06 FZ1 S
« Odgovori #48 : 18. Srpanj 2008, 02:27:42 »

I, hm, si "odustao" ili jos trazis kupca, pa se vozikas? Kako je zavrsila prodaja? :misli:

Pozdrav...

toecutter

• **
  • Vozi: ..sve i svašta a ništa konkretno..
« Odgovori #49 : 18. Srpanj 2008, 09:29:15 »

Ova priča podsjetila me je na emocije koje su me prolazile prošlu godinu. Izgubio sam dva dobra prijatelja u prometnim nesrećama s motorima, i mogu vam reći da poslije toga jednostavno nije više isto. Često bi mi u vožnji prolazile kroz glavu posljednji trenutci provedeni s njime, pa beživotna tijela prekrivena bijelom plahtom, a kasnije očaj i jad u očima roditelja i bližnjih...vožnja nije više ista...gušt nije više isti..promet je sve jači i svakojakih budala je sve više ( kako onih s autima tako i onih s motorima ).
Kako je netko već napisao, više ne ginu samo neiskusni i nadobudni već i oni iskusni i oni "spori".
Pa dok se brzinomjer penjao sjetio sam se na ono malo slatko stvorenje koje me čeka kod kuće i ženu koja ne može dočekati da čuje zvuk motora,kako se vraćam kući.
Čovjek se zapita o vrijednostima,i dali je ta vožnja zaista vrijedna potencijalnog gubitka...ja sam polako shvatio da nije.
Postoje kompromisi,kupio sam si kros s kojim se itekako zabavim u šumi, koji me košta puno puno manje,rizik je neznatan, i zadovoljan sam svojim postupkom,kako radi sebe tako i radi svojih bližnjih. Jer svijesno riskirat izgubit sve ostale vrijednosti života radi samo jedne, zaista nema smisla.
Moram priznati da svaki put kad prođe neki R srce zaigra i grlo se stegne, a prst mi često zapne na mišu dokle prelistavam oglasnike,i dođem u napast da si kupim nešto "brzo",ali ako se to i desi u budućnosti,to će onda biti jedna "šestica" isključivo za pistu.
Da mi je netko rekao da ću ovo pisati prije par godina,nasmijao bi se. Ali evo, sve se mijenja,pa tako i ja, i dok je to u pozitivnom smjeru onda je dobro.
Sjetim se beskrajnih svađa s starim,tuge kada motora nije bilo, ali i što bi bilo da je drugačije bilo. Hvala Bogu da mogu sada razmišljati o prošlosti i hvala Bogu da sam shvatio da si ipak put ka budućnosti,čak i ako je ona negdje u konačnici i zapisana,krčimo sami pa neka put traje što dulje..

« Zadnja izmjena: 18. Srpanj 2008, 09:42:20 toecutter »
Evidentirano
RESTORAN KONOBA ROGOČANA

QUAD OFF ROAD TOURS

DJEČJA QUAD STAZA

www.konobarogocana.com

RENT A QUAD & SCOOTER

liberty

« Odgovori #50 : 18. Srpanj 2008, 10:12:52 »

prodaja nije realizirana jer je kupac našao skuter kojeg može preoisati "s firme na firmu" i uštediti si PDV

ja sam ga nastavio voziti, čak mi se čini da za vikend idem dulji đir (volio bi na Cres - Lošinj)

ako se netko javi - dobro, ako ne - isto dobro

meni se ne žuri, skuter je u iznimnom stanju, novčano mi nije teret

ako se proda - dobro, ako se ne proda - već će se prodati

guštam, malo sam oprezniji obzirom na intenzitet prometa
eto danas možda i prve kišice, pa treba biti još i oprezniji
prošla su vremena junačenja i eventualnog riskiranja
guštam polako i sigurno

rooky

• **
  • Vozi: PEGULU
« Odgovori #51 : 05. Kolovoz 2008, 15:02:22 »

šefe sta si odustaol od prodaje??

što bi reć?

Author

• **
  • Vozi: Dječja kolica
« Odgovori #52 : 05. Kolovoz 2008, 16:13:21 »

dobra ali pesimistična priča jer imaš strah od smrti, to je stres i fobija koje se moraš riješiti

ali gledaj realno, možeš se riješit skutera pa ti padne balkon na glavu dok šetaš i sl. glupe situacije (ne daj bože, ali vidjeli ste šta se događa), a danas se u novinama može čitati kako se ljudi pokušaju ubiti skakajući sa koječega pa ih spasi tenda ili grmlje, a ovi pod staklenim zvonom koji paze nađu način za najebati...

treba živjeti pa šta bude
Evidentirano
Remember the past, plan for the future, but live for today, because yesterday is gone and tomorrow may never come.

blackbird24

• **
  • Vozi: uvijek nešto
« Odgovori #53 : 05. Kolovoz 2008, 16:51:01 »

svaka čast,daj boze da izdrziš
u rodbini mi je poginulo 3 s motorom,prijatelja 8,polomljenih ne znam broj
zeni kad spomenem motor odmah ide rastava braka, i slične spike
ja zivim za to da odem i vratim se u komadu
više mi brzina od 300 ne vuče,to mi nije bitno koliko ću biti brz,a radi oklade sam riskirao više puta svoju glavu a i tuđu
ako smatraš da ćeš izdrzat samo naprjed
Evidentirano
live for ride,ride for life

liberty

« Odgovori #54 : 05. Kolovoz 2008, 21:23:04 »

odustao sam od prodaje

ključat ću ovu temu da ne padamo u neke dublje razgovore i teme

možete pratiti daljnji razvoj moje situacije - vožnje u drugim temama

sljivan

• **
  • Vozi: Suzuki GS 500 E
« Odgovori #55 : 17. Ožujak 2011, 15:41:54 »

I sad, u ove sitne sate, kad neki od vas već spavaju, a kad se opet sjetim svog prijatelja Balkija, moj Liberty je pored mene i jedva čeka da me odveze još malo dalje.
I on je ponovno Slobodan.

Odustao sam jer želim i ja ponovno to biti s njime.

najvaznije je da covjek prizna sebi sto ga usrecuje i da slijedi svoju srecu bez obzira na broj kubika i bez obzira sto drugi kazu...  :palacgore:
potrebno je mnogo iskrenosti i hrabrosti priznati sebi samome sebi da te nesto cini nervoznim, a onda se toga i osloboditi. SVAKA TI CAST NA TOME!
a nije li upravo bit voznje motora uzivanje i osjecaj slobode?

zelim ti mnogo srece...

veliki pozz!!!  :palacgore:
Evidentirano

Plava Vještica

• *
« Odgovori #56 : 16. Travanj 2011, 19:18:07 »

najvaznije je da covjek prizna sebi sto ga usrecuje i da slijedi svoju srecu bez obzira na broj kubika i bez obzira sto drugi kazu...  :palacgore:
potrebno je mnogo iskrenosti i hrabrosti priznati sebi samome sebi da te nesto cini nervoznim, a onda se toga i osloboditi. SVAKA TI CAST NA TOME!
a nije li upravo bit voznje motora uzivanje i osjecaj slobode?

zelim ti mnogo srece...

veliki pozz!!!  :palacgore:
Nikad ne odustaj od svojih želja ako želiš da ti se ostvare
Evidentirano

PacicLittle

• **
« Odgovori #57 : 20. Travanj 2011, 11:25:58 »

:palacgore: za pricu
Evidentirano
Tits or gtfo.

Plava Vještica

• *
« Odgovori #58 : 23. Travanj 2011, 12:25:44 »

Nikad ne odustaj od svojih želja ako želiš da ti se ostvare
Nikad.....al nikad ne odustaj!!!!!!!!! :( :( :(
Evidentirano

mladen59

• Vozi: HONDA CBF 600 S 2008 g.
« Odgovori #59 : 28. Travanj 2011, 23:19:25 »

Nikad.....al nikad ne odustaj!!!!!!!!! :( :( :(
Na čemu si Ti ??????? :shock: :shock: :shock: :rofl: :rofl: 
Evidentirano
BOLJE S BICIKLOM U KURVANJE,
NEGO S MERCEDESOM NA POSO

Plava Vještica

• *
« Odgovori #60 : 29. Travanj 2011, 14:40:35 »

joj Mladene!!!!!!!!!
Evidentirano

oracle

• PROROČICA
  • Vozi: intergalaktičku SP 1
« Odgovori #61 : 29. Travanj 2011, 14:50:44 »

i ja se pitam :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
O&G Team
..." Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
 Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram... "

ZLO

• Vozi: kawasaki kle 500;honda gw 11oogl-interstate
« Odgovori #62 : 29. Travanj 2011, 14:55:14 »

psttttttttt :mrgreen:
i ja se pitam :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

zar i Ti,sine Brute :shock:

:LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
http://croatia-residence.com/
http://croatia-property.com/en/ 
Mnogi ljudi su kao brus - oštre druge, a sami su tupi..
 Str: 1 2 3 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.342 sekundi uz 15 upita.