Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: ČAVOGLAVE 05.08.2008.  (Posjeta: 5220 )

Direktor

• ex Street Illegal
  • Spol: Muški
Odg: ČAVOGLAVE 05.08.2008.
« Odgovori #25 : 29. Srpanj 2008, 14:02:02 »

Ok, hvala na informaciji.... samo, kad je u Drnišu okupljanje, koliko prije polaska za Čavoglave..??
Thompson i je jedan od razloga radi kojeg bi odlučila doći...

Da, Mačak reče u Drnišu u 17.00h i onda laganini polazak za Čavoglave.
Ako imate sl. vremena svakako prije dolaska u Drniš navratite u Knin, pogledajte staru tvrđavu i grad. Tam je na taj dan prošle godine bilo jako puno naroda i sve je bilo super. Jedino kaj je problem da se neki od naših političara naseru i prodaju demagogiju baš u Kninu, pa onda nastane gužva...al ko njih jebe, može ih se izbjeći jer su obično tamo ujutro....bitna je ekipa u Drnišu i Čavoglavama, piva, čevapi, šator i pjesma do zore!
Evidentirano
I. posjeta Grobnika - 1989. godine

BAKS

• **
  • Vozi: Yamaha xtz 750
« Odgovori #26 : 29. Srpanj 2008, 14:16:47 »

To ti je u samom centru Drniša mislim da to nitko a kamoli ti može promašiti.
Što se kompletnog rasporeda tiće meni je za sada poznato samo vrijeme i mjesto okupljanja, naime u Čavoglavama ima mjesta za šatore a koliko znam prijašnjih godina nije nitko divljao i moglo se odmoriti. Na proslavi nisu samo Bikeri nego jako puno naroda se skupi procjene od lani kažu oko 50 000, ima svega tako da se svatko može zabaviti, naravno da je glavna zvijezda većeri Thomson ali biti će puno raznih izvođača.
Prošle godine su organizaciju prepustili nekoj agenciji koja je napravila puno propusta, pa se nadam da ove godine neće biti " cigareta " , ali svatko želi zaraditi a tko ne želi da netko zaradi na njemu neka si lijepo kupi cigarete u trgovini.

vjerojatno si nepusac pa ti nije poznato :misli:-i u trgovinama zaradjuju na cigaretima ali s tom razlikom da imaju puno manju zaradu jerbo prodaju cigarete sa hr markicom
a kad ti neko prodaje iste sa bosanskom ili crnogorskom znaci da zaradjuje duplo-u ovom slucaju i vise jer su te iste kod nas kostale(mislim) 12 ili 13 kuna a tamo 16.
cijene pica i hrane su otprilike kao i na zrću sto je (meni) apsolutno neprimjereno onom "puckom slavlju"

to ssssss-sto se bikersko dijela tice-okupljanje je u centru drnisa(zaboravija san ime kafica,ali nemozes falit...) odatle krece povorka prema cavoglavama.par sto metara prije skretanja za cavoglave,ulece thompson na celo kolone i uz provlacenje izmedju auta i ljudi po uskoj cesti vodi te do ledine na kojoj mozes dignut sator.
otprilike ovdje

ha ha ha  :wink: :wink: :LOL: :LOL: :LOL:

iza svakog smiča je nagazno polje pa pazite gdje ćete postavit šator  :LOL: :palacgore: :LOL: 8) 8)

bilo je optimista koji su pokušali biti kulturni ali ulazak u te WC nebi poželio ni najgorem neprijatelju zato je priroda vrlo in  :LOL: :LOL: :mrgreen:

nakon toga ides kupit bonove,ali-moras znat sto ces pit jerbo su razliciti bonovi za pivu,vodu,sok i sl.
nedaj boze nekoga pitat sta ce popit a da nemas taj bon jer ces opet u redu cekat cca po ure...
nakon toga mozes u razgledavanje standova,narodnih nosnji i ostalog folklora.

napomena-sve je pisano na osnovu proslogodisnjeg posjeta a ako se ove godine stogod promijeni :palacgore:

i jos mi uvik nije jasno sta ova tema radi u ovom podforumu 8)
Evidentirano
APARTMAN (STUDIO) U PAGU IZNAJMLJUJEM
INFO NA PP

.mačak.

• **
  • Vozi: vn 800 Classic
« Odgovori #27 : 30. Srpanj 2008, 08:39:52 »

Isto tako ni meni nije jasno šta ti još tražiš na ovom podfurumu a pogotovu u ovom topicu.
Najašio si a iako ti nitko nije želio proturijećiti niti s tobom raspravljati ti se guraš i guraš, ali nisi ti kriv ne možeš si pomoći.
Je na zrću je pivo 75 kn, dok je lani u Čavoglavama bilo 10 kn, i da ja pušim i zato uvijek imam cigareta.
Pa taj naš jal je nevjerojatan!!!!
Evidentirano
Pametne žene ušutkuju muškarce dižući noge, a glupe dižući glas.
Ne pij dok voziš, mogao bi proliti.

zele_tg

• **
« Odgovori #28 : 30. Srpanj 2008, 10:11:45 »

Lani su nastupili klapa Drniš, Mate Bulić, Dražen Zečić, Mladen Grdović, Shorty, Nered i Thompson.  8)

Vrijedilo je i vrijedi opet posjetiti najveću pučku proslavu Oluje.  :palacgore:

svaka cast thompsonu i njegovin pismama,slusam ga cesto,ali to nema veze sa motorima,neka on piva i mi cemo dolazit na koncerte ali kad mi radimo partije neka on dolazi na njih  :palacgore:
Evidentirano

zele_tg

• **
« Odgovori #29 : 30. Srpanj 2008, 10:36:43 »

Isto tako ni meni nije jasno šta ti još tražiš na ovom podfurumu a pogotovu u ovom topicu.
Najašio si a iako ti nitko nije želio proturijećiti niti s tobom raspravljati ti se guraš i guraš, ali nisi ti kriv ne možeš si pomoći.
Je na zrću je pivo 75 kn, dok je lani u Čavoglavama bilo 10 kn, i da ja pušim i zato uvijek imam cigareta.
covik lipo zbori i pivo je bilo 15 kuna,znam jer sam dosta tura platija,mozda si ti pija onu od 3 deca,tamo motora nije nesto ni bilo,vecina onih koji su se vracali iz livna jer sam i sam dosao sa njih desetak,motori su cisto pozvani da se cavoglave malo s njima podice a sta kaze baks niko ih nije osljivija dva posto,brate kad ja dojem na parti to je moja kuca...imate u kninu proslavu pa koje bija nek obuce uniformu i nek ide a ko nije neka gleda.svaka cast thompsonu sta dize moral hrvatima,hvala mu al mogli ste kupit knjigu od petra janjica tromblona pa mozda hrvatsku necete gledat samo kroz muziku.vise je gori onih sta nisu metka opalili i uzivaju sve drzavne povlastice.samo da znas i ja sam rodjen u okolici nove gradiske i srbi su mi tamo doslovno sve unistili pa gledam na to sve malo drugcije.ako dodjes u livno mozemo popit koju.
Evidentirano

berekin

• *
  • Vozi: ETV 1000 CAPONORD
« Odgovori #30 : 30. Srpanj 2008, 10:38:38 »

meni samo nije jasno zasto se ova tema provlaci vec godinama po forumu u dijelu moto susreti iako svi govore kako ovo nije moto susret.... ili da preimenujemo ovaj podforum u moto susreti i najave koncerata ?????
Evidentirano

berekin

• *
  • Vozi: ETV 1000 CAPONORD
« Odgovori #31 : 30. Srpanj 2008, 10:39:54 »

covik lipo zbori i pivo je bilo 15 kuna,znam jer sam dosta tura platija,mozda si ti pija onu od 3 deca,tamo motora nije nesto ni bilo,vecina onih koji su se vracali iz livna jer sam i sam dosao sa njih desetak,motori su cisto pozvani da se cavoglave malo s njima podice a sta kaze baks niko ih nije osljivija dva posto,brate kad ja dojem na parti to je moja kuca...imate u kninu proslavu pa koje bija nek obuce uniformu i nek ide a ko nije neka gleda.svaka cast thompsonu sta dize moral hrvatima,hvala mu al mogli ste kupit knjigu od petra janjica tromblona pa mozda hrvatsku necete gledat samo kroz muziku.vise je gori onih sta nisu metka opalili i uzivaju sve drzavne povlastice.samo da znas i ja sam rodjen u okolici nove gradiske i srbi su mi tamo doslovno sve unistili pa gledam na to sve malo drugcije.ako dodjes u livno mozemo popit koju.

:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano

BAKS

• **
  • Vozi: Yamaha xtz 750
« Odgovori #32 : 30. Srpanj 2008, 11:07:08 »

ma samo ti pitaj,sve cu ti objasnit:
ukoliko sam ista izmislio,slobodno me demantiraj

Piva o.5l 15 kn, sok 2dcl 15 kn, kola 2 dcl (točena) 15 kn.... mozda je za povlastene bila druga cijena :misli:
neznam zasto mislis da sam najasio na tebe-niti si organizator("agencija") niti te vrijedjam,napadam ili slicno...
cilj ove teme je informiranje, pa zasto ljudima ne dat par detalja...

Moto Klubovi i susreti-ocigledno moderatori misle da je tema na pravom mjestu-iako mi jos uvik nije jasno zasto nema teme od lani :misli:

dobro se zabavi :palacgore:

p.s. na zrcu su te zajebali 8) 8) 8)
Evidentirano
APARTMAN (STUDIO) U PAGU IZNAJMLJUJEM
INFO NA PP

ivan_m

• **
« Odgovori #33 : 30. Srpanj 2008, 14:43:36 »

to ssssss-sto se bikersko dijela tice-okupljanje je u centru drnisa(zaboravija san ime kafica,ali nemozes falit...) odatle krece povorka prema cavoglavama.par sto metara prije skretanja za cavoglave,ulece thompson na celo kolone i uz provlacenje izmedju auta i ljudi po uskoj cesti vodi te do ledine na kojoj mozes dignut sator.

vodite računa da je centar drniša trenutno raskopan te je sve u radovima  :palacgore:
Evidentirano
"I noga u guzicu je korak naprid"

Macko

• **
  • Vozi: VW KLE 500
« Odgovori #34 : 31. Srpanj 2008, 14:50:27 »

Centar Drnisa,gdje se skupljalo prosle godine se zove Poljana, a birc Kavana. I da,to nije moto okupljanje,vec pucka proslava Oluje,poucen proteklim godinama,nosio sam za jesti sa sobom,sveudilj glede lakseg konzumiranja razvodnjene pive 0,5l=15kn ,jer su cevapi bili KUHANI u ulju.  No najbitnije je to, da se zaista skupi ekipa iz cijele domovine i sire. Vidimo se!!!

Možda vam je dobro, da se prije okupljanja najedete u restoranu Kod Tome, koji se nalazi kad idete iz smjera Knina, na jedinome semaforu desno, pa prva desno.
Kako ljudi ne žive samo od Oluje, cijene pristojne, porcije obilne, mislim da sam vidio naljepnicu "Beštija" iz Zadra....
« Zadnja izmjena: 31. Srpanj 2008, 16:26:30 Macko »
Evidentirano
Pax et bonum!

sssss

• MISS BABINJAKA
  • Spol: Ženski
  • Vozi: GSXR1100
« Odgovori #35 : 31. Srpanj 2008, 16:45:16 »

Hvala svima na informacijama..... Sutra krećem za Livno, a u Drnišu pa Čavoglavama se vidimo u utorak....  :mrgreen:
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #36 : 31. Srpanj 2008, 17:07:38 »

meni samo nije jasno zasto se ova tema provlaci vec godinama po forumu u dijelu moto susreti iako svi govore kako ovo nije moto susret.... ili da preimenujemo ovaj podforum u moto susreti i najave koncerata ?????
Premješteno
Evidentirano
D.F.F.D.

rednyaW

• god admin wannabe
  • Vozi: KTM SuperDuke, Derbi GP1 172, Aprilia SR 172
« Odgovori #37 : 31. Srpanj 2008, 18:59:45 »

Lani su nastupili klapa Drniš, Mate Bulić, Dražen Zečić, Mladen Grdović, Shorty, Nered i Thompson.  8)

kriste... sad ne bi tam išel nid a djele zelene rc8....
Evidentirano
SPONSORS:<br />www.ktm.com<br

Gato

• Vozi: TuDuMa 850
« Odgovori #38 : 31. Srpanj 2008, 20:05:44 »

kriste... sad ne bi tam išel nid a djele zelene rc8....
:lolcry: :rofl: :LOL:
Da me nisu vec u startu odbile sve gore opisane lipote, ovo bi sigurno bila kap koja bi prelila casu! Mladi kolega, svaka cast  na komentaru! :naklon:
Evidentirano
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!

Free Rider - Mačak - Slavonija

sssss

• MISS BABINJAKA
  • Vozi: GSXR1100
« Odgovori #39 : 31. Srpanj 2008, 20:27:55 »

Ajme što ste se svi napalili..... tko hoće ići, ići će, iz svojih razloga.... kao da je bitno tko će tamo biti ili nastupiti.... meni je osobno dovoljno otići, provozati se Knin-Drniš-Čavoglave, družiti se s ljudima i na kraju poslušati Thompsona.... ionako je više puta spominjano da to nije moto susret, već proslava Oluje gdje su kako svi, tako i motoristi dobrodošli, pa tko voli nek izvoli, tko ne neka ide dalje svojim putem..... i ne razumijem što svi očekujete spektakl..??  ako je bilo propusta u organizaciji do sada, tko zna, možda se ove godine neke stvari bolje izorganiziraju, a opet ako ne, po prijašnjim godinama se vidi što možeš očekivati i dobro.....
Evidentirano

Deliriano

• **
  • Vozi: Kawasaki Zephyr 550; Suzuki Bandit 1200
« Odgovori #40 : 31. Srpanj 2008, 23:48:13 »

To SSSS:
nisam siguran da li smo se mi upoznali na forum fešti u Movie Pubu, ali obzirom da smo na forumu - nismo stranci  :mrgreen:

Ja sam tu kod zadra i vrlo vjerovatno bi išao na taj koncert, ali bi mi bilo drago da nekoga kad već idem nekoga od poznate ekipe sretnem, ako ništa drugo da imam sa kime popiti pivicu.

E sada;
ko bi sve kretao iz Drniša, da se tam upoznamo i zajednom uputimo na proslavu?!?!
Evidentirano
naljepnice, majice, poslovni pokloni, kalendari i slične tiskovine - www.koprivagraf.com

valkira-cbr

• **
  • Vozi: majog zecova ;o)
« Odgovori #41 : 01. Kolovoz 2008, 10:06:00 »

da, bilo bi lipo kad bi se gori skupili svi,popili ponesto, pa taman do dovukli s neke benzinske,  a ne po grupicama.
a i ako stoljub dodje garant ce zapivat onu nasu  :mrgreen:
Evidentirano
LONE RIDER RIDES ALONE...............

djess

• **
  • Vozi: Z750 S
« Odgovori #42 : 02. Kolovoz 2008, 08:50:28 »

Kolega i ja krećemo u nedjelju ujutro iz Varaždina, pošto se to događa samo u utorak trebali bi negdje prespavati 2 dana. Da li je tko od vas boravio u onom moto kampu u Vodicama što je u vlasništvu člana MK Okit, zanima me koliko je ustvari to udaljeno od obale.
Ako bi se u Drnišu okupljali na nekom posebnom mjestu onda bi to trebalo ovdje napisati
Evidentirano

Macko

• **
  • Vozi: VW KLE 500
« Odgovori #43 : 02. Kolovoz 2008, 14:03:44 »

Varijanta a: Poljana (sami centar Drniša), varijanta b: autobusni kolodvor, neposredno prije kretanja za Čavoglave, uostalom, neka to odradi Mačak, tj. neka veli od kud se kreće....
Evidentirano
Pax et bonum!

ivan_m

• **
« Odgovori #44 : 02. Kolovoz 2008, 14:14:55 »

Varijanta a: Poljana (sami centar Drniša), varijanta b: autobusni kolodvor, neposredno prije kretanja za Čavoglave, uostalom, neka to odradi Mačak, tj. neka veli od kud se kreće....

varijanta b ti igra, varijanta a ne igra, zatvorena cesta, radovi, sve raskopano...
Evidentirano
"I noga u guzicu je korak naprid"
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.147 sekundi uz 15 upita.