Osobno mislim da je najbolje rjesenje zamjena orginal lonca nekim zamjenskim topovima! Kod mene fz6 06,god vozio godinu dana sa orginalom, i fakat grije suvozaca, podotovo nakon malo ostrije voznje Istarskim ipsilonom. Sad vec dvije godine gore Leo Vince, sa db kilerima, buka podnosljiva a i grijanje suvozaca osjetno se smanjilo( ne prigovara vise kad si dam malo oduska), cijena oko 4200 kunica hrvatskih ALI nazalost i Leo Vince, cak i bez db kilera nakon 10-ak minuta iznad 190 dobrano potkuri suvozaca, taj test namjerno napravljen, bas zbog toga da se vidi oce li grijat.....
ps.nakon testa ko da me pretukli, izubijalo me puhanje, tak da to ne preporucam i jos jedna sitnica, kaciga je Schubert S1, npr. AGV i db kileri je puno glasnija verijanta nego sa Schuberticom, moje osobno misljenje je da nema bas previse mjesta oko original topa za neku izolaciju, a i samo ce se produzit vrijeme, mislim mozda se nece zagrijat nakon pola sata, ali nakon sat vremena sigurno oce, takodjer mislim da bi izolacijom dodatno zagusio prosror oko topa pa nebi bilo uopce odvodnje topline tokom voznje...i da ima i jeftinijih varijanti od Leo Vinca....