Eto nakon sto sam se po pljusku dokotrljao do Karlovca (covjek je bio iznenadjen sto sam dosao po kisi), uredno sam primljen na servis i vrlo ljubazan decko koji tamo radi nije me otjerao, a iskreno receno ne znam niti kuda bi jer je to malo van ruke i nema niceg u blizini, nego mi je dozvolio da sve gledam i ucim

Tako sam po prvi put u zivotu odgledao kompletan servis i objasnjeno mi je kako i zasto za sve sto se mijenjalo.
Ne mogu opisati koliko sam bio zadovoljan iako me sva na kraju dosta kostalo, ali obzirom da sam svojim ocima gledao kako se pedantno sve radi, vrlo sam sretan. Covjek mi je slozio motor kao da ga sebi slaze

Ide pila sada jos bolje nego prije

Eto racuna pa sami procjenite da li je fer naplaceno. Predlazem da ostali ljudi koji rade servis ucine tako pa cemo dobiti neke parametre o radu servisa i njihovim cijenama. Ovo je znaci servis za Beverly 400 na 12000km. Eto slike racuna.
Eh, da umalo zaboravih, kako mi je naplaceno 2l ulja covjek mi je uredno dao ostatak u boci, sto do sada nikada nisam dozivio da dobijem

A usporedbe radi eto racuna sa servisa na 6000km u Globalovom servisu na Pescenici.
Naplaceno je 2h rada, za izmjenu ulja i filtera !
A ovdje mi je covjek pred ocima radio vise od 2h i naplatio manje za sav taj posao koji je napravio pa vi ocjenite da li je to isto