Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: supertrapov ispušni top  (Posjeta: 658 )

Vukopas

• Spol: Muški
  • Vozi: hodu 1000 ručni rad,unikat
supertrapov ispušni top
« : 30. Srpanj 2005, 11:58:31 »

hello!! zanima me ima li tko koji stari sprženi trrap..ili netko ima sheme..a možda koji link sa time..imam puno volje i mogućnosti upustiti se u izradu,al sto ljudi..sto mišljenja. Ništa bez uzorka. Tenks unaprijed!!!
Evidentirano
PRODAJEM ZVJER SA AVATARA...INFO NA MOB ILI PP..

JURICA

• **
  • Vozi: @T XRV 750
supertrapov ispušni top
« Odgovori #1 : 01. Kolovoz 2005, 07:01:36 »

Bok. Imaš na netu sve o super trapu i nije ga problem napraviti samostalno. otipkaj samo naziv na googleu ili sl i naći češ svašta. Ja sam isti napravio na svojoj Africi i vjeruj daje mu specifičan zvuk ( mada je namjena auspuha za čopere i k tome slično. Dosta su skupi ali vrijedi para radi zvuka !!
Evidentirano

IgorZ

• Vozi: aprilia & ducati
supertrapov ispušni top
« Odgovori #2 : 01. Kolovoz 2005, 15:54:39 »

eee gledao sam ti bike u subotu na 402,jebeno izgleda ljepo si složio.jedino me topovi bodu u oči,al sad ce valda bit bolje :cool:
Evidentirano

Vukopas

• Vozi: hodu 1000 ručni rad,unikat
supertrapov ispušni top
« Odgovori #3 : 01. Kolovoz 2005, 16:59:26 »

Citat: Streetfighter
eee gledao sam ti bike u subotu na 402,jebeno izgleda ljepo si složio.jedino me topovi bodu u oči,al sad ce valda bit bolje :cool:
da..i ja se nadam  :D otipkam ja na googleu naziv..našao sam brdo toga,al nigdje nekakvu detaljniju shemu  :x
Evidentirano
PRODAJEM ZVJER SA AVATARA...INFO NA MOB ILI PP..

AnteK

• Vozi: XTZ 680 Tenere
supertrapov ispušni top
« Odgovori #4 : 02. Kolovoz 2005, 19:45:33 »

Citat: JURICA
Bok. Imaš na netu sve o super trapu i nije ga problem napraviti samostalno. otipkaj samo naziv na googleu ili sl i naći češ svašta. Ja sam isti napravio na svojoj Africi i vjeruj daje mu specifičan zvuk ( mada je namjena auspuha za čopere i k tome slično. Dosta su skupi ali vrijedi para radi zvuka !!

Supertrap nije bash preporučljiva roba za motore poput Africe; zvuk je jedno, utjecaj na rad motora i smjesu sasvim nešto drugo; u praksi se pokazao jedan od najlošijih za enduro motore. Ovakvo nešto je puno bolje:

Evidentirano
U bejrutu arapi kipara u tur jebu. Bolje da su konjaka nam dali, nego sise kad smo bili mali!

JURICA

• **
  • Vozi: @T XRV 750
supertrapov ispušni top
« Odgovori #5 : 03. Kolovoz 2005, 07:06:07 »

bio je MOJ ručni rad, a htio sam isprobati kak se čuje kad ga nemaš di kupit - jedino vidjet na čoperima stranih rega. Inače postoji trapovi sa i bez izlaznog ispuha na kraju . Moj je imao čep, te izlaz kroz tzv. prstenove odvojenih šajbicama  - više prstenova jači zvuk. A što se tiče endura i super trapa moji kolege su imali na DR bigovima isto super trap i to 3 ili 4 godine i bilo je sve ok - prošle godine sam vidio tipa u Zgb koji  je kupio od njega i još uvijek ga ima gore ( inače u 1. pali sve moguće alarme - 1 cilindar!). Što se tiče ispušnih / povratnih plinova ispitao sam  koji promjer cijevi i slično - ali nema veze, bio je samo par tjedana gore pa se nadam da nije oštetilo ništa - performanse su bile iste.
I za kraj kod Africe vrijedi pravilo najboljeg rada motora sa tvorničkim spuhom !!! :roll:
Evidentirano

AnteK

• Vozi: XTZ 680 Tenere
supertrapov ispušni top
« Odgovori #6 : 03. Kolovoz 2005, 09:08:04 »

Citat: JURICA
I za kraj kod Africe vrijedi pravilo najboljeg rada motora sa tvorničkim spuhom !!! :roll:

Točno, i ne samo za Africu nego i Transalp  :D
Evidentirano
U bejrutu arapi kipara u tur jebu. Bolje da su konjaka nam dali, nego sise kad smo bili mali!

tomee

• BANMAHER
  • Vozi: Kredenc koji vleče frižider
supertrapov ispušni top
« Odgovori #7 : 03. Kolovoz 2005, 15:36:49 »

Evidentirano
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.065 sekundi uz 16 upita.