18, zadnji dan, tour po Slavoniji, Baranji, Podravini i put doma. Vinkovci - VU - OS - Kopački rit - Donji Miholjac - Virovitica - KC - ČK, cca 350 km i više (puno odstupanja od rute).
Spavalo se u Hotelu GEM u Vinkovcima (skoro na izlazu iz grada), nočenje 450 kn (srednje za HR) za dvoje, doručak švedski stol. Topla preporuka, tiše-dalje od centra, motor parkiran ispred recepcije, sve 5.
Evo par slikica iz GRADA HEROJA za onog neznalicu iz prijašnjih posteva

Nevjerica me uhvatila u Vukovaru, očekivao sam da su se rane malo više zaliječile. Kakav je samo to lijep grad bio prije rata... (bar koliko se sječam)

E... nemrem belivit, Vučedol nisam mogo nač, na kraju ceste ima 3 puta, ja sam očito izabrao krivi i došao u nekakve vinograde... odustal nakon 30-tak minuta vožnje

U Osijeku sam se skoro skršio između dva semafora prema Manastiru. Ja po gasu, sljedeći semafor 100m udaljen preskoči sa žutog na crveno u sekundi, previše doziram zadnju, asfalt vruč, gume hladne i malo plesa po traci... stao na pješačkom al sve 5

Kopački rit prevelik za vidjet sve. Ceste u okolici Osijeka solidne, ravne ko po špagi, za rrrracere dušu dalo

. Viđena 2 presretača u akciji (srečom u suprotnom traku).
U Virovitici dan grada, zatvorena cesta kroz centar, pripreme za koncert Thompsona

Fala bikeru iz Koprivnice na preporuci, neznam mu ime, al ak je na forumu: Dobar je restoran, fala još jednom

U 4 dana cca 1600-1700km, nismo baš vidli sve kaj smo htjeli, pa će se ovo ziher ponoviti.
Pozdrav bikerima iz Sarajeva, pozdrav svima s kojima smo se sreli al nismo pričali ili odzdravili.
Hvala svima na savjetima.
Svi Vi koji planirate posjetiti Bosnu, ne razmišljajte više - pali pilu