Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: ČK - Dubrrrovnik (via Bosna) 14.-18.08.  (Posjeta: 2260 )

Tealc

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Suzuki GSF1250SA L0
Odg: ČK - Dubrrrovnik (via Bosna) 14.-18.08.
« Odgovori #25 : 31. Srpanj 2008, 21:12:43 »

Vukovar.
Ti si iz Hrvatske? Jer ako jesi, onda bi morao to znat.... Ako nisi, onda mi je razumljivo.

Nemoj se mučit, valjda se nije ni rodio za vrijeme (i par godina iza) rata  :wink:

U subotu bio u Louisu, i naravno, zaboravil sprej za gumu krpat (nekaj moram pozabit) :LOL: No dobro, konačno je došel prek nekih veza... sad da pitam (zlu ne trebalo) jel sigurno s tim vozit par stotina km ili trk do vulkanizera? Do sad sam jednom to koristio na autu, ali vozio do prvog vulkanizera odma  :misli:
Evidentirano

ktm freak

• **
  • Vozi: 525 xc & Caddy
« Odgovori #26 : 31. Srpanj 2008, 22:57:06 »

Nemoj se mučit, valjda se nije ni rodio za vrijeme (i par godina iza) rata  :wink:

U subotu bio u Louisu, i naravno, zaboravil sprej za gumu krpat (nekaj moram pozabit) :LOL: No dobro, konačno je došel prek nekih veza... sad da pitam (zlu ne trebalo) jel sigurno s tim vozit par stotina km ili trk do vulkanizera? Do sad sam jednom to koristio na autu, ali vozio do prvog vulkanizera odma  :misli:

Za jedan slučaj znam da se s tom pjenom vozio neko ,a nesmem reči ko... :omfg: Uglavnom godinu dana je pjena unutra bila i prevalilo se je cca. 7000km. Probao sam vozit prije nego se zamjenila guma i nisam baš imal neku volju se žešće vozit
Evidentirano

Tealc

• **
« Odgovori #27 : 19. Kolovoz 2008, 21:42:20 »

Evo stigli jučer navečer nakon ture po cijeloj Slavoniji, djelu Baranje, Podravini...

Imam nekih obveza pa dok to riješim nabacam slikice. Uglavnom prekrasnih djelova Bosne, uslikanih i neuslikanih, prekrasnih cesta (izuzevši 20-tak km prije Mostara), divnih ljudi se sretalo...
Evidentirano

Tealc

• **
« Odgovori #28 : 20. Kolovoz 2008, 21:59:17 »

Radi ograničenog vremena prvi dan se jurilo autoputom VŽ-ZG-Okučani, lagano do Banja Luke, pa uživancija do Jajca, laganica do Prozora gdje smo odsjeli.

Moram pohvaliti Motel RAMA B&B, nočenje za dvoje 55km (uključen doručak), dali su nam na uporabu i garažu za 5km. Gazda vozi KTM (viđen u garaži), ali nismo ga imali prilike vidjeti... motel je u centru Prozora, 10km do Ramskog jezera, osoblje super, ljudi u mjestu super (kao i u cijeloj Bosni uostalom :palacgore:)

Evo par slikica od prvog dana...
Evidentirano

Tealc

• **
« Odgovori #29 : 20. Kolovoz 2008, 22:04:37 »

Drugi dan krenuli smo na Ramsko jezero, na dan Velike Gospe ljudi su šetali 10-tak km od Prozora do Ščita, spremala se neka fijesta, ali mi krećemo put Mostara pa preko Metkovića do Slanog kod Du na ručak.

U Mostaru temperatura preko 35 ziher, iz Hr mi javljeno da nevrijeme hara. Bikera skoro i nema, tu i tamo kakvi Talijani. Na odlasku iz Mostara stigao je par na RI tablama, al bilo je prevruče da stojim više i sekundu  :(

cca. 700 km, realne vožnje nekih 10h u dan i pol (14. i 15.08).

Evidentirano

Tealc

• **
« Odgovori #30 : 20. Kolovoz 2008, 22:21:02 »

16. se uživalo u blagodatima Jadrana, tako da se 17. poteglo skoro 600km do Vinkovaca. Du-Metković-Mostar-Sarajevo-Zenica-B.Šamac-Vinkovci.

Tko planira, moram napomenuti od Mostara prema unutrašnjosti ima 20-tak km "pograbljanog" asfalta, ili kak se to zove, uglavnom priprema za novi sloj kako su rekli domačini. Malo neugodno za motocikle, ali izvedeno bolje nego po Hr (gušće i pliće izgrebano). I naravno, dio gdje se gradi autoput Sarajevo-Zenica je malo raskopan.

Slika tete za sve ljubitelje istih... (zbog ovoga sam pretrpio po rebrima od suputnice)  :LOL:
Hodžičevi čevapi na Baščaršiji obavezna postaja (i slikica kak iskoči trbuh nakon čevapa) :palacgore:
Evidentirano

Tealc

• **
« Odgovori #31 : 20. Kolovoz 2008, 22:43:41 »

18, zadnji dan, tour po Slavoniji, Baranji, Podravini i put doma. Vinkovci - VU - OS - Kopački rit - Donji Miholjac - Virovitica - KC - ČK, cca 350 km i više (puno odstupanja od rute).

Spavalo se u Hotelu GEM u Vinkovcima (skoro na izlazu iz grada), nočenje 450 kn (srednje za HR) za dvoje, doručak švedski stol. Topla preporuka, tiše-dalje od centra, motor parkiran ispred recepcije, sve 5.

Evo par slikica iz GRADA HEROJA za onog neznalicu iz prijašnjih posteva  :LOL:
Nevjerica me uhvatila u Vukovaru, očekivao sam da su se rane malo više zaliječile. Kakav je samo to lijep grad bio prije rata... (bar koliko se sječam)  :? E... nemrem belivit, Vučedol nisam mogo nač, na kraju ceste ima 3 puta, ja sam očito izabrao krivi i došao u nekakve vinograde... odustal nakon 30-tak minuta vožnje :(
U Osijeku sam se skoro skršio između dva semafora prema Manastiru. Ja po gasu, sljedeći semafor 100m udaljen preskoči sa žutog na crveno u sekundi, previše doziram zadnju, asfalt vruč, gume hladne i malo plesa po traci... stao na pješačkom al sve 5 :)
Kopački rit prevelik za vidjet sve. Ceste u okolici Osijeka solidne, ravne ko po špagi, za rrrracere dušu dalo  :LOL:. Viđena 2 presretača u akciji (srečom u suprotnom traku).
U Virovitici dan grada, zatvorena cesta kroz centar, pripreme za koncert Thompsona  :misli:

Fala bikeru iz Koprivnice na preporuci, neznam mu ime, al ak je na forumu: Dobar je restoran, fala još jednom  :palacgore:
U 4 dana cca 1600-1700km, nismo baš vidli sve kaj smo htjeli, pa će se ovo ziher ponoviti.

Pozdrav bikerima iz Sarajeva, pozdrav svima s kojima smo se sreli al nismo pričali ili odzdravili.
Hvala svima na savjetima.

Svi Vi koji planirate posjetiti Bosnu, ne razmišljajte više - pali pilu
  :palacgore:
Evidentirano

Mandrake

• Vozi: plavu
« Odgovori #32 : 20. Kolovoz 2008, 23:46:53 »

Stvarno dobra ruta...svaka cast....
a i sve sto ste vidjeli na putu je sigurno prekrasno...znam jer sam pretprosle godine prosao dijelom istim putem, nazalost automobilom...voziti se uz Vrbas je stvarno dozivljaj
steta samo sto niste imali vremena obici Stari Travnik i svratiti do Plavih voda u St.Travniku....cevapi za deset...svaka cast Hodzicu i Zelji (probao sam kod obadva) ali ovi se pamte :palacgore: :klopa: :klopa: :klopa: a i ambijent je stvarno poseban
Mostar je isto nesto posebno....sve u svemu odlican izbor za napraviti dobar đir... :palacgore:...svaka cast
Evidentirano
hebeš ovog pinkya..uzmite si ga nazad...
Ne ljuti se na sebe od ranog jutra...spavaj do podne!!!!!

N_eve_N

• *
  • Vozi: Suzuki
« Odgovori #33 : 21. Kolovoz 2008, 21:19:04 »

Evo stigli jučer navečer nakon ture po cijeloj Slavoniji, djelu Baranje, Podravini...

Imam nekih obveza pa dok to riješim nabacam slikice. Uglavnom prekrasnih djelova Bosne, uslikanih i neuslikanih, prekrasnih cesta (izuzevši 20-tak km prije Mostara), divnih ljudi se sretalo...

Misliš na onaj frezani asfalt???Prošel sam tud za vikend (autom) vraćajući se s mora i baš mislil kak je "super" s motorom po takvom asfaltu...
Evidentirano

Tealc

• **
« Odgovori #34 : 22. Kolovoz 2008, 19:10:10 »

Yap, frezani  :palacgore:

Lokalni Schumacheri u Golf 2 su me konačno mogli preteći  :LOL:
Evidentirano

Fracha

• **
  • Vozi: Horneta
« Odgovori #35 : 22. Kolovoz 2008, 19:40:49 »

Tealc, svaka ti čast za slike dobre tete.  :palacgore: Uhvatil si dobar kadar... uf koja guza!  :love10:
Evidentirano
MK Baroker-Vž

Obožavam motore...srce mi zapjeva kad ih vozim :)
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.082 sekundi uz 15 upita.