...ili Varadera...
...sjecam se kad sam dovezao kod Sileta Supertenere, bocni nogar mu je bio malo prekratak, pa je bio dosta nagnut na stranu. Krenuo lola dizat motor, pa nece, pa opet pa nece, digo ga je iz treceg pokusaja. Ja sav ozaren frisko kupio motor, a on mrtav ladan kaze jebo te motor prodaji to prije nego padne na tebe... 
...jel radio tko kakve modifikacije na Transalpu, ja imam puno zelja, ali bojim se ne i iskustva i alata. Htio bi nize nogostupe, visi volan a i prednja maska mi je preblizu i prezasiljena, jel radio tko po ovim pitanjima?
Bravooo
Sile majstore 
(ko da ga gledam kad je to reko!)

Kolega koji je cca 130-140 kg zive vage, (ovisno o raspolozenju

) i nije bas nizak ju je radi nekoliko prevrtanja prodao, kao i ja svoju iz istih razloga.
Za taj motor moras imat barem 1.80 m i poprilicno sati bildanja iza sebe

Ne znam samo ima li isti problem i Africa koju zelim kupiti? Ako je tako, osta ja na svojoj vjernoj Transalpici

. Africa mi se cinila niza i daleko laksa u probnoj voznji nego SuperTenere.
Sto se tice modifikacija koje zelis, mislim da nebi bio prevelik problem napraviti nize fuzere i vislji upravljac, kao i ubaciti progresivne federe+gusce ulje, ali ova primjedba na prednju masku mi bas nije jasna?

Po meni, prva stvar sto se opreme tice je ugraditi crash-bar i vislju sajbu, koju ti vec kao i ja imas.