Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 44   Dolje

Autor Tema: Štovatelji Honde Transalp  (Posjeta: 48925 )

xlvelo

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: honda xl 650 v transalp
Odg: Štovatelji Honde Transalp
« Odgovori #725 : 27. Ožujak 2010, 19:48:48 »

elo s kojim ono si transalpistom prošo put župe oko podne...

Nisam to bio ja Fjaka.Niđe nisam danas išo s motorom.
Vozo se s autom cijeli dan, a ond popodne sve do sad u garaži pranje poliranje mazanje, da vidiš plavušu što se šaji-nije ovaka bila ni kad je iz Japana došla.  :D  :D
Evidentirano
Think PINK!
UNBELIEVABLE SE ČITA AMBILIVIBL !!!

fjaka

• Vozi: DT125, stalker50, beverly250
« Odgovori #726 : 27. Ožujak 2010, 20:01:35 »

crni je bio ful nakrcan ovaj plavi nije, pa mi se ucilino da mozda nisi ti...

a onda su nam "došle prve laste" i to odam transalpi :)

xlvelo

• **
« Odgovori #727 : 27. Ožujak 2010, 21:40:26 »

A na čemu če drugom :wink:
Evidentirano
Think PINK!

tibertov

• *
  • Vozi: Suzuki V-strom 1000 K7
« Odgovori #728 : 03. Travanj 2010, 00:52:17 »

Nikola kaj se događa s transalpom? Si ga pokupio od Zorića? Stanje?
Evidentirano

matjazg

• **
  • Vozi: BMW R 1200 GSA
« Odgovori #729 : 03. Travanj 2010, 07:32:53 »

Koje oznake ima akomulator od transalpa 600.
Hvala.
Evidentirano
Ko rano rani, rano dan zajebe - AŽO

NIKOLA-MEX

• **
  • Vozi: Hondu Transalp
« Odgovori #730 : 05. Travanj 2010, 20:29:42 »

Ljudi svima SRITAN USKRS Nisam ovi dana bija blizu kompjutera.Radija sam u vinogradu.Kupija lozu, udara koce.Materi i ćaći je bilo 50 godina braka.(zlatni pir)Bila je fešta skupilo se cilo selo, pa sam se cili da u organizaciju.Sve je lipo bilo,ilo se pivalo i pilo.Evo večeras umoran ki pas ( od klope ,cuge,feštanja)najnovije vjesti o motoru.Razgovara sam sa meštrom prije uskrsa.Reka sam mu da mi ne popravlja motor i da ću doć po njega tako rastavljena.Reka sam mu da mi ne pada na pamet dat 9000 kuna. Da za tu lovu mogu nać drugi agregat.Nakon toga on mi je predložija kompromisno rješenje.Ka on će metnit nove bolcene a klipnjače neće minjat(klipnjače koštaju 3200kuna) Reka mi je da je mirija istrošenost klipnjača koja iznosi 3 stote a bolceni su potrošeni 4 stote i da je to uzrok lupanju u makini.Složija sam se da mi nnnnnnaaaaapokon sklopi motor.Kod njega je već priko misec dana.Sutra ću ga zvat oko 3 ure pa ću sve znat konkretnije i detaljnije.Uglavnom novi bolceni su naručeni i bit će postavljenio ovi tjedan.Sutra naveče ću napisat šta je, kako je.i do kada će trajat ova agonija.Nemogu virovat koji sam ja baksuz.Ovo se samo meni događa.Možda nije svako zlo za zlo i sve bude O.K.Pozdrav BOG :oops:
Evidentirano

Gato

• Vozi: TuDuMa 850
« Odgovori #731 : 05. Travanj 2010, 23:21:27 »

Razgovara sam sa meštrom prije uskrsa.Reka sam mu da mi ne popravlja motor i da ću doć po njega tako rastavljena.Reka sam mu da mi ne pada na pamet dat 9000 kuna. Da za tu lovu mogu nać drugi agregat.Nakon toga on mi je predložija kompromisno rješenje.Ka on će metnit nove bolcene a klipnjače neće minjat(klipnjače koštaju 3200kuna) Reka mi je da je mirija istrošenost klipnjača koja iznosi 3 stote a bolceni su potrošeni 4 stote i da je to uzrok lupanju u makini.Složija sam se da mi nnnnnnaaaaapokon sklopi motor.Kod njega je već priko misec dana.
Kako hoces, ali (ponavljam) ja bih na tvom mjestu svakako otisao do njega s nekim ko se kuzi i osobno provjerio o cemu se tu zapravo radi, jer ovoliko kontradiktornih izjava u vezi tog kvara je u najmanju ruku sumnjivo... :misli:
Evidentirano
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!

Free Rider - Mačak - Slavonija

NIKOLA-MEX

• **
« Odgovori #732 : 06. Travanj 2010, 21:22:34 »

Razgovara sam sa meštrom.Došli su djelovi i ovi tjedan će makina bit sastavljena.Tako mi je utvrdo obećano.Nećete virovat ljudi nekako sam izgubija volju i viru u motor.Neznam ko mi more virovat.Kupiš motor priđem sa njime stotinjak kilometara,makina prolupa, dam ga na servis a servisu nikad kraja.Vjesti koje mi dolaze od meštra su samo šok za šokom.Jednostavno čovik izgubi volju i želju.Tješim sebe i ovu moju kompu koja ove lipe dane ne salazi sa motora.Svi iz moje kompe kad su vidili makinu(kad je dovežena)bili su oduševljeni. Sada su u bedu gorem od mene i niko nemore virovat da se ovo dešava.malo strpljenja i nešto novaca nadam se da bi sve moglo bit O.K. ŽIVILI Hvala svima koji se brinu i raspitivaju za motor. :(
Evidentirano

xlvelo

• **
« Odgovori #733 : 14. Travanj 2010, 13:41:07 »

Što ste zaspali, amo s novostima zaključat če nam temu. Nikola ima li što nova , ne kukaš više, jesi li popravio motor ili..._
Evidentirano
Think PINK!

xlvelo

• **
« Odgovori #734 : 14. Travanj 2010, 13:44:40 »

crni je bio ful nakrcan ovaj plavi nije, pa mi se ucilino da mozda nisi ti...

a onda su nam "došle prve laste" i to odam transalpi :)

jeli bio ko ovaj???
Evidentirano
Think PINK!

fjaka

• Vozi: DT125, stalker50, beverly250
« Odgovori #735 : 14. Travanj 2010, 15:18:24 »

ne znam jesam li vec stavljao linkove
tip je poceo skoro ko ja sa x9 ja sa x8 pa na transalp

njegova stranica
http://www.allersretours.com/
mozete je danima gledait ima milion slika

pogledajte što je nakrcani transalp i što sve u nejga stane :D

http://www.allersretours.com/index.php?page=Euro2008_000

"© Jef Morit - www.allersretours.com"

evo bas gledam djir za 2010 i da je propustio Dubrovnik idem mu odma protestirati  :mrgreen:

xlvelo

• **
« Odgovori #736 : 14. Travanj 2010, 15:57:53 »

Hvala Fjaka - ovo je stvarno fascinantno i ima se što za gledat ovih kišnih dana :palacgore:
Evidentirano
Think PINK!

NIKOLA-MEX

• **
« Odgovori #737 : 14. Travanj 2010, 21:20:20 »

POZDRAV Juče sam doveza motor.UTRNIJA. Ljudi koja ledenka kroz Liku. Plitvice leeeeeedeno.Noge,ruke, sve mi otkazalo.Kilometre odbrojavam.Nemoš vozit.Šleper me pritiče,i još me okupa kišnicom sa asvalta koju podigne svojim širokim gumama kojima se neznam broj,i na kraju zračni udarod njegove siline i zanese me livo, desno.Temperatura ,sitnica plus 3 Mislija sam sinoć nešto ovde napisat,ma utrnija sam i kad sam lega u krevet cilu noć se nisam ugrija.Nije ni žena pomogla.E motor,evo sad o motoru.Kako sam već pisa,tribalo je prominit ;BOLCENE,FAZ LANCE:ŠPANERE.KLIPNJAČR,PUSTE DIHTUNGE,ČEP OD ULJA.Ma i nesićam se više svega.Nabrojit ću ono šta sam zaminija i napisat koliko sam platija.PROMINIJA SAM;faz lance,čep od ulja,filter ulja,nekoliko dihtunga,bolcene,antifriz,ulje.Čistili su se karburatori.lanac i lančanici plus podmazivanje.Nemogu se svega sitit.Glava mi je ka vrića.Eto motor radi, još lupa i kucka ali prilično manje. 5000 kuna, toliko je to koštalo.Sve imam na papiru i prominuti djelovi su kod mene.Ako bi mi neko pojasnija kako se fotografija postavlja na ovi naš forum ja bi to rada poslika pa da se vidi.Imam i račune na kojima sve lipo piše šta je prominuto.MOTOR RADI eto to je to.Nadam se da će sve bit O.K.POZDRAV :( :?
Evidentirano

Alera Dugi

• Vozi: KTM LC4 transformer
« Odgovori #738 : 14. Travanj 2010, 22:10:32 »

Nek si ti nama opet u igri!  :palacgore:

...a za hladnocu, sjeti se toga na zimu kad nam budete slali slike kako se vozate!  :jesus:
Evidentirano
Nema Beda

ivan_m

• **
« Odgovori #739 : 14. Travanj 2010, 22:24:08 »

Drago mi je da si doveza motor  :palacgore: Puno sriće želin

Šta se slika tiće ode ima objašnjeno
Evidentirano
"I noga u guzicu je korak naprid"

ivan_m

• **
« Odgovori #740 : 14. Travanj 2010, 22:47:50 »

Šta ste se uvatili tih furešta sa nakrcanin TA, evo jedan ogledni primjerak  :cool:

:mrgreen:

Ajde da vidimo i vaše TA u putnom izdanju  :wink:
Evidentirano

xlvelo

• **
« Odgovori #741 : 15. Travanj 2010, 00:17:31 »

Za Vukovar spreman !!!
Evidentirano
Think PINK!

Gato

« Odgovori #742 : 15. Travanj 2010, 00:19:12 »

Nek si ti nama opet u igri!  :palacgore:

Drago mi je da si doveza motor  :palacgore: Puno sriće želin

Ljudi, vama se ne cini da je covjek dao hrpu para uzalud, (na stranu zajebancija oko dalekog putovanja)? :shock:
Mislim, taj slavni majstor je promijenio toliko toga i na kraju motor radi kako je i radio i niko ne zna zapravo zasto? :misli:
Evidentirano

xlvelo

• **
« Odgovori #743 : 15. Travanj 2010, 00:25:28 »

Pa dosta je toga i promjnio za 5000 kn.
Evidentirano
Think PINK!

Gato

« Odgovori #744 : 15. Travanj 2010, 00:36:23 »

Pa dosta je toga i promjnio za 5000 kn.
Lanci, spaneri i bolcne (+ brtve i sitni potrosni materijal) za 5000 kn, ne racunajuci putne troskove i uz neotkrivanje pravog uzroka kuckanja :shock:?! Ocito nam se pojmovi o skupoci i majstorima razlikuju...
Evidentirano

Gato

« Odgovori #745 : 15. Travanj 2010, 00:43:12 »

Dosta smo suza prolili na ovu temu...ajmo što veselije i s manje kukanja tipa skupo, hladno itd
A, cuj ako je Nikola zadovoljan, ko smo mi da prigovaramo. Ne bih nista komentirao da motor nije kupio od mene, pa me sve to osobno dira i zarko zelim doznati sto mu je zapravo...
Evidentirano

ivan_m

• **
« Odgovori #746 : 15. Travanj 2010, 10:30:54 »

A, cuj ako je Nikola zadovoljan, ko smo mi da prigovaramo. Ne bih nista komentirao da motor nije kupio od mene, pa me sve to osobno dira i zarko zelim doznati sto mu je zapravo...

Gato jedno je sigurno, a to je da ga je preskupo doša popravak... Ja ga osobno nebi popravlja nego bi rađe pričeka malo dok mi ne uleti neka komplet mašina ili čak jednog cilog TA doveo izvana...

Šta se tiće klapanja, koliko se sićan i sam meštar je reka da su klipnjače potrošene... A jedino one nisu minjane...
Evidentirano

Gato

« Odgovori #747 : 15. Travanj 2010, 10:38:57 »

Gato jedno je sigurno, a to je da ga je preskupo doša popravak... Ja ga osobno nebi popravlja nego bi rađe pričeka malo dok mi ne uleti neka komplet mašina ili čak jednog cilog TA doveo izvana...

Šta se tiće klapanja, koliko se sićan i sam meštar je reka da su klipnjače potrošene... A jedino one nisu minjane...
Mogao je taj "mestar" reci sta je htio, kad to niko osim njega nije vidio, (a sada na zalost ni nece). Dovoljan dokaz njegove strucnosti mi je to sto je 2 puta raskopavao masinu trazeci kvar, naplatio to debelo i na kraju "kucka" i dalje.
Evidentirano

NIKOLA-MEX

• **
« Odgovori #748 : 15. Travanj 2010, 13:54:32 »

IVAN je sve lipo napisa.Nemam šta dodat.Već sam pisa da je meštar reka da triba prominit i klipnjače (koje su potrošene oko 3 stote)i onda bi sve bilo O.K. Takav popravak bi vridija oko 9000 kuna.Na to nisam prista nego sam tija doć po rastakani motor al onda je došlo do kompromisa.Dogovorija sam se sa njim da mi zamini samo bolcene,pa šta bog da.Eto sada kucka ali dosta manje,a i popravak je jeftiniji jer samo klipnjače bez leteći ležajeva koštaju 3200kuna.Gato bez uvride ti si meni reka da je to kuckanje zbog raštelani ventila.Virova sam ti i otra jednom meštru ovde u Šibeniku pa mu uzalud platija 300 kuna za štelanje koje nije bilo potribno.Poslim si pisa da je to kuckanje zbog faz lanaca i španera(pročitaj svoje postove) Ovasj meštar u Karlovcu je stvarno profi , jako poslovan i dobar meštar.Čovik mi je objasnija da je uzrok takvoj poderanosti klipnjača i bolcena jako loše ulje koje nije dobro podmazivalo klipnjače na mistima di se nalaze bolceni.Reka mi je da je karter motora bija pun uljnog taloga.Poslikat ću bolcene da se možete uvjeriti u njihovu poderranost.Vidljiva je golim okom a pd prstima se jako osjeti.Savjetova mi je da livam ulje 15W 50 koje je za motore.Inače njegov savjet je da se liva ulje za motore a ne ono koje je namjenjeno osobnim autima.Nebi tija da ispadne kako ja kukam ovde na forumu,al nemojte zamirit tija sam ovu moju boljku na makini podilit sa vama.Onda je čoviku lakše, a i svatko mi je putem foruma i privatni poruka tija pomoć.SVIMA HVALA.Pa valjda zato i služi ovi naš forum.Zar ne???? HVALA :wink:
Evidentirano

Gato

« Odgovori #749 : 15. Travanj 2010, 18:18:02 »

IVAN je sve lipo napisa.Nemam šta dodat.Već sam pisa da je meštar reka da triba prominit i klipnjače (koje su potrošene oko 3 stote)i onda bi sve bilo O.K. Takav popravak bi vridija oko 9000 kuna.Na to nisam prista nego sam tija doć po rastakani motor al onda je došlo do kompromisa.Dogovorija sam se sa njim da mi zamini samo bolcene,pa šta bog da.Eto sada kucka ali dosta manje,a i popravak je jeftiniji jer samo klipnjače bez leteći ležajeva koštaju 3200kuna.Gato bez uvride ti si meni reka da je to kuckanje zbog raštelani ventila.Virova sam ti i otra jednom meštru ovde u Šibeniku pa mu uzalud platija 300 kuna za štelanje koje nije bilo potribno.Poslim si pisa da je to kuckanje zbog faz lanaca i španera(pročitaj svoje postove) Ovasj meštar u Karlovcu je stvarno profi , jako poslovan i dobar meštar.Čovik mi je objasnija da je uzrok takvoj poderanosti klipnjača i bolcena jako loše ulje koje nije dobro podmazivalo klipnjače na mistima di se nalaze bolceni.Reka mi je da je karter motora bija pun uljnog taloga.Poslikat ću bolcene da se možete uvjeriti u njihovu poderranost.Vidljiva je golim okom a pd prstima se jako osjeti.Savjetova mi je da livam ulje 15W 50 koje je za motore.Inače njegov savjet je da se liva ulje za motore a ne ono koje je namjenjeno osobnim autima.Nebi tija da ispadne kako ja kukam ovde na forumu,al nemojte zamirit tija sam ovu moju boljku na makini podilit sa vama.Onda je čoviku lakše, a i svatko mi je putem foruma i privatni poruka tija pomoć.SVIMA HVALA.Pa valjda zato i služi ovi naš forum.Zar ne???? HVALA :wink:
Prijatelju, ja sam iskreno mislio da su kuckanju uzrok ventili ili eventualno neki od razvodnih lanaca. Na kraju ispostavilo se da izgleda nije tako.
Ulje za aute nikad u zivotu nisam sipao u ni jedan motor,  jer jednostavno nije za to namijenjeno.
Na kraju i dalje ne vjerujem da su navodno 3 stote potrosene klipnjace u provrtu za bolcne uzrok kuckanju, u sto bi se vjerujem svi uvjerili da si me poslusao i slikao i premjerio tu masinu dok je bila rastavljena kod "majstora".
Od pocetka, iako si me optuzio namjera mi je bila pomoci, tvoja stvar kako si ti to shvatio. Zao mi je sto ti se to dogodilo i zelim ti sretnu voznju. :palacgore:

Evidentirano

Str: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 44   Gore

Stranica je generirana za 0.157 sekundi uz 15 upita.