POZDRAV Juče sam doveza motor.UTRNIJA. Ljudi koja ledenka kroz Liku. Plitvice leeeeeedeno.Noge,ruke, sve mi otkazalo.Kilometre odbrojavam.Nemoš vozit.Šleper me pritiče,i još me okupa kišnicom sa asvalta koju podigne svojim širokim gumama kojima se neznam broj,i na kraju zračni udarod njegove siline i zanese me livo, desno.Temperatura ,sitnica plus 3 Mislija sam sinoć nešto ovde napisat,ma utrnija sam i kad sam lega u krevet cilu noć se nisam ugrija.Nije ni žena pomogla.E motor,evo sad o motoru.Kako sam već pisa,tribalo je prominit ;BOLCENE,FAZ LANCE:ŠPANERE.KLIPNJAČR,PUSTE DIHTUNGE,ČEP OD ULJA.Ma i nesićam se više svega.Nabrojit ću ono šta sam zaminija i napisat koliko sam platija.PROMINIJA SAM;faz lance,čep od ulja,filter ulja,nekoliko dihtunga,bolcene,antifriz,ulje.Čistili su se karburatori.lanac i lančanici plus podmazivanje.Nemogu se svega sitit.Glava mi je ka vrića.Eto motor radi, još lupa i kucka ali prilično manje. 5000 kuna, toliko je to koštalo.Sve imam na papiru i prominuti djelovi su kod mene.Ako bi mi neko pojasnija kako se fotografija postavlja na ovi naš forum ja bi to rada poslika pa da se vidi.Imam i račune na kojima sve lipo piše šta je prominuto.MOTOR RADI eto to je to.Nadam se da će sve bit O.K.POZDRAV