Rioma, koje lančanike imaš gore kad si 6000@130 (meni je 6500@120 i morat ću kemijati sa lančanicima)
kupljene u kopletu sa lancem pod origigi broj zuba u Louisu (
http://www.louis.de/_108039a48b706c47d107ed53f87bb54c22/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=100411&typ_id=RD10), nisam brojao zube ali ovdje stoji da je to ako se ne varam 15, 48, ne da mi se sada ici u garage, imam zagipsanu nogu

sto se tice okretaja moze biti malo vise od 6000 jer me malo nacela skleroza

, kada ozdravim dobijes tocne okretaje na cajgerskih 130 i na GPS-ovih 130

jedno sam siguran, 140 je tocno 7000 okretaja (sjecam se jer mi je to najcesca putna brzina na autocesti)
meni cajger temperature zna otići malo preko pola i to sad po ovim vrućinama i u gradu (ne znam kad se pali vent jer ga ne čujem) inače ne prelazi ni prvu trećinu pa mi je to bilo čudno
meni se po gradu isto toliko podigne, ali to je normalno za rezim rada kreni-stani pri velikim vrucinama i bez dostatnog protoka zraka
vent. se pri gradskoj buci dosta tesko cuje, ali ja ga ponekad skuzim jer mi puse topli zrak po desnoj nozi

ali opet kazem to je sve OK dok temeratura ne dodje u crveno, ali to se moze desiti jedino ako je nesto neispravno, ako su ventilator, termostat i termoprekidac ispravni TA ce se uvijek ohladiti koliko mu je potrebno