Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: SACHS Sx1  (Posjeta: 2259 )

albatros

• *
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Sachs sx1
SACHS Sx1
« : 08. Kolovoz 2008, 16:46:11 »

Kupila sam novi Sachs sx1, 50ccm, po najviše zbog cijene od 9.500kn, moram piznat da što se tiče estetike mi se jako sviđa, ali za drugo ne znam...
Molim vas, ako tko posjeduje isti ili ima koju informaciju, ali ne tipa "rekla kazala" informaciju, nego iz prve ruke, molim da podijeli samnom tj. s nama...
Pozzz  :D
Evidentirano

GiPZy 500

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: m kolica od baje do baje, skupljam plasticne boce
Odg: SACHS Sx1
« Odgovori #1 : 08. Kolovoz 2008, 18:47:19 »

Kupila sam novi Sachs sx1, 50ccm, po najviše zbog cijene od 9.500kn, moram piznat da što se tiče estetike mi se jako sviđa, ali za drugo ne znam...
Molim vas, ako tko posjeduje isti ili ima koju informaciju, ali ne tipa "rekla kazala" informaciju, nego iz prve ruke, molim da podijeli samnom tj. s nama...
Pozzz  :D

das mi đir pa ti kazem iz prve ruke  :mrgreen:
Evidentirano
http://www.youtube.com/watch?v=Juam7uEscmk

http://www.youtube.com/watch?v=8-9ocmlVCIc&feature=related

"Jadno i površno, jer ona vaša komunikacija u dobro jutro nije imala veze sa bikerima"

malaga

« Odgovori #2 : 08. Kolovoz 2008, 19:42:01 »

spreman sam i ja zastrugati nogarom i auspuhom kroz zavoj pa ti javim dojmove...
Evidentirano

Bajkeer

• **
  • Vozi: Kymco agility 125
« Odgovori #3 : 08. Kolovoz 2008, 20:12:35 »

neka kopija Sym-a jet sport 50x.
Evidentirano
Kymco agility 125

koss

• Vozi: sv 650s(exy)
« Odgovori #4 : 08. Kolovoz 2008, 20:25:57 »

to gipzy, malaguti: A jeste se napalili :wink:

Pošto si ga već kupila uživaj i vozi. Vjerovatno ima koju godinu garancije pa ne brini.
Uskoro mi lik ispod kuće otvara zastupstvo za SACHS pa priupitam :)
Ujedno dobrodošla :palacgore:
Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

malaga

« Odgovori #5 : 08. Kolovoz 2008, 20:29:21 »

:D :LOL:
Evidentirano

albatros

• *
« Odgovori #6 : 08. Kolovoz 2008, 20:43:34 »

spreman sam i ja zastrugati nogarom i auspuhom kroz zavoj pa ti javim dojmove...

prilično nejasno uz određenu prepotenciju   :?  čemu to  :misli:
ovo si mogao napisati sve puno jasnije... btw...ja nisam spremna za struganje i nadam se da niti neću strugat
thx na komentaru iako ga baš ne kužim previše... kao dogodilo ti se to ili si čuo nešto takvo???  :misli:

Evidentirano

albatros

• *
« Odgovori #7 : 08. Kolovoz 2008, 20:48:46 »

Pošto si ga već kupila uživaj i vozi. Vjerovatno ima koju godinu garancije pa ne brini.
Uskoro mi lik ispod kuće otvara zastupstvo za SACHS pa priupitam :)
Ujedno dobrodošla :palacgore:

Hvala  :)
Da, da ima 2 godine garancije, bez obzira na skidanje blokade... ha... vidjet ćemo... idem po njega u pon, pa vam javim... Ako ti bude zgodno priupitaj...
Evidentirano

malaga

« Odgovori #8 : 08. Kolovoz 2008, 20:51:11 »

prilično nejasno uz određenu prepotenciju   :?  čemu to  :misli:
ovo si mogao napisati sve puno jasnije... btw...ja nisam spremna za struganje i nadam se da niti neću strugat
thx na komentaru iako ga baš ne kužim previše... kao dogodilo ti se to ili si čuo nešto takvo???  :misli:

jel moram ici slikat nogaru i auspuh sa svog runnera da vidis sta se dogada prilikom naginjanja-bez pada normalno?
Evidentirano

gusta

• Gost
« Odgovori #9 : 08. Kolovoz 2008, 20:54:25 »

Citat iz mog omiljenog filma:

She is not what she seems.                 
Bubba Zanetti has it on good authority...
...she's sent by the Bronze,
full of treachery.

sam se ti opusti i zaviri u http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,106957.0.html pa ce ti mozda biti jasnije kud si upala  :mrgreen:

Evidentirano

albatros

• *
« Odgovori #10 : 08. Kolovoz 2008, 21:00:44 »

jel moram ici slikat nogaru i auspuh sa svog runnera da vidis sta se dogada prilikom naginjanja?

ok... očito sam žena...  :wink:
ajmo ja i ti polako... za početak gilera runner kakve ima veze s sachsom
ok... zajedničko im je to što su skuteri... znači šta želiš reć da svi skuteri stružu s nogicom i auspuhom ili... samo gilera i sachs
ne kužimo se  :(
ili ti je to bio komentar općenito na skutere kao kupila sam skuter... fuj... da znam htjela sam makar nešto malo veće i jače... prije sam vozila hondu dylan 150, ali sa b kategorijom... malo ilegale...pa sam ga prodala, crnog, zbog auta... i sad uz auto će mi poslužit taj sachs  :)
Evidentirano

malaga

« Odgovori #11 : 08. Kolovoz 2008, 21:07:47 »

ok... očito sam žena...  :wink:
ajmo ja i ti polako... za početak gilera runner kakve ima veze s sachsom
ok... zajedničko im je to što su skuteri... znači šta želiš reć da svi skuteri stružu s nogicom i auspuhom ili... samo gilera i sachs
ne kužimo se  :(
ili ti je to bio komentar općenito na skutere kao kupila sam skuter... fuj... da znam htjela sam makar nešto malo veće i jače... prije sam vozila hondu dylan 150, ali sa b kategorijom... malo ilegale...pa sam ga prodala, crnog, zbog auta... i sad uz auto će mi poslužit taj sachs  :)

ma nije fuj sta si kupila skuter, evo mene su upravo skoro ubili u temi o motorima jer sam prodao motor i napisao da sam skuteras u dusi i da sam ponosan sa tim bez obzira sta sljedece ljeto uzimam ninju 636... ako bude kakvi pitanja ili kvarova u vezi skutera samo pitaj  :palacgore: i nemoj se pokusavati naginjati do krajnjih granica tj. da ti struze sve zivo al mislim da ti to ni nije bila namjera :palacgore: i da popuni profil sta vozis i lokaciju... gusta nisi joj trebao pokazati taj link, otici ce kad vidi sta smo pisali :(
Evidentirano

albatros

• *
« Odgovori #12 : 08. Kolovoz 2008, 21:20:34 »

ma nije fuj sta si kupila skuter, evo mene su upravo skoro ubili u temi o motorima jer sam prodao motor i napisao da sam skuteras u dusi i da sam ponosan sa tim bez obzira sta sljedece ljeto uzimam ninju 636... ako bude kakvi pitanja ili kvarova u vezi skutera samo pitaj  :palacgore: i nemoj se pokusavati naginjati do krajnjih granica tj. da ti struze sve zivo al mislim da ti to ni nije bila namjera :palacgore: i da popuni profil sta vozis i lokaciju... gusta nisi joj trebao pokazati taj link, otici ce kad vidi sta smo pisali :(

ah... već sam pročitala  :wink:
neću strugat  :)  moj prvi skuter firefox dok sam imala 16 godina je takve stvari prolazio samnom... ne baš struganja, ali ono... isprobavanje mogućnosti mojih i njegovih  :)
Evidentirano

malaga

« Odgovori #13 : 08. Kolovoz 2008, 21:24:11 »

ah... već sam pročitala  :wink:
neću strugat  :)  moj prvi skuter firefox dok sam imala 16 godina je takve stvari prolazio samnom... ne baš struganja, ali ono... isprobavanje mogućnosti mojih i njegovih  :)

uuuu iz rijeke si 20 km od mene :D :D i jos si imala fire foxa,ja jos imam to cudo iz 1997god "malo" sreden promijenio sam 100 skutera ali on ostaje...
Evidentirano

albatros

• *
« Odgovori #14 : 08. Kolovoz 2008, 21:50:14 »

uuuu iz rijeke si 20 km od mene :D :D i jos si imala fire foxa,ja jos imam to cudo iz 1997god "malo" sreden promijenio sam 100 skutera ali on ostaje...

a ti? od kud si?
da imala sam fire fox, ali toliko mi je žao što nemam niti jednu sliku s njim... praktički ga se ne sjećam, znam da je bio plavi :) i moj je bio malo sređen, ali zbilja malo... znam da je imao promjenjen auspuh, koji, šta, kako... ne sjećam se, bilo je to prije 9 godina i trajalo je prilično kratko jer su se starci bojali za mene  :)   kao mladost ludost, ali i imali su i zašto
Evidentirano

malaga

« Odgovori #15 : 08. Kolovoz 2008, 21:58:46 »

a ti? od kud si?
da imala sam fire fox, ali toliko mi je žao što nemam niti jednu sliku s njim... praktički ga se ne sjećam, znam da je bio plavi :) i moj je bio malo sređen, ali zbilja malo... znam da je imao promjenjen auspuh, koji, šta, kako... ne sjećam se, bilo je to prije 9 godina i trajalo je prilično kratko jer su se starci bojali za mene  :)   kao mladost ludost, ali i imali su i zašto
iz kraljevice, ja sam kupio svog fire foxa prije 4 god u rijeci i ja sam 4-5 vlasnik i sve sam promijenio na njemu ali bas sve, kad sam ga uzeo bio je svjetlo plavi i imao je samo auspuh netko ga je farbao pa postoji mogucnost da je to tvoj skuter, jel znas neki detalj? moram vidjeti dal imam koju sliku kad sam ga kupio
Evidentirano

malaga

« Odgovori #16 : 08. Kolovoz 2008, 22:13:30 »

nemam sliku, vidim da imas 24 god a prodala si ga prije 9 god, znaci tad si imala 15 god, stvarno si skuterasica :palacgore: :palacgore: ja imam 22 i zbog toga su me doma  tlacili da ga prodam ali nema sanse,previse je truda i novca ulozeno u njega tako da su odustali, to je 100% bio tvoj skuter, iz rijeke-plave boje-auspuh
Evidentirano

albatros

• *
« Odgovori #17 : 09. Kolovoz 2008, 11:37:30 »

nemam sliku, vidim da imas 24 god a prodala si ga prije 9 god, znaci tad si imala 15 god, stvarno si skuterasica :palacgore: :palacgore: ja imam 22 i zbog toga su me doma  tlacili da ga prodam ali nema sanse,previse je truda i novca ulozeno u njega tako da su odustali, to je 100% bio tvoj skuter, iz rijeke-plave boje-auspuh

da plavi, ne jako svijetli, lijepa morsko plava boja... čini mi se da ga je prije mene imao jedan pulezan, jer koliko se sjećam došao je sa pu tablicama, ja tj moj tata je bio drugi vlasnik, ma to je ne vjerovatno, sumljam da je to baš taj od toliko, imao je drugi auspuh, da li je imao šta još nemam pojma, nije mi baš bilo važno, auspuh se vidio pa znam :)
Evidentirano

albatros

• *
« Odgovori #18 : 14. Kolovoz 2008, 14:57:39 »

super je sachs... sviđa mi se... lijepo ide... nema zvuk usisivača  :D
Evidentirano
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.143 sekundi uz 16 upita.