Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 4  Sve   Dolje

Autor Tema: stelanje prenosa !!!!!!!!!!!!!  (Posjeta: 2421 )

joce

• *
  • Spol: Muški
stelanje prenosa !!!!!!!!!!!!!
« : 10. Kolovoz 2008, 20:10:53 »

imam Kymco super 9 i hocu da mu stavim spuh GIANNELLI NEXT i mislim da mu stavim TopRacing rolnice 6.5g ( mislim da su OK posto fabricki su 8.5g ) i sad se mislim dali da mu stavim oprigice TopRacing 15% i centralni TopRacing 15% ili da mu stavim oprugice TopRacing 30% i centralni TopRacing 22%  STA KAZETE VI  ????????????????
Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Vozi: se VTR SP 01
Odg: stelanje prenosa !!!!!!!!!!!!!
« Odgovori #1 : 10. Kolovoz 2008, 22:07:23 »

imam Kymco super 9 i hocu da mu stavim spuh GIANNELLI NEXT i mislim da mu stavim TopRacing rolnice 6.5g ( mislim da su OK posto fabricki su 8.5g ) i sad se mislim dali da mu stavim oprigice TopRacing 15% i centralni TopRacing 15% ili da mu stavim oprugice TopRacing 30% i centralni TopRacing 22%  STA KAZETE VI  ????????????????
zali boze bacenih para........sta imas gore malossi team trophy kit....da ti trebaju sva ta cuda ????
Evidentirano
O&G Team

igor86

• **
  • Vozi: sr150
« Odgovori #2 : 10. Kolovoz 2008, 23:21:34 »

de ti lik nisi normalan vec 10x si otvorio jednu te istu temu

glupiras se bzvz sto se tice federa kvacila kupis cijeli paket od malossija i stavis il srednje il najtvrđi, centralni ostavi serijski, ne treba ti ni jedan drugi
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #3 : 11. Kolovoz 2008, 22:34:48 »

"malossi team trophy kit" :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
sta je smijesno....sve je to isti kurac.... barem meni....ajde napisi nesto pametno umjesto tih lolcina....
            Btw....imas zanimljivi nick....ako malo poslozis slova nekom logikom..... :jesus:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #4 : 11. Kolovoz 2008, 22:43:38 »

malossi team je trkaci kit,a  top performance trophy je city klasa tj. najslabiji kit...tako da je razlika veeeeelika...
Evidentirano

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #5 : 12. Kolovoz 2008, 00:45:52 »

ipak preporučam da se člana Bmw poštuje
i to ne samo jer se radi o starijem od nas
nego i zbog toga što je čovjek nepresušni izvor znanja o motorima, skuterima i autima
koji svojim savjetima nesebično polaže ostalim članovima
te koji najčešće vrlo koncizno i jasno dijagnosticira savaki opisani problem
a još uz to - samo za malo mu je izmakla titula forumaša godine
po ćemu se isto vidi koliko je cijenjen

obzirom nam njegovi savjeti zaista pomažu - bilo bi lijepo da ga i poštujemo :palacgore:

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #6 : 12. Kolovoz 2008, 01:19:04 »

po smjeru u kojem se tema kreće
vidim da se piše više o BMW-jcima nego o prijenosu

bmw m 5

« Odgovori #7 : 12. Kolovoz 2008, 08:11:17 »

Ma nema beda liberty...prijatelju.. :D Mladi su nauciti ce....bitno je da su oni shvatili o cemu se radi...ali malo pretjeruju...Ovako...da li ti momci znaju da postoji klasa "international trophy automatic 70 ccm class ??" Za koju je i namjenjena cijela paleta proizvoda malossi mhr replica ?? Izgleda da neznaju...Ja sam zato tako i spomenuo jer sve malossi mhr replica...malossi team....i malossi "big bore"...termicke grupe tako zovem. Iskljucivo radim sa malossi programom...top perfomance,,,polini...yasuni...nisu mi zanimljivi. I nebih se slozio da je velika razlika izmedu malossi mhr replica kita...i top perfomance kita...dakako u istome rangu.....A ovaj sto usporeduje bmw m5 sa 510 ks....i 320i sa 174 ks......nema komentara.....Bas je nasao usporedbu.... :LOL: Znaci jedan malossi full kit sa svojih 25 ks....naspram jednom top per. kitu sa svojih 10 ks....njemu je isto kao razlika izmedu bmw m 5 i 320i ???? Vidi se da se kuzi u motore.......... :palacdolje:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #8 : 12. Kolovoz 2008, 19:23:03 »

Mladi su nauciti ce....bitno je da su oni shvatili o cemu se radi...ali malo pretjeruju...
ovako ja clana bmw m5 postujem jer mi pomogao par puta i stvarno zna puno tj rastavljo je i vozio skutere i motore dok se ja jos nisam rodio, al mi nije bas sjeo ovaj dio posta jer koliko vidim u mnozini je a to znaci da je u njega i mene stavio,a ja sam samo napisao da je kit od top performanca trophy puuuno slabiji od mhr teama i to je istina jer trophy je najslabiji kit a mhr team high end, znam da nema velike razlike izmedu topa i malossia kad se radi o kitu istog ranga, ja imam doma kit od topa trophy i due+ dakle klasa city i midrace, razlika je samo oko 3 konja a performanse su neopisivo drukcije, trophy ide dobro ali za razliku od due+ skuter neide na zadnji samo na gas i ne proklizava kotac svaki put prilikom starta bezobzira na gume( normalno uz auspuh,radilicu prijenos karb...) a mozete onda zamisliti razliku izmedu kita od 9-10 konja i onog od 25...a na ovo sta se tice auta nemam komentara jer me boli briga.... :palacgore:
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #9 : 12. Kolovoz 2008, 19:49:46 »

ne sekiraj se..... 8) Nemam ja nista protiv tebe... Samo meni "ne lezi" dio price kada netko pise ono sto progoogla...ili nade na netu...a u zivotu nije kit drzao u rukama....Jer za ustelati optialno jedan kvalitetni kit...da on daje svoj maximumu svim rezimima rada......e za to treba puuuno palente pojesti....Naravno...da ne mislis da govorim o tebi....malaguti.... Sve ok.... :palacgore:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #10 : 12. Kolovoz 2008, 20:15:50 »

ne sekiraj se..... 8) Nemam ja nista protiv tebe... Samo meni "ne lezi" dio price kada netko pise ono sto progoogla...ili nade na netu...a u zivotu nije kit drzao u rukama....Jer za ustelati optialno jedan kvalitetni kit...da on daje svoj maximumu svim rezimima rada......e za to treba puuuno palente pojesti....Naravno...da ne mislis da govorim o tebi....malaguti.... Sve ok.... :palacgore:
ma sve ok,a definitvno se slazem sto se tice stelanja, jer onaj tko ustela kit da izvuce 100 % iz njega je stvarno majstor jer to se neradi u u 5 min a nekad treba i vise od jednog dana,ja osobno sebi sve sam radim i slazem ali priznajem da sam jos daleko od toga da izvucem maksimum iz kita,lako je to posloziti bar meni ali za ustelati,prijenos, karb ajme meni... :palacgore:
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #11 : 12. Kolovoz 2008, 20:44:35 »

najvece je sranje prijenos nastimati....linearno razvijanje snage...kako start....tako i top speed....i naravno da cijelim putem ubrzava...bez gubitaka....a za to nastelati najvece sranje su minarelli voda i zrak....kao i peugeot sf. Razni multivari...delta clutch....torque converteri....te kevlar remeni......to je samo pocetak.... :shock: Tko ne proba...nemoze znati.... :mrgreen:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #12 : 12. Kolovoz 2008, 20:47:46 »

ja imam dva minarellia,najveci problem je prijenos tj rupe u medu ubrzanju, a sad imam i neki mikuni karb pa me i on zaje...najgora stvar je kad treba snaga za recimo pretec a on doslovce umre
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #13 : 12. Kolovoz 2008, 21:09:49 »

ja imam dva minarellia,najveci problem je prijenos tj rupe u medu ubrzanju, a sad imam i neki mikuni karb pa me i on zaje...najgora stvar je kad treba snaga za recimo pretec a on doslovce umre
e jebiga.....meni runner sa malossi mhr kitom(to je bio profi kit...sa glavom motora u dva dijela...teflonski presvucen klip sa jednim prstenom...te radilicom za taj kit...jer je hod bio drugaciji...te auspuhom koji je isao samo na taj cilindar)....nikako nije htio ubrzavati....gusio se....dok nismo stavili malossi torque converter....Motor je letio...ubrzanje ludo...i krajnja brzina...preko 140....Ali samo 1000 km.....jer je bilo potrebno prsten zamijeniti... :mrgreen:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #14 : 12. Kolovoz 2008, 21:13:35 »

a da karika ode...kako je izgledao klip nakon 1000km,kad je on mjenjan? koje ulje?
« Zadnja izmjena: 12. Kolovoz 2008, 21:24:55 malaguti »
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #15 : 12. Kolovoz 2008, 21:27:27 »

kako je izgledao klip nakon 1000km,kad je on mjenjan? koje ulje?
klip je bio izllizan...trebalo je i njega promijeniti..ali ostavljen je gore...cilindar je bio bez riseva..ali je i on vec na nekim mjestima bio izlizan...ulje je malossi 7.1.....I malossi mhr replica ne traje vise od 3-4 soma km...mislim ide on i dalje...ali se osjeti da ide znatno slabije....Skup sport...nazalost... :x
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #16 : 12. Kolovoz 2008, 21:35:27 »

skup sport-velik gust(bar meni) ,kod mene je jedna makina-minarelli sa topovim kitom due+ i nakon cca 1000km, klip je vec jako izguljen a i cilindar poprilicno,a i klipnjaca je dobilo puuuno lufta(gore dole ne ljevo desno) tako da to ne funkcionira,decki su stedjeli na ulju tj. tocili su svasta i sve otislo... stavio sam klip i cilindar na svoju makinu skuter radi ali nije to to, neide vise kako treba i cudno radi...
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #17 : 12. Kolovoz 2008, 21:44:29 »

skup sport-velik gust(bar meni) ,kod mene je jedna makina-minarelli sa topovim kitom due+ i nakon cca 1000km, klip je vec jako izguljen a i cilindar poprilicno,a i klipnjaca je dobilo puuuno lufta(gore dole) tako da to ne funkcionira,decki su stedjeli na ulju tj. tocili su svasta i sve otislo... stavio sam klip i cilindar na svoju makinu skuter radi ali nije to to, neide vise kako treba i cudno radi...
sjebu ga okretaji.....visoki.....jednostavno cilindar postane ovalan..i nema vise kompresije...jos ako netko u takav motor sipa lose ulje....no comment.....A i sumnjam da bi motor sa kitom i losim uljem uspio napraviti i 100 km..Ulje mu je sve !!! Btw...uvijek kupuj original klipnjace....ove "alfaerre" ili "meceur"...su shit.....Ja vozim nrg mc 2....unutra je radilica od malossija....Motor ima sada 31.000 km...a s tom radilicom se vozi vec sigurnih 15 soma...Naravno...ostalo je sve original....i nema greske....Uvijek je tts koristim...e da...i lezaji radilice su od malossija....u c 4 toleranciji.... :mrgreen:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #18 : 12. Kolovoz 2008, 21:51:04 »

nisam znao ovo za klipnjacu-znaci original,ja imam od topa radilicu vise kom :mrgreen:
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #19 : 12. Kolovoz 2008, 21:54:13 »

nisam znao ovo za klipnjacu-znaci original,ja imam od topa radilicu vise kom :mrgreen:
trebala bi trajati....Neznam zasto...nikada se sa top perfomance nisam nasao kako treba.... :(  Cak ni polini mi ne ide "po zilama"....Malossi..cini mi se...ima najveci izbor....i barem piaggio s njim se da nastelati 100 posto...
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #20 : 12. Kolovoz 2008, 22:00:19 »

meni traje radilica od topa i kit i sve ostalo vec tri godine, dobro ovaj kit nije neka jacina ali opet... samo tocim dobro ulje i to je to...i dobro je tri godine ali mislim da nema preko 10000km,jer stalno imam bar jos jedan skuter tako da svi traju...
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #21 : 12. Kolovoz 2008, 22:06:51 »

meni traje radilica od topa i kit i sve ostalo vec tri godine, dobro ovaj kit nije neka jacina ali opet... samo tocim dobro ulje i to je to...i dobro je tri godine ali mislim da nema preko 10000km,jer stalno imam bar jos jedan skuter tako da svi traju...
tebi ce skupa oba skutera "odapet".... :LOL: 10.000 km.....to je vec kilometraza na kojoj se kinez raspada u sastavne dijelove..... :mrgreen: Pohvalno... :palacgore:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #22 : 12. Kolovoz 2008, 22:11:02 »

:mrgreen: :mrgreen: runner je na novo slozen ima 3000km,a firefox ima oko 10000 nakon sto je slozen i nevjerovatno ali klip i cilindar su odlicni-slab je kit i ne vrti se previse.... a kad bolje razmislim nema on 10000km mozda 7000...
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #23 : 12. Kolovoz 2008, 22:22:57 »

:mrgreen: :mrgreen: runner je na novo slozen ima 3000km,a firefox ima oko 10000 nakon sto je slozen i nevjerovatno ali klip i cilindar su odlicni-slab je kit i ne vrti se previse.... a kad bolje razmislim nema on 10000km mozda 7000...
okretaji su ti koji ubijaju cilindre i klipove....i turiranje na hladno....Ali bez obzira.....zna se za sta je kit namjenjen...Cak pise i na kutiji.....I sedam soma je lijepa kilometraza..... 8)
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #24 : 12. Kolovoz 2008, 22:28:37 »

pa ova makina sta je kod mene sta se sve razletilo oni su to upalili i odmah pun gas...da vidi raja kako to ide :LOL:... zezno sam se kad sam napisao da je napravio 1000km,to je 1000 koliko je skuter bio ziv sa serijalom a kit je trajao oko 100km :shock:
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 4  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.135 sekundi uz 16 upita.