Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 4 [Sve]   Dolje

Autor Tema: stelanje prenosa !!!!!!!!!!!!!  (Posjeta: 2421 )

joce

• *
  • Spol: Muški
stelanje prenosa !!!!!!!!!!!!!
« : 10. Kolovoz 2008, 20:10:53 »

imam Kymco super 9 i hocu da mu stavim spuh GIANNELLI NEXT i mislim da mu stavim TopRacing rolnice 6.5g ( mislim da su OK posto fabricki su 8.5g ) i sad se mislim dali da mu stavim oprigice TopRacing 15% i centralni TopRacing 15% ili da mu stavim oprugice TopRacing 30% i centralni TopRacing 22%  STA KAZETE VI  ????????????????
Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Vozi: se VTR SP 01
Odg: stelanje prenosa !!!!!!!!!!!!!
« Odgovori #1 : 10. Kolovoz 2008, 22:07:23 »

imam Kymco super 9 i hocu da mu stavim spuh GIANNELLI NEXT i mislim da mu stavim TopRacing rolnice 6.5g ( mislim da su OK posto fabricki su 8.5g ) i sad se mislim dali da mu stavim oprigice TopRacing 15% i centralni TopRacing 15% ili da mu stavim oprugice TopRacing 30% i centralni TopRacing 22%  STA KAZETE VI  ????????????????
zali boze bacenih para........sta imas gore malossi team trophy kit....da ti trebaju sva ta cuda ????
Evidentirano
O&G Team

igor86

• **
  • Vozi: sr150
« Odgovori #2 : 10. Kolovoz 2008, 23:21:34 »

de ti lik nisi normalan vec 10x si otvorio jednu te istu temu

glupiras se bzvz sto se tice federa kvacila kupis cijeli paket od malossija i stavis il srednje il najtvrđi, centralni ostavi serijski, ne treba ti ni jedan drugi
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #3 : 11. Kolovoz 2008, 22:34:48 »

"malossi team trophy kit" :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
sta je smijesno....sve je to isti kurac.... barem meni....ajde napisi nesto pametno umjesto tih lolcina....
            Btw....imas zanimljivi nick....ako malo poslozis slova nekom logikom..... :jesus:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #4 : 11. Kolovoz 2008, 22:43:38 »

malossi team je trkaci kit,a  top performance trophy je city klasa tj. najslabiji kit...tako da je razlika veeeeelika...
Evidentirano

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #5 : 12. Kolovoz 2008, 00:45:52 »

ipak preporučam da se člana Bmw poštuje
i to ne samo jer se radi o starijem od nas
nego i zbog toga što je čovjek nepresušni izvor znanja o motorima, skuterima i autima
koji svojim savjetima nesebično polaže ostalim članovima
te koji najčešće vrlo koncizno i jasno dijagnosticira savaki opisani problem
a još uz to - samo za malo mu je izmakla titula forumaša godine
po ćemu se isto vidi koliko je cijenjen

obzirom nam njegovi savjeti zaista pomažu - bilo bi lijepo da ga i poštujemo :palacgore:

liberty

« Odgovori #6 : 12. Kolovoz 2008, 01:19:04 »

po smjeru u kojem se tema kreće
vidim da se piše više o BMW-jcima nego o prijenosu

bmw m 5

« Odgovori #7 : 12. Kolovoz 2008, 08:11:17 »

Ma nema beda liberty...prijatelju.. :D Mladi su nauciti ce....bitno je da su oni shvatili o cemu se radi...ali malo pretjeruju...Ovako...da li ti momci znaju da postoji klasa "international trophy automatic 70 ccm class ??" Za koju je i namjenjena cijela paleta proizvoda malossi mhr replica ?? Izgleda da neznaju...Ja sam zato tako i spomenuo jer sve malossi mhr replica...malossi team....i malossi "big bore"...termicke grupe tako zovem. Iskljucivo radim sa malossi programom...top perfomance,,,polini...yasuni...nisu mi zanimljivi. I nebih se slozio da je velika razlika izmedu malossi mhr replica kita...i top perfomance kita...dakako u istome rangu.....A ovaj sto usporeduje bmw m5 sa 510 ks....i 320i sa 174 ks......nema komentara.....Bas je nasao usporedbu.... :LOL: Znaci jedan malossi full kit sa svojih 25 ks....naspram jednom top per. kitu sa svojih 10 ks....njemu je isto kao razlika izmedu bmw m 5 i 320i ???? Vidi se da se kuzi u motore.......... :palacdolje:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #8 : 12. Kolovoz 2008, 19:23:03 »

Mladi su nauciti ce....bitno je da su oni shvatili o cemu se radi...ali malo pretjeruju...
ovako ja clana bmw m5 postujem jer mi pomogao par puta i stvarno zna puno tj rastavljo je i vozio skutere i motore dok se ja jos nisam rodio, al mi nije bas sjeo ovaj dio posta jer koliko vidim u mnozini je a to znaci da je u njega i mene stavio,a ja sam samo napisao da je kit od top performanca trophy puuuno slabiji od mhr teama i to je istina jer trophy je najslabiji kit a mhr team high end, znam da nema velike razlike izmedu topa i malossia kad se radi o kitu istog ranga, ja imam doma kit od topa trophy i due+ dakle klasa city i midrace, razlika je samo oko 3 konja a performanse su neopisivo drukcije, trophy ide dobro ali za razliku od due+ skuter neide na zadnji samo na gas i ne proklizava kotac svaki put prilikom starta bezobzira na gume( normalno uz auspuh,radilicu prijenos karb...) a mozete onda zamisliti razliku izmedu kita od 9-10 konja i onog od 25...a na ovo sta se tice auta nemam komentara jer me boli briga.... :palacgore:
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #9 : 12. Kolovoz 2008, 19:49:46 »

ne sekiraj se..... 8) Nemam ja nista protiv tebe... Samo meni "ne lezi" dio price kada netko pise ono sto progoogla...ili nade na netu...a u zivotu nije kit drzao u rukama....Jer za ustelati optialno jedan kvalitetni kit...da on daje svoj maximumu svim rezimima rada......e za to treba puuuno palente pojesti....Naravno...da ne mislis da govorim o tebi....malaguti.... Sve ok.... :palacgore:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #10 : 12. Kolovoz 2008, 20:15:50 »

ne sekiraj se..... 8) Nemam ja nista protiv tebe... Samo meni "ne lezi" dio price kada netko pise ono sto progoogla...ili nade na netu...a u zivotu nije kit drzao u rukama....Jer za ustelati optialno jedan kvalitetni kit...da on daje svoj maximumu svim rezimima rada......e za to treba puuuno palente pojesti....Naravno...da ne mislis da govorim o tebi....malaguti.... Sve ok.... :palacgore:
ma sve ok,a definitvno se slazem sto se tice stelanja, jer onaj tko ustela kit da izvuce 100 % iz njega je stvarno majstor jer to se neradi u u 5 min a nekad treba i vise od jednog dana,ja osobno sebi sve sam radim i slazem ali priznajem da sam jos daleko od toga da izvucem maksimum iz kita,lako je to posloziti bar meni ali za ustelati,prijenos, karb ajme meni... :palacgore:
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #11 : 12. Kolovoz 2008, 20:44:35 »

najvece je sranje prijenos nastimati....linearno razvijanje snage...kako start....tako i top speed....i naravno da cijelim putem ubrzava...bez gubitaka....a za to nastelati najvece sranje su minarelli voda i zrak....kao i peugeot sf. Razni multivari...delta clutch....torque converteri....te kevlar remeni......to je samo pocetak.... :shock: Tko ne proba...nemoze znati.... :mrgreen:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #12 : 12. Kolovoz 2008, 20:47:46 »

ja imam dva minarellia,najveci problem je prijenos tj rupe u medu ubrzanju, a sad imam i neki mikuni karb pa me i on zaje...najgora stvar je kad treba snaga za recimo pretec a on doslovce umre
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #13 : 12. Kolovoz 2008, 21:09:49 »

ja imam dva minarellia,najveci problem je prijenos tj rupe u medu ubrzanju, a sad imam i neki mikuni karb pa me i on zaje...najgora stvar je kad treba snaga za recimo pretec a on doslovce umre
e jebiga.....meni runner sa malossi mhr kitom(to je bio profi kit...sa glavom motora u dva dijela...teflonski presvucen klip sa jednim prstenom...te radilicom za taj kit...jer je hod bio drugaciji...te auspuhom koji je isao samo na taj cilindar)....nikako nije htio ubrzavati....gusio se....dok nismo stavili malossi torque converter....Motor je letio...ubrzanje ludo...i krajnja brzina...preko 140....Ali samo 1000 km.....jer je bilo potrebno prsten zamijeniti... :mrgreen:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #14 : 12. Kolovoz 2008, 21:13:35 »

a da karika ode...kako je izgledao klip nakon 1000km,kad je on mjenjan? koje ulje?
« Zadnja izmjena: 12. Kolovoz 2008, 21:24:55 malaguti »
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #15 : 12. Kolovoz 2008, 21:27:27 »

kako je izgledao klip nakon 1000km,kad je on mjenjan? koje ulje?
klip je bio izllizan...trebalo je i njega promijeniti..ali ostavljen je gore...cilindar je bio bez riseva..ali je i on vec na nekim mjestima bio izlizan...ulje je malossi 7.1.....I malossi mhr replica ne traje vise od 3-4 soma km...mislim ide on i dalje...ali se osjeti da ide znatno slabije....Skup sport...nazalost... :x
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #16 : 12. Kolovoz 2008, 21:35:27 »

skup sport-velik gust(bar meni) ,kod mene je jedna makina-minarelli sa topovim kitom due+ i nakon cca 1000km, klip je vec jako izguljen a i cilindar poprilicno,a i klipnjaca je dobilo puuuno lufta(gore dole ne ljevo desno) tako da to ne funkcionira,decki su stedjeli na ulju tj. tocili su svasta i sve otislo... stavio sam klip i cilindar na svoju makinu skuter radi ali nije to to, neide vise kako treba i cudno radi...
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #17 : 12. Kolovoz 2008, 21:44:29 »

skup sport-velik gust(bar meni) ,kod mene je jedna makina-minarelli sa topovim kitom due+ i nakon cca 1000km, klip je vec jako izguljen a i cilindar poprilicno,a i klipnjaca je dobilo puuuno lufta(gore dole) tako da to ne funkcionira,decki su stedjeli na ulju tj. tocili su svasta i sve otislo... stavio sam klip i cilindar na svoju makinu skuter radi ali nije to to, neide vise kako treba i cudno radi...
sjebu ga okretaji.....visoki.....jednostavno cilindar postane ovalan..i nema vise kompresije...jos ako netko u takav motor sipa lose ulje....no comment.....A i sumnjam da bi motor sa kitom i losim uljem uspio napraviti i 100 km..Ulje mu je sve !!! Btw...uvijek kupuj original klipnjace....ove "alfaerre" ili "meceur"...su shit.....Ja vozim nrg mc 2....unutra je radilica od malossija....Motor ima sada 31.000 km...a s tom radilicom se vozi vec sigurnih 15 soma...Naravno...ostalo je sve original....i nema greske....Uvijek je tts koristim...e da...i lezaji radilice su od malossija....u c 4 toleranciji.... :mrgreen:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #18 : 12. Kolovoz 2008, 21:51:04 »

nisam znao ovo za klipnjacu-znaci original,ja imam od topa radilicu vise kom :mrgreen:
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #19 : 12. Kolovoz 2008, 21:54:13 »

nisam znao ovo za klipnjacu-znaci original,ja imam od topa radilicu vise kom :mrgreen:
trebala bi trajati....Neznam zasto...nikada se sa top perfomance nisam nasao kako treba.... :(  Cak ni polini mi ne ide "po zilama"....Malossi..cini mi se...ima najveci izbor....i barem piaggio s njim se da nastelati 100 posto...
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #20 : 12. Kolovoz 2008, 22:00:19 »

meni traje radilica od topa i kit i sve ostalo vec tri godine, dobro ovaj kit nije neka jacina ali opet... samo tocim dobro ulje i to je to...i dobro je tri godine ali mislim da nema preko 10000km,jer stalno imam bar jos jedan skuter tako da svi traju...
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #21 : 12. Kolovoz 2008, 22:06:51 »

meni traje radilica od topa i kit i sve ostalo vec tri godine, dobro ovaj kit nije neka jacina ali opet... samo tocim dobro ulje i to je to...i dobro je tri godine ali mislim da nema preko 10000km,jer stalno imam bar jos jedan skuter tako da svi traju...
tebi ce skupa oba skutera "odapet".... :LOL: 10.000 km.....to je vec kilometraza na kojoj se kinez raspada u sastavne dijelove..... :mrgreen: Pohvalno... :palacgore:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #22 : 12. Kolovoz 2008, 22:11:02 »

:mrgreen: :mrgreen: runner je na novo slozen ima 3000km,a firefox ima oko 10000 nakon sto je slozen i nevjerovatno ali klip i cilindar su odlicni-slab je kit i ne vrti se previse.... a kad bolje razmislim nema on 10000km mozda 7000...
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #23 : 12. Kolovoz 2008, 22:22:57 »

:mrgreen: :mrgreen: runner je na novo slozen ima 3000km,a firefox ima oko 10000 nakon sto je slozen i nevjerovatno ali klip i cilindar su odlicni-slab je kit i ne vrti se previse.... a kad bolje razmislim nema on 10000km mozda 7000...
okretaji su ti koji ubijaju cilindre i klipove....i turiranje na hladno....Ali bez obzira.....zna se za sta je kit namjenjen...Cak pise i na kutiji.....I sedam soma je lijepa kilometraza..... 8)
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #24 : 12. Kolovoz 2008, 22:28:37 »

pa ova makina sta je kod mene sta se sve razletilo oni su to upalili i odmah pun gas...da vidi raja kako to ide :LOL:... zezno sam se kad sam napisao da je napravio 1000km,to je 1000 koliko je skuter bio ziv sa serijalom a kit je trajao oko 100km :shock:
Evidentirano

igor86

• **
« Odgovori #25 : 12. Kolovoz 2008, 22:36:38 »

klip je bio izllizan...trebalo je i njega promijeniti..ali ostavljen je gore...cilindar je bio bez riseva..ali je i on vec na nekim mjestima bio izlizan...ulje je malossi 7.1.....I malossi mhr replica ne traje vise od 3-4 soma km...mislim ide on i dalje...ali se osjeti da ide znatno slabije....Skup sport...nazalost... :x

di je sad alfa sa ss-a da te cuje kako nisi u pravu  :mrgreen:
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #26 : 12. Kolovoz 2008, 22:41:28 »

pa ova makina sta je kod mene sta se sve razletilo oni su to upalili i odmah pun gas...da vidi raja kako to ide :LOL:... zezno sam se kad sam napisao da je napravio 1000km,to je 1000 koliko je skuter bio ziv sa serijalom a kit je trajao oko 100km :shock:
ha ha.....jadan motor.....a jos jadniji taj koji ga je tako zaklao..... :x
Evidentirano
O&G Team

bmw m 5

« Odgovori #27 : 12. Kolovoz 2008, 22:42:42 »

ko je taj..??? sigurno neki lik koji radi sa kitom 1234567 km...uz iste perfomanse.... :shock:
Evidentirano
O&G Team

Poggiali

• **
  • Vozi: Škoda Octavia
« Odgovori #28 : 12. Kolovoz 2008, 22:49:01 »

Hehe  :)
Evidentirano

malaga

« Odgovori #29 : 12. Kolovoz 2008, 22:55:58 »

ajde nemojte da ode tema u krivom smjeru jer ce se opet netko zakacit...pustite sad ss forum...
Evidentirano

Poggiali

• **
« Odgovori #30 : 12. Kolovoz 2008, 22:57:46 »

Ma nema to veze sa SS forumom
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #31 : 12. Kolovoz 2008, 22:58:19 »

ajde nemojte da ode tema u krivom smjeru jer ce se opet netko zakacit...pustite sad ss forum...
moram posjetiti ss-forum.....volim se "kaciti".... :LOL:
Evidentirano
O&G Team

igor86

• **
« Odgovori #32 : 12. Kolovoz 2008, 22:59:19 »

ko je taj..??? sigurno neki lik koji radi sa kitom 1234567 km...uz iste perfomanse.... :shock:

tako nekako

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=5768.0 malo reklame al sa mojskuter foruma, glupi ss nije citljiv za sve

predkraj prve stranice fino pise kako i koliko se vec vozi sa replicom

btw..tema je vec usrana tako da  :misli:
Evidentirano

malaga

« Odgovori #33 : 12. Kolovoz 2008, 23:00:40 »

moram posjetiti ss-forum.....volim se "kaciti".... :LOL:
ajoj,od kad je taj forum otvoren i za nas male ljude i ja sam se prijavio,procitao par temi,stavio jedan oglas i uspio kupit trazeno, i vise definitivno neidem KATASTROFA...
Evidentirano

malaga

« Odgovori #34 : 12. Kolovoz 2008, 23:08:15 »

tako nekako

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=5768.0 malo reklame al sa mojskuter foruma, glupi ss nije citljiv za sve

predkraj prve stranice fino pise kako i koliko se vec vozi sa replicom

btw..tema je vec usrana tako da  :misli:
a je... koliko ima god taj decko 12? sta je ufuran u taj auspuh u 3pm....
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #35 : 12. Kolovoz 2008, 23:10:03 »

ajoj,od kad je taj forum otvoren i za nas male ljude i ja sam se prijavio,procitao par temi,stavio jedan oglas i uspio kupit trazeno, i vise definitivno neidem KATASTROFA...
procitao sam....nisam se dugo tako nasmijao......30.000 km....wtf ???????? Taj lik je total frik... :LOL: Dellorto 19 sa diznama max. od 70-88 ??? i to sa red sponge....?? Zanimljivo....meni je dellorto 17.5 "pitao" dizne 90-95...a sa konusnim filterom i 100 -105...Mora da fascinira mladu populaciju foruma....under 15.... :mrgreen:
Evidentirano
O&G Team

igor86

• **
« Odgovori #36 : 12. Kolovoz 2008, 23:14:54 »

de lol

Evidentirano

malaga

« Odgovori #37 : 12. Kolovoz 2008, 23:17:07 »

ma iskreno ovo je jedini forum di nema toliko nabrijani maloljetnika... ima tih  par scooter foruma i svi su :palacdolje:( na jednom sam bio moderator i kad sam vidio sta je to sve sam od je... sad ponekad pogledam sta se pise i to je to...) :palacdolje: modovi i admini imaju 15 16 god i opet govorim KATASTROFA...
Evidentirano

igor86

• **
« Odgovori #38 : 12. Kolovoz 2008, 23:20:46 »

procitao sam....nisam se dugo tako nasmijao......30.000 km....wtf ???????? Taj lik je total frik... :LOL: Dellorto 19 sa diznama max. od 70-88 ??? i to sa red sponge....?? Zanimljivo....meni je dellorto 17.5 "pitao" dizne 90-95...a sa konusnim filterom i 100 -105...Mora da fascinira mladu populaciju foruma....under 15.... :mrgreen:

pa barem bi ti trebao znati da se karb ne stela samo glavnom diznom, vidi se da nisi ni procitao sta je covjek pisao  :palacdolje:

pricajte sta ocete alfa je za mene bog sto se tice savrenosti i pedantnosti
Evidentirano

igor86

• **
« Odgovori #39 : 12. Kolovoz 2008, 23:22:34 »

ma iskreno ovo je jedini forum di nema toliko nabrijani maloljetnika... ima tih  par scooter foruma i svi su :palacdolje:( na jednom sam bio moderator i kad sam vidio sta je to sve sam od je... sad ponekad pogledam sta se pise i to je to...) :palacdolje: modovi i admini imaju 15 16 god i opet govorim KATASTROFA...

na mojskuteru vecina modova je 30+-

ponasate se ko djeca, ajmo odma ismijat neku budalu koja zna znanje, ispada kao da ste se uvrijedili jebote
Evidentirano

malaga

« Odgovori #40 : 12. Kolovoz 2008, 23:25:55 »

na mojskuteru vecina modova je 30+-
ok...ispricavam se,priznajem na tom forumu sam najmanje ali ovo drugo,a sta se tice tog lika sa nrg-om necu komentirati jer me boli briga samo mi je malo smijesno to sa auspuhom i sta sam sad vidio da ima 35 god....
Evidentirano

Poggiali

• **
« Odgovori #41 : 12. Kolovoz 2008, 23:28:53 »

A lik je picajzla i sve mora bit po špagi, kaj sad, mora istaknut svaki detalj  :palacgore:
Evidentirano

igor86

• **
« Odgovori #42 : 12. Kolovoz 2008, 23:34:39 »

ok...ispricavam se,priznajem na tom forumu sam najmanje ali ovo drugo,a sta se tice tog lika sa nrg-om necu komentirati jer me boli briga samo mi je malo smijesno to sa auspuhom i sta sam sad vidio da ima 35 god....

pruhvacam ispriku  :mrgreen:

eto kao sto poggiali kaze, tu je sve savrseno, i kod njega je to uvijek tako bilo, kad pogledas nasta mu lici skuter nakon skoro 30tkm sve ti je jasno

:palacgore:

malaguti necem se valjda opet svađat  :mrgreen: nema smisla

peace  :palacgore:
Evidentirano

malaga

« Odgovori #43 : 12. Kolovoz 2008, 23:37:57 »

pruhvacam ispriku  :mrgreen:

eto kao sto poggiali kaze, tu je sve savrseno, i kod njega je to uvijek tako bilo, kad pogledas nasta mu lici skuter nakon skoro 30tkm sve ti je jasno

:palacgore:

malaguti necem se valjda opet svađat  :mrgreen: nema smisla

peace  :palacgore:
uf dosta je bilo svade :wink:
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #44 : 12. Kolovoz 2008, 23:40:01 »

pa barem bi ti trebao znati da se karb ne stela samo glavnom diznom, vidi se da nisi ni procitao sta je covjek pisao  :palacdolje:

pricajte sta ocete alfa je za mene bog sto se tice savrenosti i pedantnosti
los je tvoj bog.........A cime se stel karb ??? Diznom minimuma.....Igla mu znaci nesto malo do 3/4 otvorenosti gasa....a full gas je glavna dizna.....Dobro sam procitao.....Ako tebe on facinira ok.........Mene niti malo...ne palim se na sminku....i polirane auspuhe....jos da montira na skuter mp3 player...i da slusa cajke...to je  to.... 8)
Evidentirano
O&G Team

Poggiali

• **
« Odgovori #45 : 12. Kolovoz 2008, 23:51:57 »

los je tvoj bog.........A cime se stel karb ??? Diznom minimuma.....Igla mu znaci nesto malo do 3/4 otvorenosti gasa....a full gas je glavna dizna.....Dobro sam procitao.....Ako tebe on facinira ok.........Mene niti malo...ne palim se na sminku....i polirane auspuhe....jos da montira na skuter mp3 player...i da slusa cajke...to je  to.... 8)
Nije , on je više rock/metal
Evidentirano

Paksu

• **
  • Vozi: derbi gp1 50 sa lancem
« Odgovori #46 : 12. Kolovoz 2008, 23:53:53 »

sjebu ga okretaji.....visoki.....jednostavno cilindar postane ovalan..i nema vise kompresije...jos ako netko u takav motor sipa lose ulje....no comment.....A i sumnjam da bi motor sa kitom i losim uljem uspio napraviti i 100 km..Ulje mu je sve !!! Btw...uvijek kupuj original klipnjace....ove "alfaerre" ili "meceur"...su shit.....Ja vozim nrg mc 2....unutra je radilica od malossija....Motor ima sada 31.000 km...a s tom radilicom se vozi vec sigurnih 15 soma...Naravno...ostalo je sve original....i nema greske....Uvijek je tts koristim...e da...i lezaji radilice su od malossija....u c 4 toleranciji.... :mrgreen:

ja neznam kaj vi radite..ali meni high end cilindar nakon 2000km izgleda kao nov..a klip da ne govorim..mjenjao sam ga reda-radi nakon 1200km i bio je kao nov...ja samo znam da na piaggio masini nije toliki problem oko prijenosa kolko je problem kod frge...a sto se tice ulja,nije istina da mu je ulje sve...frend je vozio na INI dvotaktol ja mislim da je 1l bila oko 22kuna..imao je dosta jaki kit i prosao je s njim oko 4t km i poslije ga je prodao kit posebno,a na motor je stavio obican gus kit pa i njega prodao..motor jos dan danas vozi sa prijedenih 63tisuce sa standard radilicom,vlasnik tog motora je  bio ZWER,ja mislim da se nedugo uclanio i na ovaj forum pa ga pitajte...i skuzio sam da mijesate kiteve..MALOSSI MHR REPLIKA ima 2 karike i traje jako jako dugo..a MALOSSI MHR TEAM REPLICA e to je sasvim nesto drugo..nisam se ja dosao tu svadati ali ne volim kad me netko podcjenjujei kad tvrdi ono sto nije istina..
Evidentirano

Paksu

• **
« Odgovori #47 : 12. Kolovoz 2008, 23:56:48 »

los je tvoj bog.........A cime se stel karb ??? Diznom minimuma.....Igla mu znaci nesto malo do 3/4 otvorenosti gasa....a full gas je glavna dizna.....Dobro sam procitao.....Ako tebe on facinira ok.........Mene niti malo...ne palim se na sminku....i polirane auspuhe....jos da montira na skuter mp3 player...i da slusa cajke...to je  to.... 8)

jedna trecina gasa mu je ler dizna a poslije glavna :palacgore:
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #48 : 12. Kolovoz 2008, 23:57:57 »

ja neznam kaj vi radite..ali meni high end cilindar nakon 2000km izgleda kao nov..a klip da ne govorim..mjenjao sam ga reda-radi nakon 1200km i bio je kao nov...ja samo znam da na piaggio masini nije toliki problem oko prijenosa kolko je problem kod frge...a sto se tice ulja,nije istina da mu je ulje sve...frend je vozio na INI dvotaktol ja mislim da je 1l bila oko 22kuna..imao je dosta jaki kit i prosao je s njim oko 4t km i poslije ga je prodao kit posebno,a na motor je stavio obican gus kit pa i njega prodao..motor jos dan danas vozi sa prijedenih 63tisuce sa standard radilicom,vlasnik tog motora je  bio ZWER,ja mislim da se nedugo uclanio i na ovaj forum pa ga pitajte...i skuzio sam da mijesate kiteve..MALOSSI MHR REPLIKA ima 2 karike i traje jako jako dugo..a MALOSSI MHR TEAM REPLICA e to je sasvim nesto drugo..nisam se ja dosao tu svadati ali ne volim kad me netko podcjenjujei kad tvrdi ono sto nije istina..
nema ja sta s tobom razgovarati....pa jeli znas sta pises...???
Evidentirano
O&G Team

Paksu

• **
« Odgovori #49 : 12. Kolovoz 2008, 23:59:19 »

ja znam a ti? :misli:
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #50 : 13. Kolovoz 2008, 00:01:34 »

ja znam a ti? :misli:
ti mjesas 1/3 i 3/4.....gasa.....daj momak......Nemoj mene uciti..... :x
Evidentirano
O&G Team

liberty

« Odgovori #51 : 13. Kolovoz 2008, 00:03:06 »

primirimo se malo....nema smisla se svaditi...

ja ću reći samo jedno....da mi bilo koji auto/motor/skuter ode u p.m., prvo bi tražio savjet od bmw-a m5...

ajmo nastaviti u malo smirenijem tonu :)

malaga

« Odgovori #52 : 13. Kolovoz 2008, 00:05:03 »

ja ću reći samo jedno....da mi bilo koji auto/motor/skuter ode u p.m., prvo bi tražio savjet od bmw-a m5...

ja sam ga vec pitao par puta za neke stvari :palacgore:...
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #53 : 13. Kolovoz 2008, 00:05:36 »

smiren sam ja.......samo nevolim da me djeca uce poslu....Svaka cast malagutiju...vidi se da covjek doma sarafi....Ne provodi toliko vremena na netu.....i ne pise neargumentirane gluposti...... :palacgore:
Evidentirano
O&G Team

igor86

• **
« Odgovori #54 : 13. Kolovoz 2008, 00:07:01 »

bmw...meni si ti fascinirao kad si jednom provalio, da ni za dragog boga ne skidat limic iz karba na piaggio agregatima jer tek onda treba dizna 95 lol

i sad opet kad vidim da pises da ti je 17,5 trazio diznu 90-95  opet lol, a si gljivom preko 100...kako se to uopće moglo voziti?

eto samo to ocu reci...jer to tvoje nema smisla  :misli: i onda se ni necudim sto se smijes nekom, jer to njegovo za tebe nikako ne moze biti normalno

da ponovimo gradio stelanja karba  :mrgreen:

Evidentirano

liberty

« Odgovori #55 : 13. Kolovoz 2008, 00:07:56 »

Malaguti je super!
dečko voli skutere, zanesenjak je i veliki entuzijast
a skuter mu je zaista brz :palacgore:

Paksu

• **
« Odgovori #56 : 13. Kolovoz 2008, 00:10:33 »

ti mjesas 1/3 i 3/4.....gasa.....daj momak......Nemoj mene uciti..... :x

ma gle kad se meni slagao derbi po njemu je sarafilo 10 ljudi i od svakog sam nesto zapamtio..jel uopce neko pozna covjeka koji je gajicu slagao motor..decko ne da zna  nego nema tog covjeka koji zna bolje od njega..on je inace iz splita..i sad se nedugo doselio par km od mene..kad je on primio derbija na 2 dana..problem je bio oko frge svi smo se trudili bez rezultata,ali nakon njega to je sasvim druga prica..ma necu se svadati ali necu da me drugi podcjenjivaju..promjenio sam do sad 4 kita..i zbilja znam kolko kaj traje i kaj ne valja raditi..imam najbrzi 50ccm skuter u okolici od 50 km..mozda cu i trke voziti ali steta mi ga je unistavati na trkama jel je relativno novi skuter,tak da se samo gustam po gradu zasad..
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #57 : 13. Kolovoz 2008, 00:14:23 »

bmw...meni si ti fascinirao kad si jednom provalio, da ni za dragog boga ne skidat limic iz karba na piaggio agregatima jer tek onda treba dizna 95 lol

i sad opet kad vidim da pises da ti je 17,5 trazio diznu 90-95  opet lol, a si gljivom preko 100...kako se to uopće moglo voziti?

eto samo to ocu reci...jer to tvoje nema smisla  :misli: i onda se ni necudim sto se smijes nekom, jer to njegovo za tebe nikako ne moze biti normalno

da ponovimo gradio stelanja karba  :mrgreen:

ovako......dellorto 17.5....TVORNICKI ima diznu 54 ! Jel tako ? Tako je ! Ajde skini lim i probaj se voziti ! Bet lima to postaje karburator od 17.5 mm....i treba glavnu diznu....vecu....Ja sam pricao da mi je pitao glavnu diznu 90-95 za motor sa KITOM MHR REPLICA.....a sa polini konusnim flilterom.....i do 100 ......I sta ti nije jasno ??? Vozilo se normalno! A ta tvoja shema......samo potvrduje sta sam ja rekao...a to je da konusna igla utjece na 3/4 otvorenosti gasa....A ne ono sto je netko rekao.....do 1/3.....I sta ti tu nije jasno ??????
Evidentirano
O&G Team

Poggiali

• **
« Odgovori #58 : 13. Kolovoz 2008, 00:14:55 »

na piaggio bloku, 17.5 karbu, malossi sport kitu,zx i stock boxu ide dizna 64, bez limića.
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #59 : 13. Kolovoz 2008, 00:17:54 »

ma gle kad se meni slagao derbi po njemu je sarafilo 10 ljudi i od svakog sam nesto zapamtio..jel uopce neko pozna covjeka koji je gajicu slagao motor..decko ne da zna  nego nema tog covjeka koji zna bolje od njega..on je inace iz splita..i sad se nedugo doselio par km od mene..kad je on primio derbija na 2 dana..problem je bio oko frge svi smo se trudili bez rezultata,ali nakon njega to je sasvim druga prica..ma necu se svadati ali necu da me drugi podcjenjivaju..promjenio sam do sad 4 kita..i zbilja znam kolko kaj traje i kaj ne valja raditi..imam najbrzi 50ccm skuter u okolici od 50 km..mozda cu i trke voziti ali steta mi ga je unistavati na trkama jel je relativno novi skuter,tak da se samo gustam po gradu zasad..
sve ok prijatelju......volio bih da vozis na trkama.....mozda bi se tada i sreli......svatko ima svoje... 8)
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #60 : 13. Kolovoz 2008, 00:19:30 »

ajde nema smisla ovako dalje,vec sam napisao i opet cu,kad je BMW M5 rastavljao i vozio skutere motore mi nismo jos bili ni u planu tako da tisina i zapisujte sta pise... :palacgore: nemozemo mi nikako znat vise...
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #61 : 13. Kolovoz 2008, 00:20:48 »

na piaggio bloku, 17.5 karbu, malossi sport kitu,zx i stock boxu ide dizna 64, bez limića.
64 ???? E taj nece dugo trajati......Zasto ? Jer veca dizna automatski  i bolje hladi termicku grupu....dajuci jos vise goriva......A to je kod svakog cvaje pozeljno....
Evidentirano
O&G Team

bmw m 5

« Odgovori #62 : 13. Kolovoz 2008, 00:21:47 »

ajde nema smisla ovako dalje,vec sam napisao i opet cu,kad je BMW M5 rastavljao i vozio skutere motore mi nismo jos bili ni u planu tako da tisina i zapisujte sta pise... :palacgore:
nema beda malaguti....neka pisu....ja citam...i smijem se...bas mi je ugodno.... :palacgore:
Evidentirano
O&G Team

malaga

« Odgovori #63 : 13. Kolovoz 2008, 00:25:22 »

nema beda malaguti....neka pisu....ja citam...i smijem se...bas mi je ugodno.... :palacgore:
ma da al to nema smisla,isto kao da meni ide netko tko nema pojma pametovati o kickboxingu i treninzima a ja se ubijam 5 dana u tjednu...dobro skuteri i kickboxing nemaju veza ali nisam uspio nac bolji usporedbu jebi ga :LOL:
Evidentirano

Paksu

• **
« Odgovori #64 : 13. Kolovoz 2008, 00:26:24 »

ajde nema smisla ovako dalje,vec sam napisao i opet cu,kad je BMW M5 rastavljao i vozio skutere motore mi nismo jos bili ni u planu tako da tisina i zapisujte sta pise... :palacgore:

ma joj ajde dode mi lik ima jedno 50 godina i od svojim 9 godina sarafi..a dode on ko frajer neki medu nas 20-25 godina..i nekaj smo pricali o lezajima na radilici..i da sam kupio original pakiranje malossi za 500 kuna i da nema zastite na kuglicama..je on kaze da je to sve isto da ne postoji malossi pakiranje da svi imaju tu zastitu i jos se on oce kladiti u janjetinu..samo kaj nisam mogao dokazati jel su lezaji vec bili gore a bome ih nebi isao skidati za janjetinu..ma ocu reci da tek ovi stariji majstori znaju ali ne kolko svi misle da znaju..tak da..
Evidentirano

igor86

• **
« Odgovori #65 : 13. Kolovoz 2008, 00:31:11 »

bmw ova shema nije namjenjena tebi da to odma rascistimo, nego za sve koji se nalaze slucajno u ovoj temi

ono tek toliko informativno se tu nasla da ne bi bilo nagađanja sta je sta

a sto se tice skidanja tog limica, znaci tek nakon skidanja lima karb 17,5 postaje 17,5 recimo, al ne da trazi 40 brojeva vecu diznu lol

evo neki dan prodam skut, i dam frendu svoj 17,5 karb sa diznom 72 kak sam ja vozio na 50ccm sa rezom

prvo cemo probati sa 76 koja je bila kod njega u 12 karbu, motor je isao 5 na sat trokirao je, stavimo 72 nije to to al ide nesto bolje, da bi na kraju frend oso i kupio 64-65-66, 65 taman idealna

od nikog nisam cuo a ni stavljao tako velike dizne koje ti spominjes

i te stvari mi nisu jasne samo to

zivio
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #66 : 13. Kolovoz 2008, 00:31:50 »

ma da al to nema smisla,isto kao da meni ide netko tko nema pojma pametovati o kickboxingu i treninzima a ja se ubijam 5 dana u tjednu...dobro skuteri i kickboxing nemaju veza ali nisam uspio nac bolji usporedbu jebi ga :LOL:
da se kapimo....nisam najpametniji...i neznam sve....znam sta znam...ali sve to sta dijelim ovdje na forumu isprobano je na vlastitoj kozi...i u vlastitoj garazi...podrumu....Bez pomoci literature...inetrneta....kataloga. Prve kiteve sam poceo montirati 1996...kada su kod nas poceli prvi piaggio skuteri....ngr...ntt...sfera...typhoon....Nitko mi nije bio od pomoci jer to kod nas je bio pocetak pocetaka.....Zato ovo sto kazem informacije su koje su dobivene probama...i neprespavanim nocima.....Lako je danas googlati...i biti pametan.....jebi ga.....I ja sam na forumu dosta toga naucio...ali segment 2t.....u tom sam diru vec 26 godina.... :wink:
Evidentirano
O&G Team

Paksu

• **
« Odgovori #67 : 13. Kolovoz 2008, 00:33:12 »

ajd ocu to sad rascistiti sa M5 320i  :D :D..gle mozda ti imas iskustva i to sve..ali ne znaci da si najpametniji i da ovi sa 20-25 znaju vise nego ti i to dosta..kolko sam skuzio ti spominjes iglicu za zatvaranje,daj mi pojasni kakve ona ima veze sa svim?? :misli:
Evidentirano

igor86

• **
« Odgovori #68 : 13. Kolovoz 2008, 00:34:03 »

64 ???? E taj nece dugo trajati......Zasto ? Jer veca dizna automatski  i bolje hladi termicku grupu....dajuci jos vise goriva......A to je kod svakog cvaje pozeljno....

de zajebo se poggiali ide cca 74-75-76 serijski filter

to 64 je na 50ccm
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #69 : 13. Kolovoz 2008, 00:35:30 »

ma joj ajde dode mi lik ima jedno 50 godina i od svojim 9 godina sarafi..a dode on ko frajer neki medu nas 20-25 godina..i nekaj smo pricali o lezajima na radilici..i da sam kupio original pakiranje malossi za 500 kuna i da nema zastite na kuglicama..je on kaze da je to sve isto da ne postoji malossi pakiranje da svi imaju tu zastitu i jos se on oce kladiti u janjetinu..samo kaj nisam mogao dokazati jel su lezaji vec bili gore a bome ih nebi isao skidati za janjetinu..ma ocu reci da tek ovi stariji majstori znaju ali ne kolko svi misle da znaju..tak da..
a jesi nasao majstora.........zastita na lezajevima..???? Pa i moj sin od 6 god bi me pitao: "A...tata...sta ce podmazivati te lezajeve ako ih tako montiramo gore ?".............tako da.............toliki debil nisam.... :jesus:
Evidentirano
O&G Team

bmw m 5

« Odgovori #70 : 13. Kolovoz 2008, 00:37:48 »

ajd ocu to sad rascistiti sa M5 320i  :D :D..gle mozda ti imas iskustva i to sve..ali ne znaci da si najpametniji i da ovi sa 20-25 znaju vise nego ti i to dosta..kolko sam skuzio ti spominjes iglicu za zatvaranje,daj mi pojasni kakve ona ima veze sa svim?? :misli:
iglica.......ja zovem tako konusnu iglu koja ima na sebi cetiri recke....i koja se stela....a ti si mislio na iglicu plovka goriva...?????  Ej........... :mrgreen:
Evidentirano
O&G Team

Paksu

• **
« Odgovori #71 : 13. Kolovoz 2008, 00:39:02 »

a jesi nasao majstora.........zastita na lezajevima..???? Pa i moj sin od 6 god bi me pitao: "A...tata...sta ce podmazivati te lezajeve ako ih tako montiramo gore ?".............tako da.............toliki debil nisam.... :jesus:

ne nije problem u tome..nego je problem da ovi stari majstori nisu nikad culi za malossi pakiranje visoko turaznih lezaja..jasno da se to mora skinuti ali na malossi pakiranju nemas kaj skidati
Evidentirano

Paksu

• **
« Odgovori #72 : 13. Kolovoz 2008, 00:42:48 »

iglica.......ja zovem tako konusnu iglu koja ima na sebi cetiri recke....i koja se stela....a ti si mislio na iglicu plovka goriva...?????  Ej........... :mrgreen:

a ocito sam prebrzo citao..ok znaci ova druga..ajde mi reci sta se sa njom postize...ima tih 4 pololozaja i kaj se s tim postize??
Evidentirano

igor86

• **
« Odgovori #73 : 13. Kolovoz 2008, 00:46:02 »

btw...bmw...vidim da si tamo na prvoj stranici napisao malossi lezajevi c4 tolerancija....malossi pravi svoje lezajeve??
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #74 : 13. Kolovoz 2008, 00:51:24 »

a ocito sam prebrzo citao..ok znaci ova druga..ajde mi reci sta se sa njom postize...ima tih 4 pololozaja i kaj se s tim postize??
postize se to da mozes tim polozajem kompezirati nepravilnosti u radu motora do 3/4 otvorenosti gasa...i samim time stelovati idealnu smjesu..omjer zraka i goriva...stihiometrijski omjer(idealan omer zraka i goriva koji iznosi 1.43:1) Sto utjece na bolje ubrzanje motora...potrosnju....A to se lako kontrolira po boji svjecice...koja mora biti svijetlosmede boje....a to se najlakse vidi kada se odvozi jedno 5 km...sa 3/4 otvorenosti gasa....
Evidentirano
O&G Team

bmw m 5

« Odgovori #75 : 13. Kolovoz 2008, 00:52:43 »

btw...bmw...vidim da si tamo na prvoj stranici napisao malossi lezajevi c4 tolerancija....malossi pravi svoje lezajeve??
da...lezajevi su skf....ali pakirani u malossi pakovanje....Sad ti znaj..... :shock: ili su bili kbc...ili ntn....ubi me...ne sjecam se vise....
Evidentirano
O&G Team

Paksu

• **
« Odgovori #76 : 13. Kolovoz 2008, 00:56:52 »

ok ali tam ima 4 pozicije a ti mi reci kaj se dogada ako stavis na zadnju
Evidentirano

igor86

• **
« Odgovori #77 : 13. Kolovoz 2008, 01:00:56 »

znaci ne pravi svoje lezajeve, nego pakuje skf-ove ali trpa svoje ime na omot i to se jos dodatno placa

lopovi nista drugo  :palacdolje:

postize se to da mozes tim polozajem kompezirati nepravilnosti u radu motora do 3/4 otvorenosti gasa...i samim time stelovati idealnu smjesu..omjer zraka i goriva...stihiometrijski omjer(idealan omer zraka i goriva koji iznosi 1.43:1) Sto utjece na bolje ubrzanje motora...potrosnju....A to se lako kontrolira po boji svjecice...koja mora biti svijetlosmede boje....a to se najlakse vidi kada se odvozi jedno 5 km...sa 3/4 otvorenosti gasa....

a sta ako svijecica nije odgovarajuce top vrijednosti kako znat jel smijesa dobro nastelana  :mrgreen:

paksu sta ga zajeb s tim pozicijama

lol sad jos reci  ''a sta se desava ako stavis na srednju poziciju''  :mrgreen: :mrgreen: :misli:
Evidentirano

bmw m 5

« Odgovori #78 : 13. Kolovoz 2008, 01:01:21 »

ok ali tam ima 4 pozicije a ti mi reci kaj se dogada ako stavis na zadnju

zadnja....od gore ili dolje ? Ako je od gore...tada je igla najdulja....znaci pri otvorenom gasu manje benze stize u cilindar. Ako je od dolje...tada je igla najkraca...znaci najvise benze u cilindar.....
Evidentirano
O&G Team

bmw m 5

« Odgovori #79 : 13. Kolovoz 2008, 01:05:18 »

znaci ne pravi svoje lezajeve, nego pakuje skf-ove ali trpa svoje ime na omot i to se jos dodatno placa

lopovi nista drugo  :palacdolje:

a sta ako svijecica nije odgovarajuce top vrijednosti kako znat jel smijesa dobro nastelana  :mrgreen:

paksu sta ga zajeb s tim pozicijama

lol sad jos reci  ''a sta se desava ako stavis na srednju poziciju''  :mrgreen: :mrgreen: :misli:
nece mu nista biti za 5 km..i jos na 3/4 gasa...sto se tice toplotne vrijednosti.....A tesko je i pogrijesiti...necec valjda staviti ngk b6 es....umjesto ngk b 10 es ili eg.....primjera radi...
Evidentirano
O&G Team

igor86

• **
« Odgovori #80 : 13. Kolovoz 2008, 01:06:16 »

ako svijesno zelim rupu na klipu zasto ne :P
Evidentirano

Paksu

• **
« Odgovori #81 : 13. Kolovoz 2008, 01:47:40 »

ok uredu je..mislim ja sam to znao..ajd necemo se svadati vise..sve 5 :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
 Str: 1 2 3 4 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.391 sekundi uz 16 upita.