Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Rab  (Posjeta: 2089 )

liberty

• Spol: Muški
  • Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
Rab
« : 10. Kolovoz 2008, 23:04:58 »

Smještaj - autocamp Padova III, praktički novo uređen
2 osobe, šator i skuter s 20% većom cijenom jer smo ostali 1 dan - 180 kn

Jesti - pizzeria San Marco u središtu Raba - pizze su fenomenalne iako skupe (ispod 50 knj nema ni jedne vrijedne spomena)

kokic

• **
  • Vozi: FZ1S
Odg: Rab
« Odgovori #1 : 26. Srpanj 2009, 10:47:55 »

Dobar autocamp u Loparu sa dobrim popratnim sadržajem cijene kakve jesu,autocampa treća padova  a restorana  na svakom koraku na Rabu nemože niko ostat gladan  :palacgore:
« Zadnja izmjena: 14. Veljača 2010, 21:04:14 kokic »
Evidentirano

rikar

• *
  • Vozi: RR
« Odgovori #2 : 15. Prosinac 2010, 08:30:25 »

Lopar:

Bistro Stella

u vlasništvu obitelji Jerić,nudi Vam mesne i riblje specijalitete,te pizze i pašte, a u ponudi imaju i smještaj u apartmanima.

Svakako posjetiti ako ste u Loparu!!!!

http://www.apartmani-jeric-klara.com/Lopar-Rab/index.asp

:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:

BLACK BEAST

• suradnik
  • **
  • Vozi: GSX R Ida K6-1000
« Odgovori #3 : 15. Prosinac 2010, 12:53:11 »

Jebote na Rabu sam otkako znam za sebe (27g) ali još nisam naletio dole na pizzu za koju mogu reći da je baš dobra? :misli: :misli: :misli: :misli: :misli:
Evidentirano
N.N.S.
Y O U N G  -  4 E V E R
www.young-4ever.org

koma1

• Vozi: beverly 400 ie
« Odgovori #4 : 15. Prosinac 2010, 16:47:44 »

pa pitaj
Evidentirano

Njorac

• *
  • Vozi: Aprilia Mana 850
« Odgovori #5 : 21. Prosinac 2010, 20:36:53 »

Jebote na Rabu sam otkako znam za sebe (27g) ali još nisam naletio dole na pizzu za koju mogu reći da je baš dobra? :misli: :misli: :misli: :misli: :misli:

A hebi ga, valjda imaš krive domaćine, zar ne Koma? :misli:
Evidentirano
Stani, diši, razmišljaj, reagiraj !

BLACK BEAST

• suradnik
  • **
« Odgovori #6 : 21. Prosinac 2010, 22:47:33 »

..uz svo dužno poštovanje prema ugostiteljskoj ponudi pizza na otoku, nakon famoznog Paparazzo restorana koji je jedno ljeto bio hit pizza na Rabu, ostalo 0 bodova ako se uspoređuje sa pizzama koje se mogu probati van otoka..a cijene su uz sve ostalo još jedna lijepa priča vezana za to..
Evidentirano
N.N.S.
Y O U N G  -  4 E V E R
www.young-4ever.org

koma1

« Odgovori #7 : 22. Prosinac 2010, 15:09:57 »

zvijeri crna, ja san sušačanin i potpuno te razumin, no silom ili milom već godinama živim na Rabu i pizdio sam zašto je tu sve puno skuplje nego doma, onda mi je sinulo da kad se želim provozati negdje po magistrali startnina mi je 50 Kn ( jeftina solucija samo za one koji žive na otoku ) a odnosi se na trajekt.  To plovilo zaračunavaju i svi ini koji dovoze robu na otok, pa tako ta roba poskupljuje, a samim tim i proizvod.
U pravu si za marže po ljeti jer nažalost i ovdje još uvijek vrijedi uzanca (domaća) mazni kolko moreš jer sezona je kratka... :palacdolje:
A što se tiče dobre klope fala bogu ima je na nekoliko mjesta samo se treba raspitati  :palacgore:
Nadam se, da kad sljedeći put dođeš na Rab da ćemo se vidjeti i vjeruj mi naći će se i pizze a i vrhunske spize  8)
Evidentirano

koma1

« Odgovori #8 : 22. Prosinac 2010, 15:13:43 »

A hebi ga, valjda imaš krive domaćine, zar ne Koma? :misli:
točno, barem se mi kužiumo kako sa gostima  :palacgore:
Evidentirano

BLACK BEAST

• suradnik
  • **
« Odgovori #9 : 22. Prosinac 2010, 16:03:11 »

zvijeri crna, ja san sušačanin i potpuno te razumin, no silom ili milom već godinama živim na Rabu i pizdio sam zašto je tu sve puno skuplje nego doma, onda mi je sinulo da kad se želim provozati negdje po magistrali startnina mi je 50 Kn ( jeftina solucija samo za one koji žive na otoku ) a odnosi se na trajekt.  To plovilo zaračunavaju i svi ini koji dovoze robu na otok, pa tako ta roba poskupljuje, a samim tim i proizvod.
U pravu si za marže po ljeti jer nažalost i ovdje još uvijek vrijedi uzanca (domaća) mazni kolko moreš jer sezona je kratka... :palacdolje:
A što se tiče dobre klope fala bogu ima je na nekoliko mjesta samo se treba raspitati  :palacgore:
Nadam se, da kad sljedeći put dođeš na Rab da ćemo se vidjeti i vjeruj mi naći će se i pizze a i vrhunske spize  8)

..usudim se reć da sam ča se gastronomske ponude na Rabu tiče i više nego dobro upoznat sa istom..da ne gremo sad u detalje i imena ponuđivača..ča se cijena tiče i to mi je vrlo poznata stvar kao i razlozi zbog istih..ali onaj ki ni Rab kušal i shvatil o čemu se zapravo radi nikada mu neće bit jasno zač i čemu sve to skupa mora bit baš tako kako je..no sve skupa ćemo za trenutak zaboravit i vratit se na početak, jer me užasno zanima kadi je to dobra pizza na Rabu a da je ekvivalentna cijeni koju ima.. :misli: :misli: :misli: 
Evidentirano
N.N.S.
Y O U N G  -  4 E V E R
www.young-4ever.org

koma1

« Odgovori #10 : 22. Prosinac 2010, 16:22:59 »

pul mog suseda va Viktorije, malac sa 22 god. rastura pizzu, tako da je i skutere moral angažirat aš je puno dela......
Evidentirano

BLACK BEAST

• suradnik
  • **
« Odgovori #11 : 22. Prosinac 2010, 17:32:07 »

..a Viktorija je kadi..
Evidentirano
N.N.S.
Y O U N G  -  4 E V E R
www.young-4ever.org

kalimero

• **
  • Vozi: strom 09
« Odgovori #12 : 22. Prosinac 2010, 18:55:55 »

To plovilo zaračunavaju i svi ini koji dovoze robu na otok, pa tako ta roba poskupljuje, a samim tim i proizvod.

Kod nas na Korčuli u Konzumu su iste cijene kao i u Zg, tj. Kerumu kao i u St, Tomiju kao u St.
U sezoni mazni kolko možeš jer zima je duga  :mrgreen: :mrgreen:
Najbolja pizza u RH i šire je u Zagrebu, nigdje joj ostale nisu niti sjena. Jedinu bolju pizzu sam pojeo u Napulju, al to se ne računa jer govore da se tamo pizza rodila.
Evidentirano
Nema učione bez pušione!

Njorac

• *
« Odgovori #13 : 23. Prosinac 2010, 19:57:50 »

..a Viktorija je kadi..
Kampor, Koma ne smije imenovati mjesto stanovanja, da nebi pomislili kako je u bolnici  :jesus:, istina nije mu daleko, jedno 50 m, ali izvlači ga da nije rabljanin, nego izrabljen poput mene :mrgreen:
Mislim da pizza nije hrana po kojoj se može postaviti neke priča, ja osobno preferiram onu iz krušne peči kakvu imaju u Loparu, Cresenndo, a imaju i bijelo i crno pivo.
Daj se ti javi kada dojašeš na školj pa čemo te malo mi provesti nekim mjestima.
I na koncu, svim forumašima i njihovim bližnjima, sretan Božić!
Evidentirano

koma1

« Odgovori #14 : 23. Prosinac 2010, 20:05:12 »

Cresendo je super samo mi je daleko a i druga je općina  :mrgreen:
Evidentirano

kalimero

• **
« Odgovori #15 : 23. Prosinac 2010, 20:11:21 »

Kampor, Koma ne smije imenovati mjesto stanovanja, da nebi pomislili kako je u bolnici  :jesus:, istina nije mu daleko, jedno 50 m, ali izvlači ga da nije rabljanin, nego izrabljen poput mene :mrgreen:
Mislim da pizza nije hrana po kojoj se može postaviti neke priča, ja osobno preferiram onu iz krušne peči kakvu imaju u Loparu, Cresenndo, a imaju i bijelo i crno pivo.
Daj se ti javi kada dojašeš na školj pa čemo te malo mi provesti nekim mjestima.
I na koncu, svim forumašima i njihovim bližnjima, sretan Božić!

Rab je u planu, to je još jedini naš otok na kojem nisam bio, tako ću provjeriti navode o rapskim pizzama.  :palacgore:
Evidentirano
Nema učione bez pušione!

koma1

« Odgovori #16 : 23. Prosinac 2010, 21:02:28 »

bemti pizze, ima tu malo jače klope ka i na Korčuli  :mrgreen:
Evidentirano

kalimero

• **
« Odgovori #17 : 23. Prosinac 2010, 21:09:32 »

bemti pizze, ima tu malo jače klope ka i na Korčuli  :mrgreen:

Ne šišam ribu ni dva posto, ajde štogod školjaka al može čovjek nadrljati ako nisu svježe, a s pizzom nema rizika... pa i da nije bog zna što, opet ju pojedem :D
Evidentirano
Nema učione bez pušione!

koma1

« Odgovori #18 : 23. Prosinac 2010, 21:18:28 »

okrenemo mi tu i pod pekom puno toga, ne brini  :mrgreen:
Evidentirano

andol

• **
  • Vozi: Beverly 300 i.e.
« Odgovori #19 : 23. Prosinac 2010, 22:41:30 »

Okrenemo? Hm...

Evidentirano

nexus

• **
  • Vozi: er6f/09
« Odgovori #20 : 23. Prosinac 2010, 22:48:26 »

"krešendo" je zakon...sva klopa je odlična...pice, tjestenine,mexička... :palacgore:
Evidentirano
bolje bit malo glup, nego malo pametan...

koma1

« Odgovori #21 : 24. Prosinac 2010, 10:57:57 »

Okrenemo? Hm...

okrenuti, maznuti, kresniti, pojisti, zveknuti, poklopati, i td  :mrgreen:
Evidentirano

Njorac

• *
« Odgovori #22 : 24. Prosinac 2010, 20:59:56 »

Rab je u planu, to je još jedini naš otok na kojem nisam bio, tako ću provjeriti navode o rapskim pizzama.  :palacgore:
Ovako, Kalimero, daj se ti javi kada dođeš na Rab, pa mi možemo na nešto što ima mater i oca pojesti, pokažemo ti otok i okolicu, ako budeš težek, zaboravimo te (kao) na Golom otoku, a onim starim stražarima kažemo da si ti reinkarnacija IB-ovca, pa da vidiš veselja.
Zezam se, naravno, ja ove godine mislim dojahati Pelješac, Korčula, pa ti mene možeš vodati naokolo.
Evidentirano

kalimero

• **
« Odgovori #23 : 24. Prosinac 2010, 21:20:01 »

Ovako, Kalimero, daj se ti javi kada dođeš na Rab, pa mi možemo na nešto što ima mater i oca pojesti, pokažemo ti otok i okolicu, ako budeš težek, zaboravimo te (kao) na Golom otoku, a onim starim stražarima kažemo da si ti reinkarnacija IB-ovca, pa da vidiš veselja.
Zezam se, naravno, ja ove godine mislim dojahati Pelješac, Korčula, pa ti mene možeš vodati naokolo.

Samo se javi, pa napravimo krug po škoju :D
Zavisi od vremena kada budeš na Korčuli, ako mi bude koji apartman prazan imaš mukte spavanje :D
Rab je u planu, ali ne znam još kad... IV. mj. sicilija motorom, V. verona gardaland - auto pun klinaca,VI-VII-VIII-IX mj. otimačina love turistima, XI. moto karavana prevlaka-vukovar.
Ostaje samo X. mj, ako sve bude OK eto me 8)
Evidentirano
Nema učione bez pušione!

Njorac

• *
« Odgovori #24 : 24. Prosinac 2010, 22:29:47 »

Samo se javi, pa napravimo krug po škoju :D
Zavisi od vremena kada budeš na Korčuli, ako mi bude koji apartman prazan imaš mukte spavanje :D
Rab je u planu, ali ne znam još kad... IV. mj. sicilija motorom, V. verona gardaland - auto pun klinaca,VI-VII-VIII-IX mj. otimačina love turistima, XI. moto karavana prevlaka-vukovar.
Ostaje samo X. mj, ako sve bude OK eto me 8)

Hvala na pozivu. Ma imam ja u planu San Marino, pa preko Bosne do Crne Gore i onda Dubrovnik, Ston, Pelješac, Korčula, Split i nazad. E sad to je plan, ali kod mene je sve na žalost plan je da se plan mjenja, a vidio sam ovo sa Sicilijom i sad si me isto malo zaintrigrirao. Meni nije problem voziti ali suvozačici je, s obzirom da smo prešli pola stolječa, Budemo vidjeli, rekli su sljepci.  :LOL: Kako bilo, poziv ostaje a u rujnu, prvi vikend, imamo moto-susret na Rabu, točnije u Loparu.
Evidentirano

koma1

« Odgovori #25 : 25. Prosinac 2010, 10:23:44 »

:palacgore:
fala bogu i X mjesec kod nas na obali je vozan i simpatičan jer je mir i troši se sezonska lova  :LOL:
ako netko ima želju doći, za spavanje i fruštuk a bogme i marendu nema problema  :mrgreen:
Evidentirano
 Str: 1 2 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.141 sekundi uz 16 upita.