Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 10   Dolje

Autor Tema: Moto susreti u padu....  (Posjeta: 10031 )

54

• Spol: Muški
  • Vozi: 500 GAMMA CBR1000RR
Moto susreti u padu....
« : 26. Kolovoz 2008, 15:38:23 »

Cast iznimkama ali vecina moto susreta ovu godinu biljezi veliki pad posjecenosti....dali je doslo do zasicenja "trzista" ili je kriza sta se tice love jel ipak ako ides malo dalje ispod 1.500 kuna nemos trepnit ili neki drugi razlozi....kakvo je vase razmisljanje o tome ?
Evidentirano
Guzica poila dusu....

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
Odg: Moto susreti u padu....
« Odgovori #1 : 26. Kolovoz 2008, 15:42:29 »

skuplje gorivo... skuplje cuga....

dok opet s druge strane, osobno sam ove godine obišao čak i nekoliko susreta više nego prošle godine, a obišao sam ih podosta... ali sam tek na nekoliko ostao spavati... Uglavnom sam išao nazad tako da stignem kući oko ponoći ili malo iza....

Znači da nisam potrošio ni puno više ni puno manje novaca, samo sam se nešto kraće zadržavao na samom susretu, a malo više sam se vozikao .... :neznam:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Kingman

• Vozi: GSX 1400
« Odgovori #2 : 26. Kolovoz 2008, 15:58:54 »

Cast iznimkama ali vecina moto susreta ovu godinu biljezi veliki pad posjecenosti....dali je doslo do zasicenja "trzista" ili je kriza sta se tice love jel ipak ako ides malo dalje ispod 1.500 kuna nemos trepnit ili neki drugi razlozi....kakvo je vase razmisljanje o tome ?

I to i ovo kaj je strasilo napisao.
A ima i više susreta pa se škvadra raštrka na 2-3 umjesto da se nađu na jednom.
Danas moraš puno više šljakat da bi nekaj imao, pa dosta ljudi radi i subote i nedjelje....ima i tu nešto :misli:

Osobno, ne volim širenje ruku, pucanje iz "utoka" i cajke, pa mi jedino na susretima odgovara mjuza i škvadra. Zato idem na koji god mogu ako me obaveze ne spriječe. I ne gledam baš previše koliko me to košta, jer uz obitelj, motori i ono što ide uz njih su mi jedini gušt! A mišljenja sam da si čovjek mora u životu priuštit bar malo onoga što voli. A ne rmbat samo za ono što MORA :palacdolje:
Evidentirano
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."

macak zx6r

• **
  • Vozi: još malo (strpljen-spašen)i dolazi suzana
« Odgovori #3 : 26. Kolovoz 2008, 16:13:12 »

Došlo je možda i ja dijelim to mišljenje,a kao razlog bi naveo prevelik broj susreta u kojima se čak mnogi poklapaju na isti datum. :LOL: :LOL:

ATILA

• **
  • Vozi: Vozi,vozi!!!
« Odgovori #4 : 26. Kolovoz 2008, 16:24:58 »

Evo moje viđenje te situacije.
1.NEKI KLUBOVI SU POČELI JOŠ PROŠLU GODINU STAVLJATI BON 6 KUNA.NIJE STVAR U KUNI,ALI...
2.SUSRETI SU POČELI SVE VIŠE LIČIT NA KONCERTE ZA CIVILE A NE ZABAVA ZA BIKERE
3.SVAKI VIKEND IMA BAR 3,NARIJETKO 4-5 SUSRETA U HRVATSKOJ,A IMA REGIJA KOJIMA JE BiH PUNO BLIŽE PA LJUDI IDU TAMO,POGOTOVO AKO SU(NERIJETKO)RADILI SUBOTU DO PODNE,A U PONEDILJAK UJUTRO JE NOVI RADNI TJEDAN

Svejedno sam i ja ovu godinu obiša više susreta nego lani,a manje nego dogodine

Evidentirano
NE VOZI BRŽE NEGO TVOJ ANĐEO ČUVAR MOŽE LETIT

zele_tg

• **
« Odgovori #5 : 26. Kolovoz 2008, 16:36:35 »

Evo moje viđenje te situacije.
1.NEKI KLUBOVI SU POČELI JOŠ PROŠLU GODINU STAVLJATI BON 6 KUNA.NIJE STVAR U KUNI,ALI...
2.SUSRETI SU POČELI SVE VIŠE LIČIT NA KONCERTE ZA CIVILE A NE ZABAVA ZA BIKERE
3.SVAKI VIKEND IMA BAR 3,NARIJETKO 4-5 SUSRETA U HRVATSKOJ,A IMA REGIJA KOJIMA JE BiH PUNO BLIŽE PA LJUDI IDU TAMO,POGOTOVO AKO SU(NERIJETKO)RADILI SUBOTU DO PODNE,A U PONEDILJAK UJUTRO JE NOVI RADNI TJEDAN

Svejedno sam i ja ovu godinu obiša više susreta nego lani,a manje nego dogodine

je stari imas prav,susreti postaju koncerti a vecina ekipe napravi parti da se prica kako je u njihovom gradu bija moto susret,partiji na sve strane di se okrenes,klubovi u istim gradovima rade 2 susreta u razlicitim terminima,nema vise na pojedinim susretima ni stare dobre dobrodoslice,jedno pivo i malo zamezit,drugo lito cu dobro birat di idem a to vec i sad znam,neki ljudi misle da smo mi glupi ali sve ce im se to razbit o susret kad druge godine bude jos i manje motora pa nek rade lipo koncerte za dicu i nek sa njima vrtu kosama a mi di se nadjemo gustat cemo ka prasci u blatu
Evidentirano

live-for-ride

• Vozi: Nikolinu
« Odgovori #6 : 26. Kolovoz 2008, 16:48:41 »

mislim da je to zato jer se  u zadnje vrijeme brani turiranje, pucanje, paljenje guma.... :mrgreen:....kažem ja, bez toga nema susreta

54

• Vozi: 500 GAMMA CBR1000RR
« Odgovori #7 : 26. Kolovoz 2008, 17:08:09 »

skuplje gorivo... skuplje cuga....

dok opet s druge strane, osobno sam ove godine obišao čak i nekoliko susreta više nego prošle godine, a obišao sam ih podosta... ali sam tek na nekoliko ostao spavati... Uglavnom sam išao nazad tako da stignem kući oko ponoći ili malo iza....

Znači da nisam potrošio ni puno više ni puno manje novaca, samo sam se nešto kraće zadržavao na samom susretu, a malo više sam se vozikao .... :neznam:

ovo mi je interesantno sta si reka....to sam primjetia na dosta susreta ovu godinu na defileu krcato motora a jel doslo jedanaist uri ka da je minalo sve se razbizalo....
Evidentirano
Guzica poila dusu....

oracle

• PROROČICA
  • Spol: Ženski
  • Vozi: intergalaktičku SP 1
« Odgovori #8 : 26. Kolovoz 2008, 17:08:17 »

komercijalizacija uzima danak....pohlepa također....
ljudi nisu glupi,idu tamo gdje se ne osjećaju kao ovce za deranje i gdje će se dobro provesti sa ekipom....
kao što Straško kaže ,ove godine smo i povećali broj obiđenih susreta a prošle godine ih je bilo 25....no znam da se na neke neću sigurno vratiti a neke već imam ubilježene za slijedeću godinu...
morate uzeti u obzir da je ove godine vrijeme utjecalo na mnoge dobre susrete što nije mala stvar....
jedino što mogu reći da je naš susret bio skoro 50% posjećeniji nego prošle godine i jako puno ljudi je kampiralo što mi je jako drago....
Evidentirano
O&G Team
..." Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
 Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram... "

Bleki

• Vozi: GSX-R600
« Odgovori #9 : 26. Kolovoz 2008, 17:15:45 »

..., trči se za zahvalnicama, ganjaju se susreti da bi se moglo "pohvaliti" kako se je stiglo svugdje pa i dalje; u pravilu više ne ide "ekipa" nego po dvoje do troje iz kluba, i tako se rasporede na više susreta. Lijepo je to jer pokazuješ poštovanje prema svima, ali sjećam se dok je bilo manje moto susreta, da je išla cijela "postava" jednog moto kluba, njih najmanje petnaestak.
Cijene također igraju ulogu, ali i ono što je vn500 naveo; puno je civila koji ulaze kako i kad hoće, obilaze "poligon" susreta a nerijetko i kamp u koji nikako ne bi smjeli zalaziti.
Ima još razloga koji doprinose padu "popularnosti" odlaska na moto susret, ali u pravilu tražim one pozitivne pomake koji me uvijek oraspolože. Kako je oracle napisala; neki moto susreti su već prekriženi za 2009. godinu i zasigurno ih neću pohodit a neki su "podebljani" za narednu sezonu.
Evidentirano
Žive samo oni koji se bore!

gastajbarter

• Vozi: ZX 12 R, Ninja 250 R
« Odgovori #10 : 26. Kolovoz 2008, 17:23:47 »

comercijala i zarada..to na prvom mjestu pa poslije sve ostalo. Svi samo gledaju kako da te oderu sto vise a sve je manje druzenja i gostoljubivosti. Nedaju skuterima ulazit a sve je vise ljudi na skuteru :mrgreen:. ja se licno provozam i nazad kuciisti dan... ako odem gdje dalje spavanje negdje u gradu i samo se provozam do kampa po danu..buka navece koju neki nazivaju koncertima me apsolutno ne interesira kao ni bar 80% motorista..zasto se toliko insistira na koncartima=zato da bi civilima mogli napatit ulaz i jos vise zaradit :palacdolje:
Evidentirano
U gasu je spas,a u kocnici propast

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #11 : 26. Kolovoz 2008, 17:41:27 »

što se mene tiče, može sviratii CD na nekoj liniji..... nekako me prošlo to da se napijem ko svinja i da spavam pored motora... Ne kažem da to nisam radio, i da mi to tad nije bilo super i odlično, ali jednostavno me to pustilo, i sad mi je draže porazgovarati sa ljudima sa svih krajeva lijepe naše.... i sretan i trijezan otići spavati ...  8)
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

merlin68

« Odgovori #12 : 26. Kolovoz 2008, 17:47:17 »

Ove i prošle godine sam obišao dosta susreta i nisam baš primjetio pad posječenosti.Što se tiče skutera nisam nigdje imao previše problema oko ulaska,istina ima sve više civila ali to je za razumijet treba pokrit troškove nije to baš tako jednostavno bez sponzora,nije sve u novcima i sa malo novaca se može lijepo zabavit.
Evidentirano
UBER

zerp

• **
  • Vozi: Suzuki Marauder
« Odgovori #13 : 26. Kolovoz 2008, 20:41:26 »

također mislim da je to zbog povečanja broja susreta,osobno više volim manje susrete na kojima je intimnija atmosfera :mrgreen:
Evidentirano
http://www.jokers-mk.com/

MK JOKERS HRVATSKA
support 81

ljubek

• **
  • Vozi: Yamaha FZ6 Fazer `06...(R1 u mislima...)
« Odgovori #14 : 26. Kolovoz 2008, 20:59:50 »

a ne znam baš...nisam nešt primjetio pad posječenosti... :misli:

al opet je to sve relativno...velik broj susreta, puno njih se poklapa isti vikend tako da smo svi raštrkani, a tu je svake godine sve veći broj civilista...kak je krenulo, susreti će više nalikovat na narodno veselje nek motorijadu... :?
Evidentirano
Moto & Off Road Klub Sv. I. Zelina...

jessy

• **
  • Vozi: Kronreif Trunkenpolz Mattighofen
« Odgovori #15 : 26. Kolovoz 2008, 21:08:09 »

Ak si bio na jednom susretu bio si na svima. :mrgreen:  Sve se svodi na isto, rijetko da je netko iskočio u ponudi od ostalih i naravno da se ljudi toga zasite.
Evidentirano
Rokovnici, planeri, kalendari iz vlastite proizvodnje, veliki izbor promotivnih proizvoda npr: majice, jakne, kape i flis sa dotiskom ili štikom, olovke, kožna galanterija, veleprodaja uredske opreme i potrošnog materijala

rus

• Vozi: Capo di tutti capi-Caponord
« Odgovori #16 : 26. Kolovoz 2008, 21:25:52 »

a,je,je lipi moji ,ma inflacija ima umišane prste u posječenost,ali ipak ,mislin da je največi ''krivac''veliki broj susreta i naprosto mororisti se raspodile,a kroz sedmi misec je bilo po 9 do 13 susreta šta u BIH, šta u SL..a šta kod Nas,e pa sad ,tko to može sve zadovoljit posjetom,a novih susreta če i sljedeče godine biti još više.
ma o ovome smo negdi u nekoj temi več pisali prije misec -dva ,več tad sam napisa da če određeni susreti se gasit pomalo kroz godinu-dvi , ili če se organizirat ''nešto''zajedničko na nivou grada - regije,ali ovakvo stanje definitivno neče opstati.
Evidentirano

zaperak

• *
  • Vozi: Freewind 650
« Odgovori #17 : 26. Kolovoz 2008, 21:40:30 »

Ma samo treba povećati golotinju i sve će biti za 5 burazeru... ;)  :mrgreen:
Evidentirano
Znanstveno je dokazano da ako uzmemo u obzir frekvenciju lamatanja, raspon krila i težinu tvrdokrilci ne mogu letiti. Lete jer ne znaju...

limit

• Vozi: Kwaka - z900
« Odgovori #18 : 26. Kolovoz 2008, 21:42:25 »

Evo vam pravi odgovor. Većina susreta je vrhunska dok je u početnom zamahu. Ljudi se
što više trude da se prikažu u što boljem svjetlu. I zato imate organiziran doček, i jeftino
ako ne i besplatno piće, isto takvu hranu, organizirane razne sadržaje i igre. Svi domaćini
sudjeluju sa ogromnim entuzijazmom i oduševljenjem. A sve u cilju da se što bolje predstave.
Pa makar i potrošili više novca i vremena nego su namjeravali.

Nakon 1-2-3. susreta se sve više gleda na komercijalizaciju odnosno kako iz minusa ili pozitivne
nule doći u još "pozitivniji" plus. Onda se ljudi bune na naplatu ulaza, postroživanje raznih kriterija,
zabranu pucanja, zabranu paljenja guma, zabranu vikanja, i raznorazne ostale zabrane....

Entuzijazam domaćina sa godinama pada jer se kao i u svemu ostalom od njih očekuje da budući
susret nadmaši prethodni a to se nakon 3. susreta teško može dogoditi. Uvijek će se naći netko
ko će reći, prošle godine sam se satrao od posla i šta ja imam od toga, ili neda mi se više...

Sa druge strane tu je sve više novih susreta i javlja se onaj famozni riššpekt, pa kalkulacije oni su
bili nama, mi ćemo njima. Pa kako isti vikend ima više susreta klub se dijeli na grupice pa se ide na
više strana. Pa onda dolazi do konstatacija kako su neki susreti bojkotirani, ili nas je lani bilo 15 a njih
je došlo samo troje...

Onda prvo počinju šaputanja o tome kako je gdje bilo, pa onda dolazi do otvorenog ogovaranja
i ovakvih tema na raznim forumima.

Sve u svemu, sranje je, gledano iz više kutova, neizbježno!
Evidentirano

Faber

• GOSPAR SLAVONSKI
  • Vozi: kawasaki ER-5 i penny lane
« Odgovori #19 : 26. Kolovoz 2008, 21:47:50 »

skupo sve bokte...
obitelj mi je nekako na 1.om mjestu..
a i malo sam se zasitio toga,osjećam se ko da imam 152 godine,sam šljakam...
i eto,čekam neki winter party jer meni je to ipak draže,pogotovo na sjeveru Hrvatske 8) :palacgore:
Evidentirano
Acta non verba!
  slike kawERa
Kad imaš Kawasaki i Penny,imaš cijeli svijet.. a kad ti je Marin tu onda svijet može pričekati 8)

STobulj

• Vozi: cb900f, falco
« Odgovori #20 : 26. Kolovoz 2008, 21:50:47 »

moje mišljnje je da su se pocele dizati cijene ta da ni financiski ne može to svak pratiti  uz naravno iste datume odrzavanja
Hrana je u ugostiteljskim objektima jeftinija nego na susretima a pice kako di tj imam osjecaja da su poceli malo slušati jadikovke da je skupo pa se prilagodjavati jer se boje za sljedecu god

Ove god. smo se za male pare najeli i napili samo u Livnu,Vukovaru i Imockom a sve ostalo je za vec bilo 400kn pa na više za pice i hranu po danu

Sinj nisam mogao ici ali kad slušam cijene,porcije i koliko se potrošilo onda i bolje te ga možda cak i sljedece namjerno preskocim cisti iz principa

FZ1

• **
  • Vozi: GSXR
« Odgovori #21 : 26. Kolovoz 2008, 21:57:15 »

...previse ima moto klubova i susreta,mozda da se klubovi koji su blizu ili iz istog grada udruze i naprave jedan susret bilo bi bolje jer bi bio vise posjecen i nebi se ljudi rastrkavali na vise mjesta. Bolje 10 kvalitetnih susreta nego 25-30 stereotipnih.  :palacgore:

Faber

• GOSPAR SLAVONSKI
  • Vozi: kawasaki ER-5 i penny lane
« Odgovori #22 : 26. Kolovoz 2008, 21:58:58 »

ali ne mogu svi ljudi zajedno funkcionirat,zar nije tako??? :wink:
Evidentirano
Acta non verba!
  slike kawERa
Kad imaš Kawasaki i Penny,imaš cijeli svijet.. a kad ti je Marin tu onda svijet može pričekati 8)

ATILA

• **
  • Vozi: Vozi,vozi!!!
« Odgovori #23 : 26. Kolovoz 2008, 22:12:43 »

skupo sve bokte...
obitelj mi je nekako na 1.om mjestu..
a i malo sam se zasitio toga,osjećam se ko da imam 152 godine,sam šljakam...
i eto,čekam neki winter party jer meni je to ipak draže,pogotovo na sjeveru Hrvatske 8) :palacgore:
MA PRIN VEĆ GNJEVAN PARTIM DOLI,TAKVA MI JE SUDBA,ĆUTIN,SPUSTITE ME KAKVI JESAN.BEZ REĆ RIČI,BEZ REĆ BOLI,VAKI UMREM U POSTOLIH.izdajico roda puntarskoga
Evidentirano
NE VOZI BRŽE NEGO TVOJ ANĐEO ČUVAR MOŽE LETIT

vzblade

• **
  • Vozi: ZZR 1400
« Odgovori #24 : 26. Kolovoz 2008, 22:17:16 »

Prije svega puno je susreta pa vise neznas ni kud ici,troskovi su sve veci a ljudi i sve vise rade.Ima susreta koji su ok po svemu pa i po cijenama,ja sam prosle godine bio na Hvaru,susret je meni osobno odlican ali se treba dobro istresti za taj susret.
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 10   Gore

Stranica je generirana za 0.122 sekundi uz 16 upita.