draga Iva!!!!
ma nije sve tako crno kako si ti prikazala , ako trebaš kaj pa pošalji mi PM dati ću ti i broj i ime i sve...( a ti kao moderator to jelda ne vidiš)
nego daj mi molim te ti ili neko s foruma nabroji 5 ( pet ) MC -a koji to i jesu , koji stvarno žive tim životom i kako se kaže ginu za svoje boje .Molim te , ja izgleda neznam a jebeno me zanima . Ako ne radi mene onda radi onih svih jazavaca koji to ne kuže ...ako je noć s 3 banda i striptizetom mjerilo ,onda sori fakat ih ima ,ali...
OK, ti si moderator i tvoje je legitimno pravo da izbrišeš post,isto kako je i moje legitimno pravo ,a koje ja i koristim ,da iznesem svoje mišljenje i stavove.Pa di je onda problem ?
prosvijetli me i objasni mi (može i na PM jel je pravilo foruma da se ne raspravlje o mc i o mk na forumu ),pa možda više neću griješiti
vidiš to je to kaj ne kužim ,evo tvoj citat
ako ne možeš iznjeti svoje mišljenje bez da izvrjeđaš u njemu preko 200 klubova u hr i čak jedan poimenice,
mislim da nisam izvrijeđao ni jedan klub ,a kamo li 200 ,a koji uopće poimence ...e to tek ni ja nevidim 
vidiš o tom ti pričam
Mladen 
mladen
Sad da ti ponovim, a ujedno da i drugi pročitaju koji to možda još nisu čuli/pročitali.
Ovo JE forum o Moto klubovima i susretima. No, ovo nije forum gdje se rješavaju nesuglasice među istima.
Činjenica je da je tema, ova u kojoj pišemo, škakljiva. Uvijek će biti onih kojima nešto nebu pasalo, koji se buju na nekaj ljutili ( a ko se ljuti, uvalim mu *

).
Rasprava tko je koliko bajker, tko je koliko zaslužio biti ili ne u moto klubu...to ostavljam, a tako očekujem i od svih članova foruma, da se rješava unutar klubova. Ukoliko neki od klubova ne zadovoljava uvjete da bude klub, to isto tako ostavljam da se riješi na onom nivou koji je za to nadležan.
Svaka daljna rasprava oko toga - nepotrebna je.
Ako tko ima što pametno za dodati u temu, neka doda. A sve daljnje svađe ili slično...zna se - u smetje.