Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 8 9 [10]   Dolje

Autor Tema: Moto susreti u padu....  (Posjeta: 10031 )

TheMe

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: vozi, vozi... eto ga rasipanog u garazi
Odg: Moto susreti u padu....
« Odgovori #225 : 13. Listopad 2009, 21:59:55 »

I meni je puno bolje kad se skupi ekipa (veca - manja nije bitno) da se malo provozamo i da si popricamu u "normalnim uvjetima" u kaficu il tak negdje
Evidentirano
Ne potpisujem ja nista

oriano

• **
  • Vozi: Hornet 600
« Odgovori #226 : 13. Listopad 2009, 22:44:41 »

Čim više ovo čitam; klubovi, prijatelji klubovi, rišpekt, oni nama mi njima, pohvalnice, zahvalnice, stažiranja.
Pa to je ko neka sekta.

Prokužila ekipa pa ne dolazi zasitilo se uvjek iste pjesme različiti bendovi i more susreta sve na isti kalup.
Štandovi stil hevi metal a mjuza šta je moj tata slušao.
Evidentirano

mrva1

• **
  • Vozi: yamaha dragstar 1100
« Odgovori #227 : 14. Listopad 2009, 06:33:24 »

E,vidite,moje drago društvo,zato sam ja odlučio napraviti koncert za bajkere bez striptizete i ostalih gluposti...Za prvi puta sam malo nezadovoljan jer je grunula ona kišurda, ali je zato zajebancija i druženje bilo na nivou

s tvoje strane je sve odrađeno korektno, nemožeš utjecat na vremenke uvjete, ali i to je imalo svoje čari (npr. držanje šatora da ga vjetar ne odnese) druženje je bilo super i opet čemo ti doč  :palacgore:

meni osobno su susreti ovog tipa najbolji, malo ljudi i sa svima stigneš popričati, svakoga vidiš i druženje je  :cbanana:  :bananapivo:  najjače  :palacgore:
Evidentirano
Free rider Mrva i Jeja - "JEJIN MUŽ"
NITKO O MENI NE ZNA TOLIKO LOŠIH STVARI KOLIKO JA SAM ZNAM
Najžalije mi je mojih prvih 9 godina života...bez žena, cigareta i alkohola - AKO ŽELIŠ BITI IZNAD MENE ..... OBJESI SE....

regoč

• **
  • Vozi: oo... i te kako
« Odgovori #228 : 14. Listopad 2009, 11:40:36 »

E,vidite,moje drago društvo,zato sam ja odlučio napraviti koncert za bajkere bez striptizete i ostalih gluposti...Za prvi puta sam malo nezadovoljan jer je grunula ona kišurda, ali je zato zajebancija i druženje bilo na nivou

mudro zboriš!!!!

ženu/djevojku/curu  mogu dofurat s sobom ,ali ne i bend

« Zadnja izmjena: 14. Listopad 2009, 14:46:27 Iwa »
Evidentirano
PRSLUKE RAZNE -MIJENJAM ZA UKISELJENU ZIMNICU ILI KNAUF ,ILI SLIČICE ŽIVOTINJSKOG CARSTVA BR. 13,69,666,101, A ZA PRSLUKE KLUBOVA KOJE NEMAM DAJEM 15 PRIŠIVAKA PO IZBORU A KO KUPI PRIŠIVAKA ZA 350 kn KAD NAPRAVIM SVOJ KLUB BUDE PUNOPRAVNI ČLAN ------ODMAH

regoč

• **
  • Vozi: oo... i te kako
« Odgovori #229 : 14. Listopad 2009, 11:56:48 »

nije to sekta,to hrpa pozera liječi svoje komplekse i hrani svoj ego

mislim da je to zato jel u Hrvata ni NEMA BAJKERSKE SCENE
Samo fake!

e sad....... ostavila sam ti samo ovih par rečenica iz cijelog posta jednostavno iz razloga da ti na osnovu njih objasnim neke stvari. kao moderator si neću dopustiti da uvrijediš direktno mene kao osobu, čisto funkcije radi, jer kao osoba ja po tebi ni ne postojim (totalno sam fake i kompleksaš). kao ni svi ovi drugi ljudi na ovom podforumu. dakle, ja kao osoba ti neću reći ništa, već ću odmahnuti rukom kao i na sve takve izljeve i pokušaje socijalno-psihološke analize klubovanja u hrvata, ali kao moderator ću ti reći da pročitaš pravila i dopune pravila foruma u kojima nije dopušteno vrijeđanje i  pljuvanje po klubovima.
ako ne možeš iznjeti svoje mišljenje bez da izvrjeđaš u njemu preko 200 klubova u hr i čak jedan poimenice, a bez da se predstaviš imenom i prezimenom, onda ga nemoj ni iznositi.
preporučam pisanje bloga u kojem možeš na ovaj način iznositi svoje mišljenje, ali ovdje ne možeš.

hvala na pažnji.  :wink:
« Zadnja izmjena: 18. Listopad 2009, 10:39:22 Iwa »
Evidentirano
PRSLUKE RAZNE -MIJENJAM ZA UKISELJENU ZIMNICU ILI KNAUF ,ILI SLIČICE ŽIVOTINJSKOG CARSTVA BR. 13,69,666,101, A ZA PRSLUKE KLUBOVA KOJE NEMAM DAJEM 15 PRIŠIVAKA PO IZBORU A KO KUPI PRIŠIVAKA ZA 350 kn KAD NAPRAVIM SVOJ KLUB BUDE PUNOPRAVNI ČLAN ------ODMAH

Gato

• Vozi: TuDuMa 850
« Odgovori #230 : 14. Listopad 2009, 15:00:06 »

nije to sekta,to hrpa pozera liječi svoje komplekse i hrani svoj ego

( pitaj koliko je ljudi koji imaju prvi kontakt s tom furkom  mislilo da su hollisteri nešto???,kad tamo k..ac ).

mislim da je to zato jel u Hrvata ni NEMA BAJKERSKE SCENE
Samo fake!

e sad....... ostavila sam ti samo ovih par rečenica iz cijelog posta jednostavno iz razloga da ti na osnovu njih objasnim neke stvari. kao moderator si neću dopustiti da uvrijediš direktno mene kao osobu, čisto funkcije radi, jer kao osoba ja po tebi ni ne postojim (totalno sam fake i kompleksaš). kao ni svi ovi drugi ljudi na ovom podforumu. dakle, ja kao osoba ti neću reći ništa, već ću odmahnuti rukom kao i na sve takve izljeve i pokušaje socijalno-psihološke analize klubovanja u hrvata, ali kao moderator ću ti reći da pročitaš pravila i dopune pravila foruma u kojima nije dopušteno vrijeđanje i  pljuvanje po klubovima.
ako ne možeš iznjeti svoje mišljenje bez da izvrjeđaš u njemu preko 200 klubova u hr i čak jedan poimenice, a bez da se predstaviš imenom i prezimenom, onda ga nemoj ni iznositi.
preporučam pisanje bloga u kojem možeš na ovaj način iznositi svoje mišljenje, ali ovdje ne možeš.

hvala na pažnji.  :wink:

Evo, kako se i ja smatram totalno fake, pozerom i kompleksasem i to vec citavih 27 godina, usudit cu se reci samo jedno: osim dugackog jezika za vrijedjanje treba imat i nesto jaja pa se usudit potpisat pod takav post... :mrgreen:
« Zadnja izmjena: 14. Listopad 2009, 15:44:15 Gato »
Evidentirano
Ne slusajte narodnjake, umrite prirodnom smrcu!

Free Rider - Mačak - Slavonija

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
« Odgovori #231 : 14. Listopad 2009, 15:30:37 »

draga Iva!!!!
ma nije sve tako crno kako si ti prikazala , ako trebaš kaj pa pošalji mi PM dati ću ti i broj i ime i  sve...( a ti kao moderator to jelda ne vidiš)
nego daj mi molim te ti ili neko s foruma nabroji 5 ( pet ) MC -a koji to i jesu , koji stvarno žive tim životom i kako se kaže ginu za svoje boje .Molim te , ja izgleda neznam a jebeno me zanima . Ako ne radi mene onda radi onih svih jazavaca koji to ne kuže ...ako je noć s 3 banda i striptizetom mjerilo ,onda sori fakat ih ima ,ali...
OK, ti si moderator i tvoje je legitimno pravo da izbrišeš post,isto kako je i moje legitimno pravo ,a koje ja i koristim ,da iznesem svoje mišljenje i stavove.Pa di je onda problem ?
prosvijetli me i objasni mi (može i na PM  jel je pravilo foruma da se ne raspravlje o mc i o mk na forumu ),pa možda više neću griješiti
vidiš to je to kaj ne kužim ,evo tvoj citat
ako ne možeš iznjeti svoje mišljenje bez da izvrjeđaš u njemu preko 200 klubova u hr i čak jedan poimenice,
mislim da nisam izvrijeđao ni jedan klub ,a kamo li 200 ,a koji uopće poimence ...e to tek ni ja nevidim  :palacgore:

vidiš o tom ti pričam

Mladen :mrgreen:
mladen

Sad da ti ponovim, a ujedno da i drugi pročitaju koji to možda još nisu čuli/pročitali.
Ovo JE forum o Moto klubovima i susretima. No, ovo nije forum gdje se rješavaju nesuglasice među istima.
Činjenica je da je tema, ova u kojoj pišemo, škakljiva. Uvijek će biti onih kojima nešto nebu pasalo, koji se buju na nekaj ljutili ( a ko se ljuti, uvalim mu * :mrgreen: ).
Rasprava tko je koliko bajker, tko je koliko zaslužio biti ili ne u moto klubu...to ostavljam, a tako očekujem i od svih članova foruma, da se rješava unutar klubova. Ukoliko neki od klubova ne zadovoljava uvjete da bude klub, to isto tako ostavljam da se riješi na onom nivou koji je za to nadležan.
Svaka daljna rasprava oko toga - nepotrebna je.

Ako tko ima što pametno za dodati u temu, neka doda. A sve daljnje svađe ili slično...zna se - u smetje.
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

Iwa

• Nemesis
  • Spol: Ženski
  • Vozi: cbr1000f
« Odgovori #232 : 14. Listopad 2009, 15:35:13 »

mladene - idi pa ih pitaj  :jesus:
nije da se skrivaju okolo po pećinama.

ovdje je KRAJ ovoj raspravi. svaki daljnji pokušaj rasprave na ovu  temu - zna se  8)

edit :
sorry bandit valjda smo postali u isto vrijeme
Evidentirano
crna kraljica

In a land of sheep a few wolves still roam....

Kraljica

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: mikroagregat
« Odgovori #233 : 14. Listopad 2009, 16:07:11 »

ako smijem ja bi jedan opceniti komentar na susrete

da se moze bolje - moze ... uvijek se moze bolje, i zato postoji slijedeca godina, ali to ne znaci da je do sad sve bilo lose
recimo da je bilo dobro i da ce slijedece biti jos bolje

da je trava uvijek zelenija u tudjem dvoristu - e to je problem s kojim se neki pojedinci suocavaju cijeli zivot i vise govori o njihovom stanju uma nego o stvarnim karakteristikama objekta promatranja
Evidentirano
... ja vozim motor zbog sebe, a ne zbog mira u svijetu
 Str: 1 ... 8 9 [10]   Gore

Stranica je generirana za 0.108 sekundi uz 15 upita.