s mojeg gledista..
ljudi su zasiceni. vecina nas radi i vikendima. em nemas vremena em nemas love.
susreti su se razvodnili, ljudi obezobrazili pa se sve vise ogovara, laze, mulja, podmece.... a to nke cvak odbija, jer imak imaju nesto u lgavi i motor im je ljubav a ne dokazivanje, pa ce radje za svoj gust otic negdi di nije susret nego se prepucavat na motorijadama koje su sve vise komercijalizirane.
neke susrete nisam stigla obic ove godine pa mi zao. neke sam obisla pa mi zao, ali zato necu iduce godine.
s obzirom da sam presidente moto kluba, iako maloga jer smo same zene, vidim i cujem stavove pojedinih klubova i nema sanse da kazem ista lipo o njim aili da im odem tamo ostavit 12 kn za pipi. no way.
ljudi traze respekt, a ne daju ga, vec podmecu jedni drugima. to vec prelazi o onu granicu jadnoga. a sve to utjece na vecinu ma koliko se sutjelo o tome.
jos jedna stavka- muzika!!!
vecina se trudi ugurat nesto novo. novi rok, metal i sl..
ej, pa mi patimo za starim stvarima koje vise nemas gdje cuti osim na takvim mjestima.
netko je rekao cak na ovome forumu- nama nikad dosta road to hell, born to be wild, azra, atomsko ma i dugme.
ma i da su crveni koralji big blue, bolje to nego da me glava boli kad dojem na susret