Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Dolje

Autor Tema: Moto susreti u padu....  (Posjeta: 10031 )

koss

• Spol: Muški
  • Vozi: sv 650s(exy)
Odg: Moto susreti u padu....
« Odgovori #50 : 27. Kolovoz 2008, 12:35:20 »

da,,a ima i onih koji dođu na 3 susreta godišnje ,,a na jedan da bi nešt  "pofatali" dok žena ne sazna  :LOL:
I misle da su kompetentni  :mrgreen:
Zar nisi čuo za onu bajkersku, ebeš što dovedeš sa sobom :wink:
Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

koss

• Vozi: sv 650s(exy)
« Odgovori #51 : 27. Kolovoz 2008, 12:39:09 »

Slazem se,Ipak mislim da bolje potrositi malo vise a biti zadovoljan na susretu nego manje i dobiti shit;-)
Ostalo je svega par susreta sa velikom posjecenoscu klubova medju njima je i Hvar ja idem svakako to vec godinama tradicionalno zavrsetak sezone za na dulje staze,mene ionak svi caste;-)
Hvar već odavno nije tradicionalno, imali su pauzu.
Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

xjr1300hr

• **
  • Vozi: ヤマハ xjr1300 99
« Odgovori #52 : 27. Kolovoz 2008, 12:41:51 »

Svake godine sve više i više susreta, i svake godine sve skuplje i skuplje.

nema razloga da cuga bude skuplja od 10kn
i hrana 20kn (a ne ja dodjem na susret i hrana 30kn)

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #53 : 27. Kolovoz 2008, 12:53:19 »

Zar nisi čuo za onu bajkersku, ebeš što dovedeš sa sobom :wink:
pun kombi ....  :LOL:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

didaibaba

• **
  • Vozi: marauder vs800
« Odgovori #54 : 27. Kolovoz 2008, 12:53:40 »

..., trči se za zahvalnicama, ganjaju se susreti da bi se moglo "pohvaliti" kako se je stiglo svugdje pa i dalje; u pravilu više ne ide "ekipa" nego po dvoje do troje iz kluba, i tako se rasporede na više susreta. Lijepo je to jer pokazuješ poštovanje prema svima, ali sjećam se dok je bilo manje moto susreta, da je išla cijela "postava" jednog moto kluba, njih najmanje petnaestak.
Cijene također igraju ulogu, ali i ono što je vn500 naveo; puno je civila koji ulaze kako i kad hoće, obilaze "poligon" susreta a nerijetko i kamp u koji nikako ne bi smjeli zalaziti.
Ima još razloga koji doprinose padu "popularnosti" odlaska na moto susret, ali u pravilu tražim one pozitivne pomake koji me uvijek oraspolože. Kako je oracle napisala; neki moto susreti su već prekriženi za 2009. godinu i zasigurno ih neću pohodit a neki su "podebljani" za narednu sezonu.

jel ovo bleki na moj racun pa mene niko ne moze natjerati da idem u neki klub bas zbog toga da idem di klub odluci a ne tamo di ja zelim zato smo BABA I JA FREE
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #55 : 27. Kolovoz 2008, 13:27:48 »

ja sam ove godine bio na 22 susreta a dogodine ću malo manje,sve susrete koji su ove godine imali cijenu Piva preko 10 kuna ne idem(jedino Zadar idem jer su se momci ujutro potrudili za krofne i meso)ako je piva skuplja zbog onog drogeraša bareta ili nekih psiho-popova(skraćeno) e onda neka ga ne zovu da pjeva a ionako mi bikeri ispaštamo zbog toga a nama je svejedno ko pjeva,može i HI-FI linija(već netko spomenuo)Susreti su se previše komercijalizirali a pogotovo oni što naplaćuju ulaz bikerima,nikad nisam otišao na takve susrete a i ne planiram,znači ja pređem 500 kilomatara zbog njihovog susrata a oni meni da naplate upad pa nisam toliko lud jer ja osobno idem na susrete zbog kluba koji organizira to a manje radi sebe jer meni može biti i blizu kuće dobro.

evo, bio si tek na tri susreta više nego ja ove godine, ali godina još nije gotova...  :mrgreen: ..... neznam jesam li i na jednom od njih stajao ispred bine i sluša baš koncert ..... uglavnom sam pričao sa ljudima ispod ili pokraj šatora.... Baš mi e svejedno ko svira ( dok nisu narodnjaci  :mrgreen: )... jer u svakom slučaju nisam došao na susret zbog grupe koja svira, već sam se prvenstveno išao provozati na MOTORU i sresti ljude s kojima mogu razgovarati... i razmijeniti koju "pametnu" ..  :mrgreen: .... a od ovih 19 koje sam posjetio, samo dva su bila u krugu od 100 kilometara u jednom smjeru, sve ostalo je bilo preko, jer kao što rekoh, vožnja mi je postala prioritet što se tiče motora ...  8)

e da... pomalo su mi smješni komentari ljudi koji idu na susrete da bi zaradili pare i to još bez motora, ali su ipak najpametniji u kritiziranju drugih..... ali nije bitno ...
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Bleki

• Vozi: GSX-R600
« Odgovori #56 : 27. Kolovoz 2008, 13:33:54 »

jel ovo bleki na moj racun pa mene niko ne moze natjerati da idem u neki klub bas zbog toga da idem di klub odluci a ne tamo di ja zelim zato smo BABA I JA FREE
Tebi respect i stvarno ne vidim gdje si sebe i babu ovdje prepoznao?  :misli:
Ja govorim o grupnim odlascima klubova koja više i nisu tako "grupna" nego manje "grupice" raspoređene na više susreta.
Otkad te znam, ti si obilježje onog free duha i slobode izbora odlaska u pravcu koji sam odlučuješ i ja to izuzetno cijenim.
Stvarno mi nije jasno zašto si me citirao?  :shock:
Evidentirano
Žive samo oni koji se bore!

djekomax

• Vozi: Kawasaki ZX9R
« Odgovori #57 : 27. Kolovoz 2008, 13:45:25 »

evo, bio si tek na tri susreta više nego ja ove godine, ali godina još nije gotova...  :mrgreen: ..... neznam jesam li i na jednom od njih stajao ispred bine i sluša baš koncert ..... uglavnom sam pričao sa ljudima ispod ili pokraj šatora.... Baš mi e svejedno ko svira ( dok nisu narodnjaci  :mrgreen: )... jer u svakom slučaju nisam došao na susret zbog grupe koja svira, već sam se prvenstveno išao provozati na MOTORU i sresti ljude s kojima mogu razgovarati... i razmijeniti koju "pametnu" ..  :mrgreen: .... a od ovih 19 koje sam posjetio, samo dva su bila u krugu od 100 kilometara u jednom smjeru, sve ostalo je bilo preko, jer kao što rekoh, vožnja mi je postala prioritet što se tiče motora ...  8)

e da... pomalo su mi smješni komentari ljudi koji idu na susrete da bi zaradili pare i to još bez motora, ali su ipak najpametniji u kritiziranju drugih..... ali nije bitno ...
I ja isto idem radi druženja samo ne kontam šta si mislio pod ovim gore podebljanim
Evidentirano

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #58 : 27. Kolovoz 2008, 13:51:28 »

kad prije?ja se tih vremena ne sjećam :misli: :misli: :misli:
a sjećam se vremena motorhead-a,bad company i inih b(R)endova na hrvatskim moto partijima :palacgore:
E, pa ja se sjećam. Plaćalo se, plaćalo. Od Dubrovnika do Pule. Mislim da je 2003. počelo sa besplatnim ulazom svim motoristima...

Ulaz na Biker days Pula (Motorhead) je bio 180 kuna
Evidentirano
D.F.F.D.

Bleki

• Vozi: GSX-R600
« Odgovori #59 : 27. Kolovoz 2008, 13:59:26 »

E, pa ja se sjećam. Plaćalo se, plaćalo. Od Dubrovnika do Pule. Mislim da je 2003. počelo sa besplatnim ulazom svim motoristima...

Da sjećamo? Bili! Ali Nike moraš se složiti da su tadašnje grupe ipak "debelo" odrađivale koncerte za manju lovu nego danas kad se pojavljuju "anonimus" grupe koje za "masnu" lovu drndaju rock nekih sat vremena i odu ća s moto susreta.
Plaćanjem ulaza u ona "nekadašnja" vremena ustvari smo plaćali odličan kocertni nastup rock grupa čiji su članovi i sami "živjeli" taj stil života; danas "lik" odsvira sat koncerta rocka, presvuče se u kratke hlačice, i ode na "cajke".
Evidentirano
Žive samo oni koji se bore!

ZLO

• Spol: Ženski
  • Vozi: kawasaki kle 500;honda gw 11oogl-interstate
« Odgovori #60 : 27. Kolovoz 2008, 14:03:23 »

:misli: :misli: :misli:
nisam platila..ah očito je i tad,moj šarm bio neupitan :jesus:
Evidentirano
http://croatia-residence.com/
http://croatia-property.com/en/ 
Mnogi ljudi su kao brus - oštre druge, a sami su tupi..

Nike

• NIXON - DALMATI MC
  • Vozi: YAMAHA FZ6N, YN50
« Odgovori #61 : 27. Kolovoz 2008, 14:09:32 »

Da sjećamo? Bili! Ali Nike moraš se složiti da su tadašnje grupe ipak "debelo" odrađivale koncerte za manju lovu nego danas kad se pojavljuju "anonimus" grupe koje za "masnu" lovu drndaju rock nekih sat vremena i odu ća s moto susreta.
Plaćanjem ulaza u ona "nekadašnja" vremena ustvari smo plaćali odličan kocertni nastup rock grupa čiji su članovi i sami "živjeli" taj stil života; danas "lik" odsvira sat koncerta rocka, presvuče se u kratke hlačice, i ode na "cajke".
Slažem se. Neki top bendovi su prije par godina svirali za 2.000 maraka a danas su 4.000 Eura. Zovi onog koga možeš platit. Postoje jako kvalitetni anonimni bendovi, a ionako pola bikera ionako ne sluša tko svira.

Danas se po forumima ljudi bune za skupo pivo, a od nečega se nažalost moraju platit bendovi.
Najbolje bi bilo da je besplatan ulaz, pivo i čevapi, da svira vrhunski bend i da se striptizeta bar oko minute zadrži pored svakoga. Mislim da bi se svi složili da je to vrhusnki susret za koji bi svi napisali: Vidimo se i dogodine  :mrgreen:
Evidentirano
D.F.F.D.

valkira-cbr

• **
  • Vozi: majog zecova ;o)
« Odgovori #62 : 27. Kolovoz 2008, 14:24:29 »

s mojeg gledista..
ljudi su zasiceni. vecina nas radi i vikendima. em nemas vremena em nemas love.
susreti su se razvodnili, ljudi obezobrazili pa se sve vise ogovara, laze, mulja, podmece.... a to nke cvak odbija, jer imak imaju nesto u lgavi i motor im je ljubav a ne dokazivanje, pa ce radje za svoj gust otic negdi di nije susret nego se prepucavat na motorijadama koje su sve vise komercijalizirane.

neke susrete nisam stigla obic ove godine pa mi zao. neke sam obisla pa mi zao, ali zato necu iduce godine.

s obzirom da sam presidente moto kluba, iako maloga jer smo same zene, vidim i cujem stavove pojedinih klubova i nema sanse da kazem ista lipo o njim aili da im odem tamo ostavit 12 kn za pipi. no way.
ljudi traze respekt, a ne daju ga, vec podmecu jedni drugima.  to vec prelazi o onu granicu jadnoga. a sve to utjece na vecinu ma koliko se sutjelo o tome.

jos jedna stavka- muzika!!!
vecina se trudi ugurat nesto novo. novi rok, metal i sl..
ej, pa mi patimo za starim stvarima koje vise nemas gdje cuti osim na takvim mjestima.
netko je rekao cak na ovome forumu- nama nikad dosta road to hell, born to be wild, azra, atomsko ma i dugme.

ma i da su crveni koralji big blue, bolje to nego da me glava boli kad dojem na susret
Evidentirano
LONE RIDER RIDES ALONE...............

strasilo

• šafran
« Odgovori #63 : 27. Kolovoz 2008, 14:46:30 »

I ja isto idem radi druženja samo ne kontam šta si mislio pod ovim gore podebljanim
nije išlo tebi ...  :mrgreen:

već velikim kritičarima ...  :palacdolje: ..... koji u napadu vide najbolju obranu za ono za šta kritiziraju druge...
Evidentirano

djekomax

« Odgovori #64 : 27. Kolovoz 2008, 15:17:34 »

a to,ja se prepao da nije meni,jer znam da da nisam puno bezobrazan :palacgore:
Evidentirano

ivanSB

• **
  • Vozi: Kawasaki zx10R - 06" tata kupio
« Odgovori #65 : 27. Kolovoz 2008, 15:24:57 »

U 90% slučajeva netko nastrada za vrijeme susreta (padne sa motora) , bar kod nas u Slavoniji malo malo se desi neko sra...., pognio ovaj, poginio onaj, pa ljudi šta nam je  :palacdolje:    :palacdolje:    :palacdolje:
Evidentirano

djekomax

« Odgovori #66 : 27. Kolovoz 2008, 15:25:42 »

šta je sad bilo,nisam čuo da je netko stradao!
Evidentirano

ivanSB

• **
  • Vozi: Kawasaki zx10R - 06" tata kupio
« Odgovori #67 : 27. Kolovoz 2008, 15:30:06 »

Za ovaj vikend neznam, ali za prošli je bilo. Ma čitao si to u novinama što je ovaj dečko zaspao frendu na motoru na autocesti pa nažalot sve loše završilo. Posljedica: Alkohol, nesanica, umor, ....
     Znaš i sam da u novinama nema dana kad netko nije pogini.

Al to je OFF ove teme pa neću više o tom

Moje mišljenje o padu susreta, previše ih se poklopi u istom tjednu a na malom razmaku pa se ekipa razdvoji.
Evidentirano

djekomax

« Odgovori #68 : 27. Kolovoz 2008, 15:34:04 »

u pravu si puno se normalnije vozi kad je skupina motora.
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #69 : 27. Kolovoz 2008, 15:35:49 »

u pravu si puno se normalnije vozi kad je skupina motora.
s ovim se baš i ne bih složio.... :neznam: .... ali svatko ima svoje..  :palacgore:
Evidentirano

djekomax

« Odgovori #70 : 27. Kolovoz 2008, 15:37:18 »

s ovim se baš i ne bih složio.... :neznam: .... ali svatko ima svoje..  :palacgore:
možda i nije tako kod svakoga ali mi kad krenemo negdje na put vozi se duplo normalnije nego kad su 2 motora,evo opet ofamo temu.
Evidentirano

oracle

• PROROČICA
  • Vozi: intergalaktičku SP 1
« Odgovori #71 : 27. Kolovoz 2008, 17:03:17 »

bome niti ja....svaki put dobijem živčani slom kad nas ide 5-6...užas :?
na sve susrete u okolici stignemo za 10 minuta :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
O&G Team
..." Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
 Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram... "

laspecija

• *
« Odgovori #72 : 27. Kolovoz 2008, 18:41:33 »

Hvar već odavno nije tradicionalno, imali su pauzu.
To je nesto novo,koje god je bila pauza ja vec 5 god idem redovno i svake je god sve bolje :palacgore:
Evidentirano
fghjklčć

GS550

• **
  • Vozi: Suzuki gs550
« Odgovori #73 : 27. Kolovoz 2008, 20:38:01 »

Sve je više susreta i sve skuplje...nadam se da će se idućih godina malo razrediti...

Nemogu vjerovat tri stranice nove teme a Hrvoje nije napisao ni jedan post... da nije nedaj bože...
Evidentirano
Alkohol je naš najveći neprijatelj.
A samo kukavice bježe od neprijatelja.

http://www.youtube.com/v/Jb_oOOudZfo&hl=en

Munja

• **
  • Vozi: V Strom 1000
« Odgovori #74 : 27. Kolovoz 2008, 21:38:43 »

nije mi jasno :misli:sezona moto susreta je krenula 1.5-znači do sad 4mj sa po 4 vikenda gdje ste vi nakupili više od 20 susreta.
ja idem svaki vikend i imam samo 15
Evidentirano
s kim se vozim,tog i derem
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Gore

Stranica je generirana za 0.19 sekundi uz 15 upita.