Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 4  Sve   Dolje

Autor Tema: ...kozne jakne...  (Posjeta: 8153 )

darko_b

• Spol: Muški
  • Vozi: BMW rodjaci
« Zadnja izmjena: 30. Kolovoz 2008, 20:42:42 darko_b »
Evidentirano
NE SKUPLJAM BABE PO CESTI
NITI PIJANE KRETENE

www.mk-vinkovci.com

Bruno_rv

• **
  • Vozi: trenutno šlape
Odg: ...kozne jakne...
« Odgovori #1 : 30. Kolovoz 2008, 21:20:40 »

cekaj ti kupujes jaknu koja se tebi svidja, ili onu koja se drugima svidja pa da imas jaknu koja se svima svidja. Idi probaj sve pa odluci sam koja ti najbolje stoji. Ako postoji razlika u kavliteti,vjerojatno je jako mala.
Evidentirano

darko_b

« Odgovori #2 : 30. Kolovoz 2008, 21:23:44 »

cekaj ti kupujes jaknu koja se tebi svidja, ili onu koja se drugima svidja pa da imas jaknu koja se svima svidja. Idi probaj sve pa odluci sam koja ti najbolje stoji.

ma nisi shvatio...zanimaju me proizvodjaci,kvaliteta,i opcenito kakve su...ja sam se vec odlucio(sigurno ne zbog ovoga sto si ti napisao)... 8)
i da ubuduce bude topic o koznim jaknama... :palacgore:
Evidentirano
NITI PIJANE KRETENE

www.mk-vinkovci.com

Bruno_rv

• **
  • Vozi: trenutno šlape
« Odgovori #3 : 30. Kolovoz 2008, 21:50:28 »

ma nisi shvatio...zanimaju me proizvodjaci,kvaliteta,i opcenito kakve su...ja sam se vec odlucio(sigurno ne zbog ovoga sto si ti napisao)... 8)
i da ubuduce bude topic o koznim jaknama... :palacgore:

aaah ,pa sto ne reknes...  :palacgore:
Evidentirano

Tommee

• MetRRo Magnifico
  • Vozi: Nacionalna klasa Z 750S (Socijal)
« Odgovori #4 : 31. Kolovoz 2008, 00:47:03 »

topica o koznim jaknama je bilo oko 800  :mrgreen:
Evidentirano
Proširite horizonte - pušite dinamit.

Color television! Bah, I won’t believe it until I see it in black and white.

darko_b

« Odgovori #5 : 31. Kolovoz 2008, 00:50:32 »

topica o koznim jaknama je bilo oko 800  :mrgreen:

otprilike i u toliko topica se nist nije pametno reklo(cast iznimkama)....drzim se onoga prije otvaranja koristi trazilicu,al kad nist nenadjem(konkretno) onda otvorim,al ako moderatori misle da je 'neprikladna' nek je slobodno obrisu...
Evidentirano
NITI PIJANE KRETENE

www.mk-vinkovci.com

zokx

• Vozi: BMW K1200R Sport
« Odgovori #6 : 31. Kolovoz 2008, 07:50:23 »

Glasam/ili ja sam za Delmar u ljetnoj (perforiranoj) verziji, a na drugo mjesto bi stavio Taichi. Obje odlične kvalitete i dizajna. Ostalo predloženo mi se po kvaliteti čini stepenicu ispod. U izbor bi dodao i Clover koji ima OK stvari.
Evidentirano

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #7 : 31. Kolovoz 2008, 08:39:16 »

meni je ova preljepa http://www.novema-nova.hr/galerija/displayimage.php?album=124&pos=0   (sigurno bude moja..  :LOL:

Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

darko_b

« Odgovori #8 : 31. Kolovoz 2008, 11:30:39 »

Spool mi se cini ok marka ...al zbog cega su toliko jeftinije od ostalih...tj u cemu je kvaka? :misli:
Evidentirano
NITI PIJANE KRETENE

www.mk-vinkovci.com

ljubek

• **
  • Vozi: Yamaha FZ6 Fazer `06...(R1 u mislima...)
« Odgovori #9 : 31. Kolovoz 2008, 12:47:26 »

na dainese delmar zaboravi...kod nas je nema i pitanje je dal će je biti...htio sam je uzet i to su mi rekli u scooter centru... :misli:
Evidentirano
Moto & Off Road Klub Sv. I. Zelina...

Tommee

• MetRRo Magnifico
« Odgovori #10 : 31. Kolovoz 2008, 12:52:28 »

Sad ce ti tema zavrsiti kao i sve ostale, svatko ce preporuciti ono sto se njemu svida...

Neke osnove koje treba znati, a imas i na portalu, postoji vise vrsta koze od kojih se rade jakne. Naravno kvaka je u debljini koze. Ima jakni za 1500, a bome i za 5000kn... Ako je jakna bojana, vazno je kojim metodom, jer ce u suprotnom, nakon djelovanja raznih sredatava, boja biti ostecena izbljedjela i slicno, ili ce se lako moci ostetiti... (danas je koliko sam skuzio to manji problem postao). Dalje trebas vidjeti dali su metalni ziperi dolje gdje se spaja sa hlacama, kakve su kvalitete savovi, cicki i sl. Vjeruj mi kad detaljno pregledas pet jakni, skuzit ces da kvalitete u sivanju postoje. nadalje pogledaj dali za svoj novac dobivas CE protektore, i ima li jakna skidivu unutrasnjost ili eventualno zimsku podstavu... To su samo neke vodilje koje bi trebale pomoci u eliminaciji ajmo to reci losijih modela...

A ove price sa ovo je super, a ovo nije zaboravi, kreni po ducanima i dobro otvori oci, i naravno, probavaj, sto ti vrijedi i najbolji model ako uzmes krivu velicinu ili kroj jednostano nije za tebe  :palacgore:
Evidentirano

darko_b

« Odgovori #11 : 31. Kolovoz 2008, 13:01:47 »

Sad ce ti tema zavrsiti kao i sve ostale, svatko ce preporuciti ono sto se njemu svida...

Neke osnove koje treba znati, a imas i na portalu, postoji vise vrsta koze od kojih se rade jakne. Naravno kvaka je u debljini koze. Ima jakni za 1500, a bome i za 5000kn... Ako je jakna bojana, vazno je kojim metodom, jer ce u suprotnom, nakon djelovanja raznih sredatava, boja biti ostecena izbljedjela i slicno, ili ce se lako moci ostetiti... (danas je koliko sam skuzio to manji problem postao). Dalje trebas vidjeti dali su metalni ziperi dolje gdje se spaja sa hlacama, kakve su kvalitete savovi, cicki i sl. Vjeruj mi kad detaljno pregledas pet jakni, skuzit ces da kvalitete u sivanju postoje. nadalje pogledaj dali za svoj novac dobivas CE protektore, i ima li jakna skidivu unutrasnjost ili eventualno zimsku podstavu... To su samo neke vodilje koje bi trebale pomoci u eliminaciji ajmo to reci losijih modela...

A ove price sa ovo je super, a ovo nije zaboravi, kreni po ducanima i dobro otvori oci, i naravno, probavaj, sto ti vrijedi i najbolji model ako uzmes krivu velicinu ili kroj jednostano nije za tebe  :palacgore:

vidis to sam htio,da svatko napise nest iz svoga iskustva i da to stoji na jednom mjestu...

sto se tice kupovine,brat mi je kožarski tehnicar(ne radi to) al puno se razumije u sivanje i to slicno,pa da oko toga osobno nemoram brinuti....
inace ja sam se odlucio za Kushitani SJL-4(jedino mozda jos Rs-Taichi RSJ815)
Evidentirano
NITI PIJANE KRETENE

www.mk-vinkovci.com

Tommee

• MetRRo Magnifico
« Odgovori #12 : 31. Kolovoz 2008, 13:10:38 »

Pa moram priznati nakon svega sto sam procitao i po stranim sajtovima, ta dva proizvodaca predstavljaju vrhunsku kvalitetu (osobno ne znam, ali si isto razmisljam kupiti kozu od njih)
Evidentirano

Nji

• *
  • Vozi: yamaha xt660r
« Odgovori #13 : 31. Kolovoz 2008, 13:35:59 »

Ja cu si uskoro uzet šišmiša ipak mi je on na prvom mjestu
Evidentirano

Br@da

• **
  • Vozi: Z750abs
« Odgovori #14 : 01. Rujan 2008, 10:04:55 »

Imam ovu jaknu i prezadovoljan sam, završna obrada šavovi, zipovi,pokisnuo par puta ko p.... i nikakvi nuspojava, protektori sve pet :palacgore:, jedino na podlaktici sa unutarnje strane ima komad koji nije koža nego tkanina (neka elastična) pa me malo sunce tu zna skuri, ostalo skoro ko frižider...i naravno cijena 1900 ibej :mrgreen:...eloda prek 5000 :palacdolje:, naravno nisu je imali pa mi nije mogao definirati točnu cijenu (mogu je naručiti došla bi kroz 10 dana :LOL: :LOL: :LOL:)
« Zadnja izmjena: 01. Rujan 2008, 12:13:42 Br@da »
Evidentirano

Casual

• *
  • Vozi: RR
« Odgovori #15 : 01. Rujan 2008, 10:35:50 »

Najbitnije je da izabereš onu koja se tebi sviđa i koja ti najbolje paše. Probaj malo potražit po netu testove i ocjene pojedinih jakni i onda u skladu sa financijskim mogućnostima odaberi.
Evidentirano

darko_b

« Odgovori #16 : 01. Rujan 2008, 11:25:53 »

Najbitnije je da izabereš onu koja se tebi sviđa i koja ti najbolje paše. Probaj malo potražit po netu testove i ocjene pojedinih jakni i onda u skladu sa financijskim mogućnostima odaberi.

a kom ti to pises?ajde molim te procitaj temu od pocetka....

@ Brada....e vidis to sam htio... :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
NITI PIJANE KRETENE

www.mk-vinkovci.com

cosmic

• Vozi: XT1200Z&XT660R
« Odgovori #17 : 01. Rujan 2008, 12:06:45 »

Ja ti imam tu alpinestars RC-1 i mogu slobodno reći da ta jaketa spada u sam vrh,kako kvalitetom,tako i dizajnom, a bogme i cijenom. Za dainese sam istu info dobio kao i Ljubek pa sam probao model "Santa Monica" koja je uz prije navedenu vrh Daineseove ponude i mogu ti reći da mi paše više od moje rc-1.iako joj je dizajn dosadan, više mi paše dok je koristim na skuteru i motorima širokog upravljača dok je rc-1 jaketa iznimne race ergonomije i svaki joj drugi položaj, osim na "r" motoru, nije jača strana. Eto toliko od mene.
Evidentirano
It's not speed that kills, it's the sudden stop!

kuzma hornet 900

• *
  • Vozi: Hornetic 900
« Odgovori #18 : 05. Rujan 2008, 12:14:15 »

Ja nedavno kupia Rs Taichi RSJ815 i pre zadovoljan s jaketom ........
Evidentirano
Dosla maca na vratanca, pokucala i otisla ca

Istva

• Gost
« Odgovori #19 : 12. Rujan 2008, 10:30:53 »

Imam ovu jaknu i prezadovoljan sam, završna obrada šavovi, zipovi,pokisnuo par puta ko p.... i nikakvi nuspojava, protektori sve pet :palacgore:, jedino na podlaktici sa unutarnje strane ima komad koji nije koža nego tkanina (neka elastična) pa me malo sunce tu zna skuri, ostalo skoro ko frižider...i naravno cijena 1900 ibej :mrgreen:...eloda prek 5000 :palacdolje:, naravno nisu je imali pa mi nije mogao definirati točnu cijenu (mogu je naručiti došla bi kroz 10 dana :LOL: :LOL: :LOL:)

1. TZ-1 jakna vec godinama nije u ponudi Alpinestarsa jer se vise niti ne proizvodi!!! dakle ono sto si nasao na ibeju je nekakav mrtvi kapital na nekom skladistu kojeg se netko posto poto zeli rjesiti.  :oops:
2. ELODA nema niti je ikada imala u ponudi jaknu o kojoj ti govoris (i sigurno ne po cijeni vecoj od 5000kn). molio bih te da ipak malo provjeris informacije prije nego ih objavis na forumu.
3. Ovo o navodnom ne-definiranju cijene te mogucnosti narucivanja jakne koja postoji jos samo na nekim stranicama na internetu ne zelim ni komentirati  :palacdolje: :palacdolje:
Evidentirano

zvonko situm

• bRz,bRRži,Mamojebac
« Odgovori #20 : 12. Rujan 2008, 14:14:26 »

Ja nedavno kupia Rs Taichi RSJ815 i pre zadovoljan s jaketom ........
ja hoču baš takvu jaknu... čisto crnu !!! gdje si kupio?
Evidentirano
ŠILE- VINKOVCI ....brži sam i od sebe !!!

VooDoo

• **
  • Vozi: o L3-motocikl :)
« Odgovori #21 : 12. Rujan 2008, 14:39:09 »

Evidentirano
miran,tih i povucen....mos mislit
          ..::Fat Boy::..
Fat Boy custom paint

Mato01

• *
  • Vozi: Faze®
« Odgovori #22 : 12. Rujan 2008, 14:55:52 »

Gledo RC-1 prije kojih tjedan dana u elodi, jakna je vrhunska od materijala, zaštite pa i udobnost je odlična s obzirom da je jakna racing nastrojena, dizajn je priča za sebe  :palacgore:, što se cijene tiće 4300kn je  poprilična svota.

pozz
Evidentirano
"Never be afraid to slow down."
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Br@da

• **
  • Vozi: Z750abs
« Odgovori #23 : 12. Rujan 2008, 15:18:12 »

1. TZ-1 jakna vec godinama nije u ponudi Alpinestarsa jer se vise niti ne proizvodi!!! dakle ono sto si nasao na ibeju je nekakav mrtvi kapital na nekom skladistu kojeg se netko posto poto zeli rjesiti.  :oops:
2. ELODA nema niti je ikada imala u ponudi jaknu o kojoj ti govoris (i sigurno ne po cijeni vecoj od 5000kn). molio bih te da ipak malo provjeris informacije prije nego ih objavis na forumu.
3. Ovo o navodnom ne-definiranju cijene te mogucnosti narucivanja jakne koja postoji jos samo na nekim stranicama na internetu ne zelim ni komentirati  :palacdolje: :palacdolje:

..ti možda radiš u elodi pa te pogodio moj post :mrgreen:..ajde smiri se...da mi se čovjek koji radi u tom dučanu predstavio ili bar imao neku iskaznicu rekao bi ti i njegovo ime, a rekao je točno ono šta sam i napisao :jesus:..to je bilo u 2. 2008

ps prodajem nove alpinestars jakne deeebelllo ispod cijene :jesus:..isporuka 10 dana
Evidentirano

darko_b

« Odgovori #24 : 12. Rujan 2008, 15:41:31 »

ja hoču baš takvu jaknu... čisto crnu !!! gdje si kupio?

Magnetix  www.magnetix.hr    :palacgore: (sad cu ja morati drugu).. :mrgreen:

Rs Taichi cisto crna...
Evidentirano
NITI PIJANE KRETENE

www.mk-vinkovci.com
 Str: [1] 2 3 4  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.144 sekundi uz 16 upita.