Držim se teorije da tko se jednom opeče na mlijeko taj i na jogurt puše

Ova je saga Tetrijeb-Malaguti završila tako kako je završila, međutim, hoće li ijedan od njih više imati suradnju sa dotičnim gospodinom sa istim povjerenjem kao prije, ili itko drugi sa foruma ili odnekud drugdje nakon ovakvih priča i pričica

, naravno da neće, nepisano pravilo je to da je svaka reklama dobra reklama, a svaka makar i mizerno loša reklamica loše utječe na posao i to više nego što ljudi misle, ja osobno nikad, al nikad neću imat posla sa bilo kojim takvim nadri majstorom ili trgovcem koji se postavi tako kako se većina kod nas postavlja, savršeno mu se jebe za tebe kao kupca jer žive u paralelnom svijetu zablude "ode jedan, doći će drugi

, ok samo dokle to tako

To sam se X/Y puta uvjerio, jedan prodavač u jednom nebitno kojem salonu yamahe mi je ostao u sjećanju, došao sam sa kolegom koji je htio kupit novi Fazer 1000, čovjek poneo 80 soma kn u kešu, dođemo u salon i nakon što su se svi živi izredali sa pričom "sačekaj doći će kolega", a za cca sat vremena konačno se udostojio doći neki lik pitat što trebamo, kad je rečeno viče dobro, doću sad, ode i mi opet čekamo gotovo sat vremena, pajdo popizdi stera sve u kurac, a po izlasku u dvorište nas neki stariji gospodin upita čemu psovanje i nezadovoljstvo, pajdo izvadi lovu i kaže ovo sam došao ostavit u ovom usranom salonu, tu čekam skoro dva jebena sata i nitko me ne jebe dva posto, ( tko je bio taj stariji gosp. nismo pitali al po uznemirenosti i izrazu lica netko je letio iz salona kad smo otišli ), sjednemo u auto krenemo prema kući i slučajno prođemo kraj ducati salona, pada odluka da skrenemo vidjet šta ima, po dolasku nas čeka sasvim neka druga priča, trče, lome se, ližu dupe ako treba, pada novi 696 za 69900 kn, poklon kaciga od 1800 kn, bubrežnjak i rukavice, besplatna cuga dok se čekalo na probe i enormne želje dođite nam opet, ja im dan danas zbog toga skidam kapu i svaka im čast