Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Oldtimeri-Stubica 07.09.2008  (Posjeta: 1637 )

legionar

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: dvocilindraše
Odg: Oldtimeri-Stubica 07.09.2008
« Odgovori #25 : 08. Rujan 2008, 15:58:47 »

nemrem da se ne javim... ne dogodila se više nikad takva utrka !!! Lani je bilo kak-tak, ove godine 5 puta gorje. Niš nismo znali a niti si imal koga pitati kad bude trening, za koje klase, dal bu brifing itd..... Pijanac na zavoju kod "Rodya" mi je u svakom krugu skoro izašel pred motor, semafor nisam mogel videti ni da se nagnem u stranu a uostalom nisam ga ni trebal gledati jer na startu je bilo crveno upaljeno cijelo vrijeme dok smo se slagali (više od minute)na svoje pozicije i kad sam videl da svi kreću onda sam i ja startal ali nemam pojma da li prerano, prekasno ili na vrijeme!  :misli: Aciju bi htel odgovoriti vezano za verifikaciju subotom. U Oroslavju smo javili svima koji dolaze iz daljega a ne mogu u subotu da ćemo to bez problema riješiti ali moramo znati tko dolazi, u kojoj klasi i ostalo, da dogovorimo za transponder. Da si koji puta radio prijave i verifikaciju znao bi o ćemu govorim. Kćer mi je u tome pomagala godinama i znala je u suzama izaći van jer si niti ne možeš zamisliti šta je sve doživjela. Ako neko ima volje i misli da će to odraditi u nedjelju ja ga ovim putem pozivam i mogu mu jamčiti da će dobiti majicu, sokove i ručak a u ponedjeljak na forumu i obrisače !!  :jesus: 
Evidentirano

husaberg

• **
  • Vozi: husaberg 650
« Odgovori #26 : 08. Rujan 2008, 20:40:11 »

to je sad po novome da se nestigne jer uvijek se je prije stiglo kad je bilo viša motora
Evidentirano

romel

• **
« Odgovori #27 : 09. Rujan 2008, 11:55:23 »

Nadam se da u Rači bu sve o.k. Tko može nek dođe u subotu, tko ne što prije u nedjelju.
Pozdrav i vidimo se na našem ringišpilu :palacgore:
Evidentirano
pocrnic@gmail.com

MCK NOVA RAČA

zorozic

• **
  • Vozi: Yamaha
« Odgovori #28 : 09. Rujan 2008, 12:27:19 »

Nadam se da u Rači bu sve o.k. Tko može nek dođe u subotu, tko ne što prije u nedjelju.
Pozdrav i vidimo se na našem ringišpilu :palacgore:
Stari moj, koji je to fight za mjesta u ukupnom poretku!!!!! Jesi popratil malo ukupni poredak?
Sve je moguce od drugog mjesta nadolje u klasi 7...
Prva dva se znaju, ali 3,4 i 5, mjesto je otvoreno, i tek se bude znalo u nedjelju... :palacgore:
Dolazim vjerojatno s familijom...
Pozdrav Romeu i ostalima, nadam se da nebude potopa :LOL: :LOL: :LOL:...
p.s. i gace su mi bile mokre...
Evidentirano
Motorist...
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.062 sekundi uz 15 upita.