hm....pa budimo realni, te vinjete od pola godine za 17,5 eura koje se još uvjek daju kupiti (za motor) i nikako nisu skupe. Odeš jednom od ljubljane do zg autocestom i dvaput si ju isplatio....no zašto me ne čudi vaše razmišljanje kad je teško kod nas platiti autocestu i sada kada je 40% niža cijena od prije. Teško da ćete imati problema bilo kad (osim baš ako na Bregani zezaju), no zbog 100 kn ni ne želim razmišljati o problemima. I da...na ulazu u slo stoji znak da je vinjeta potrebna na autocestama i na cestamam namjenjenima isključivo za promet motornih vozila, a takva je i ona od macelja do šentilja, od rogaške prema celju.....jb...takav je zakon, ak ti ne paše ili se vozi kroz sela, ili ne idi kroz sloveniju. Oni plate od zagreba do splita za jedan smjer 160 kn tak da fakat i nije sve tak skupo....
I još jedna stvar....malo me je ubilo u pojam ovo prcanje zbog eu i nato-a pa nije baš da ostavim kune u slo (osim goriva i vinjete), ali, svaka čast...ljubazniji, susretljiviji, kulturniji su....kreni kod nas prema jugu...jebate imam osječaj ko da ga molim da mu platim neki kurac deset puta više nek vrijedi....