VX, bez dileme. Jos ako uzmes novoga, nemas nikakvih briga. Po pitanju pouzdanosti i potrosnje je sigurno puno ispred "nabrijane" pedesetke. Uz to, ako 50ka nije dobro slozena, VX je gazi, a i imas velike sanse za totalku na masini. Runner je legenda među skuterima. Brz po zavojima, brz po gradu, solidan prtljazni prostor za takvo vozilo, sportski look... S njim se mozes uputiti dalje, bez straha od kvara i sl. U principu, svako vozilo koje je (pametno) tjunirano ima po meni samo jednu namjenu - utrke, a ne "every day". Imao sam prilike voziti svasta, i cak i kad bis zanemario pouzdanost za svaki dan, potrosnju i brdo toga, ostaje ti pitanje neprakticnosti. Bilo koje dorađeno vozilo treba uredno ugrijati svaki put (nemojte shvatiti krivo, treba i ostale, ali ovo je puno osjetljivije), slusati ga i znati sto moze a sto ne, te nije bas za neke stvari koje se svaki dan desavaju (iznenadni pljusak ako recimo imas gljivu, penjanje po trotoarima, stajanje u koloni 2 sata, strah od krade dijelova, uvijek neki kompromisi po pitanju svega i svacega, itd). Ne govorim nuzno za skutere, ali u osnovi, "race" je "race", a cesta je cesta. Uz to, na VX, ako zelis, mozes kasnije staviti masinu s VXR-a i ici ce mnogo bolje, a i dalje ce biti A1, dok sa 50 uvijek imas problem blokada i iznenadnog susreta sa plavcima i njihovim "valjcicima".
VX se vozi sa "A1", 50ka sa "M". Za "A1" moras polagati, "M" mozes dobiti sa "B". Tu je mozda jedina mana. Ali moj izbor bi svakako bio VX. Jedno da imas vec neko vozilo, pa trebas nesto za slagati doma, frizirati, "napraviti da ide", onda tako neki "project"; ali ako trebas suputnika za svaki dan, nemoj se dvoumiti.