Ja imam Nolan N84 Target. Za te novce (nekih 1300-1500KN), mislim da je "Best Buy". Ugodna, udobna, solidno napravljena, a ima cak i pripremu za N-Com (veza sa suvozacem). Uz to, ima 3 vizira - prvi je dupli, protiv magljenja, odlicno rjeseno i ima jedan tamni (manji) za sunce (taj su mogli i bolje). Unutrasnjost je moguce skunuti i oprati. Sve u svemu, vrlo solidna kaciga.
Probao sam i N64 jedno vrijeme (od frenda), mislim da nije ni blizu. Uz to, nosio sam i jednu Arai za cross, a trenutno imam jednu Nolan N52, isto SM/cross, i mislim da to i takve kacige i nisu za nigdje osim za stazu (ili eventualno za po ljeti). Vise o ovoj Nolanici na zadnjoj strani XT topica (ukratko). Imao sam i neku Bieffe, za nekih 700tinjak KN, bila je smece zivo. Ali cujem da su ove nove Bieffe solidne. Slazem se - nemoj stediti na kacigi i ostaloj nuznoj opremi (kaciga i bubreznjak su MUST, a dalje jakna, rukavice, itd, ali ovo prvo dvoje je pod obavezno). Dobar steznik (bubreznjak) nađes vec od 100tinjak kn, a za nekih 200-300 nađes i "kornjacu" (bubreznjak + zastita za leđa).
Pozz...