E sad, da objasnim sta sam uopce radija gori danas. ( i to knjizevnim jezikom

)
Ivan i ja planirali smo jedno duze putovanje za ovaj mjesec ali se isto, nazalost, odgodilo za period poslije sezone. Znajuci da ce put biti dosta zahtjevan po pitanju cvrstoce nekih dijelova dodatne opreme, krenuo sam sa laganim testiranjem. Koferi sa pripadajucim nosacima, bolne tocke svakog iole ozbiljnijeg putovanja koje ukljucuje duze terenske dionice, idu prvi na probu. I to ne svi. Zasto? Zato sto bocni idu na put svakako, pa je bolje ne znati kad ce popustiti.

Gornji kofer stvara dilemu. Da li ga zamijeniti nepropusnom vrecom te imati brigu manje ili ga ostaviti. Danasnji test je dao odgovor. Koferi su inace iz orginalne dodatne opreme za Tenere. Joke, prati ovo.

U kofer sam stavio dovoljno alata potrebnog za rastavljanje omanje termoelektrane te je isti tezio skoro 31kg. Sto bi bila trecina "normalog" muskog celjadeta ili polovica "debele" manekenke.

Nije malo. Racunam, ako izdrzi 30-tak kilometara tezeg terena sa 30-tak kila tezine, to je ko da izdrzi puno vise km lakseg terena sa dosta manje tezine.

Sad bi "dezurni teoreticari" ovdje na forumu razvili posebnu temu iz ovoga, a?
I, izdrzao je. Priblizno ovaj put. Dobar kofer (jos samo da mu bravu malo bolju stave).
Evo i nesto slika

"Sta gledas!" 
"Nisan ja nista reka" 
North side
S vrha i sl.

Zasluzi se, odmorio si 

"Mala Albanija"
Kad smo vec kod bunkera 
Bilo je tu i gusce postavljenih polja. Ko po Velebitu. 
Probo ja i ovo. Al ne ide. Pinkicu smo teski. 
Zedna krava
U čeki
Jos par za kraj
Neciji zivotni moto
Ovaj me hebe. Obicno kad su utakmice. 
Čorsokak. Ko nema u glavi, ima u gumama. 
Toliko za danas
Noc je za spavanje