Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [4]  Sve   Dolje

Autor Tema: Aprilia Leonardo 150  (Posjeta: 5017 )

floyd

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Honda CBF 1000/Leo 150
Odg: Aprilia Leonardo 150
« Odgovori #75 : 21. Svibanj 2009, 13:42:27 »

Evo da malo dignem ovu temu. Bio sad kod servisera za Leonardo 150  i kaže mi otišla pumpa od vode (curi ispod motora dok radi). Kaže da se ne može postojeća pumpa popraviti nego da treba uzeti novu + brtva od kartera. Pumpa 1050 kn ,brtva cca 65, + ruke kaže treba rastaviti po motora da se dođje do pumpe sve skupa cca min 2000 kn sa tendencijom na više ako se šta iskomplicira. Jel ovo jedino rješenje???????
Evidentirano

Hakija

• **
  • Vozi: FZ6 N S2
« Odgovori #76 : 21. Svibanj 2009, 13:57:41 »

ja sam ti imo isti problem....curi voda uspod motra kroz cijev kaj ide iz spremnika za tekucinu.tj napravio bi se ko neki protu tlak i jednostvano bi skut
sam svu vodu bacio van iz nekog razloga...ja sam mijenjom dihtung cilindra-bilo dobro 2tj-opet poceo curit!pa sam zamijenio tremostat...nista opet curi...
i onda sam odusto jer sam previse para vec potrosio na to....ima jako puno posla tu jer mora ga cijelog rastavit da dodze to toga...prakticki na 2 dijela  :palacdolje:

odg na tvoje pitanje dal je to rijesenja...ne bi se kladio...skuter je stavno odlica al kad jednom pocne zahebavat...odma prodat!!!
previse to para...ak ti ne zakuhava, tj ak ne kazaljka ne prelazi polovicu kad je ful zagrijan i ventilator ga drzi na toj temp...jednostavno svakih 2tj
nadoli tekucine i bok! previse para za skut koji vrijedi oko 7-8000kn
Evidentirano
If you're lying to me, I'll kill ya.
If I think you're lying to me, I'll kill ya.
If you leave anything out, I'll kill ya.
As a matter of fact you're gonna have to work very hard to stay alive!
Do you understand??
...Good,cause if you don't, I'll kill ya!!

floyd

• **
  • Vozi: Honda CBF 1000/Leo 150
« Odgovori #77 : 21. Svibanj 2009, 14:28:24 »

Thx, na brzom odgovoru. Kod mene je u početku bilo tako da sam izgurao 1-2 tjedna, ali sad (kad je ugrijalo) jedva mi izdrži dva dana i onda opet dolivanje vode, a sa nedostatkom se i temp sve više penje. Serviser mi tvrdi da je kod njih takva pumpa da kad odu semerinzi onda on propušta vodu van da se ne miješa sa uljem itd. Znam da skuter ne vridi više al mi je praktičan za grad i posao pa ću vjerojatno još do kojeg servisera da utvrdim jeli to pravi kvar , a ako je onda ću to morati platiti pa šta bude!
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.052 sekundi uz 15 upita.