imam gomilu slika i verzija na temu RG 500 i sve je dobro vidit i poslusat...
...al pazi u realnosti to izgleda poprilicno drugacije jel si vezan nekim parametrima i ogranicenjima kojima mozda drugi nisu ocu rec ja sam isa svojim putem i nisam u puno toga kopira nikoga...ova Stevina izgleda ludilo vidi se da je to vrhunski rad ali Stevo to nije radia nego je neka tjunerska kuca to radila za njega ja to vidim....rama je Spondon zadnja vilica Haris Dimag felge itd....G. Stevo ima proracun ka vlada RH...a mozda je i radio sam al ima kesu...ja sam imao pomoc prijatelja i da nije njih tesko bi ovo vidilo kraja....Veljko...Memo...Jure...Elvis...hvala vam !!!
radio je sam i nije mu prva.normalno da ima jacu kasicu prasicu.ja bih na rgv-e ramu stavio rg masinu i kada to sve izracunam kostalo bi me malo bogatstvo.kompletno novi rgv(jel starog ne bih rasturao)masina od rg-a,generalka iste.
ali tko to zna mozda se i desi.sto se tice spondonove rame ,bila je jedna jeftina na netu,nikada koristena

otprilike znam koliko te je novca kostao taj motor a tek koliko sati tvog rada sto se nikako ne moze izracunati.
mislim da bi se trebalo razmisliti o moto-klubu rg-a i rgv-a u hr jer nas sad ima i mislim da bi nam bilo lakse doci do informacija a i vani je to normalno.
evo tu su sve te prerade.
http://www.rgv-500.com/rgv-500s.html