ne znam dal si taj redosljed naveo slučajno ili onak kak ćeš radit..meni je puno draže totalno sve odmjerit, pripasat, napravit..pa na kraju samo sve pofarbat i složit ko lego kockice, ovak ako radiš po već pofarbanoj rami uvijek se desi da se nešto izguli, spali, iskrsne neka nova zamisao i sl. Naravno sve ovisi i kaj ćeš radit
ak se radi o čeličnoj rami nekog golišavca ili starijeg motora osobno mislim da je to jedan od atributa koji ga mogu dosta dignut ak se pogodi kroj i boja..prema tome nebi dao da mi ju ukakaju sa nekakvom plastikom
ako rama samo služi svojoj svrsi onda je to sasvim druga priča..
a bijesnog motora za prerade

ma ne, redoslijed je takav jer je pitanje on topic, bar malo. Rama nije predviđena za preinake (valjda

), ali sam primijetio da je farba loša na nekim mjestima jer tvornički nije odrađena dobro. A šteta je napravit preradu i koju godinu kasnije sve raskapat. Naravno da će se prije farbanja nabavit i napravit potrebni dijelovi, pa provjerit kako to sve izgleda i funkcionira, a onda razvalit i pripremit grupu dijelova za farbanje i za poliranje. Kad sve pripremim, mislim sve napraviti u toku jedne zime, samo još neznam koje godine

Ne pucaju me perfomanse nego izgled. I model je namjenski kupljen jer je Guzzi izazov zbog svoje konfiguracije, a i ime je. uvjet je bio da je novi.
U planu je bobber
htio bi da bolje uspije od ovog