Ja bih samo htio reći jednu stvar. Molim vas da se nitko ne uvrijedi.
Meni nikad neće biti jasno kako netko može dati više od 15 000 kn za SKUTER, a kamoli 70 000 kn?!?!?!?!?!?! 
Na kraju krajeva, on opet ostaje skuter. I nikad neće bit motocikl, bez obzira na kubikažu, snagu i moment.
I zakaj se vi skuteraši stalno prepirete koji je bolji, koji je brži itd? (tj. čiji je bolji/brži)
Zašto patite od tih silnih kompleksa, umjesto da jednostavno uživate i guštate u vožnji?
Dobivam osjećaj da su većina skuteraša ili klinci ili šonjo-šminkeri kojima je skuter "statusni simbol" i/ili alat za picolov. Kažem većina, nemojte me sad odmah svi napast 
Ne želim vrijeđat, samo me zanimaju te stvari
samo ću ti jedno reći - ne citiraj mene dok takvo što pišeš
gdje ti vidiš da se netko prepire i odakle ti pravo da nas nazivaš tim pogrdnim nazivima
nnadalje, a odnosi se na svih:
drži te se teme iz 2 razloga:
1. ako su novinari MP uspjeli obaviti vrhunski posao testirajući navedene modele, a nije da u privatnom životu voze takvo što niti ih to ne interesira - zašto bi mi napunili bespotrebno temu s OT - test i tema su kvalitetni, nek tako ostane
2. suzdržite se u ovoj i drugim temama povlčaenja za jezik moderatora koji nam rade dovoljn o ustupaka dajući nam i teme poput meeting point i tehnička pitanja - da nije bilo nekih od njih, ne bi bilo ni ovog podforuma, jer su ga, pretpostavljam, i sami stvorili. na nama je da to održimo