Sta niko nevoli burgmana,samo ja
.Onda sam badava molio libertiya da ponovo otkljuca stranicu.
Mislio sam da ima jos onih kojima se svida,reko to sam ja nekako vise zbog drugih,jel mislim da ovako lijep skuter zasluzuje svoje mjesto na forumu.liberty sory na trudu 
znaš
taj ti skuter nije toliko uobičajen na našem tržištiu
a naše tržište je takvo da se kupuju oni modeli koje ima i susjed, općina , grad, dakle uvijek isti modeli skutera

vani ti to nije tako
u ITA npr. na cesti vidiš razlićite modele i marke skutera, automobila i svega
i sasvim je drukčije i ljepše na parkingu skutera vidjeti po 30-ak različitih modela
no, ITA je nacija sa 60-ak miliona ljudi, i oni nekad žele biti različitiji od drugih, pa zato ni ne žele voziti isti skuter kao susjed, općina, grad - već kupe nešto drugo
opet, burgmana 400 je u ITA bilo više starih modela, i mislim da je suzuki i kod njih prije prodavao više skutera tipa Epicuro i dr., no to je najčešće kod njih vezano uz marketing i oglašavanje
tako npr. kod njih ima puno Trilumpha, ali je i oglašavanja Triumpha u praktički svakoj tisovini o autima ili motorima/skuterima
dakle, stranice kluba burgman 400 ITA su prepune novih modela
ali mi ipak živimo i djelujemo na tržištu koje je malo ne samo po broju stanovnika i skutera per capita
nego koje se bazira na susjedima, općinama i gradovima koji kupuju 3 modela skutera, a ostali ko da ne postoje