Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 10   Dolje

Autor Tema: "Ljubazno" osoblje u Eurorentu  (Posjeta: 12964 )

boRRis929

• PIC-PIC majstor
  • Spol: Muški
  • Vozi: SUZANU K5
"Ljubazno" osoblje u Eurorentu
« : 31. Listopad 2008, 07:25:15 »

evo,da malo pohvalim ovu trgovinu u Zg i njeno ljubazno osoblje...  Trazio sam tiplice za oklope,pa posto sam viđao najvise njihovih oglasa,pomislim oni su valjda najjači i ako ih netko ima u trgovini, imaju oni. Zovem tamo par puta,nitko se ne javlja...nakon par minuta javlja se neki gospodin ne bas ljubaznim glasom. Pitam za tiplice...da li da mu opisem gdje stoje pa ce znati kakve trebam ili da mu kazem po velicini. On odgovara da ih imaju 4 velicine.  Ok,super,kazem mu da trebam par komada od najmanjih za plastike oko hladnjaka i par srednjih za plastike na repu. Tu nastaje nesporazum jer on kaze da oko hladnjaka idu srednje,a na rep malo vece...a i nije siguran da ima te male.  Pa ajd dobro,hocu mu reci kako ce biti najbolje da posaljem prijatelja iz Zg sa uzorcima tiplica, a gospodin vec poklopio slusalicu.
Mene sad zanima za sta njemu sluzi taj jeb... kompjutor ako je njemu tesko pogledati kakav dio gdje ide. Znaci,ja bih trebao napraviti 200km do tamo za tiplice koje kostaju 11kn/kom. da mi on kaze da bas takve sto ja trebam nemaju na stanju. Ili bih mozda ja trebao naci u manualu sifru i onda njemu reci???
Zahvaljujem se tvrtki eurorent na ljubaznosti,a tiplice cu kupiti od yamahe iako su 2 puta skuplje,ali moje zadovoljstvo nema cijenu.
Zaista imaju smisla za posao. Motor cu sigurno voziti kod njih na servis,a i tamo cu sigurno kupiti novi Suzuki.
Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!

mate

• Administrator
Odg: "Ljubazno" osoblje u Eurorentu
« Odgovori #1 : 31. Listopad 2008, 07:48:49 »

Pa kakav si ti to Slavonac koji zove i traži dijelove u Eurorentu? Nema toga što deda Šile nema na lageru... 8)

Osim toga, mislim da ovaj tvoj post ide njima na ruku, jer pratimo ih na forumu već duže pa je i sam pokušaj prodavača da ti objasni gdje idu koji štiftovi, iako ih naravno nema na lageru, već jako veliki napredak!  :palacgore:
Evidentirano

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
« Odgovori #2 : 31. Listopad 2008, 07:58:09 »

Nadajmo se da će odgovorni iz Suzuki-ja shvatiti da sa ovakvim dealerima više ne mogu poslovati.

Jasno je meni da smo mi malo tržište, ali ovakav šlamperaj koji se može vidjeti po ovlaštenim Suzuki servisima u HR...toga nema nigdje.

Mislim da bi se gospodin Gvozdić mogao zapitati u kakvom to zastupništvu radi, ako još radi tamo. Ili je tamo samo zaposlenik.

No kad već pišem...svaka čast pojedinim dečkima u Eurorentu. Prvenstveno Toniju. I Tomici dok je tamo radio ko serviser. Ima još jedan dečko kojem se ne mogu sjetiti imena.
No ovi drugi...prestrašno.

Nadam se da će odgovorni iz Suzuki HR i Eurorenta pročitati ovo, pa da će se konačno zapitati zakaj ja to pišem po x-ti put. Možda shvate problematiku.

Plameni pozdravi

Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

zvonko situm

• bRz,bRRži,Mamojebac
« Odgovori #3 : 31. Listopad 2008, 08:06:28 »

prijedlog: trebalo bi godinu dana bojkotirati kupnju suzuki motocikala i zaobilaženje suzuki servisa u hrvatskoj pa nek smisle rješenje !!!!
Evidentirano
ŠILE- VINKOVCI ....brži sam i od sebe !!!

kober

• Vozi: Busu...
« Odgovori #4 : 31. Listopad 2008, 08:09:26 »

Nadajmo se da će odgovorni iz Suzuki-ja shvatiti da sa ovakvim dealerima više ne mogu poslovati.

Jasno je meni da smo mi malo tržište, ali ovakav šlamperaj koji se može vidjeti po ovlaštenim Suzuki servisima u HR...toga nema nigdje.

Mislim da bi se gospodin Gvozdić mogao zapitati u kakvom to zastupništvu radi, ako još radi tamo. Ili je tamo samo zaposlenik.

No kad već pišem...svaka čast pojedinim dečkima u Eurorentu. Prvenstveno Toniju. I Tomici dok je tamo radio ko serviser. Ima još jedan dečko kojem se ne mogu sjetiti imena.

Nadam se da će odgovorni iz Suzuki HR i Eurorenta pročitati ovo, pa da će se konačno zapitati zakaj ja to pišem po x-ti put. Možda shvate problematiku.

Plameni pozdravi

NIje li eurorent vec izgubil zastupnistvo za Suzuki???
Tj. od sljedece godine dolazi netko drugi?
Evidentirano
www.moto-offroad.hr
Kad brod tone,dubina nije bitna...

Pocasni clan MK Zle Majke.....
:-P

mate

• Administrator
« Odgovori #5 : 31. Listopad 2008, 08:28:39 »

Plameni pozdravi

Pa on je i kreator većine problema. Njegov posao je da STVORI kvalitetnu mrežu zastupnika. Nije u stanju to već godinama a iz osobnog iskustva, obzirom da sam dosta toga pratio "iz blizine", javno tvrdim da većih kretena od njega i njegovih Mađara na ovim prostorima nema. Od svih zastupstva koje znam u auto branši oni su definitivno najjadniji. Čak i ako se nekoga štiti ili se radi o nekim sitnim privatnim interesima, to rade na katastrofalan način.
Evidentirano

boRRis929

• PIC-PIC majstor
« Odgovori #6 : 31. Listopad 2008, 08:47:39 »

Pa kakav si ti to Slavonac koji zove i traži dijelove u Eurorentu? Nema toga što deda Šile nema na lageru... 8)

Šile ako imaš,javi. (inace,bio kod Pave u Orašju i ni on ih nema)

...čekam da se Sip javi, da i on malo pohvali eurorent
Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!

lili

• Uragan iz Louisiane
  • Spol: Ženski
  • Vozi: monster 750
« Odgovori #7 : 31. Listopad 2008, 09:00:52 »

Ja sam eurorent "pohvalila" samo na jednom drugom forumu. c/p:"Evo da vam napisem svoje iskustvo s kupovinom novih kaciga (joj ne znam od kud da pocnem)
Neki dan smo se ja i dragi zaputili u Zg pogledat kacige po vise trgovina.Prvo smo bili u Mito moto(ili nest tak) nema velicina i boja,a ja sam ionako bila napaljena na shark rsi karma ili eden. Nista idemo dalje.Otisli na drugi kraj grada u Bim dragi kupio X-lite i tamni vizir,krasna kaciga,ja ih nisam ni gledala jer zelim SHARK  :mrgreen: . I idemo mi tako dalje do Eurorenta... Eeee tu sam se tek razocarala.Udemo mi unutra a svi nas cudno gledaju (ne znam jel zbog ful koze na sebi po +35 ili zbog jedine honde na suzukijevom prilazu  :misli: ), uglavno mi dobar dan jel imate shark rs... nismo ni zavrsili recenicu a lik odgovara dosta drsko ili da kazem neuljudno (ne zelim nikoga vrijedati ali...) : To je sve sto imamo- pokazuje na police kod ulaza.A mi malo gledali,pa ne znam jel da probam il sta.Lik se ne dize sa kompa i ne pita jel treba pomoc,a meni neugodno na "svoju ruku" probavat kacigu. Onda sam malo popi.... i uzela jednu da probam cisto da znam orijentaciju sto se tice broja.Nasla broj ali boja-koma,koju bi jos mozda i uzela da mi je lik prisao i pokusao mi ju uvalit.
Pitamo mi njega(prodavaca) jel ima gdje jos kakva trgovina s kacigama shark,a on odgovara da ne zna ( mosh mislit)."

Uglavno vratili smo se u bim i uzeli jos jednu x-lite i dodatni vizir,a da ne spominjem da je covjek bio extra usluzan(jer ipak mi sipamo lovu)

Evidentirano
"Everybody can feel the pain, but not everyone can be the legend"- Jorge Lorenzo

boRRis929

• PIC-PIC majstor
« Odgovori #8 : 31. Listopad 2008, 09:13:54 »

Ja sam eurorent "pohvalila" samo na jednom drugom forumu. c/p:"Evo da vam napisem svoje iskustvo s kupovinom novih kaciga (joj ne znam od kud da pocnem)
Neki dan smo se ja i dragi zaputili u Zg pogledat kacige po vise trgovina.Prvo smo bili u Mito moto(ili nest tak) nema velicina i boja,a ja sam ionako bila napaljena na shark rsi karma ili eden. Nista idemo dalje.Otisli na drugi kraj grada u Bim dragi kupio X-lite i tamni vizir,krasna kaciga,ja ih nisam ni gledala jer zelim SHARK  :mrgreen: . I idemo mi tako dalje do Eurorenta... Eeee tu sam se tek razocarala.Udemo mi unutra a svi nas cudno gledaju (ne znam jel zbog ful koze na sebi po +35 ili zbog jedine honde na suzukijevom prilazu  :misli: ), uglavno mi dobar dan jel imate shark rs... nismo ni zavrsili recenicu a lik odgovara dosta drsko ili da kazem neuljudno (ne zelim nikoga vrijedati ali...) : To je sve sto imamo- pokazuje na police kod ulaza.A mi malo gledali,pa ne znam jel da probam il sta.Lik se ne dize sa kompa i ne pita jel treba pomoc,a meni neugodno na "svoju ruku" probavat kacigu. Onda sam malo popi.... i uzela jednu da probam cisto da znam orijentaciju sto se tice broja.Nasla broj ali boja-koma,koju bi jos mozda i uzela da mi je lik prisao i pokusao mi ju uvalit.
Pitamo mi njega(prodavaca) jel ima gdje jos kakva trgovina s kacigama shark,a on odgovara da ne zna ( mosh mislit)."

Uglavno vratili smo se u bim i uzeli jos jednu x-lite i dodatni vizir,a da ne spominjem da je covjek bio extra usluzan(jer ipak mi sipamo lovu)

S vama su bar pričali..

Prije pola godine Sip i ja ulazimo tamo,lijepo pozdravimo,a njih trojica sjede za pultom i šute. Pola sata gledamo motore,kacige...ovi nas i dalje ne doživljavaju...naravno da nisu odgovorili ni na doviđenja kad smo odlazili...
Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!

makazica

• Vozi: LC 4 Adventure
« Odgovori #9 : 31. Listopad 2008, 09:19:37 »

Ili bih mozda ja trebao naci u manualu sifru i onda njemu reci???

Nije da branim, eurorent, nikad nisam imao posla s njima ali.....da, trebao bi to napraviti.
Fino nađeš na netu katalog dijelova, izvučeš kataloški broj djela...time onemogućiš seljačinu da ti tvrdi kaj gdje ide jer lijepo odmah nađeš i grafički prikaz dijelova i kad ga nazoveš ne ulaziš u diskusije nego kataloški broj, imaš...nemaš...doviđenja.

Odavno tako naručujem djelove i iskreno, olakšaš sebi i njima a potrebno je samo malo truda.

chus

• zla vjestica na metli
  • **
  • Vozi: didi
« Odgovori #10 : 31. Listopad 2008, 09:25:10 »

kak mi je to fora.  :mrgreen: s tim eurorentom...

u moto salonu nema ni dobar dan, da li imate ves (majice, tajice blabla? - ono izlozeno, nadjem al ne vidim velicinu sve musko pa je duuugacko, da li imat manji broj? - ono sto je izlozeno!, drugi pokusaj kupovina kisnjaka, ista prica, treci pokusaj trazenje cizmi za frenda (prva 2 pokusaja su bila dok je jos bilo sve gore na katu prije preseljenja), umjesto pozdrava prazni pogled, vani isto + 30 valjda, mi u opremi frend bez nje, jel imate model taj i taj? - ima na polici, jel imate u velicni toj i toj? - ne znam.... tu smo izasli...

u auto salonima su uvijek bili ljubazni (ok, dok je bila honda, pa subaru i nissan, ne znam kak su ovi za renaulta), uvijek dobar dan, servis ili prodaja?, izvolite, blablabla, dovidjenja
Evidentirano
bzz bzz
hmmm, a zasto se ne bi vratili odakle ste i dosli?

lili

• Uragan iz Louisiane
  • Vozi: monster 750
« Odgovori #11 : 31. Listopad 2008, 09:26:16 »

Ma meni je u cijeloj toj prici najgore to kad si ti prodavaci/serviseri/dileri/vlasnici trgovina umisle da su bog i batina i kad zaborave da oni trebaju nas a ne mi njih jer ja cu se pokupit i otic negdje drugdje...

ono,lik je sjedio za kompom i drk... nije nas ni pogledao,ma katastrofa... a usporedbe radi, lik u Bim-u nam je povadio ne znam koliko kaciga i rekao da probamo sve,lijepo razgovarao s nama,dao nam fini popust i jos nam stare kacige poslao postom kuci.
Evidentirano
"Everybody can feel the pain, but not everyone can be the legend"- Jorge Lorenzo

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #12 : 31. Listopad 2008, 09:35:06 »

Ma meni je u cijeloj toj prici najgore to kad si ti prodavaci/serviseri/dileri/vlasnici trgovina umisle da su bog i batina i kad zaborave da oni trebaju nas a ne mi njih jer ja cu se pokupit i otic negdje drugdje...

nažalost
s većinom je tako
u manjoj ili većoj mjeri, kod nekih stalno a kod nekih povremeno

tl1000

• fluke carrier
« Odgovori #13 : 31. Listopad 2008, 10:30:51 »

Pa on je i kreator većine problema. Njegov posao je da STVORI kvalitetnu mrežu zastupnika. Nije u stanju to već godinama a iz osobnog iskustva, obzirom da sam dosta toga pratio "iz blizine", javno tvrdim da većih kretena od njega i njegovih Mađara na ovim prostorima nema. Od svih zastupstva koje znam u auto branši oni su definitivno najjadniji. Čak i ako se nekoga štiti ili se radi o nekim sitnim privatnim interesima, to rade na katastrofalan način.
ja se nebi bas okladio  :wink: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
rsv t

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
« Odgovori #14 : 31. Listopad 2008, 10:31:31 »

Nije da branim, eurorent, nikad nisam imao posla s njima ali.....da, trebao bi to napraviti.
Fino nađeš na netu katalog dijelova, izvučeš kataloški broj djela...time onemogućiš seljačinu da ti tvrdi kaj gdje ide jer lijepo odmah nađeš i grafički prikaz dijelova i kad ga nazoveš ne ulaziš u diskusije nego kataloški broj, imaš...nemaš...doviđenja.

Odavno tako naručujem djelove i iskreno, olakšaš sebi i njima a potrebno je samo malo truda.
e vidis to je tvoja filozofija
moja filozofija je da mu kazem model, godinu proizvodnje i eventualno broj sasije pa da on zna trazit djelove. a ako daje krivo, u drugoj posjeti trazit sefa i prijavit ga i dic buku. a ne ovako kritizirat preko foruma, jer mi to slici na onaj vic "zeko je reko"
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE

FZ1

• **
  • Vozi: GSXR
« Odgovori #15 : 31. Listopad 2008, 10:38:43 »

Ja sa njima imam dobro iskustvo. U 5.mj. 2007.god. sam bio tamo pitao za Gixera 1000 (ponio 110000kn ako ima da ga odmah uzmem) cekao nekih 15-tak minuta da covjek zavrsi sa musterijom koja je dosla ranije u biti lik uopce nije kupovao nego drkao po svim motorima tamo. I tak dodem ja na red pitam za motor, kaze lik nema nista do sredine 6.mj. ok mogu kakvu kaparu ostavit? ima popusta za kes? nemozes,nema. Ok odem kod pokojnog Dude ovaj mi dofura motor za 15 dana i da 500eura popusta. Ja zadovoljan Eurorent mi napravio uslugu.  :palacgore:

tl1000

• fluke carrier
« Odgovori #16 : 31. Listopad 2008, 10:41:01 »

moja filozofija je da mu kazem model, godinu proizvodnje i eventualno broj sasije pa da on zna trazit djelove. a ako daje krivo, u drugoj posjeti trazit sefa i prijavit ga i dic buku. a ne ovako kritizirat preko foruma, jer mi to slici na onaj vic "zeko je reko"
mislis jedna od tvojih filozofija  :mrgreen:
sto fali da kritizira preko foruma  :misli: malo kritike nikome nije naskodilo :mrgreen: :mrgreen:

Citat:
Tome se ne trebamo čuditi ako imalo poznajemo zakonitosti marketinga i držimo se one svaka reklama je dobra reklama, pa tako i namjerno izazvano zgražanje je dobra reklama, to čak vodi do toga da neke reklame postaju da tako kažemo antireklame, jer im je namjera da budu zabranjene i tako izazovu više pozornosti za proizvod, jer zabranjeno voće je najslađe.
vidis ovo  :mrgreen:
mozda oni sami u eurorentu pisu ove postove
Evidentirano
rsv t

Srki

• Dezurni pojebavatelj
  • Vozi: gsx1400, Scarabeo 200ie
« Odgovori #17 : 31. Listopad 2008, 10:43:25 »

kaj je i za očekivat od Mađara?!?!?

pa kad god su se upuštali u neki posao to je propalo

sposobni su ko i talijani i francuzi, kad ih vidim samo se okrenem i računam da je stvar propala ili bude propala vrlo brzo

a Eurorent je super, uđeš nutra drkaš po svemu i niko te niš ne pita :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ups, opala mi kaciga....ma neeeema veze, nije naše od gazde je :mrgreen:

Srki
Evidentirano
Bolje Scarabeom u kupleraj neg' T-Maxom na posao
www.betonskepatke.net
Mijenjam otok od 50 000 kvadrata sa dozvolom gradnje u Nacionalnom parku Kornati za T-Maxa

chus

• zla vjestica na metli
  • **
  • Vozi: didi
« Odgovori #18 : 31. Listopad 2008, 10:47:06 »

snip

ups, opala mi kaciga....ma neeeema veze, nije naše od gazde je :mrgreen:

s tim pristupom radi vecina prodavaca po salonima kolko mi se cini, zato im i nije stalo da se nesto proda jer dok ima prometa njegova placa sjeda svaki mjesec, nema interesa da se proda malo vise  :mrgreen:
Evidentirano
bzz bzz
hmmm, a zasto se ne bi vratili odakle ste i dosli?

Srki

• Dezurni pojebavatelj
  • Vozi: gsx1400, Scarabeo 200ie
« Odgovori #19 : 31. Listopad 2008, 10:54:21 »

s tim pristupom radi vecina prodavaca po salonima kolko mi se cini, zato im i nije stalo da se nesto proda jer dok ima prometa njegova placa sjeda svaki mjesec, nema interesa da se proda malo vise  :mrgreen:

točno, al on nije kriv, on je jednostavno nedorasao tom poslu

gazdi nije u interesu da proda više, pa su mu takvi i radnici

gazda kreće od pretpostavke da svako može imati dućan, i da svako može biti prodavač

klasična greška pripametnih neznalica

Srki
Evidentirano
Bolje Scarabeom u kupleraj neg' T-Maxom na posao
www.betonskepatke.net
Mijenjam otok od 50 000 kvadrata sa dozvolom gradnje u Nacionalnom parku Kornati za T-Maxa

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
« Odgovori #20 : 31. Listopad 2008, 11:06:16 »

šteta Suzukija kao renomirane marke
nikad ga ne bi kupoi upravo zbog loše pokrivenosti servisima i ovog što ljudi proživljavaju s Eurorentom
ispada da im je prodaja/postprodaja na razini Huniao (ili kakogod)

BikerHR

• **
  • Vozi: KLE 650 Versys
« Odgovori #21 : 31. Listopad 2008, 11:15:54 »

Ja još uvijek čekam tel. poziv iz Eurorenta!  :LOL:

Prije godinu dana sam ih nazvao, i pitao dali imaju neke rez. dijelove na lageru. Čovjek si je zapisao moj broj telefona, i rekao da odmah ide pogledati u skladište. Nazvat će me čim se vrati. Ili im je skladište ogromno, ili je ostao zatrpan pod lavinom dijelova..  :LOL:
Evidentirano
"Ponosni član SKQJ-a: ovo što pišeš već PREDSTAVLJA KAZNENO DJELO opisano HRVATSKIM kaznenim zakonom, a koje se progoni po službenoj dužnosti."

makazica

• Vozi: LC 4 Adventure
« Odgovori #22 : 31. Listopad 2008, 11:58:48 »

Ma nije to filozofija...ovako kao što ti kažeš bi trebalo biti....a ovako kako ja radim funkcionira iz razloga što onako kao što ti kažeš ne funkcionira...
if ju nou vot aj min... :wink:

Baj d vej...ostavio sam naranđasto đubre jučer u motormaniji na servisu....zasad stvari idu jako dobro, dobijete riport kad se mali vrati...

Bleki

• Vozi: GSX-R600
« Odgovori #23 : 31. Listopad 2008, 11:58:59 »

Pa da ja bar pohvalim Eurorent u Rijeci s kojim mi nemamo problema; za razliku od ovog što čitam u temi, u Rijeci su sasvim suprotna iskustva i osobno sam zadovoljan i sa servisom i sa prodavaonicom. Možda je to zbog veličine prostora ili jednostavno zbog "udaljenosti" od centra, ali ljubazno osoblje iskreno se trudi da pomogne, da savjet, i pokloni pažnju, kako kupcima novih motocikala tako i svima onima koji sa svojim motociklima dolaze na servis.
Osobno nemam loših iskustva i vjerujem da će se i većina vlasnika Suzukia iz Rijeke i okolice složiti s napisanim.
Evidentirano
Žive samo oni koji se bore!

dady

• **
  • Vozi: Suzuki V-Strom 1000 K2
« Odgovori #24 : 31. Listopad 2008, 12:21:58 »

Identicna situacija sredinom prosle god zovem Eurorent RI,dobar dan,narucio bi korpu kvacila za Stroma,dam sve podatke motora, sifru korpe i ostalih dijelova koje trebam,posto se radilo o 3000kn kazem covjeku da mi da broj ziro racuna njihov, da kaparu uplatim...Kaze on netreba nema problema dajte mi samo vase podatke.Uredno sve zapise a posto je bio 8 mj unaprijed mi kaze da su godisnji bla bla pa prije 9 mj nista(iako sam i neke manje stvari mjesecima cekao) sto mi je i odgovaralo...jel moram spominjat da NIKAD nisam primio poziv od njih u vezi toga!!! Namjerno nisam htjeo zvati i gnjaviti ,bas da vidim dali ce ikad ista biti od toga.Dosla zima motor u garazu pa sam se i ja "ohladio" al ipak nisam izdrzao ,te sam nakon 4mj nazvao seficu detaljno joj sve ispricao,ostavio sve podatke da ne misli da kenjam,lijepo se yahvalio i od tada ne zelim pomisliti na njih . Korpu narucio u Suzuki Odar Ljubljana,u roku od 5 dana sve stiglo ,700kn manja cijena+povrat DDV-a,o ljubaznosti i susretljivosti da ne pricam....
Evidentirano
Pozdrav!!
 Str: [1] 2 3 ... 10   Gore

Stranica je generirana za 0.177 sekundi uz 16 upita.