evo,da malo pohvalim ovu trgovinu u Zg i njeno ljubazno osoblje... Trazio sam tiplice za oklope,pa posto sam viđao najvise njihovih oglasa,pomislim oni su valjda najjači i ako ih netko ima u trgovini, imaju oni. Zovem tamo par puta,nitko se ne javlja...nakon par minuta javlja se neki gospodin ne bas ljubaznim glasom. Pitam za tiplice...da li da mu opisem gdje stoje pa ce znati kakve trebam ili da mu kazem po velicini. On odgovara da ih imaju 4 velicine. Ok,super,kazem mu da trebam par komada od najmanjih za plastike oko hladnjaka i par srednjih za plastike na repu. Tu nastaje nesporazum jer on kaze da oko hladnjaka idu srednje,a na rep malo vece...a i nije siguran da ima te male. Pa ajd dobro,hocu mu reci kako ce biti najbolje da posaljem prijatelja iz Zg sa uzorcima tiplica, a gospodin vec poklopio slusalicu.
Mene sad zanima za sta njemu sluzi taj jeb... kompjutor ako je njemu tesko pogledati kakav dio gdje ide. Znaci,ja bih trebao napraviti 200km do tamo za tiplice koje kostaju 11kn/kom. da mi on kaze da bas takve sto ja trebam nemaju na stanju. Ili bih mozda ja trebao naci u manualu sifru i onda njemu reci???
Zahvaljujem se tvrtki eurorent na ljubaznosti,a tiplice cu kupiti od yamahe iako su 2 puta skuplje,ali moje zadovoljstvo nema cijenu.
Zaista imaju smisla za posao. Motor cu sigurno voziti kod njih na servis,a i tamo cu sigurno kupiti novi Suzuki.