Vidim da je ova tema opet malo oživila....pa eto da se malo izjadam.... Prije nekih 3 mjeseca iskrenio sam se malo na lijevi bok i kao na svakom k5, k6 modelu pukne lijevi dekl i poklopac usisnika. Zovem redom sve suzuki trgovine i naravno da to nitko nema na stanju. U Splitu i Puli bar su bili ljubazni i dali si truda provjeriti cijenu i ponuditi se da to naruče u što kraćem roku. E sad počinje ono zanimljivo. U eurorentu mi kažu da možda imaju dekl od k7/8 koji je mat crne boje, a ne lakiran i da je skuplji za nekih 100kn. lijepo kažem čovjeku da provjeri da li sigurno paše i ako je isti neka ga odmah šalje. Na što on meni odgovara da ne šalju robu pouzečem. pa dobro,dajte mi broj žiro računa, idem odmah uplatiti i faksiram vam uplatnicu. Gospodin odgovara da mora napraviti nekakvu ponudu i da će me nazvati. Poziv čekam 2 dana, i već pomalo nestrpljiv opet zovem da vidim gdje je zapelo. Ovaj s kojim sad pričam kaže da sam vjerovatno razgovarao s kolegom kojeg sad nema ali će provjeriti za 10 min pa mi se javi. Opet čekam poziv 2 dana, a za to vrijeme nalazim u Karlovcu polovni dekl za 500kn (novi oko 800). Sjedam u auto i krečem po dekl. još jednom putem nazivam u Eurorent jer ipak bih radije dao 300kn više za nov novcati dekl. Sad se javlja neki treći koji je totalno neupučen u sve to i kaže mi da će kolega čim dodje sa gableca za 10 min provjeriti da li uopče imaju taj dekl i odmah me nazvati. . . . . . I dan danas čekam taj poziv.
Sad mene zanima zašto ja moram napraviti 250 km u jednom smjeru da kupim polovni dekl koji me koštao skoro kao i novi??????
Ostalim trgovinama zamjeram što jedan takav dio koji koji odlazi na 90% padova na tu stranu, oni nemaju u trgovini