Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 8 9 [10]   Dolje

Autor Tema: "Ljubazno" osoblje u Eurorentu  (Posjeta: 12964 )

Bob Rock

• Spol: Muški
  • Vozi: Kawa er6n,Vespa lx 50
Odg: "Ljubazno" osoblje u Eurorentu
« Odgovori #225 : 08. Lipanj 2009, 07:46:08 »

Ovo šta neki pravdaju naplačivanje ostatka ulja u pakiranju je čista glupost...Šta bi bilo da serviser ima pakiranje od 5 l? Onda bi naplatija 2,3 l više ? Ako mušterija ne želi višak, neka ga dolije u drugi motor. Ovo me podsječa na one kenje u Kozuma šta mi narižu 32 dkg mortadele kad ja pitam 20 dkg :anger:....
Evidentirano
Jahač magle...

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #226 : 08. Lipanj 2009, 08:20:56 »

napadate covjeka sam zato kaj je odlicno napravio posao
kad se ispusti ulje uvijek se usipa još pola litre litra da pokupi smece sa dna kartera ...  :mrgreen: :jesus:
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #227 : 08. Lipanj 2009, 09:46:53 »

U DL650 ide 2.7 litara kada se mjenja i filter. Pa ti sad oduzmi do 4 litre. Za mene je to pljačka  :palacdolje:

A di si zagubio onu jednu litru koju je dobio zapakovanu  :mrgreen:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

boRRis929

• PIC-PIC majstor
  • Vozi: SUZANU K5
« Odgovori #228 : 08. Lipanj 2009, 14:15:08 »

Vidim da je ova tema opet malo oživila....pa eto da se malo izjadam.... Prije nekih 3 mjeseca iskrenio sam se malo na lijevi bok i kao na svakom k5, k6 modelu pukne lijevi dekl i poklopac usisnika. Zovem redom sve suzuki trgovine i naravno da to nitko nema na stanju. U Splitu i Puli bar su bili ljubazni i dali si truda provjeriti cijenu i ponuditi se da to naruče u što kraćem roku. E sad počinje ono zanimljivo. U eurorentu mi kažu da možda imaju dekl od k7/8 koji je mat crne boje, a ne lakiran i da je skuplji za nekih 100kn. lijepo kažem čovjeku da provjeri da li sigurno paše i ako je isti neka ga odmah šalje. Na što on meni odgovara da ne šalju robu pouzečem. pa dobro,dajte mi broj žiro računa, idem odmah uplatiti i faksiram  vam uplatnicu. Gospodin odgovara da mora napraviti nekakvu ponudu i da će me nazvati. Poziv čekam 2 dana, i već pomalo nestrpljiv opet zovem da vidim gdje je zapelo. Ovaj s kojim sad pričam kaže da sam vjerovatno razgovarao s kolegom kojeg sad nema ali će provjeriti za 10 min pa mi se javi. Opet čekam poziv 2 dana, a za to vrijeme nalazim u Karlovcu polovni dekl za 500kn (novi oko 800). Sjedam u auto i krečem po dekl. još jednom putem nazivam u Eurorent jer ipak bih radije dao 300kn više za nov novcati dekl. Sad se javlja neki treći koji je totalno neupučen u sve to i kaže mi da će kolega čim dodje sa gableca za 10 min provjeriti da li uopče imaju taj dekl i odmah me nazvati. . . . . . I dan danas čekam taj poziv.

Sad mene zanima zašto ja moram napraviti 250 km u jednom smjeru da kupim polovni dekl koji me koštao skoro kao i novi??????
Ostalim trgovinama zamjeram što jedan takav dio koji koji odlazi na 90% padova na tu stranu, oni nemaju u trgovini
Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
« Odgovori #229 : 08. Lipanj 2009, 16:44:51 »

Sad mene zanima zašto ja moram napraviti 250 km u jednom smjeru da kupim polovni dekl koji me koštao skoro kao i novi??????
Ostalim trgovinama zamjeram što jedan takav dio koji koji odlazi na 90% padova na tu stranu, oni nemaju u trgovini
Zbog profesionalizma djelatnika :mrgreen:
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

live-for-ride

• Vozi: Nikolinu
« Odgovori #230 : 08. Lipanj 2009, 17:06:31 »

...a za to vrijeme nalazim u Karlovcu polovni dekl za 500kn (novi oko 800)....
a zakaj čovjeku nisi platio na tekući i zamolio ga da ti pošalje busom? Vidiš da je iz karlovca, a ne iz Siska :mrgreen:

agolac

• *
  • Vozi: Suzuki DL650A K8 V-Strom
« Odgovori #231 : 09. Lipanj 2009, 03:57:00 »

A di si zagubio onu jednu litru koju je dobio zapakovanu  :mrgreen:

Da, ali da nije pitao ne bi je ni dobio  :mrgreen:
Evidentirano
 Str: 1 ... 8 9 [10]   Gore

Stranica je generirana za 0.072 sekundi uz 16 upita.