Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Dolje

Autor Tema: "Ljubazno" osoblje u Eurorentu  (Posjeta: 12964 )

Željko

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: DL-650-K7
Odg: "Ljubazno" osoblje u Eurorentu
« Odgovori #50 : 01. Studeni 2008, 10:23:18 »

eurorent je zakon...čak i kavicu dobijem  8)

je tako fredi  :mrgreen:

I ja potvrđujem da je tako.
Evidentirano

amanita

• **
  • Spol: Ženski
« Odgovori #51 : 01. Studeni 2008, 20:09:06 »

Sto ljudi -sto ćudi i naravno sto različitih iskustava sa istim dućanima......
Moje je iskustvo u Rijeci vrlo ugodno.Jednom sam došla u taj dućan u Ri jer je muž htio pogledati neki suzuki. Došla sam sa svojim praktički novim motorom (kawasakijem :)) dakle odmah je bilo jasno da nisam potencijalni kupac. Odlučila sam čekati muža ispred dućana, ali je djevojka koja tamo radi izašla van i pitala me ako mi može pomoći, skuhala mi kavu i provela sam vrlo ugodnih 15-tak minuta dok je došao muž.  Njemu je vrlo profesionalno i stručno pokazala taj motor za koji je bio zainteresiran, čak mu je dala ključeve da ga upali u salonu da čujemo zvuk motora......
Evidentirano

fredi

• Vozi: GSF (genuine suzuki fan )
« Odgovori #52 : 01. Studeni 2008, 20:19:32 »

jesi cuo za sadomazohizam :mrgreen: :mrgreen: :LOL: :LOL:
kad te boli ona stvar za eurorent i ljude koji se tu zale sto uopce radis u ovoj temi :misli: :misli:
po meni si ti onda blesaviji od ovih sto se vracaju u iste ducane di ih jebu :mrgreen: :mrgreen:
otvaras temu i komuniciras s ljudima a boli te ona stvar  :misli: :misli:
alo  :mrgreen: :jesus:
Šta radim u ovoj temi  :misli: čitam i smijem se glupostima koje pišete,počevši od tebe  :LOL: :LOL: :jesus:
Jasno mi je da se javljaju ljudi koji su iz Zagreba i poznaju eurorent bolje od tebe ili su bili na servisu pa nisu zadovoljni.Koliko vidim ti si iz Dalmacije  i vjerovatno ni neznaš gdje je dotični servis i ne poznaješ osoblje,a ipak se javljaš i filozofiraš i pljulješ po osoblju i eurorentu.
Evidentirano
everybody needs suzuki sometimes

Tuono 06

• Dee Jay u godinama
  • Vozi: Tuono, MiTo, GTV, SR
« Odgovori #53 : 01. Studeni 2008, 20:44:45 »

....probajte slijedeće: uđite u salon i pristojno pozdravite. Počnite se muvat oko opreme. Stavite kacigu na glavu. Odlijepite foliju s vizira. Navucite odijelo. Pa tako naoružani sjednite na motor, a netko iz vaše pratnje neka vas slika. Pa srušite motor s nogara. Pa skinite kacigu kašljući u nju. Sprdite se u odijelo. Izađite iz salona uz ljubazan pozdrav. Ostat ćete zapamćeni.... :palacgore:
Evidentirano
KN Automagazin, Kapital Network i na www.kapital.tv

"What does it profit a man if he gain the whole word and suffer the loss of his own soul?" (Matthew 16:26)

MUDROST GODINE: "...bi htel imat RS ili GTI umjesto Fiat Punta sa značkom Alfe?"

Tuono 06

• Dee Jay u godinama
  • Vozi: Tuono, MiTo, GTV, SR
« Odgovori #54 : 01. Studeni 2008, 20:46:19 »

Ja sam inače u Eurorentu uvijek dobro pazario dok je Beli tam radio, dobivao sam dobar popust....hlače, čizme...uz dobru cijenu...a Beli je fakat bio ljubazan, još kad je radio u Molydonu na Ribnjaku... :palacgore:
Evidentirano
KN Automagazin, Kapital Network i na www.kapital.tv

"What does it profit a man if he gain the whole word and suffer the loss of his own soul?" (Matthew 16:26)

MUDROST GODINE: "...bi htel imat RS ili GTI umjesto Fiat Punta sa značkom Alfe?"

tl1000

• fluke carrier
« Odgovori #55 : 02. Studeni 2008, 01:11:42 »

Šta radim u ovoj temi  :misli: čitam i smijem se glupostima koje pišete,počevši od tebe  :LOL: :LOL: :jesus:
Jasno mi je da se javljaju ljudi koji su iz Zagreba i poznaju eurorent bolje od tebe ili su bili na servisu pa nisu zadovoljni.Koliko vidim ti si iz Dalmacije  i vjerovatno ni neznaš gdje je dotični servis i ne poznaješ osoblje,a ipak se javljaš i filozofiraš i pljulješ po osoblju i eurorentu.
samo za tvoj info cesto sam u zg i znam di je eurorent :mrgreen:
da te pitam nesto... ajde mi molin te reci jesi ti tako i inace inteligentan ili te to ulovi predvecer :mrgreen: :mrgreen:
di san ja to pljuva po eurorentu ...
ajde nadi jedan post da san reka nesto za eurorent ili da sam pljuva po osoblju poslat cu ti 100eur na tekuci :mrgreen: :mrgreen: :jesus:
 :no: :no: :no: :no:
a jadan taj eurorent kad je spao na to da si mu ti glasnogovornik  :mrgreen:
jer je ocito da nemas pojma sto govoris  :whistle: :whistle:

Evidentirano
rsv t

Bleki

• Vozi: GSX-R600
« Odgovori #56 : 02. Studeni 2008, 14:58:10 »

samo za tvoj info cesto sam u zg i znam di je eurorent :mrgreen:
da te pitam nesto... ajde mi molin te reci jesi ti tako i inace inteligentan ili te to ulovi predvecer :mrgreen: :mrgreen:
di san ja to pljuva po eurorentu ...
ajde nadi jedan post da san reka nesto za eurorent ili da sam pljuva po osoblju poslat cu ti 100eur na tekuci :mrgreen: :mrgreen: :jesus:
 :no: :no: :no: :no:
a jadan taj eurorent kad je spao na to da si mu ti glasnogovornik  :mrgreen:
jer je ocito da nemas pojma sto govoris  :whistle: :whistle:

ovo bi trebala biti rasprava a ne "pljuvanje" po servisima i onima koji kažu neku lijepu riječ o spomenutom servisu. Imaš pravo, nisam vidio da si u temi s*ao po Eurorentu, ali u temi nisam vidio da netko argumentirano kaže zašto je Eurorent loš. Vjerojatno je loš ako ti ne da popust, ako ti ne pokloni kacigu, ako ti ne dostavi dio na vrijeme itd. I to bi bilo točno da oni te dijelove ili nove motore drže na "škabucinu", 100 metara udaljenom od servisa ili salona a ne žele ili im se ne da ili tebe ne je*u 5 9 da odu tamo i da ti ih odmah dostave. Svi znamo odakle dolaze dijelovi i to je taj problem koji se pokazuje "nepremostivim" za brzo rješavanje motorista, vozača Suzukia u HR i njihovih problema kad dođu u Eurorent. E tu sad možemo slobodno reći da je organizacija loša, da se ništa ne mijenja i ono što smeta, da se uopće ne traži neki pouzdaniji poslovni partner koji bi bio daleko "brži" i konkretniji u nabavci dijelova i motora, a samim tim i mi bi bili zadovoljniji. Znanje prodavača, njegovo zalaganje, pristup kupcu i sve što ide uz to je individualna stvar njega samoga i ja sam tu govorio o Eurorentu u Rijeci, gdje su sve te osobine stvarno na najvišem nicou i ekipa se stvarno trudi udovoljiti kupcu ali i onom tko dođe do njih a samo je radoznali gledatelj.
Nemam razloga sumnjati da je u Zagrebu drugačije tj. lošije, jer ne bi o tome pisalo podosta članova ovog foruma, ali i to se da rješiti, jer nije niti svaki prodavač ogledalo Eurorenta a to što je tamo ne znači da nešto zna, možda samo zarađuje za život, možda je samo zalutao u "branšu" koju uopće ne poznaje a kamoli da ju razumije ili bude dijelom nje. Možda bi rješenje bilo "generalni bojkot" dok se ne popravi stanje, jer ako smo složni bili za blokiranje tunela i naplatnih, ne vidim razloga zašto i ovdje ne bi mogli organizirano djelovati i na taj način utjecati na tijek događaja s ciljem poboljšanja usluga servisa i salona Eurorenta. Strah me je samo da ne postanem "instrumentom" osobnih netrepeljivosti vlasnika Eurorenta i nekih "naših leadera" koji još od prije imaju neke svoje "čudne" odnose pa zato ovdje "blagonaklono" puštaju postove za koje inače baniraju ili u potpunosti miču članove s foruma. Ne bojim se da će tako i samnom biti jer pišem ovo samo s jednim ciljem a to je da mi, vlasnici Suzukia, dobijemo kvalitetnu potporu i ekipu koja nas prati dok god vozimo Suzuki motore. A Fredi zasigurno ni sam ne bi volio biti "glasnogovornikom" Eurorenta, jer da je on kojim slučajem upravo to, vjeruj mi da ove teme ne bi bilo, da mi ne bi pisali u njoj, a da bi vlasnici Suzuki motora bili puno zadovoljniji.
I na kraju to tl1000; da znaš Fredia ne bi tako pisao o njemu, jer on uvijek priča odmjereno i ono što kaže, svakako "pije vodu"; možda "virtualno" to izgleda malo drugačije nego kad se prića "uživo", ali ovaj put Tvoja je procjena o Frediu bila potpuno pogrešna.
Evidentirano
Žive samo oni koji se bore!

live-for-ride

• Vozi: Nikolinu
« Odgovori #57 : 02. Studeni 2008, 19:12:15 »

ovo bi trebala biti rasprava a ne "pljuvanje" po servisima i onima koji kažu neku lijepu riječ o spomenutom servisu. Imaš pravo, nisam vidio da si u temi s*ao po Eurorentu, ali u temi nisam vidio da netko argumentirano kaže zašto je Eurorent loš. Vjerojatno je loš ako ti ne da popust, ako ti ne pokloni kacigu, ako ti ne dostavi dio na vrijeme itd. I to bi bilo točno da oni te dijelove ili nove motore drže na "škabucinu", 100 metara udaljenom od servisa ili salona a ne žele ili im se ne da ili tebe ne je*u 5 9 da odu tamo i da ti ih odmah dostave. Svi znamo odakle dolaze dijelovi i to je taj problem koji se pokazuje "nepremostivim" za brzo rješavanje motorista, vozača Suzukia u HR i njihovih problema kad dođu u Eurorent.....
onda pročitaj ponovo. Nemre mi upaliti motor je je nopačke okrenuo neke cijevi za dovod goriva koje ko fol propuštaju samo u jednom smjeru. Onda mi proda spiku da me servis da bi ga složio košta oko 8000-10000 kn (složili ga za manje od 1000 uz mjenjanje ulja, filtera i inih detalja). Još svo to sranje koje je on sam složio naplati oko 1500 kn. Aha...valjda je to definicija dobrog servisa.  drugi primjer...čitam liku je na 6000 km mjenjao rashladnu tekučinu. Mojne me atkla...ili ne zna što radi ili ga je zamuljao. Ima user manual koji jako lijepo kaže što na kojoj kilometraži treba raditi. Ako je rashladna iscurila ili je nije bilo, onda to mora napraviti pod garancijom, ali onda mora i otkloniti kvar zbog kojeg je tekučina nestala. Ovak je čovjeka zamuljao za pare. Uopće nije bitno koliko, ali je zamuljao. Valjda je i to definicija dobrog servisa.Jebiga, možda se garnitura ljudi promjenila otkako sam ja imao posla s njima, ali eto, neki opet pišu loše, a ne pišu loše bez razloga. A da me nitko nije pogledao kad smo ušli u salon (a bili ja, frend i prodavači koji su žlabrali nekaj svoje) i nije baš laž. Kad sam pitao da bi kupio, skoro pa su me razuvjerili i rekli da se motori naručuju u 3 mj ak ih želim voziti ove godine (doslovno tak). Ah, sto ljudi sto čudi. Kada se skompam s nekim od njih, siguran sam da ću imati potpuni i normalni tretman. :mrgreen:

Bleki

• Vozi: GSX-R600
« Odgovori #58 : 02. Studeni 2008, 19:46:41 »

Sorry live-for-ride, neka pisanja očito nisam shvatio tako ozbiljno, pa primi moju "izvinjotinu". To što se je Tebi desilo je svakako za "nalemati" a ne za pisati o tome, a i sam bi bio ljut da mi se ovako nešto desi, ali svakako govori u prilog činjenici koju sam naveo, a to je da su neki "zalutali" u svijet motora i da se tamo nalaze samo zato što ne mogu nigdje drugdje dobiti posao.
Sorry još jednom na mom "nečitanju".
Evidentirano
Žive samo oni koji se bore!

mali_bandit

• **
  • Vozi: mali_bandit, FJR 1300
« Odgovori #59 : 02. Studeni 2008, 20:16:59 »

pratim ovu temu i vidim kako se spominje da nema argumenata za lose odrađene servise u Eurorentu Zagreb. I sam sam nazalost jedan od nezadovoljnih korisnika. servis mi je blizu, motor je bio pod garancijom koju nazalost nisam htio izgubiti a ovca sam sto nisam prije cuo pohvale za Rijeku jer bi sigurno tamo odlazio na servise. Necu mudrovati samo cu napisati neke razloge mojeg nezadovoljstva sa servisom.
-Montirali mi kofer a ne zasarafili lijevi fuzic za suvozaca nego je klaparao.....
-Servis prije veceg putovanja a ono na svim svjecicama_lulicama ona guma nenamjestena a razlog je, to se strese u voznji pa iskoci  :shock: :shock: interesantno poiskakale su samo na tom servisu  :?
-motor na servisu i brat ga preuzme sa papirom na kojem pise "odmah ciscenje frgica" pitam zasto to nisu napravili ako je odmah?? nema odgovora....
-dođem po motor a on nece upaliti, naravno kad je bio na servisu u Eurorentu u ZG, krivo namjestili dovod benzina....
-stojim kod motora a serviser ga spoji na spravicu i veli drugome uh jedan cilindar je gore moram skidat rezervar i postelati ga.... dok mu ovaj drugi odgovara ma neee netrebas to tako mora biti  :shock: mos misliti stelanja.....

mogao bi ja jos pisati ali ovo bi bilo dovoljno da razuvjeri nevjerne Tome i nemoze me nitko uvjeriti da se greske desavaju jer znam neke kojima je serviser doma nosio neugrađene plastike na servisu  :palacdolje: . Moje je misljenje da se u toj garazi radi neprofesionalno, nezainteresirano i bez nekog znanja mada cast izuzecima ali oni nazalost nemaju vremena raditi na svakom motoru. Znam da svi mogu pogrijesiti ali dragi moji nije li ovo previse pogresaka na jednom motoru i na nekoliko servisnih intervala???? I da ako me zelite pitati ne ne servisiram motor vise u Eurorentu ZG a ako se dokopam novog meni RI nije daleko  :palacgore:
Evidentirano
putovati...

live-for-ride

• Vozi: Nikolinu
« Odgovori #60 : 02. Studeni 2008, 22:11:55 »

pratim ovu temu i vidim kako se spominje da nema argumenata za lose odrađene servise u Eurorentu Zagreb. I sam sam nazalost jedan od nezadovoljnih korisnika. servis mi je blizu, motor je bio pod garancijom koju nazalost nisam htio izgubiti a ovca sam sto nisam prije cuo pohvale za Rijeku jer bi sigurno tamo odlazio na servise. Necu mudrovati samo cu napisati neke razloge mojeg nezadovoljstva sa servisom.
-Montirali mi kofer a ne zasarafili lijevi fuzic za suvozaca nego je klaparao.....
-Servis prije veceg putovanja a ono na svim svjecicama_lulicama ona guma nenamjestena a razlog je, to se strese u voznji pa iskoci  :shock: :shock: interesantno poiskakale su samo na tom servisu  :?
-motor na servisu i brat ga preuzme sa papirom na kojem pise "odmah ciscenje frgica" pitam zasto to nisu napravili ako je odmah?? nema odgovora....
-dođem po motor a on nece upaliti, naravno kad je bio na servisu u Eurorentu u ZG, krivo namjestili dovod benzina....
-stojim kod motora a serviser ga spoji na spravicu i veli drugome uh jedan cilindar je gore moram skidat rezervar i postelati ga.... dok mu ovaj drugi odgovara ma neee netrebas to tako mora biti  :shock: mos misliti stelanja.....

mogao bi ja jos pisati ali ovo bi bilo dovoljno da razuvjeri nevjerne Tome i nemoze me nitko uvjeriti da se greske desavaju jer znam neke kojima je serviser doma nosio neugrađene plastike na servisu  :palacdolje: . Moje je misljenje da se u toj garazi radi neprofesionalno, nezainteresirano i bez nekog znanja mada cast izuzecima ali oni nazalost nemaju vremena raditi na svakom motoru. Znam da svi mogu pogrijesiti ali dragi moji nije li ovo previse pogresaka na jednom motoru i na nekoliko servisnih intervala???? I da ako me zelite pitati ne ne servisiram motor vise u Eurorentu ZG a ako se dokopam novog meni RI nije daleko  :palacgore:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

sid

• Vozi: Kawasaki ZR 7
« Odgovori #61 : 02. Studeni 2008, 22:36:30 »

Ak nisi zadovoljan ER servisom u Zgb. (a cini mi se da nisi) imas mogucnost drugih servisera, ja idem kod Taubija i jako sam zadovoljona, drugi se kunu u Dudu u V. Mlaki, i tak, ima servisa koji su OK
Evidentirano
VISE RADITE A MANJE PROSVJEDUJTE Z. A
Prodajem stan u Zgb. na Sv. Duhu
KOJI QURATZ VRIJEDI PENZICIMA IC' STRAJKAT ?

DacMan

• **
  • Vozi: gsx650f
« Odgovori #62 : 03. Studeni 2008, 10:59:13 »

Ak nisi zadovoljan ER servisom u Zgb. (a cini mi se da nisi) imas mogucnost drugih servisera, ja idem kod Taubija i jako sam zadovoljona, drugi se kunu u Dudu u V. Mlaki, i tak, ima servisa koji su OK
lako je tako kad nemas garanciju
Evidentirano
prodajem motor

mali_bandit

• **
« Odgovori #63 : 03. Studeni 2008, 19:03:11 »

neznam kako si primjetio  :misli:  :LOL: ali ne nisam zadovoljan tim servisom, samo uz sve to kaj si nabrojal fali ti samo jedno a to je servisna, pecat i garancija koju nitko od njih ne daje, znaci ako vecina iz ZGB pici u KA sa kawicima tako ce se morat i malo provozat do boljeg servisa s obzirom na situaciju kod nas dok se nesto ne promijeni a bojim se da nazalost nece tako brzo  :( decki u prodaji su ok i serviser Ivek je ok ali problem je stotinu nekih drugih utjecaja na taj servis koji koce kvalitetno obavljanje istog
Evidentirano
putovati...

sid

« Odgovori #64 : 04. Studeni 2008, 07:51:09 »

hm i ahm, problem je garancija, tu si fakat vriti, ne znam ja sam si s deckima u ducanu Ok i s deckima iz servisa, ali imao sam par primjedbi nakon servisa, a i cini mi se da neke stvari u organizaciji ne stimaju (tu sam siguran da decki u prodaji i servisu ne mogu puno utjecati) tak da sam na kraju zavrsil kod Taubija, a ak kupim Kawica opet cu kod Taubija jer nebum zel novog.
Novo ima svoje prednosti samo steta kaj je takav problem sa servisima.
Evidentirano

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #65 : 04. Studeni 2008, 20:15:53 »

evo da jedno pitam ovdje ako mogu
recimo da kupim polovni suzuki , gdje mogu za njega nabaviti dijelove ? (najbrze i da imaju neki lager istih)
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

koss

• Vozi: sv 650s(exy)
« Odgovori #66 : 04. Studeni 2008, 21:18:10 »

ebay.com
Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

sid

« Odgovori #67 : 05. Studeni 2008, 13:15:39 »

ja sam za svog GS-a narucio kuplung sajlu ( nek se nadje zlu ne trebalo) dosla za 14 dana, meni je to bilo brzo jer mi je sajla ispravna pa sam se mogao voziti, a u protivnom slucaju ne znam, ne znam koliko su rokovi kod drugih.
Evidentirano

igi_st

• **
  • Vozi: polako
« Odgovori #68 : 05. Studeni 2008, 13:24:18 »

za sada nisam imao iskustva sa serisom, ali sa prodavačima eurorenta u splitu (moto sport brekalo), a to su stipe i mate mogu reći samo najbolje!  :palacgore:

za razliku od svh kawasaki dealera u splitu, dobio sam u dan točan datum kada ćse se na motor moći sjesti (kada im dolazi u salon) i u dan točan datum isporuke, kao i dosta preporuka u vezi održavanja te naravno dobar popust na SVU opremu koju sam do sada uzeo kod njih!  8) iskreno, u zadnjih 10 dana sam kod njih bio 15 puta  :mrgreen: i već bi sam sebe izbacio od tamo da sam na njihovom mjestu!  :LOL: al momci imaju strpljenja i volje za objasnit i prodat za razliku od nekih i zbog toga im svaka čast!  :palacgore:
Evidentirano

koss

• Vozi: sv 650s(exy)
« Odgovori #69 : 05. Studeni 2008, 14:57:03 »

Sve najbolje o Brekalu. Kod njih sam kupio motor.
Samo ne znam kakav im je novi servis  :misli:
Ja sam ostao vjeran Nebojši :palacgore:
Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

zaoglas

• **
  • Vozi: kaj stignem
« Odgovori #70 : 05. Studeni 2008, 16:14:42 »

Koje ste vi babetine bla..bla..bla gori ste od onih baba ča po placi ( tržnici ) prodaju krumpir i salatu.
Kupili bi motor da je zabadava,radili servis da vam ništa ne naplate i kupovali djelove i opremu za bagatelu.
Ne postoji servis koji niste popljuvali ili ocrnili.
Ne valja vam ovaj servis,nevalja vam osoblje ,okej ideš kod drugog za kojeg misliš da je bolji i to je to.
Ovakvih i sličnih tema ima po forumu ko gljiva poslje kiše.
Ovaj tjedan je na tapeti Eurorent,drugi tjedan će biti Dudo,treći  KMS ,pa Taubi,Škare,Mali moto, pa Šile  :mrgreen: i da nenabrajam dalje.
Ok ima prodavača ili servisera koji su lošiji u svom poslu ali ima i dobrih.S druge strane takvi su i kupci.
Često sam u servisu u Rijeci,dođem popit kavicu i malo porazgovarat ,osobno meni jako drago osoblje,pa čujem i vidim dosta kupaca koji traže nemoguće ili postavljaju nebulozna i smješna pitanja.

Svaka čast majstore, kad si u Zagrebu javi se imaš cugu.
Evidentirano
Budi uvijek spreman govoriti istinu i zli ljudi će te izbjegavati. I po drugima prenašati poruke.

jessy

• **
  • Vozi: Kronreif Trunkenpolz Mattighofen
« Odgovori #71 : 05. Studeni 2008, 20:33:14 »

Koje ste vi babetine bla..bla..bla gori ste od onih baba ča po placi ( tržnici ) prodaju krumpir i salatu.
Kupili bi motor da je zabadava,radili servis da vam ništa ne naplate i kupovali djelove i opremu za bagatelu.
Ne postoji servis koji niste popljuvali ili ocrnili.
Ne valja vam ovaj servis,nevalja vam osoblje ,okej ideš kod drugog za kojeg misliš da je bolji i to je to.
Ovakvih i sličnih tema ima po forumu ko gljiva poslje kiše.
Ovaj tjedan je na tapeti Eurorent,drugi tjedan će biti Dudo,treći  KMS ,pa Taubi,Škare,Mali moto, pa Šile  :mrgreen: i da nenabrajam dalje.
Ok ima prodavača ili servisera koji su lošiji u svom poslu ali ima i dobrih.S druge strane takvi su i kupci.
Često sam u servisu u Rijeci,dođem popit kavicu i malo porazgovarat ,osobno meni jako drago osoblje,pa čujem i vidim dosta kupaca koji traže nemoguće ili postavljaju nebulozna i smješna pitanja.

Malo si pobrkao stvari. Mi tu ne pričamo o kojekakvom bezveznom naklapanju u stilu ajmo nekog popljuvat.
Ali kad uđeš u dućan zvao se on Eurorent ili bilo koji drugi, a prodavači sjede za kompom, fol nekaj ozbiljno rade i ne doživljavaju te, u stilu po koji qurac si ti došao. Moraš iz njih izvlačiti riječ po riječ. Kad ti podlije servisa fali hrpa šarafa, naplaćeni novi filteri koji nisu čak niti propuhani. Ovdje govorim o činjenicama. Mene su kao kupca sigurno odbili i dok bu Eurorent uvoznik suzukija ja ga nebum vozil. A da ti velim da ljudi svjesno žrtvuju garanciju i servisiraju suzukije kod neovlaštenih servisera, jer se ti neovlašteni stoputa profesionalnije i odanije odnose prema svome poslu. Po svemu viđenom bojim se da Eurorent nebu dugo. :palacdolje:
Evidentirano
Rokovnici, planeri, kalendari iz vlastite proizvodnje, veliki izbor promotivnih proizvoda npr: majice, jakne, kape i flis sa dotiskom ili štikom, olovke, kožna galanterija, veleprodaja uredske opreme i potrošnog materijala

Cvitak

• **
  • Vozi: Tuono '04.
PONOVNO Eurorent!!!!
« Odgovori #72 : 06. Studeni 2008, 18:13:57 »

Evo jos jedne pohvale za tu vise nego kvalitetnu hrvatsku tvrtku.Radi se o njihovoj odgovornosti i svemu ostalom sto ima veze sa obavljanjem posla koji obavljaju.
Pocetkom 8 mjeseca im je motocikl predan na servis,mozda se neki sijecaju one nenormalne tuce koja je padala kao blesava.Uglavnom dok je servis bio gotov,skolovano potkovani ljudi sa mega kolicinom znanja,intelekta i sposobnosti zapazanja nisu primjetili da se nebo spojilo sa zemljom i da se NEVRIJEME sprema(naravno da nisu primjetili ,jer imaju uzasno puno posla i svi su jadni od te kolicine obaveza rastrgani..).znaci uglavnom motor su ostavili vani i tuca mi je izudarala tank na novom motoru.Zbog ne odgodivih obaveza taj dan nism stigao po motor pa ga je kompic pokupio.I sada slijedi ono najzabavnije/smijesnije/urnebesno itd...Njihov skolovani zaposlenik govori kompicu da si ja to mogu sam popravit ako immam kasko i da oni nisu to duzni meni slagt,jer su oni Eurorent(kao nendjebi...i iznad svih ljudi ovog mrtvog svijeta).
Prvom prilikom pocetkom tjedna stizem u Eurorent i rijesim problem sa tim finim ljudima(koji su ti spremni pomoc u svakoj situaciji),slikamo stetu,saljemo slike osiguranju itd...
I sada ono najsuper,cool,ekstra -dan danas nista nije rijeseno i vozim se sa izudaranim tankom(VISE OD TRI MJESECA) koji  su mi oni slomili,svima sam rekao i trazio za pomoc i tati sam rekao,ali jednostavno nitko nemre nista,jer je u pitanju EURORENT....
Ovo je za one koji su mislil  ili ce poslovati sa njima,NEMOJTE jer ta firma ne zasluzuje prikljucak od elektre,a kamoli da otvoreno posluje sa narodom.
Ekstra razoocaranje u svima ljudim tamo i svakom prilikom izbijegnite bilo kakav kontakt sa njima,jer ne zasluzuju to......
Evidentirano
Stvarnost je iluzija izazvana nedostatkom alkohola.

Bob Rock

• Vozi: Kawa er6n,Vespa lx 50
« Odgovori #73 : 06. Studeni 2008, 19:10:29 »

Nisi dobio ništa jer si išao na kulturan način...probaj malo na silu, dovedi oca i počni galamit, zaprijeti da češ porazbivat motore u servisu pa češ vidit...Znam da je to nekulturno i neprimjereno, ali sa takvima nema druge, nažalost. Da si tako išao prvog dana ,skinili bi sa novog motora tank i naručili ga sebi. Mene su tako jednom davno zajebavali u Piaggia, pa sam uletija kod direktora- rezultat:zamjenjena mašina sa drugog skutera. Jadno ,ali kod nas izgleda samo takvo ponašanje pali kod nesavjesnih dilera.
Evidentirano
Jahač magle...

mali_bandit

• **
« Odgovori #74 : 06. Studeni 2008, 19:46:02 »

Nisi dobio ništa jer si išao na kulturan način...probaj malo na silu, dovedi oca i počni galamit, zaprijeti da češ porazbivat motore u servisu pa češ vidit...Znam da je to nekulturno i neprimjereno, ali sa takvima nema druge, nažalost. Da si tako išao prvog dana ,skinili bi sa novog motora tank i naručili ga sebi. Mene su tako jednom davno zajebavali u Piaggia, pa sam uletija kod direktora- rezultat:zamjenjena mašina sa drugog skutera. Jadno ,ali kod nas izgleda samo takvo ponašanje pali kod nesavjesnih dilera.

ovo ti je dobar savjet, nazalost samo tako mozes dobiti i ono sto ti pripada, meni je svojedobno na X9 500 nakon tri mjeseca i 4500 km zaribala masina, i nikom nista cak niti zamjenski skuter nisam mogao dobiti i kad sam popizdukal i zval Split prijetio i reko da i do talijana idem gle cuda.... isto skinuli masinu sa novog skutera i sve ok. nazalost ako ides posteno izvisit ces...
Evidentirano
putovati...
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Gore

Stranica je generirana za 0.232 sekundi uz 15 upita.