samo za tvoj info cesto sam u zg i znam di je eurorent 
da te pitam nesto... ajde mi molin te reci jesi ti tako i inace inteligentan ili te to ulovi predvecer

di san ja to pljuva po eurorentu ...
ajde nadi jedan post da san reka nesto za eurorent ili da sam pljuva po osoblju poslat cu ti 100eur na tekuci

a jadan taj eurorent kad je spao na to da si mu ti glasnogovornik 
jer je ocito da nemas pojma sto govoris

ovo bi trebala biti rasprava a ne "pljuvanje" po servisima i onima koji kažu neku lijepu riječ o spomenutom servisu. Imaš pravo, nisam vidio da si u temi s*ao po Eurorentu, ali u temi nisam vidio da netko argumentirano kaže zašto je Eurorent loš. Vjerojatno je loš ako ti ne da popust, ako ti ne pokloni kacigu, ako ti ne dostavi dio na vrijeme itd. I to bi bilo točno da oni te dijelove ili nove motore drže na "škabucinu", 100 metara udaljenom od servisa ili salona a ne žele ili im se ne da ili tebe ne je*u 5 9 da odu tamo i da ti ih odmah dostave. Svi znamo odakle dolaze dijelovi i to je taj problem koji se pokazuje "nepremostivim" za brzo rješavanje motorista, vozača Suzukia u HR i njihovih problema kad dođu u Eurorent. E tu sad možemo slobodno reći da je organizacija loša, da se ništa ne mijenja i ono što smeta, da se uopće ne traži neki pouzdaniji poslovni partner koji bi bio daleko "brži" i konkretniji u nabavci dijelova i motora, a samim tim i mi bi bili zadovoljniji. Znanje prodavača, njegovo zalaganje, pristup kupcu i sve što ide uz to je individualna stvar njega samoga i ja sam tu govorio o Eurorentu u Rijeci, gdje su sve te osobine stvarno na najvišem nicou i ekipa se stvarno trudi udovoljiti kupcu ali i onom tko dođe do njih a samo je radoznali gledatelj.
Nemam razloga sumnjati da je u Zagrebu drugačije tj. lošije, jer ne bi o tome pisalo podosta članova ovog foruma, ali i to se da rješiti, jer nije niti svaki prodavač ogledalo Eurorenta a to što je tamo ne znači da nešto zna, možda samo zarađuje za život, možda je samo zalutao u "branšu" koju uopće ne poznaje a kamoli da ju razumije ili bude dijelom nje. Možda bi rješenje bilo "generalni bojkot" dok se ne popravi stanje, jer ako smo složni bili za blokiranje tunela i naplatnih, ne vidim razloga zašto i ovdje ne bi mogli organizirano djelovati i na taj način utjecati na tijek događaja s ciljem poboljšanja usluga servisa i salona Eurorenta. Strah me je samo da ne postanem "instrumentom" osobnih netrepeljivosti vlasnika Eurorenta i nekih "naših leadera" koji još od prije imaju neke svoje "čudne" odnose pa zato ovdje "blagonaklono" puštaju postove za koje inače baniraju ili u potpunosti miču članove s foruma. Ne bojim se da će tako i samnom biti jer pišem ovo samo s jednim ciljem a to je da mi, vlasnici Suzukia, dobijemo kvalitetnu potporu i ekipu koja nas prati dok god vozimo Suzuki motore. A Fredi zasigurno ni sam ne bi volio biti "glasnogovornikom" Eurorenta, jer da je on kojim slučajem upravo to, vjeruj mi da ove teme ne bi bilo, da mi ne bi pisali u njoj, a da bi vlasnici Suzuki motora bili puno zadovoljniji.
I na kraju to tl1000; da znaš Fredia ne bi tako pisao o njemu, jer on uvijek priča odmjereno i ono što kaže, svakako "pije vodu"; možda "virtualno" to izgleda malo drugačije nego kad se prića "uživo", ali ovaj put Tvoja je procjena o Frediu bila potpuno pogrešna.