Vozio sam Xjr-a u dosta navrata, na zalost CB nisam imo prilike vozit, al probu nebi odbio 
Jedina mi je mana na tom motoru sto nije zračnjak, da bude skroz retro, al opet, to je traženje dlake u jajetu (hebi ga, mora imat manu!!
)
Sirovina je taj bike, u to ne sumnjam, al dal je bolji ili losiji od konkurencije u testovima ti kod mene ne igra pre veliku ulogu, vise osobni feeling, zelje i mogucnosti.
Opali koju sliku, da vidimo kako to sve skupa izgleda 
mozda je kod mene problem "honditisa" ali mi xrj nije nekako za pravo sjeo. ne mogu reci da li je motor dobar ili los, ali meni nije pasao. cak ti ne mogu reci ni sto je to tocno sto mi nije odgovaralo. ali za vrijeme voznje nisam dobio onaj feeling neceg dobrog. bandit svi hvale kao best buy. moguce je i to isto: ne kosta puno a dobije veliki motor. isto tako me nije "bacio sa nogu". onda sam probao cb.
sami testovi su ( barem se meni tako cini ) dosta povezani sa covjekom koji to isprobava. i pitanje je koliko su stvarno realni i objektivni. u njemackoj se zna da ce na svim testovima pobijediti bmw. po default -u.
zracnjak ili ne - mene osobno to nije niti malo smetalo. cak niti nisam obracao toliko paznju na taj detalj kod odabira.
ono sto sam ja mijenjao a vezano za performase motora su filter zraka i lonac. sami filter zraka je donio to da motor reagira na desnu ruku trenutno i jako ali kontrolirano. auspuh mozda i nije donio toliko puno.
sa sirim volanom se pak dobilo na upravljivosti. sada je kao bicikl

slika te vrlo velike "prerade" nazalost nemam. bio sam toliko zapaljen da probam razliku da sam zaboravio slikati a istovremno sam zaboravio taj isti fotoaparat kod prijatelja u garazi
ne znam da li si u trazenju neceg novog i sto bi to trebalo biti ali ako is vec napravio probni krug sa xjr onda probaj i cb. bas bi me zanimala tvoja ocjena ta dva motora.