Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 88   Dolje

Autor Tema: Honda CB 1300 - generalni topic  (Posjeta: 61390 )

kronik

• Spol: Muški
  • Vozi: ti ce vfr1200
Honda CB 1300 - generalni topic
« : 06. Studeni 2008, 16:26:48 »

Koliko sam vidio do sada i nije bio generalni topic za CB1300 iliti Super Four.
A i ne samo to nego me zanima i koliko nas ima sveukupno.
Za nekoliko CB jahaca sa ovog foruma znam ali me zanima da li nas ima mozda jos vise!!
Stoga budite ponosni na vase masine i javite se!
Evidentirano
S autom transportiram tijelo,
sa motorom dusu!

iluvatar

Odg: Honda CB 1300 - generalni topic
« Odgovori #1 : 06. Studeni 2008, 21:43:38 »

Koliko sam vidio do sada i nije bio generalni topic za CB1300 iliti Super Four.
A i ne samo to nego me zanima i koliko nas ima sveukupno.
Za nekoliko CB jahaca sa ovog foruma znam ali me zanima da li nas ima mozda jos vise!!
Stoga budite ponosni na vase masine i javite se!

:palacgore: to je za mene motor iz snova  :palacgore: al nevirujen da ce ti tema bas zazivit jer je u nas taj motor prepreskup tako da ih ima vrlo malo ja san u splitu izbroja dosad 2 sta i nije cudno uz cijenu od 92000 kunica  :shock:
Evidentirano

primo

• **
  • Vozi: što uhvati
« Odgovori #2 : 06. Studeni 2008, 22:03:39 »

nisam baš primjetio da neki drugi član foruma vozi cb-a ... teško da će ti tema zaživjet...nije toliko popularan motor kod nas...
Evidentirano

Medo

• Vozi: Bi ja al mi zabranili
« Odgovori #3 : 06. Studeni 2008, 22:22:50 »

Cjena od 92000kn nije već dugo aktualna već je sada 80000kn. Piše kao akciska cijena ali tako već dugo stoji.

Ima ju VEKI: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,38447.0.html
Evidentirano

s2r

• **
  • Vozi: S2R 1000 07'
« Odgovori #4 : 07. Studeni 2008, 07:57:05 »

Motor za života! Uz širi volan, uf...  :palacgore: :palacgore:

Odlican izbor!
Crna sa zlatnim felnama mi je lijepa, al posebno mi se svidja ona bijela sa crvenom bojom, retro Honda racing  8)
Cijena mu je bila krvoločna, iako je sada niža, još uvjek je podosta veća od konkurencije, na žalost...  :?
Evidentirano
Prodajem S2R-a, ko oce bit' zaje*an nek se javi na PM. ;) :D

kronik

« Odgovori #5 : 07. Studeni 2008, 08:39:01 »

Cjena od 92000kn nije već dugo aktualna već je sada 80000kn. Piše kao akciska cijena ali tako već dugo stoji.
Ima ju VEKI: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,38447.0.html

hvala za info - vec sam kontaktirao sa njim oko motora preko pp.
ali ima nas jos :-)
Evidentirano
sa motorom dusu!

kronik

« Odgovori #6 : 07. Studeni 2008, 08:40:42 »

:palacgore: to je za mene motor iz snova  :palacgore: al nevirujen da ce ti tema bas zazivit jer je u nas taj motor prepreskup tako da ih ima vrlo malo ja san u splitu izbroja dosad 2 sta i nije cudno uz cijenu od 92000 kunica  :shock:

da li ce tema zazivjeti ili ne svjedno je pokusaja vrijedno. :-)

istina je da je motor malo skuplji ali nakon jedne probne voznje me uvjerio da vrijedi svakog centa :-)
Evidentirano
sa motorom dusu!

kronik

« Odgovori #7 : 07. Studeni 2008, 08:43:25 »

Motor za života! Uz širi volan, uf...  :palacgore: :palacgore:
Odlican izbor!
Crna sa zlatnim felnama mi je lijepa, al posebno mi se svidja ona bijela sa crvenom bojom, retro Honda racing  8)
Cijena mu je bila krvoločna, iako je sada niža, još uvjek je podosta veća od konkurencije, na žalost...  :?

stavio sam siri volan, novi filter zraka i ispusni lonac = 120KS i 120NM izmjereno.
probaj motor i usporedi sa konkurencijom; u do sada procitanim testovima je bolji od konkurencije.
Evidentirano
sa motorom dusu!

kronik

« Odgovori #8 : 07. Studeni 2008, 08:43:42 »

nisam baš primjetio da neki drugi član foruma vozi cb-a ... teško da će ti tema zaživjet...nije toliko popularan motor kod nas...
ima nas ima ....
Evidentirano
sa motorom dusu!

RC46

• Vozi: hondu
« Odgovori #9 : 07. Studeni 2008, 08:49:25 »

meni osobno je motor puno lijepsi i s vise sportskog duha od xjr,zrx,gsf  :palacgore:

Evidentirano
Never drive faster then your guardian angel can fly

kronik

« Odgovori #10 : 07. Studeni 2008, 08:57:51 »

meni osobno je motor puno lijepsi i s vise sportskog duha od xjr,zrx,gsf  :palacgore:

koliko vidim i ti si zarazen honda virusom :-) protiv toga nema cjapiva ili lijeka :-)
Evidentirano
sa motorom dusu!

VEKI

• Vozi: garavušu :-) cb1300
« Odgovori #11 : 07. Studeni 2008, 09:11:06 »

slabo brojiš  :mrgreen:
ima nas bar 10  :wink:
Evidentirano
we will either find way or make  one
"netko mora nastavit ostvarivat snove"- soichiro honda

kronik

« Odgovori #12 : 07. Studeni 2008, 12:08:00 »

slabo brojiš  :mrgreen:
ima nas bar 10  :wink:

bio si na ringu sa masinom !!! :palacgore: :palacgore:
kako je bilo i koje gume si koristio ?
i tata bi sine malo na stazu ali ......

a gdje je ostatak ekipe?!?!
Evidentirano
sa motorom dusu!

bravo

• **
  • Vozi: nesto na 4X4
« Odgovori #13 : 07. Studeni 2008, 15:43:07 »

imao sam taj motor i samo pohvalno se mogu o njemu.Voznost,agregat,potrosnja.

evo slikica u zivo iz Milana 2004 kada je bio izlozen endurance model

s.
Evidentirano

kronik

« Odgovori #14 : 07. Studeni 2008, 15:48:17 »

a da ne pricam o 3 vfr-a koje sam imao,vfr s vremenom postane dosadan,najveci podhvat na njemu je stelanje ventila ,na 50tkm mom nije ni to trebalo  :palacgore: svi ventili su bili u dopustenom  :palacgore: einmal honda immer honda  :LOL:

da to se definitivno mora priznati - honda je vrlo dosadan motor. nikada kvara, posjeti servisima su uvijek isti, samo sjedni pali i vozi ...... stvarno katastrofa  :LOL: i jos uz to sto je samo sjedni i vozi jos si i brz  :LOL:
ma ja sam cak i razmisljao o promjeni na neku drugu marku ali ipak nisam dovoljno bogat za takav jedan pothvat  :LOL: einmal honda, immer honda!! :palacgore:
Evidentirano
sa motorom dusu!

s2r

• **
« Odgovori #15 : 07. Studeni 2008, 16:03:46 »

stavio sam siri volan, novi filter zraka i ispusni lonac = 120KS i 120NM izmjereno.
probaj motor i usporedi sa konkurencijom; u do sada procitanim testovima je bolji od konkurencije.

Vozio sam Xjr-a u dosta navrata, na zalost CB nisam imo prilike vozit, al probu nebi odbio  :palacgore:

Jedina mi je mana na tom motoru sto nije zračnjak, da bude skroz retro, al opet, to je traženje dlake u jajetu (hebi ga, mora imat manu!!  :D)

Sirovina je taj bike, u to ne sumnjam, al dal je bolji ili losiji od konkurencije u testovima ti kod mene ne igra pre veliku ulogu, vise osobni feeling, zelje i mogucnosti.

Opali koju sliku, da vidimo kako to sve skupa izgleda  :wink:
Evidentirano

kronik

« Odgovori #16 : 07. Studeni 2008, 16:41:53 »

Vozio sam Xjr-a u dosta navrata, na zalost CB nisam imo prilike vozit, al probu nebi odbio  :palacgore:
Jedina mi je mana na tom motoru sto nije zračnjak, da bude skroz retro, al opet, to je traženje dlake u jajetu (hebi ga, mora imat manu!!  :D)
Sirovina je taj bike, u to ne sumnjam, al dal je bolji ili losiji od konkurencije u testovima ti kod mene ne igra pre veliku ulogu, vise osobni feeling, zelje i mogucnosti.
Opali koju sliku, da vidimo kako to sve skupa izgleda  :wink:
mozda je kod mene problem "honditisa" ali mi xrj nije nekako za pravo sjeo. ne mogu reci da li je motor dobar ili los, ali meni nije pasao. cak ti ne mogu reci ni sto je to tocno sto mi nije odgovaralo. ali za vrijeme voznje nisam dobio onaj feeling neceg dobrog. bandit svi hvale kao best buy. moguce je i to isto: ne kosta puno a dobije veliki motor. isto tako me nije "bacio sa nogu". onda sam probao cb.
sami testovi su ( barem se meni tako cini ) dosta povezani sa covjekom koji to isprobava. i pitanje je koliko su stvarno realni i objektivni. u njemackoj se zna da ce na svim testovima pobijediti bmw. po default -u.
zracnjak ili ne - mene osobno to nije niti malo smetalo. cak niti nisam obracao toliko paznju na taj detalj kod odabira.
ono sto sam ja mijenjao a vezano za performase motora su filter zraka i lonac. sami filter zraka je donio to da motor reagira na desnu ruku trenutno i jako ali kontrolirano. auspuh mozda i nije donio toliko puno.
sa sirim volanom se pak dobilo na upravljivosti. sada je kao bicikl :-)
slika te vrlo velike "prerade" nazalost nemam. bio sam toliko zapaljen da probam razliku da sam zaboravio slikati a istovremno sam zaboravio taj isti fotoaparat kod prijatelja u garazi  :LOL:
ne znam da li si u trazenju neceg novog i sto bi to trebalo biti ali ako is vec napravio probni krug sa xjr onda probaj i cb. bas bi me zanimala tvoja ocjena ta dva motora.
Evidentirano
sa motorom dusu!

RC46

« Odgovori #17 : 07. Studeni 2008, 20:12:49 »

mislim da ovo sa zracnim hladanjem uopce ne stoji,kao prvo to je high tec naked a ne retro  :wink: po meni je to trazenje dlake u jajetu za one koji joj moraju naci neku manu jer je po njima xjr bolji ,nije premekan je napred puno trosi ,i nekvalitetne masine ,znam jednu koja je nakon 23tkm pila 1l ulja na 600km ,risevi na cilindru  :palacdolje:

ali ako se mene pita honda ima jos jedan odlican naked ali ga vise ne proizvodi a meni je super motor cb1100 x11
Evidentirano

bobo RR

• Vozi: Yamaha thunderace 1000
« Odgovori #18 : 07. Studeni 2008, 20:15:34 »

Prekrasan motor.Za mene najpozeljniji classic naked na trzistu.Motor kojeg mozes vozit pola zivota i da jos bude in.Da je cijena prihvatljivija bilo bi ih dosta vise.
Evidentirano
Bog je velik..ali ti si i dalje glup

GSX 1402

• Mister foruma 2009.
  • Vozi: BusaBuster
« Odgovori #19 : 07. Studeni 2008, 20:20:26 »

Možda bi bilo zgodno složit jednu temu MAXI NAKED sa cb 1300, xjr 1300, gsx 1400 i kawcem

kronik

« Odgovori #20 : 07. Studeni 2008, 20:24:49 »

Možda bi bilo zgodno složit jednu temu MAXI NAKED sa cb 1300, xjr 1300, gsx 1400 i kawcem

ideja ti nimalo nije losa.  :palacgore:
Evidentirano
sa motorom dusu!

kronik

« Odgovori #21 : 07. Studeni 2008, 20:30:20 »

Prekrasan motor.Za mene najpozeljniji classic naked na trzistu.Motor kojeg mozes vozit pola zivota i da jos bude in.Da je cijena prihvatljivija bilo bi ih dosta vise.
bas zbog toga i nije preskup. vec naprotiv prihvatljiva cijena. pitanje je sta zelim imati. nesto ili kult.
Evidentirano
sa motorom dusu!

s2r

• **
« Odgovori #22 : 07. Studeni 2008, 20:52:25 »

mislim da ovo sa zracnim hladanjem uopce ne stoji,kao prvo to je high tec naked a ne retro  :wink: po meni je to trazenje dlake u jajetu za one koji joj moraju naci neku manu jer je po njima xjr bolji ,nije premekan je napred puno trosi ,i nekvalitetne masine ,znam jednu koja je nakon 23tkm pila 1l ulja na 600km ,risevi na cilindru  :palacdolje:

ali ako se mene pita honda ima jos jedan odlican naked ali ga vise ne proizvodi a meni je super motor cb1100 x11

Ako je CB high tec naked, a da sto je onda CB 1000R i ona rugoba od 600? No dobro, pustimo to..
Pa i reko sam ako motor ima ijednu manu (koju mu mogu dati a da ga nisam vozio..) je ta da nije zračnjak, al opet, to je sitnica i sigruno ne presudna stvar.
Dal' je XJR bolj ili ne, opet ne mogu govoriti jer nisam vozio CB a XJR jesam. Jednog 01' sa yoshi komplet ispuhom i jednog stock 04'. Jedino sto me smetalo je super-pre-uzak-volan  :mrgreen: i grijanje noga od strane ogromnog agregata. Ovo grijanje nije ni toliki problem, vise ga prihvacam kao šarm zračnjaka.

@Kronik

Rado bi ja provozo CB, al mislim da sam samo jednu vidio u Dbk  :palacdolje:, a nemam ni na podrucju HR dobrog poznanika koji bi mi je do na cijelo popodne da je proguštam....
Evidentirano

RC46

« Odgovori #23 : 07. Studeni 2008, 21:07:16 »

ne kuzim te ,prvo bi zracnjaka ,pa te zracnjak previse grije za noge,ma nema veze a cb1000r i novog horneta ja ne ubrajam u klasu naked nego SF motori  :LOL: neznam ali meni to ne lici na nakede ,vise na neke fightere  :misli:
Evidentirano

kronik

« Odgovori #24 : 07. Studeni 2008, 21:26:25 »

Ako je CB high tec naked, a da sto je onda CB 1000R i ona rugoba od 600? No dobro, pustimo to..
Pa i reko sam ako motor ima ijednu manu (koju mu mogu dati a da ga nisam vozio..) je ta da nije zračnjak, al opet, to je sitnica i sigruno ne presudna stvar.
@Kronik
Rado bi ja provozo CB, al mislim da sam samo jednu vidio u Dbk  :palacdolje:, a nemam ni na podrucju HR dobrog poznanika koji bi mi je do na cijelo popodne da je proguštam....
i jedan i drugi model ( CB100R i CB1300 ) su u neku ruku hightech motori ali potpuno razlicite baze i koncepta.
dok jedan kopira tehnologiju iz cbr100r drugi ima skoro potpuno svoju liniju i odrzava tradiciju izgledom.

zar nemas mogucnost otici do jednog dealera honda motora i zatraziti kao moguci kupac koji je zaiteresiran za cb1300 jednu probnu voznju? ok ja ne zivim u hrv. i u austriji je potpuno normalna pojava tako nesto dobiti. cak ima trgovaca koji ti i nude ( bez da pitas ) cijeli vikend sa nekim ogranicenjem na ( cini mi se ) 600km.
u protivnom ne znam kako bi me ubijedio da mu dam nekih 10.000 - 14.000,-€ na lijepe oci ?!?!?!
Evidentirano
sa motorom dusu!
 Str: [1] 2 3 ... 88   Gore

Stranica je generirana za 0.166 sekundi uz 17 upita.