uglavnom jucer odgovaram onom na post, i hvalim se kako mi motor radi ka singerica...
danas, prekrasno kišno jutro, stao mi na semaforu, mamicu mu !

sve bilo ok. kad na raskršću heinzlove i vukovarske, preko puta onog novog poslovnog centra, ugasio mi se na mistu! a kiša pljušti nenormalno... auti trube.. svijetli lampica za ulje, verglam ali ni šuš ni buš, guram ga do onog posl. centra ima plato neki, vec mokar sav i živčan... pokušavam opet, pa gurat malo ovo ono.. ma kakvi! i ništa dovucem ga do kfića FLY ostavim ga na kiši onako, s kacigom na glavi trk do tramvaja koji taman stoji na stan., uđem u tram. kad ono svi - muk! gledaju ka u cudo, skinem kacigu i onda kontam u cemu je kvaka ha ha ha a i onima u kafiću je vec šupak poceo sklekove radit sve mi se čini ha ha ha bombaš na beverlyu

uglavnom zovem ja par frednova, nakon sat vremena se vratim po proslavljeni skuter, i gle, pali iz prve ! malo ga vozikam po parkingu od lidla koji je odma pored (ovi iz posl. centra se valjda usrali da cu ih dignut u zrak, pa potirali mene i motor

) i trokira mi, onako dam gas, ne vata nego kao da ce se ugasiti i onda naglo potegne, kasnije nakon par puta tako se ugasi, i pucanj iz aulspuha.. pa se opet u gasi pa 2 pucnja iz aulsph.
ništa ja držim konstantno gas, nakon što sam izašao na vukovarsku, i nakon par min. tako... sve bilo ok.
narednih 40min sam ga razguzivao po gradu ko lud, sve radi mamicu mu talijansku vec ga mislio razbit !

eto tako mi se nabeljio moj skujo !
lijep dan nema što, trba izvuc i jednu pozitivnu stvar iz svega ovog... prvi put sam vozio 140km/h po full pljusku... nimalo ugodno, trap od auta na cesti te izbaci za čas.....
moje mišljenje je da nešto ne štima sa svjećicom, možda je vlage malo ušlo, eto prvi put ga vozim vec 3ći dan po kiši... neznam šta bi drugo moglo.. eventualno gorivo? jer tankam samo na ini ?!
jer, vidim da mi i dalje malo vibrira/trokira pri brzinama 20-40km/h
što vi mislite, da ga pošaljem doktoru !?
koliko bi me banda u piaggiu oderala za jedan sistematski, nisam pri lovi baš pa ono.....