Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: a ne nisam se urekao jucer, stao mi BEV 250 !!!  (Posjeta: 2901 )

Scarface

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Beverly250
Odg: a ne nisam se urekao jucer, stao mi BEV 250 !!!
« Odgovori #25 : 26. Studeni 2008, 20:45:19 »

ja sam takav problem rijesio tako sto sam zategnuo kleme na akumulatoru. Glupost,al se nisam toga sjetio dok nisam dosao do servisa.
Provjeri da nije i kod tebe takva sitnica.
Evidentirano
Bolje biciklom u kurve nego Mercedesom na posao.

role

• *
« Odgovori #26 : 27. Studeni 2008, 17:58:23 »

meni  je staja na kiši par dana...jednu večer iden palit,ništa,ka mrtav šta kažete,ni anlaser ni kurbla...ostavin ga..ujutro upalin ali se gasi tj uguši(kad dan gasa on zatrokira i ugasi se,da bi osta upaljen triba ga tulirat cilo vrime,čim ga pustiš u leru on lagano radi,daš gas...gotovo...onda neće nikako upali...)al meni motor triba da se zaletin u centar grada i ja lagano na semaforu,upali se zeleno,gas,mrtav...kad san se vraća kući tulira na semaforu dok su me ljudi blido gledali.....

eto !
ista stvar i meni... i to oko trokiranja, ma sve sve isto ! tako sam i ja prije radio dok sad nije skroz ugasio i sad quac !
eto, i onaj prvi put, kad sam otvorio post, tako je bilo... al kako je proradio - nisam nista dirao...
popodne sam ga rastavio, al nisam imao vremena puno jer pao mi mrak ! a sto se tice osiguraca, jel to ovaj odma iznad nogare? hmm... cini mi se sve u redu, sutra cu rastavit i drugu stranu di je svićica..
Evidentirano

baldeks

• Vozi: Runner 50 SP
« Odgovori #27 : 27. Studeni 2008, 18:39:09 »

eto !
ista stvar i meni... i to oko trokiranja, ma sve sve isto ! tako sam i ja prije radio dok sad nije skroz ugasio i sad quac !
eto, i onaj prvi put, kad sam otvorio post, tako je bilo... al kako je proradio - nisam nista dirao...
popodne sam ga rastavio, al nisam imao vremena puno jer pao mi mrak ! a sto se tice osiguraca, jel to ovaj odma iznad nogare? hmm... cini mi se sve u redu, sutra cu rastavit i drugu stranu di je svićica..
vjerojatno je voda isušila iznutra sama...jel sad imaš problema s time?
Evidentirano
ć

role

• *
« Odgovori #28 : 27. Studeni 2008, 19:11:22 »

e vidiš, sad neznam jel se radi o jednom te istom 'kvaru' ili o dva razlicita...
uglavnom, to mi se dogodilo ono prvi put pa sam ga rasturao tu po avenijama i autoputu po ure, i valjda se isušilo, ako je to bio problem...
a sad mi se ovo neki dan dogodilo... eto, neznam jel stvar u tom konektoru (mada meni sve ok. izgleda nema ni korozije ni micanja, sve 'lepo u p*ku materinu') ili svićici... a sutra cu rastavit i drugu stranu, provjerit kleme na akumulatoru... neznan sta bi jos moga !
Evidentirano

role

• *
« Odgovori #29 : 27. Studeni 2008, 19:34:37 »

ubiti nisu 100% kleme na akumulatoru kad se lampica upali kad nogaru spustim, a i svitla i sve ostalo ok kad dam kontakt !
Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #30 : 27. Studeni 2008, 19:38:59 »

eto !
nemas tu osiguraca....tu je samo onaj prekidac koji sam ti spominjao.... 8)
Evidentirano
O&G Team

Mr J

• **
  • Vozi: Sve sto se jako cuje i brzo ide
« Odgovori #31 : 27. Studeni 2008, 20:18:31 »

najbolje je zaobici taj prekidac na nogari... tj. da nebude funkcionalan :)
Evidentirano
Vozim samo lijepe cure
----------------------
BANNED USER

JOKE-ST

• *
  • Vozi: Beverly 200
« Odgovori #32 : 26. Lipanj 2009, 15:40:23 »

Dižen temu iz mrtvih radi istih problema sa svojin skuterom, i evo moje nekakvo objašnjenje:
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,140124.msg2335620.html#msg2335620

BTW: Role,sta ti je sad sa skuterom i kako si ti rješia taj kvar?
Evidentirano

Silver Snake

• *
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Suzuki GS 500 F
« Odgovori #33 : 26. Lipanj 2009, 16:08:27 »

A evo moje iskustvo... vozila sam CF Moto 250, u pravilu je palio, samo ponekad ne... pa malo ljuljam, guram, nogica gore - dole... pa više nisam znala kaj bi... jednom slučajno zbog kiše ostala spavat kod frendova, dok smo mi babe imale važnih tema, frend ode u garažu malo pogledat kaj me zeka... problem je bio u akumulatoru, odnosno, od vlage korodiralo, oslabili kontakti, pa oće - neće... kad je sve fino očistil, kleme zategnul... no more problems...
Evidentirano
Nigdar ni bilo da nekak ni bilo, pa ni vezda ne bu da nekak ne bu.
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.079 sekundi uz 15 upita.