Ja na drugom motoru u cca. tri mjeseca imam Mitas E09, nove. Po suhom asfaltu sam vrlo malo vozio (uglavnom za prebaciti se do nekog terena), po gradu ne vozim jer imam skuter.
Sa ovim motorom sam napravio cca. 300 km uglavnom po kiši i to ledenoj, po snijegu i makadamu ! Vozio po kiši i zaboravio putem na to kako je guma opjevana po tome da "mrzi" mokri asfalt, ali nisam baš to pretjerano osjetio, tu i tamo malo prokližu, i to dok se provlačim po gradu na polasku ili povratku, zadnja više, ali kiša je pa ga ..ebati ! Po snijegu nemam nikakvih iskustava s drugim gumama osim ovih, jer je snijeg kod nas rijetkost, ali može se sasvim pristojno voziti, bolje je brže radi čišćenja gume, ali neka su noge uvijek spremne

, po zaleđenom asfaltu sam doooobro klizao, ali ne znam s kojom gumom bi bio siguran u takvim uvjetima, a kako sam bio sam u vožnji, bez ikakvog iskustva po ledu, nisam tražio granice ! Po makadamu su sasvim solidne, ali vozio sam umjereno, ne agresivno.
Dakle, guma kao guma, ne toliko loša (meni) kao što su je neki ovdje opisali, a opet ništa posebno.
Ocjena : 7/10 !

(moja iskustva sa mitas E09 na samo 600-700 km sa KLE 500, i sa cca 300-330 km sa XT660R ). Kada padnem, to će naravno biti zbog guma (nikako zbog mene

),a tada će i moja ocjena rapidno opasti !